Pa i pričam o politici zato što nije dobra za Velež...SDA i HDZ i jesu krivi za sadasnju situaciju. Da njih nema Velež bi bio svakako jedini klub u Mostaru kao i prije rata. Al tebi je to očito teško skontat.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:23Kad o politici i klubu podje pricat navijač sda podveleskog isprdka zvanog vehlez. Da vam nije politike i brtalja podveleskih koji su sda, davno bi bili ugašeni.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mislom cak da bi bio u Hercegovini jedini i da bi svi ovi klubovi bili nizeligasi i baza Velezovoh igraca (Igman, Gosk, Posusje, Siroki,...)rishovski je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:04Pa i pričam o politici zato što nije dobra za Velež...SDA i HDZ i jesu krivi za sadasnju situaciju. Da njih nema Velež bi bio svakako jedini klub u Mostaru kao i prije rata. Al tebi je to očito teško skontat.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:23Kad o politici i klubu podje pricat navijač sda podveleskog isprdka zvanog vehlez. Da vam nije politike i brtalja podveleskih koji su sda, davno bi bili ugašeni.
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- TylerBurey
- Kontakt:
Moraš to malo uvjerljivije, gleDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Bio u Kade na iftaru.
Trojica sjede, svaki u dresu, Kebabspora.
Jedan do njih, sav u transu, nosi boje Ćevapbirligija.
Pitam kroz smijeh:
A Vehležšpor?
Najgladniji među njima, u Ćevapbirligijevoj desetci, pogleda kao da sam mu dao znak.
Skoči, tanjir odleti, i povede pjesmu:
Lay, Lay, Lay... Türkiyeeem Beeenim
Rahmetli mi nene.
TylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:16Moraš to malo uvjerljivije, gleDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Bio u Kade na iftaru.
Pitam kroz smijeh:
A Vehležšpor?
Najgladniji među njima, u Ćevapbirligijevoj desetci, pogleda kao da sam mu dao znak.
Rahmetli mi nene.
Sto su ti geni, vjekovima usadjeni iz generacije u generaciju, s koljena na koljeno...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 22 jul 2025, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pa Torcida Mos...ovaj...Hercegovina. Vise idu na 'Ajduka, nego na "svoj" klub. Sto znas i sam, realno.Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
- FKS -
Svi oni za 'ajduk navijaju.
- TylerBurey
- Kontakt:
Lupetanja ćemo razbiti jednim linkomVanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:20TylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:16Moraš to malo uvjerljivije, gleDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Bio u Kade na iftaru.
Pitam kroz smijeh:
A Vehležšpor?
Rahmetli mi nene.![]()
![]()
![]()
![]()
Sto su ti geni, vjekovima usadjeni iz generacije u generaciju, s koljena na koljeno...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Haplogrupa_I2
E vjerovao nisam kad su pricali, da vas ocevi prvo nauce turski, pa onda ucite 'rvatski, ali niko me ne uvjeri u to jace od tebe,aferim...TylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:42Lupetanja ćemo razbiti jednim linkomVanja8 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:20TylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:16
Moraš to malo uvjerljivije, gle
Bio u Kade na iftaru.
Pitam kroz smijeh:
A Vehležšpor?
Rahmetli mi nene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Haplogrupa_I2
-
Direktorcic
- Kontakt:
Uvjerljivije ide samo u feniksu s pogledom na kruzni tok, bujrumTylerBurey je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:16Moraš to malo uvjerljivije, gleDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Bio u Kade na iftaru.
Pitam kroz smijeh:
A Vehležšpor?
Rahmetli mi nene.
Nesto sad kontam a i ne bi me cudilo da se odjednom dan dva pred sezonu ukine pravilo EU drzavljane kao domace igrace
Mislim da su već usvojili propozicije za ovu sezonu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Vratio se kući
da nije "aster"?LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:08Ne znaš ti gdje su smrcenjaci, a ne da dodjes tamoDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
![]()
Evo reci kako se zove kafana dat ću šta hoćeš![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Kolko je gadna njuska bilbija, to ce se uvjerit i Evropa.
Suprugu mu hebem hinjsku
Suprugu mu hebem hinjsku
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Volim tebe, više od sebe
Sirotinjo blokiran ti je račun, sirotinjo suspendovan ti je klub od Uefe zbog dugovanja igračima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 20:56Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Vidi ga sirotinjo! Nikad ga nisi imao niti ćeš! Sirotinjo!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Idi bolan na temu kantonalne lige, tamo je vase prirodno staniste, ne tusi ljude ovdje.avenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:32Sirotinjo blokiran ti je račun, sirotinjo suspendovan ti je klub od Uefe zbog dugovanja igračima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 20:56Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Vidi ga sirotinjo! Nikad ga nisi imao niti ćeš! Sirotinjo!
![]()
Volim tebe, više od sebe
Komšije izgleda da će vam Zrinjski ukrasti Velkovskog
Ne da se Zrinjskom ovaj Slovan pa da ga ****. Mozda u mostaru ovo okrenuti, cuda su moguca. Sve i da ispadnu, iu na Breidablik islandjane, ako sam dobro upratio. To bi trebali proci, i eto evrope i na jesen
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 13 gostiju.