Premijer liga BiH - aktuelno

Riquelme1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riquelme1921 » 12 jul 2025, 00:06

RatoborniMrmot je napisao/la:
11 jul 2025, 22:45
Riquelme1921 je napisao/la:
11 jul 2025, 17:53
AVNOJ je napisao/la:
11 jul 2025, 17:21

Adžem se trenutno ponaša, odnosno pokušava da bude Amar Osim a to jednostavno nije moguće.
Ponaša se toliko prepotentno i zauzima neki srav nedodirljivog, ne znam iz kojeg razloga, kao da ima 12 titula i 7 kupova.
Neki osmjeh i opuštenost je po meni samo neki vid arogancije.
Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.

Eh sad, što se tiče stvari van terena, po meni je ogromna greška otjerati Radovca. Koliko znam nije uradio ništa strašno da se na njega ne računa više. Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera pa to nije donijelo nikakve sankcije, dok je Radovac otjeran zbog faktički ničeg.
Opet spinujes :mrgreen: Nije uradio nista strasno osim sto je nespreman nakon finih priprema = ultimativno nepostovanje kluba i ekipe. Sitnica, zar ne.

I prenosis pricu sa orga ovdje ko zadnji mrmot jer jos uvijek nisi prezalio Corica, a kmecao si dramaticno. Pored takvih navijaca debila nama dusmani i ne trebaju, realno. Ti navijas da ga pupusimo, to je bas ocito, jer ti je pukla kombinacija ili si se zaljubio u Svetog Denisa. I sto je najgore nisi jedini. Ima jos debila.

Usput ovaj Zeljeznicar je PSG za Coricev, doslovno. Barem trenutno.

Samo autoritet i posteno, isto tako nije ista mjera za nespremnog Radovca koji ima haman 30 godina i Madzida koji je jedan od boljih igraca lige.

Trenerov posao je da iz njih izvuce najbolje i da ga mrmoti slusaju. Ko ne slusa - vozdra. Neko prije, a neko kasnije.
Javi se privatno da ti uslikam kartu sa juga od sinoć, garant sam otišao i navijao za Koper.
Čuj nije ista mjera za njih, zašto? Ovaj smije psovati mater Cvetanoskom i udarati se sa Lagumdžijom a Radovac se ne smije smijati na treningu?
To za Denisa misliš samo jer sam ga branio i jer je to prvi trener otkad sam na forumu, kroz godine ćeš vidjeti da ću tako podržati svakog. Pogledaj moje postove, ni jednu ružnu riječ i dalje nisam rekao o Adžemu a i čestitao sam mu na dosadašnjem radu.

Više ti spominješ Denisa nego ja, yebe mi se za Denisa.
Grupa iznad svakog pojedinca.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 00:54

12 jul 2025, 00:06
11 jul 2025, 17:53

Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.

Eh sad, što se tiče stvari van terena, po meni je ogromna greška otjerati Radovca. Koliko znam nije uradio ništa strašno da se na njega ne računa više. Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera pa to nije donijelo nikakve sankcije, dok je Radovac otjeran zbog faktički ničeg.
Opet spinujes :mrgreen: Nije uradio nista strasno osim sto je nespreman nakon finih priprema = ultimativno nepostovanje kluba i ekipe. Sitnica, zar ne.

I prenosis pricu sa orga ovdje ko zadnji mrmot jer jos uvijek nisi prezalio Corica, a kmecao si dramaticno. Pored takvih navijaca debila nama dusmani i ne trebaju, realno. Ti navijas da ga pupusimo, to je bas ocito, jer ti je pukla kombinacija ili si se zaljubio u Svetog Denisa. I sto je najgore nisi jedini. Ima jos debila.

Samo autoritet i posteno, isto tako nije ista mjera za nespremnog Radovca koji ima haman 30 godina i Madzida koji je jedan od boljih igraca lige.

Trenerov posao je da iz njih izvuce najbolje i da ga mrmoti slusaju. Ko ne slusa - vozdra. Neko prije, a neko kasnije.
Javi se privatno da ti uslikam kartu sa juga od sinoć, garant sam otišao i navijao za Koper.
Čuj nije ista mjera za njih, zašto? Ovaj smije psovati mater Cvetanoskom i udarati se sa Lagumdžijom a Radovac se ne smije smijati na treningu?
To za Denisa misliš samo jer sam ga branio i jer je to prvi trener otkad sam na forumu, kroz godine ćeš vidjeti da ću tako podržati svakog. Pogledaj moje postove, ni jednu ružnu riječ i dalje nisam rekao o Adžemu a i čestitao sam mu na dosadašnjem radu.

Sa takvom pricom znam za koga sigurno ne navijas. Takvi profili navijaju za svoje kombinacije. A to bio na Jugu, ne znam sta bih ti reko, ne dokazuje puno toga, iskreno, jer ovo sto pises je dno dna.

Radovac je N E S P R E M A N, kontas. N E S P R E M A N. Al to nisi napisao nego si opet preskocio te nastavio da verglas pricu o osmjehu i to na javnom forumu pri cemu to se dopisujes sa pitarima i pises o duplim arsinima i navodnoj nepravdi :urnebes:

Ne pises kako smo dobro odigrali nego verglas to sto verglas i bacas bombe, ocito namjerno, jer drugog objasnjenja nemam.

Za takve sa tvojim mozgom Boljevic je ventilator, Madzida treba tretirati ko Radovca, Adzem je tik toker. Drustvene mreze su nas dobro ****, realno.

Kao sto rekoh,.pored takvih "navijaca" nama dusmani ne trebaju.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 12 jul 2025, 05:56

12 jul 2025, 00:54
12 jul 2025, 00:06

Sa takvom pricom znam za koga sigurno ne navijas. Takvi profili navijaju za svoje kombinacije. A to bio na Jugu, ne znam sta bih ti reko, ne dokazuje puno toga, iskreno, jer ovo sto pises je dno dna.

Radovac je N E S P R E M A N, kontas. N E S P R E M A N. Al to nisi napisao nego si opet preskocio te nastavio da verglas pricu o osmjehu i to na javnom forumu pri cemu to se dopisujes sa pitarima i pises o duplim arsinima i navodnoj nepravdi :urnebes:

Ne pises kako smo dobro odigrali nego verglas to sto verglas i bacas bombe, ocito namjerno, jer drugog objasnjenja nemam.

Za takve sa tvojim mozgom Boljevic je ventilator, Madzida treba tretirati ko Radovca, Adzem je tik toker. Drustvene mreze su nas dobro ****, realno.

Nije pogrijesio nista vezano za sukobe tj ne baca bombe. Nije to nikakva nepoznanica da ne zna raja.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 jul 2025, 08:27

Izvor informacija Nedo Turkovic..
Adzem je inace maloumni tiktoker i onako ih odstranjuje sa treninga. Odakle informacija da psovao mater Mateju? (Bili na terenu ili sa snimka sa usana procitali)

Nije tajna da pablo, rikelme i ostala brigada su tu da pljuju i "podrzavaju" Adzema do prvog kiksa. Ovo je PSG za proslogodisnju ekipu iako nema ekipi "kapitalaca" tipa Dangubica ili Mircevakog.

Dovest ce njih Ado u red sve. Dok se Miske i kompanija nisu upetljali sa "poslovnim odlukama kluba", mi smo igrali najljepsi fudbal kod Adzema.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 09:22

zeljovolimte je napisao/la:
12 jul 2025, 08:27
Izvor informacija Nedo Turkovic..
Adzem je inace maloumni tiktoker i onako ih odstranjuje sa treninga. Odakle informacija da psovao mater Mateju? (Bili na terenu ili sa snimka sa usana procitali)

Nije tajna da pablo, rikelme i ostala brigada su tu da pljuju i "podrzavaju" Adzema do prvog kiksa. Ovo je PSG za proslogodisnju ekipu iako nema ekipi "kapitalaca" tipa Dangubica ili Mircevakog.

Dovest ce njih Ado u red sve. Dok se Miske i kompanija nisu upetljali sa "poslovnim odlukama kluba", mi smo igrali najljepsi fudbal kod Adzema.
Org je izvor informacija i vjerujem da je tacno, problem je sto ova dvojice ne mogu docekati da nesto krene lose pa sada kada smo odigrali dvije vise nego dobre tekme fol se brinu jel posteno, jesul dvostruki arsini, sto prema Radovcu ovako, a prema Madzidu onako, nece uspjeti, bla, bla, bla, bla :urnebes:

A krivo likovima sto igramo dobro, to je barem jasno :urnebes: Mi i pitari smo najveci degenerici koju hodaju po planeti. Za vlastitu kombinaciju, a moze i tapsanje po ramenu bi mamu prodali, a kamoli klub. Balija je cudo, dokazano. Zrinjski uze titulu, plate im mjesecima kasnile, zamisli da se to desilo u sarajevskim klubovima i pisanje i pametovanje :urnebes:

Adzem je vrlo brzo dokazao da zna sta radi, nasa raja bez obzira sta god ko pricao zna fudbal i vidi sta se desava na terenu, jel igraci ginu il drkaju ****. Dok ginu i dok nam igra i pocetnih 11 ima smisla mogu kurcu svirati i pisati po forumima.

Samo disciplina, sto manje mahalasa, sto vise mladjih igraca jer se ovi stariji obicno bune i to je to.

Kazu Europa je, vidjecemo ligu, zivota mi ono protiv Zrinjskog na 40+ je isto top bilo, trka, zelja i volja. Bitan je odnos prema dresu i grbu, a tu nema pregovora. Il hoces, il neces.

Cim se likovi pocnu brinuti jel Radovac zadovoljan ili nije znas koliko je sati :mrgreen:

E cuj dupli arsini i bio sam na Jugiu, imam kartu :urnebes: Tobe jarabi kakvi mrmoti.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 12 jul 2025, 09:36

1. Hoćeš reći da ja ne navijam za Želju? Što? Jer ovdje pišem ono što se desilo i jer ne yebem mrtve pitarima samo jer navijaju za Sarajevo i jer ne izvaljujem neka dječija podbadanja.

2. Ok, ne dokazuje to. Možeš dobiti i kartu s utakmice s Tuzla Cityem od prošle godine. Utakmica u kojoj smo izborili opstanak. Radni dan u 4 koliko se sjećam, ali eto stigao sam.

3. Kakve veze ima što pričam na javnom forumu o tome, nije to ništa što se već ne zna i ne priča. Adžem je sam rekao da niko nije veći od kluba aludirajući na Madžida. A ti pročitaj moje postove prethodne i shvatit ćeš da nikada ništa ružno nisam rekao i da mi je jedan od najdražih fudbalera.

4. Pišem kako smo dobro odigrali, napisao sam to kada sam pričao sa duškom. "Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.". Eto ti moj post.

5. Nemoj da mi stavljaš riječi usta. Nikada nisam uvrijedio Boljevića niti Madžida, niti sam Adžema nazvao tik tokerom.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 jul 2025, 09:46

Mi nekad izborili opstanak ili bili u borbi za opstanak?

Jedino ako je ispadalo pola lige, pa da se sestoplasirana ekipa bori za opstanak.. :tokralju:

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 12 jul 2025, 09:59

U sezoni 23/24 bili ste u borbi za opstanak.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jul 2025, 10:45

Turo je napisao/la:
12 jul 2025, 09:59
U sezoni 23/24 bili ste u borbi za opstanak.
I ptice znaju kako su ostali u ligi.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 jul 2025, 11:08

12 jul 2025, 09:46

Jedino ako je ispadalo pola lige, pa da se sestoplasirana ekipa bori za opstanak.. :tokralju:

slika

Pet kola do kraja, zona ispadanja. Nije bilo borbe za opstanak? Nevjerovatno do koje granice ide njihova mitomanija da su već, nakon malo jače od godine dana, počeli da sakrivaju najveću bruku u historiji kluba i da lažu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 11:19

12 jul 2025, 09:36

1. Hoćeš reći da ja ne navijam za Želju? Što? Jer ovdje pišem ono što se desilo i jer ne yebem mrtve pitarima samo jer navijaju za Sarajevo i jer ne izvaljujem neka dječija podbadanja.

2. Ok, ne dokazuje to. Možeš dobiti i kartu s utakmice s Tuzla Cityem od prošle godine. Utakmica u kojoj smo izborili opstanak. Radni dan u 4 koliko se sjećam, ali eto stigao sam.

3. Kakve veze ima što pričam na javnom forumu o tome, nije to ništa što se već ne zna i ne priča. Adžem je sam rekao da niko nije veći od kluba aludirajući na Madžida. A ti pročitaj moje postove prethodne i shvatit ćeš da nikada ništa ružno nisam rekao i da mi je jedan od najdražih fudbalera.

4. Pišem kako smo dobro odigrali, napisao sam to kada sam pričao sa duškom. "Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.". Eto ti moj post.

5. Nemoj da mi stavljaš riječi usta. Nikada nisam uvrijedio Boljevića niti Madžida, niti sam Adžema nazvao tik tokerom.
Meni se cini da ti navijas za neku kominaciju, a onda usput i za Zeljeznicar nakon pisanja.

Da ne granamo dalje, sad slobodno nastavi da pises o duplim arsinima kako si i poceo, nemoj da ti smetam u namjeri :mrgreen:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 12 jul 2025, 11:21

A meni se raja fino javlja privatno nemoj njemu ni odgovarati ali eto ja budala..

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 11:22

Zutti je napisao/la:
12 jul 2025, 11:08

slika

Pet kola do kraja, zona ispadanja. Nije bilo borbe za opstanak? Nevjerovatno do koje granice ide njihova mitomanija da su već, nakon malo jače od godine dana, počeli da sakrivaju najveću bruku u historiji kluba i da lažu.
Gdje se znalo da je Azmir digao ruke od Tuzle, jel tako ? Da vise ne placa igrace i da su pusteni niz vodu zbog vracanja u Slobodu.

To su cinjenice, il lazem :mrgreen:

Da je bajna situacija bila, nije, al da smo bas ugrozeni bili bas i nismo. Da Tuzla nije bila pustena niz vodu to bi bio problem, realno.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 11:23

12 jul 2025, 11:21
A meni se raja fino javlja privatno nemoj njemu ni odgovarati ali eto ja budala..
Smrac, jadan ti, Rikelme zvani dupli arsin :mrgreen:

Samo bez suplje, ne ide, nismo djeca.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 jul 2025, 11:25

12 jul 2025, 11:22
Zutti je napisao/la:

slika

Gdje se znalo da je Azmir digao ruke od Tuzle, jel tako ? Da vise ne placa igrace i da su pusteni niz vodu zbog vracanja u Slobodu.

Da je bajna situacija bila, nije, al da smo bas ugrozeni bili bas i nismo. Da Tuzla nije bila pustena niz vodu to bi bio problem, realno.
Za godinu dana će biti priča ili da je ova slika tabele lažnjak ili kako ste se baš te sezone borili protiv režima koji vas je gurao u niži rang, al vaš inat je pobijedio i stvorio moćnog Želju koji je sljedeće sezone glat izborio Evropu.

Pa vi stvarno niste normalni...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 jul 2025, 11:56

Zutti je napisao/la:

slika

Sest kola* i ti pricas o laganju i mitomaniji.
Veca bruka i lakrdija kad savez odredi pobjednika finala plej ofa za prvaka drzave..

Cak i da je u ovom momentu liga prekinuta, mi ne bi ispali.
80% prvenstva. A na kraju krajeva, covjek prica o utakmici koja nam je "izborila opstanak" i na krwju kad se podvuce crta takvu nismo imali. Jedine takve se mogu okarakterisati derbi 3:0 i onaj kad niste dobili sa dva igraca vise.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 jul 2025, 11:58

Yebem i majku i porodicu svima koji su dopustili da se ovo radi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 12 jul 2025, 12:01

Zutti je napisao/la:
12 jul 2025, 11:25
12 jul 2025, 11:22
Zutti je napisao/la:

slika

Za godinu dana će biti priča ili da je ova slika tabele lažnjak ili kako ste se baš te sezone borili protiv režima koji vas je gurao u niži rang, al vaš inat je pobijedio i stvorio moćnog Želju koji je sljedeće sezone glat izborio Evropu.

Pa vi stvarno niste normalni...
Opet te pitam, jel Azmir pustio Tuzlu niz vodu i jel se to znalo, da ili ne ? Ima forumasa iz Tuzle takodjer, nek potvrde ili demantuju.

To nornalan ili ne je prilicno dislitabilno, mi nenormalni jer pisemp da nije bas toliko losa situacija bila, a ti normalan jer se bavis sa temom sta je radio Zeljeznicar pretprosle sezone :mrgreen:

Njah

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 12 jul 2025, 12:02

mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 11:58
@admin ?

Reaguj na ovakve psovke, posto si reagovao kad sam i ja odgovarao ovim uhljupima papcima na ovakve psovke

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 jul 2025, 12:03

Hrammm1921 je napisao/la:
12 jul 2025, 12:02
mnon46 je napisao/la:
12 jul 2025, 11:58
@admin ?

Reaguj na ovakve psovke, posto si reagovao kad sam i ja odgovarao ovim uhljupima papcima na ovakve psovke
Jesi zapeo za admina, inače uputim tebi, ovaj put otvori klix pa će ti biti jasno kome i zašto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DobriBosnjanin, Paromlinac, Varijantas8 i 36 gostiju.