Gdje je istok najobjektivnija tribina. Kada su Dala lincovali zbog babe a momak nas izvuko 100 puta. Sjeti se sirokog kad je zabio go za evropu. Nisam ljubitelj musemica ali kada su njega napali na kraju utakmice. Ima tu jos milion primjeraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:10Zbog aplauza nakon ispadanja kao prvaci od mrtvog Batea i Bresta smo dobro nazadovali a tu smo imali priliku da prvi pobjegnemo ovoj ligi i vjerovatno sada biti evropski klub.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:53Necemo mi, ali hoce pola istoka i 90% komentara na drustvenim mrezama
Samo nek oni misle na igru,pokazu pobjednicki mentalitet,stvore dovoljan broj sansi,preoru teren i ne moraju brinuti za reakciju istoka koji je najobjektivnija i najrealnije tribina uvijek.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo ću reci da na tribini istok obvitava Pape taxista. Da je cijeli istok mimo njega super objektivan opet se ta tribina u globalu ne može nazvat objektivnom.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:53Gdje je istok najobjektivnija tribina. Kada su Dala lincovali zbog babe a momak nas izvuko 100 puta. Sjeti se sirokog kad je zabio go za evropu. Nisam ljubitelj musemica ali kada su njega napali na kraju utakmice. Ima tu jos milion primjeraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:10Zbog aplauza nakon ispadanja kao prvaci od mrtvog Batea i Bresta smo dobro nazadovali a tu smo imali priliku da prvi pobjegnemo ovoj ligi i vjerovatno sada biti evropski klub.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:53
Necemo mi, ali hoce pola istoka i 90% komentara na drustvenim mrezama
Samo nek oni misle na igru,pokazu pobjednicki mentalitet,stvore dovoljan broj sansi,preoru teren i ne moraju brinuti za reakciju istoka koji je najobjektivnija i najrealnije tribina uvijek.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ljudi moji zar ne vidite da je napad na nas vec poceo. Suzbijmo redove, admini sad trebate biti aktivniji nego ikad. Blizi se cetvrtak braco,svi u napad jedan je Hase!
-
- Kontakt:
To su uradila mozda 3 lika i svi smo to okarakterisali kao debilno.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:53Gdje je istok najobjektivnija tribina. Kada su Dala lincovali zbog babe a momak nas izvuko 100 puta. Sjeti se sirokog kad je zabio go za evropu. Nisam ljubitelj musemica ali kada su njega napali na kraju utakmice. Ima tu jos milion primjeraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:10Zbog aplauza nakon ispadanja kao prvaci od mrtvog Batea i Bresta smo dobro nazadovali a tu smo imali priliku da prvi pobjegnemo ovoj ligi i vjerovatno sada biti evropski klub.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 20:53
Necemo mi, ali hoce pola istoka i 90% komentara na drustvenim mrezama
Dala sam gotivio ali budi realan mnogo igraca je s razlogom popljuvano,Dal je bio los jedno vrijeme,onda nazor guranje i kapitenska.U tom momentu je sve navijace FKS to nerviralo.Nisi mogao uc ovdje a da nema 10 novi postova kako mu neko psuje od do.
Prva utakmica poslije bojkota jedini nije ni prisao da pozdravi Horde a nosio je kapitensku tu utakmicu.Jer su mu babu prozivali ranije ili nesto drugo ne znam.Znam da mu je istok sve sasuo tad jer to ovdje ni mnogo veci mangupi nisu mogli sprovoditi i nece nikad.
Daleko najobjektivnija tribina u drzavi.Kad je dobro najveci vjetar u ledja,kad nije skrenut ce se paznja da ne valja i tako treba biti.Zayebi te strumfovske price,oni imaju kompleks od istoka.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma mozes ti izac nahajcan kad si kvalitetniji 10 puta od protivnika kao BiH tad od Estonije. Sto ih Ciro nije nafurao protiv Turske i Spanije?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:21
Ma iskreno buraz treba izac protiv ovih ko što je pokojni Ćiro izaso na Estonce yebacemo im majku dat cemo im pet komada nafurat ih da ih pojedu

Naumpade mi kad je Givet pricao dok je igrao za Blackburn kako ih je Sam Alladryce furao kad su trebali igrat protiv Man Utda. Pustao im Gladiatora i 300 da se naloze na te ratnike. Izasli na teren i fasovali 7:1.

Hocu da kazem, lahko je nabrijat nekog kad si egal ili kvalitetniji. Mi od Krajove objektivno nismo kvalitetniji. I to nije skidanje gaca nego cinjenica. Pofajtat se treba, odigrat pametno i sve je moguce. Ni Island nije bio jaci od Engleza kad su ih izbacili sa EUROa, nit Sarajevo od Genka 2007. ako vec gledamo nas level. Ne moras bit jaci da bi prosao, i takvom ishodu se nadam i protiv Rumuna. Odigrat disciplinovano, jako, koristit svaku sansu i prolaz mozes ostvarit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma generalno svi su iznad nase lige,nema zemlje da je ispod,gledaj nama stadiona olimpijskog dok ljudi grade svemirske brodove od stadiona a ovdje pricaju o jednoj tribini koja ce izgledat smjesno i za Albanijujurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:51Kako Fudbalski ili igrački ili ligom ne možeš ljude ubijediti da su oni na nekom drugom levelu probat ću ovako.
Stadion :
Izlazni transferi :
Mihaila 9.1 mil EUR Parma
Cicaldau 6.5 mil EUR Galatasaray
Mitrita 8 mil EUR New York
Evo ova 3 transfera su ko svi nasi u historiji ja mislim npr. da ne spominjem sto redovno prodaju a 2-3-4 to ništa.
Ove godine su doveli :
Basceanu 1 mil EUR odšteta
Al Hamlawi 1 mil EUR odšteta
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
Potrošili na obeštećenja 4 mil EUR ove godine , opet mi nismo u historiji kluba toliko dali za obeštećenja. Mi smo tek počeli plaćati opet neke simbolične cifre za neke standarde.
Imaju budžet za plate 2x veći od nas
Prošle godine su pobjeđivali Rapida, Steuau, Cluja nebitno ne znam kako da objasnim koliko je ta liga ustvari jaka a oni u završili samo iza Steaue koja je prejaka i iza Cluja 3 boda iza njih Rapid, Dinamo, drugi Cluj. Do zadnjih 5 kola su bili u borbi za titulu gdje su zaredali 1 1 3 i završili treći. Steaua ih dobila jedva 1:0 gdje su bili bolji al duplo i uz poništen pogodak npr. i to u gostima. Prije toga iz dobio Rapid 1:2 i to u utakmici gdje su fulili 10 prilika ovi iz dva šuta dali dva gola. može se reci da su malerski završili sezonu i sigurno su bolji od Cluja samo je Steaua ispred.
Redovno imaju reprezentativce
Pa tako Bancu ima 46 nastupa za Rumuniju sad na Euru urednio igrao svaku po 90 minuta samo 16 finala propustio zbog žutih kartona npr a ima još takvih da ne davim dajem samo primjer.
I momak dođe napise da smo autsajderi priča počne o mentalitetu o nečem , nije ba to. Meni je Sarajevo rang Barcelone u mojim ocima ali nekad nas ta doza nerealnosti daleko odvede u pogrešnom smjeru. Moramo shvatiti ovu urakmicu/dvije ozbiljno. I ja ih shvatam kao da nemamo sza izgubit a imamo puno dobit. Najgore bi mi bilo da ispadnemo a da krene priča kako ne možemo proći nikog .
Jedino sto ja njima vidim Ko manu sto su tipična razvojna momčad promjene po 15 igrača svaki rok (prepoznat ćemo se) i nemaju kontinuitet nikakav i obično Europu igraju neuigrani , pa ispadnu, jer naprave brdo promjena. Ali i dalje je to ekipa koja je po svakom aspektu bolja od naše i možda imamo 3 igrača da bi kod njih igrali. I to je tako ne zato jer sam ja pesimista naprotiv bas sam optimista nikad mi se naša ekipa nije vise sviđala ali kad iskesiramo mi milion eura za napadača i milion eura za krilo isti prelazni rok onda ću govorit da smo mi taj nivo lopte. Do tad ne može jednostavno nama najboljeg haman igrača odvedu 3 dana pred utakmicu za slične pare.
Ako sta napravimo ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu ako ne neću bit razočaran mislim da smo dobro složeni i da slijedece godine možemo do trofeja ili 2 (superkup) i da možemo bit ozbiljni. Imamo trenerski kontinuitet sto je najvažnije. I to dobar , vrhunski. A kad osvojimo titulu i potrefi nam se ždrijeb pa ocekivat ću grupe. Jbga. Do tad vrlo vrlo teško. I da ove prođeš ide AZ Alkmar /ili slični a to bar da vidimo na Kosevu bilo bi dobro samo od sebe. A radi se o 3. pretkolu KL, dakle bas zeznuto kad ispadneš ispao si.
Sudar dvije ekipe nepoznanice za oba trenera, tako da šahovske igre nema. Disciplina, fokus, sreća
i voljni momenat će odlučiti ko ide dalje, što bi se reklo izaći i pofajtati se, pa kako bude. Od nas očekujem i to je moranje "srce na teren", pa onda aBd možda i odemo dalje.
i voljni momenat će odlučiti ko ide dalje, što bi se reklo izaći i pofajtati se, pa kako bude. Od nas očekujem i to je moranje "srce na teren", pa onda aBd možda i odemo dalje.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Sve objasnjeno. Ovo nije skidanje gaca nego cinjenice. Naravno da se svi nadamo prolazu, ali moje ocekivanje nije prolaz nego da se odigra kvalitetno pa da to aBd bude nagradjeno. A i ako se odigra kvalitetno a ispadne Boze moj ispao od boljeg i idemo dalje. Najvise bih volio da budemo vjetar u ledja u ligaskim tekmama i da skupa dodjemo do te yebene titule i tad vjerujem da bi ljudi u klubu bili svjesni kakva je to prilika za grupnu fazu i da bi tek tad transfer rok bio prebrutalan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:51Kako Fudbalski ili igrački ili ligom ne možeš ljude ubijediti da su oni na nekom drugom levelu probat ću ovako.
Stadion :
Izlazni transferi :
Evo ova 3 transfera su ko svi nasi u historiji ja mislim npr. da ne spominjem sto redovno prodaju a 2-3-4 to ništa.
Ove godine su doveli :
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
Potrošili na obeštećenja 4 mil EUR ove godine , opet mi nismo u historiji kluba toliko dali za obeštećenja. Mi smo tek počeli plaćati opet neke simbolične cifre za neke standarde.
Prošle godine su pobjeđivali Rapida, Steuau, Cluja nebitno ne znam kako da objasnim koliko je ta liga ustvari jaka a oni u završili samo iza Steaue koja je prejaka i iza Cluja 3 boda iza njih Rapid, Dinamo, drugi Cluj. Do zadnjih 5 kola su bili u borbi za titulu gdje su zaredali 1 1 3 i završili treći. Steaua ih dobila jedva 1:0 gdje su bili bolji al duplo i uz poništen pogodak npr. i to u gostima. Prije toga iz dobio Rapid 1:2 i to u utakmici gdje su fulili 10 prilika ovi iz dva šuta dali dva gola. može se reci da su malerski završili sezonu i sigurno su bolji od Cluja samo je Steaua ispred.
Pa tako Bancu ima 46 nastupa za Rumuniju sad na Euru urednio igrao svaku po 90 minuta samo 16 finala propustio zbog žutih kartona npr a ima još takvih da ne davim dajem samo primjer.
I momak dođe napise da smo autsajderi priča počne o mentalitetu o nečem , nije ba to. Meni je Sarajevo rang Barcelone u mojim ocima ali nekad nas ta doza nerealnosti daleko odvede u pogrešnom smjeru. Moramo shvatiti ovu urakmicu/dvije ozbiljno. I ja ih shvatam kao da nemamo sza izgubit a imamo puno dobit. Najgore bi mi bilo da ispadnemo a da krene priča kako ne možemo proći nikog .
Jedino sto ja njima vidim Ko manu sto su tipična razvojna momčad promjene po 15 igrača svaki rok (prepoznat ćemo se) i nemaju kontinuitet nikakav i obično Europu igraju neuigrani , pa ispadnu, jer naprave brdo promjena. Ali i dalje je to ekipa koja je po svakom aspektu bolja od naše i možda imamo 3 igrača da bi kod njih igrali. I to je tako ne zato jer sam ja pesimista naprotiv bas sam optimista nikad mi se naša ekipa nije vise sviđala ali kad iskesiramo mi milion eura za napadača i milion eura za krilo isti prelazni rok onda ću govorit da smo mi taj nivo lopte. Do tad ne može jednostavno nama najboljeg haman igrača odvedu 3 dana pred utakmicu za slične pare.
Ako sta napravimo ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu ako ne neću bit razočaran mislim da smo dobro složeni i da slijedece godine možemo do trofeja ili 2 (superkup) i da možemo bit ozbiljni. Imamo trenerski kontinuitet sto je najvažnije. I to dobar , vrhunski. A kad osvojimo titulu i potrefi nam se ždrijeb pa ocekivat ću grupe. Jbga. Do tad vrlo vrlo teško. I da ove prođeš ide AZ Alkmar /ili slični a to bar da vidimo na Kosevu bilo bi dobro samo od sebe. A radi se o 3. pretkolu KL, dakle bas zeznuto kad ispadneš ispao si.
Meni je i ovaj transfer rok prebrutalan. Kad pogledaš par godina u nazada kako, kad i kakve smo igrace dovodili ovo je ludilo. Prvi put da si potrošio 1.000.000 + maraka za pojačanja, da si ih doveo 10 dana prije prvog kola lige, da nisi morao čekati kad će neko ostati na ledini pa da dođe kod nas jer nema gdje, da pregovaraš sa jako ozbiljnim igracima, da si doveo kapitena Dinama, da prodaješ igrace za milionske iznose… jbg udarili smo ovaj put na zayebane u evropi pa šta sad, izaci, potuci se pa Bože moj.keli je napisao/la: ↑21 jul 2025, 00:55Sve objasnjeno. Ovo nije skidanje gaca nego cinjenice. Naravno da se svi nadamo prolazu, ali moje ocekivanje nije prolaz nego da se odigra kvalitetno pa da to aBd bude nagradjeno. A i ako se odigra kvalitetno a ispadne Boze moj ispao od boljeg i idemo dalje. Najvise bih volio da budemo vjetar u ledja u ligaskim tekmama i da skupa dodjemo do te yebene titule i tad vjerujem da bi ljudi u klubu bili svjesni kakva je to prilika za grupnu fazu i da bi tek tad transfer rok bio prebrutalan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:51Kako Fudbalski ili igrački ili ligom ne možeš ljude ubijediti da su oni na nekom drugom levelu probat ću ovako.
Stadion :
Izlazni transferi :
Ove godine su doveli :
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
Ribery je Franck Bilal.luckystrike je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:03Ribery je Franck.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 jul 2025, 22:38Sa ovakvim navijačima Sarajevu ne trebaju ni Vico ni neprijatelji. Ovaj klub bi pravio mnogo bolje rezultate da ima normalne, objektivne navijače.
Super, analiza protivnika za neupućene, da ne letimo u euforiju a i ne padamo u očaj ako ispadnemo. Mirno, polahko, staloženo se pripremiti I odigrati dobru, poštenu utakmicu, da vidimo borb3nost pa kako god bude.Sazg je napisao/la: ↑21 jul 2025, 06:26Meni je i ovaj transfer rok prebrutalan. Kad pogledaš par godina u nazada kako, kad i kakve smo igrace dovodili ovo je ludilo. Prvi put da si potrošio 1.000.000 + maraka za pojačanja, da si ih doveo 10 dana prije prvog kola lige, da nisi morao čekati kad će neko ostati na ledini pa da dođe kod nas jer nema gdje, da pregovaraš sa jako ozbiljnim igracima, da si doveo kapitena Dinama, da prodaješ igrace za milionske iznose… jbg udarili smo ovaj put na zayebane u evropi pa šta sad, izaci, potuci se pa Bože moj.keli je napisao/la: ↑21 jul 2025, 00:55Sve objasnjeno. Ovo nije skidanje gaca nego cinjenice. Naravno da se svi nadamo prolazu, ali moje ocekivanje nije prolaz nego da se odigra kvalitetno pa da to aBd bude nagradjeno. A i ako se odigra kvalitetno a ispadne Boze moj ispao od boljeg i idemo dalje. Najvise bih volio da budemo vjetar u ledja u ligaskim tekmama i da skupa dodjemo do te yebene titule i tad vjerujem da bi ljudi u klubu bili svjesni kakva je to prilika za grupnu fazu i da bi tek tad transfer rok bio prebrutalan.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:51Kako Fudbalski ili igrački ili ligom ne možeš ljude ubijediti da su oni na nekom drugom levelu probat ću ovako.
Stadion :
Izlazni transferi :
Ove godine su doveli :
Romanchuk 750 k odšteta
Radalescu 400 k odšteta
Isenko 350 k odšteta
Falcusan 300 k odšteta
Stevanovic 100 k odšteta
Matei 75 k odšteta
Plus par free agenata
-
- Kontakt:
Uvijek je za sviju nas bila bitna samo borba, pa ako je bilo ko bolji taj dan, neka nas pobijedi. Pa makar i Zeljnjicmar.ŠTA_JE je napisao/la: ↑21 jul 2025, 08:23Super, analiza protivnika za neupućene, da ne letimo u euforiju a i ne padamo u očaj ako ispadnemo. Mirno, polahko, staloženo se pripremiti I odigrati dobru, poštenu utakmicu, da vidimo borb3nost pa kako god bude.Sazg je napisao/la: ↑21 jul 2025, 06:26Meni je i ovaj transfer rok prebrutalan. Kad pogledaš par godina u nazada kako, kad i kakve smo igrace dovodili ovo je ludilo. Prvi put da si potrošio 1.000.000 + maraka za pojačanja, da si ih doveo 10 dana prije prvog kola lige, da nisi morao čekati kad će neko ostati na ledini pa da dođe kod nas jer nema gdje, da pregovaraš sa jako ozbiljnim igracima, da si doveo kapitena Dinama, da prodaješ igrace za milionske iznose… jbg udarili smo ovaj put na zayebane u evropi pa šta sad, izaci, potuci se pa Bože moj.keli je napisao/la: ↑21 jul 2025, 00:55
Sve objasnjeno. Ovo nije skidanje gaca nego cinjenice. Naravno da se svi nadamo prolazu, ali moje ocekivanje nije prolaz nego da se odigra kvalitetno pa da to aBd bude nagradjeno. A i ako se odigra kvalitetno a ispadne Boze moj ispao od boljeg i idemo dalje. Najvise bih volio da budemo vjetar u ledja u ligaskim tekmama i da skupa dodjemo do te yebene titule i tad vjerujem da bi ljudi u klubu bili svjesni kakva je to prilika za grupnu fazu i da bi tek tad transfer rok bio prebrutalan.
Ne voli niko od nas mlitave partije i nezainteresovane igrace.
Svi vi znate koliko podrzavam Zekica, ali u prosloj sezoni je i kod njega bilo nediscipline i mlitavosti. Vidi se to odmah, mi smo fudbalska nacija, prepoznamo odmah to.
Mislim da je i zbog toga ocistio svlacionicu pofino.
Neka nam je sretno!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Bili su genk i atromitos bogatiji i jaci pa su ispali,duplo su skuplji ali na kosevu nema pardona dugo nismo pobjedili sad je vakat,a ovaj Cicaldau je igrao u petak usao u igru mescini ga nisu prodali. 

Na 14k smo prodatih karata, ide ovo na 22-23k glat
-
- Kontakt:
Osjecamo neki blagi animozitet prema Papetu taksisti a duska? Zasto li je to tako?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:57Samo ću reci da na tribini istok obvitava Pape taxista. Da je cijeli istok mimo njega super objektivan opet se ta tribina u globalu ne može nazvat objektivnom.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 23:53Gdje je istok najobjektivnija tribina. Kada su Dala lincovali zbog babe a momak nas izvuko 100 puta. Sjeti se sirokog kad je zabio go za evropu. Nisam ljubitelj musemica ali kada su njega napali na kraju utakmice. Ima tu jos milion primjeraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2025, 21:10
Zbog aplauza nakon ispadanja kao prvaci od mrtvog Batea i Bresta smo dobro nazadovali a tu smo imali priliku da prvi pobjegnemo ovoj ligi i vjerovatno sada biti evropski klub.
Da ne treba sada da pomislimo da je on realan pitar?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Dobro predstavljanje protivnika od strane Duške. Zbog ovih podataka ne treba padati u očaj ako ispadnemo jer smo realno dosta slabiji na papiru. Ali opet fudbal jeste zanimljiv upravo jer svi podaci ne moraju nista znaciti ako zelis vise pobjedu od protivnika. Trener zato ima mozda najbitniju ulogu.
Inace sta znaci vrijednost jednog igraca kada igrac od 100 hiljada moze nadigrati onog od milion i onda uskoro vrijednost tih igraca se obrne.
Mi ako njih izbacimo a vjerujem da hocemo, dobijamo kolektivno puno na vrijednosti. Odlicna prilika da Jatta pokaže da vrijedi milione, da Guli može igrati u ligama petice, da je Ristovski opravdano bio kapiten Dinama, da Turkeš nije slucajno bio jedan od najboljih napadaca u Švici, da Renan ima brazilsku magiju u nogama, da Kyeremeh može i antilopu stići kada poželi, da Beganovic ima kvalitet za najjaci fudbal itd. Sve se ovo moze desiti i hoce aBd jer imamo majstora na klupi koji ovo isto zna.
Inace sta znaci vrijednost jednog igraca kada igrac od 100 hiljada moze nadigrati onog od milion i onda uskoro vrijednost tih igraca se obrne.
Mi ako njih izbacimo a vjerujem da hocemo, dobijamo kolektivno puno na vrijednosti. Odlicna prilika da Jatta pokaže da vrijedi milione, da Guli može igrati u ligama petice, da je Ristovski opravdano bio kapiten Dinama, da Turkeš nije slucajno bio jedan od najboljih napadaca u Švici, da Renan ima brazilsku magiju u nogama, da Kyeremeh može i antilopu stići kada poželi, da Beganovic ima kvalitet za najjaci fudbal itd. Sve se ovo moze desiti i hoce aBd jer imamo majstora na klupi koji ovo isto zna.
-
- Kontakt:
svakako ne bi bio spreman

Group 2
Seeded
1 FC Aktobe (KAZ) vs AC Sparta Praha (CZE)
2 Omonia FC (CYP) vs FC Torpedo Kutaisi (GEO)
3 FC Zimbru Chisinau (MDA) vs FC Astana (KAZ)
4 Riga FC (LVA) vs FC Dila Gori (GEO)
5 Hibernians FC (MLT) vs FC Spartak Trnava (SVK)
Unseeded
6 Araz-Naxçıvan PFK (AZE) vs Aris Thessaloniki FC (GRE)
7 FC Ararat-Armenia (ARM) vs FC Universitatea Cluj (ROU)
8 FC Vardar (MKD) vs FC Lausanne-Sport (SUI)
9 FK Sarajevo (BIH) vs Universitatea Craiova (ROU)
10 FK Sutjeska-Nikšić (MNE) vs Beitar Jerusalem FC (ISR)
Seeded
1 FC Aktobe (KAZ) vs AC Sparta Praha (CZE)
2 Omonia FC (CYP) vs FC Torpedo Kutaisi (GEO)
3 FC Zimbru Chisinau (MDA) vs FC Astana (KAZ)
4 Riga FC (LVA) vs FC Dila Gori (GEO)
5 Hibernians FC (MLT) vs FC Spartak Trnava (SVK)
Unseeded
6 Araz-Naxçıvan PFK (AZE) vs Aris Thessaloniki FC (GRE)
7 FC Ararat-Armenia (ARM) vs FC Universitatea Cluj (ROU)
8 FC Vardar (MKD) vs FC Lausanne-Sport (SUI)
9 FK Sarajevo (BIH) vs Universitatea Craiova (ROU)
10 FK Sutjeska-Nikšić (MNE) vs Beitar Jerusalem FC (ISR)
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Ide osveta spartaku
-
- Kontakt: