da nije "aster"?LavoviGabela je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:08Ne znaš ti gdje su smrcenjaci, a ne da dodjes tamoDirektorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
![]()
Evo reci kako se zove kafana dat ću šta hoćeš![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Kolko je gadna njuska bilbija, to ce se uvjerit i Evropa.
Suprugu mu hebem hinjsku
Suprugu mu hebem hinjsku
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Volim tebe, više od sebe
Sirotinjo blokiran ti je račun, sirotinjo suspendovan ti je klub od Uefe zbog dugovanja igračima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 20:56Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Vidi ga sirotinjo! Nikad ga nisi imao niti ćeš! Sirotinjo!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Idi bolan na temu kantonalne lige, tamo je vase prirodno staniste, ne tusi ljude ovdje.avenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:32Sirotinjo blokiran ti je račun, sirotinjo suspendovan ti je klub od Uefe zbog dugovanja igračima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 20:56Sjedi keru dole. Sprce kozojebi i tebi i dzidicu zenski dio porodice ozraceneavenija je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:02Sindikat profi fudbaleri je nesto sto se najbolje desilo u bh fudbalu. Sve klubove je natjerao da redovno plaćaju igrace ili da im sve isplate nakon zastupanja na sudu a ne da ih tretiraju kao robove. Hvala Bogu pa se ne moram više crveniti i stiditi kao nekada kada je Čelik svake dvije sedmice bio u medijima zbog dugovanja, blokada itd. Jos ove kozojebe neandertalce na čelu sa krmetom Husicem disciplinirat kao posljednji rezervat divljavštine i to je to.
![]()
Vidi ga sirotinjo! Nikad ga nisi imao niti ćeš! Sirotinjo!
![]()
Volim tebe, više od sebe
Komšije izgleda da će vam Zrinjski ukrasti Velkovskog
Ne da se Zrinjskom ovaj Slovan pa da ga ****. Mozda u mostaru ovo okrenuti, cuda su moguca. Sve i da ispadnu, iu na Breidablik islandjane, ako sam dobro upratio. To bi trebali proci, i eto evrope i na jesen
- svrakino1921
- Kontakt:
Željezničar se pohvalio sa nečim što malo koji klub u regiji može, mogao bi pasti i rekord
Fudbalski klub Željezničar objavio je da je prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2025/2026. u punom zamahu, a već je premašena brojka od 1.000 pretplatnika, što ukazuje na snažnu podršku navijača uoči nove takmičarske godine.
Ulaznice važe za sve domaće utakmice Premijer lige i Kupa BiH koje Plavi igraju na Grbavici, a prodaja se nastavlja po sljedećem rasporedu:
Ponedjeljak – Petak: 10:00 – 18:00
Subota: 10:00 – 16:00
Nedjelja (na dan utakmice sa Radnikom): 12:00 – 18:00
Cijene sezonskih ulaznica:
Sjever: 150 KM
Sjever (djeca): 70 KM
Sjever (penzioneri): 70 KM (uz ličnu kupovinu, pokaz čeka i ličnu kartu)
Istok: 200 KM
Istok (djeca): 100 KM
Zapad A1: 380 KM
Zapad VIP Gold: 2.000 KM
Jug: 70 KM (isključivo za vlasnike prošlosezonskih ulaznica za jug)
Iz kluba pozivaju sve navijače da na vrijeme obezbijede svoje mjesto i pruže podršku ekipi tokom cijele sezone. Interes je već sada izuzetno visok, a očekuje se da će prodaja sezonskih ulaznica dostići rekordne brojke.
Fudbalski klub Željezničar objavio je da je prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2025/2026. u punom zamahu, a već je premašena brojka od 1.000 pretplatnika, što ukazuje na snažnu podršku navijača uoči nove takmičarske godine.
Ulaznice važe za sve domaće utakmice Premijer lige i Kupa BiH koje Plavi igraju na Grbavici, a prodaja se nastavlja po sljedećem rasporedu:
Ponedjeljak – Petak: 10:00 – 18:00
Subota: 10:00 – 16:00
Nedjelja (na dan utakmice sa Radnikom): 12:00 – 18:00
Cijene sezonskih ulaznica:
Sjever: 150 KM
Sjever (djeca): 70 KM
Sjever (penzioneri): 70 KM (uz ličnu kupovinu, pokaz čeka i ličnu kartu)
Istok: 200 KM
Istok (djeca): 100 KM
Zapad A1: 380 KM
Zapad VIP Gold: 2.000 KM
Jug: 70 KM (isključivo za vlasnike prošlosezonskih ulaznica za jug)
Iz kluba pozivaju sve navijače da na vrijeme obezbijede svoje mjesto i pruže podršku ekipi tokom cijele sezone. Interes je već sada izuzetno visok, a očekuje se da će prodaja sezonskih ulaznica dostići rekordne brojke.
Zašto nas navijači Vase Crnog zatrpavaju informacijama koje su vezane samo za njihov Klub? Zar to ne mogu raditi na svojoj temi? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Svinjski je igro zatvoreno u napadu a siroko u odbrani hahahahahahahhahaha 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Tebi da odgovorim, ti si mi vazda normala bio, cak smo i jedno vrijeme udarne htjeli razmjenit, al sudbina je drugacije htjela **** ga..Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:45Ako iko zna da se to desava, ti znastutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:38Jel ovo iz one knjige: Nije se desilo..Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
![]()
Cito sam i ja, al mi je ova promakla. Al dobra![]()

Znam da vam je ovo glavna fora, al iskreno, ja za svojih 34 godine zivota jos nisam sreo nekog u Mostaru koji ce reci da mu je Dinamo ili Hajduk ispred Zrinjskog, ne znam gdje i s kakvim se personama ti druzis
- luckystrike
- Kontakt:
Šteta za Zrinjski, natamburali su ih ozbiljno, ali sa pojačanjima iz drugih liga BiH i Hrv i nije moglo drugačije.
-
- Kontakt:
Kompleksi. Daje im na osjećaju vrijednosti. Kad nemaju sportskih ciljeva deceniju i vise moraju propagirati svaku glupost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sutra ostavka Ivankovica
Razumijem sve, ali cemu smradovi neki iz zenice komentarisu na ovoj temi? Treba admin reagovati valjda..
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
A meni smiješno kako nas sve boli q za njihove priče samo se prepiru sa tuzlacima

Grupa iznad svakog pojedinca.
Šta se ova balavurdija petlja? Daj @admine ograniči registraciju na forumu 18+ da ne moram citati ove maloljetne delikvente. Bolje neka idu tapkati Adzemu na tiktok eno ima big match protiv Fače.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
A ja recimo sjedio sa jednim od starijih trenera Zrinjskog koji mi kaze doslovno, Zrinjski je Hrvatski politicki projekat, nema tu nikad mogucnosti da bude ni blizu Veleza, i onoga sta smo svi mi osjecali za Velez dok smo igrali i trenirali u njemu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:33Tebi da odgovorim, ti si mi vazda normala bio, cak smo i jedno vrijeme udarne htjeli razmjenit, al sudbina je drugacije htjela **** ga..Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:45Ako iko zna da se to desava, ti znastutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:38
Jel ovo iz one knjige: Nije se desilo..![]()
Cito sam i ja, al mi je ova promakla. Al dobra![]()
![]()
Znam da vam je ovo glavna fora, al iskreno, ja za svojih 34 godine zivota jos nisam sreo nekog u Mostaru koji ce reci da mu je Dinamo ili Hajduk ispred Zrinjskog, ne znam gdje i s kakvim se personama ti druzis
-
- Kontakt:
Pa evo imas ovog sto vodi jedan podcast u HR,lik otvoreno kaze da je Zrinjski politicki projekat i da je zasticen u savezu,mada to svi znamo.Bordo10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 01:07A ja recimo sjedio sa jednim od starijih trenera Zrinjskog koji mi kaze doslovno, Zrinjski je Hrvatski politicki projekat, nema tu nikad mogucnosti da bude ni blizu Veleza, i onoga sta smo svi mi osjecali za Velez dok smo igrali i trenirali u njemu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 23:33Tebi da odgovorim, ti si mi vazda normala bio, cak smo i jedno vrijeme udarne htjeli razmjenit, al sudbina je drugacije htjela **** ga..![]()
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 18 gostiju.