Nista drug.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 13:37Hebiga ja preletio, halalinapoleon72 je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:32Ja kralju Zekica podrzavam u svemu, a tako i u promjeni formacije. Meni su smijesni postovi tipa "kakva je ovo formacija, daj 4231". Em je ta formacija izumrla prije 10 godina u modernom fudbalu, em je formacija raspored igraca na papiru koji u praksi ima ucinka 10% na igru. Zekic je moderan trener koji zna sta hoce od ekipe, a u kojoj ce ih formaciji poredat je najmanje bitno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 jul 2025, 12:02
Mozda Zekic zna nesto sto ti ne znas, jesi li o tome razmisljao?![]()
Tek sam nakon 2-3 citanja skontao da je ironija
Samo vjerovat strucnom stabu. Uzeo je kup uz najtezi moguci put do finala, u ligi je moglo mozda i bolje al su nas povrede kasapile, uz sudjenje. Cuj im primjedbe, puno eksperimentise. A Cali i Husrefu se yebavalo sve jer im se 5 dana prije utakmice znalo koga ce izvest i na koju poziciju. Eksperimentise i Guardiola, proba iznenadit u finalu bez DMFa pa fasuje, pa sta onda. To je trener, dio taktike, pokusavas nadmudrit protivnika. Neka nama Zorana i njegovih eksperimenata.