BH klubovi u Evropi 25/26

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 25/26

Post Postao/la HordasOdMalena » 24 jul 2025, 23:48

NoDi80 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:33

Sto ce mi biti krivo mi smo ih nekad busili sa 6 komada
Prosle godine Maribor izbacio Craiovu
Nodi, ti si pratio prijateljske utakmice, možeš li mi objasniti kako smo onako dobro odigrali prvo poluvrijeme, a imali samo jednu pobjedu u 5 utakmica na pripremama?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jul 2025, 23:49

mosarajvosa83 je napisao/la:
MostarNeretva je napisao/la:
24 jul 2025, 22:56
GO Rumuna slicno kao Kopar u Sarajevu protiv Zelje.

Igrach ti suta u 16 metara , odbrambeni igrach umjesto da iskoristi ono pola sekunde kod namjestanja da pridje 2 metra ide na blok suta on krije glavu i okrece ledja kao na terminu.

Neoprostivo !!

To su ti tehnicki detalji i nedovoljna profesionalsnot / koncetracija koja nas dijeli od Evrope.

Ovo nije ni blizu gotovog bit ce svega, ovdje su Rumuni igrali na rezultat i to su uspjeli tamo ce biti sasvim druga pricha.
Uz to je Sarajevo pokazalo losiju spremnost ili rasporedjivanje energije.
Sarajevo nije polazalo losu spremu vec suprotno,presing cijelu tekmu sto ni jedan nas tim nisam vidio da radi al hajd.
Nismo Liverpool da 90 minuta odigramo istog ritma. Valja ono igrat 60-70 dobrih minuta. Pusti ba hoce na sve načine da umanje nešto a ne mogu. Ekstra rezultat prelijepa noć, fantasticno Sarajevo. I tu treba bit kraj rasprave. Ekipi koja je po svemu favorit smo očitali fudbalsku lekciju. I da ispadnemo , ovo je vrhunski temelj za sezonu ispred nas, ganjat trofeje pa će i Europa bit lakša.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jul 2025, 23:51

NoDi80 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:47
jurisicduska je napisao/la:
24 jul 2025, 23:45
NoDi80 je napisao/la:

Sto ce mi biti krivo mi smo ih nekad busili sa 6 komada
Prosle godine Maribor izbacio Craiovu
Primijetio sam da jako glupe paralele konstantno praviš. Drug to si vi dobijete Borca a Borac npr nas, ne znaci i da ćete i vi nas dobit.

“Nevjerovatno je šta nam rade!!! Maksimalno poniženje!
Ako Rotaru želi nešto od ove sezone, trebao bi se pozabaviti time i dovesti ne nekog kompetentnog trenera, jer je to prevelika tvrdnja, već barem nekoga ko ima svoj mozak i ko svoje fantazije ostavlja u spavaćoj sobi. Ljudi se smiju nama i našim guzicama”

Ovo kažu njihovi.

Vi konstantno se trudite umanjiti nešto. Rumuni su za Koper izmislili fubal i mi smi ih izdominirali u svim aspektima. I to jednostavno priznajte sebi i to je to.
Jesu prvi strijelac lige im Jovo Lukic
Kakve su tvoje paralele
Smijali ste se jucer Zrinjskom, a ispali ste 3:0 od Spartaka koji ostao 20 bodova iza Slovana
Opet glupe paralele. Naša utakmica kući protiv Trnave je bila vrhunska također, nekad ti se mora malo i poklopit. Uglavnom svi nešto igraju samo vi ko tetke. A dobili nikakvu ekipu. Sa mrtvim Ilicicem koji pretrči 3 metra po utakmica, Jata bu ga stavio na ledja i odigrao 90 minuta.

Usput Jovo ima 3 gola u 20 tekmi ovo mu je druga sezona. Ne brukaj se. 2 kola odigrana - najbolji strijelac
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 jul 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 jul 2025, 23:52

24 jul 2025, 23:51
NoDi80 je napisao/la:

Primijetio sam da jako glupe paralele konstantno praviš. Drug to si vi dobijete Borca a Borac npr nas, ne znaci i da ćete i vi nas dobit.

Ako Rotaru želi nešto od ove sezone, trebao bi se pozabaviti time i dovesti ne nekog kompetentnog trenera, jer je to prevelika tvrdnja, već barem nekoga ko ima svoj mozak i ko svoje fantazije ostavlja u spavaćoj sobi. Ljudi se smiju nama i našim guzicama”

Ovo kažu njihovi.

Vi konstantno se trudite umanjiti nešto. Rumuni su za Koper izmislili fubal i mi smi ih izdominirali u svim aspektima. I to jednostavno priznajte sebi i to je to.
Kakve su tvoje paralele
Smijali ste se jucer Zrinjskom, a ispali ste 3:0 od Spartaka koji ostao 20 bodova iza Slovana
Opet glupe paralele. Naša utakmica kući protiv Trnave je bila vrhunska također, nekad ti se mora malo i poklopit. Uglavnom svi nešto igraju samo vi ko tetke. A dobili nikakvu ekipu. Sa mrtvim Ilicicem koji pretrči 3 metra po utakmica, Jata bu ga stavio na ledja i odigrao 90 minuta.
Aj ne seri sviju ti
Pojacanja vam iz Domzala, Gorice, Slaven Belupa, a pricas o Koperu kao da je Sloboda
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 24 jul 2025, 23:55

NoDi80 je napisao/la:

Ovo kažu njihovi.

Kakve su tvoje paralele

Usput Jovo ima 3 gola u 20 tekmi ovo mu je druga sezona. Ne brukaj se. 2 kola odigrana - najbolji strijelac
Mi smo u rangu tog Kopera isto kao sto ste bi u rangu ovih i tako se gleda. Realno je da je koper organizovanija ekipa od nas i uigranija. Znas i sam kako ce to u ligi izgledati, ali posteno i mene bi drzala euforija nakon ovakve utakmice.
Fk Željezničar.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 jul 2025, 23:55

Nismo im smjeli pokloniti onaj gol. Tad su naši i pali (ne fizički koliko mentalno). Šteta što nije bilo barem 3:1 na kraju.

U Rumuniju po prolaz ako Bog da!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2025, 23:56

Sarajevo je imalo puno povrijedjeni igraca.
Da nije povrijedjen Gojkovic oni ne bih golu pogledali.
U zadnjem trenutku se povrijedi Mamas.
Ali haj bice bolje u Rumuniji.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 24 jul 2025, 23:59

Zmajevi pobijedili Rumuniju, Sarajevo pobijedilo Craiovu.

Bosna i Hercegovina - Ciganija 2:0 trenutno 👍😎🍻

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jul 2025, 23:59

Pablo11 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:55
NoDi80 je napisao/la:

Kakve su tvoje paralele

Mi smo u rangu tog Kopera isto kao sto ste bi u rangu ovih i tako se gleda. Realno je da je koper organizovanija ekipa od nas i uigranija. Znas i sam kako ce to u ligi izgledati, ali posteno i mene bi drzala euforija nakon ovakve utakmice.
Upravo tako - vi ste u rangu Kopera i jedino ste ispali zbog taktičkih vratolomija da puštas nepokretnog frajera samog da stoji na 30 metara. On vam je bio najveća šansa jer je igrač manje a ovdje ga Nodi glorifikuje. On neće u ovoj sezoni ukupno imat 3 asistencije. Da se neutralizirali to a vrlo je lako jer je nepokretan prošli bi. Kući ste odigrali top tekmu, fali vam širine, vama Obradov uđe da unese promjene. Nemoj me zezat. Treba vama još 2-3 prelazna roka da budete ono sto očekujete. Ne mogu ovakvih Ko Nodi koji su nerealni. Sarajevo je ba super bilo i ima super ekipu, pri tom je i dobro vođeno . To Ko ne vidi je slijep. Možemo ispast tamo izgubit 3:0 to neće promijenit tu činjenju. Rumuni su ozbiljana ekipa nisu amateri.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 25 jul 2025, 00:01

24 jul 2025, 23:49
24 jul 2025, 22:56
GO Rumuna slicno kao Kopar u Sarajevu protiv Zelje.

Igrach ti suta u 16 metara , odbrambeni igrach umjesto da iskoristi ono pola sekunde kod namjestanja da pridje 2 metra ide na blok suta on krije glavu i okrece ledja kao na terminu.

Neoprostivo !!

To su ti tehnicki detalji i nedovoljna profesionalsnot / koncetracija koja nas dijeli od Evrope.

Ovo nije ni blizu gotovog bit ce svega, ovdje su Rumuni igrali na rezultat i to su uspjeli tamo ce biti sasvim druga pricha.
Uz to je Sarajevo pokazalo losiju spremnost ili rasporedjivanje energije.
Sarajevo nije polazalo losu spremu vec suprotno,presing cijelu tekmu sto ni jedan nas tim nisam vidio da radi al hajd.
Nismo Liverpool da 90 minuta odigramo istog ritma. Valja ono igrat 60-70 dobrih minuta. Pusti ba hoce na sve načine da umanje nešto a ne mogu. Ekstra rezultat prelijepa noć, fantasticno Sarajevo. I tu treba bit kraj rasprave. Ekipi koja je po svemu favorit smo očitali fudbalsku lekciju. I da ispadnemo , ovo je vrhunski temelj za sezonu ispred nas, ganjat trofeje pa će i Europa bit lakša.
Upravo je to i problem, Zekic mora pametnije odrediti temp utakmice i resporediti snagu. Kolicina trke koju ste ulozili nije rezultirala osjetnoj rezultatskoj razlici jos uz to je bilo ocevidno da ste umornija ekipa na kraju. Da su Rumuni morali oni bi vas stisli, to je moj neki osjecaj.

Ja vama zelim da sledecu dobijete 5 0 i nadam se da ona moja zapazanja nisu vjerodostojna slika.

Al realno strah me da cete uletiti u sledecu tekmu kao Zeljo protiv Kopra u Sloveniji sa uvjrenjem da ste puno bolja ekipa a mislim da ste tu u 5 deka sa Rumunima s tim sto su oni puno uigraniji.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 25 jul 2025, 00:04

Tek sad razmišljam kako će Sarajevo ozbiljnu odbranu imati kada se vrati Gojković. A onda se sjetim nas i da nam je prije 2 mjeseca odbrana bila Stipo Marković Šukilović i Galić.
Grupa iznad svakog pojedinca.

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 25 jul 2025, 00:06

NoDi80 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:25
perodeformero je napisao/la:
24 jul 2025, 23:24
NoDi80 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:20
Srece ste imali sto promasi onaj rumun zicer
Ok rezultat na vasoj strani
Tamo ce biti dosta teze i bice jako zanimljiv revans
Ne seri Sarajevo je pet boljih zicera fulilo
Zelji igraci s linije loptu skidali dva puta
Ne znam sto se pravis dzabe kad smo imali tri puta vise sansi
Ma bolji je zeljo bio definitivno, ove godine sampioni, sljedece u grupnu LP

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jul 2025, 00:07

NoDi80 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:52
NoDi80 je napisao/la:

Kakve su tvoje paralele
Aj ne seri sviju ti
Pojacanja vam iz Domzala, Gorice, Slaven Belupa, a pricas o Koperu kao da je Sloboda
Pojacanja su nam iz Dinama,Bohuma,Coma onako reda rado da budes upucen

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 jul 2025, 00:08

Ko god je gledao utakmicu,prvih 45 minuta Sarajeva ne moze ni jedna ekipa trenutno odigrat u nasoj ligi..
Jos dok im se vrati u formu Đorđević i Elezi,Sarajevo ima jako velike šanse za titulu... I sigurno imaju najjkvalitetniju klupu od klubova koji ce se borit za Europu.
Sve ostalo sto neko kaze je cisto preseravanje... Treba samo biti realan.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jul 2025, 00:09

25 jul 2025, 00:01
24 jul 2025, 23:49

Upravo je to i problem, Zekic mora pametnije odrediti temp utakmice i resporediti snagu. Kolicina trke koju ste ulozili nije rezultirala osjetnoj rezultatskoj razlici jos uz to je bilo ocevidno da ste umornija ekipa na kraju. Da su Rumuni morali oni bi vas stisli, to je moj neki osjecaj.

Ja vama zelim da sledecu dobijete 5 0 i nadam se da ona moja zapazanja nisu vjerodostojna slika.

Al realno strah me da cete uletiti u sledecu tekmu kao Zeljo protiv Kopra u Sloveniji sa uvjrenjem da ste puno bolja ekipa a mislim da ste tu u 5 deka sa Rumunima s tim sto su oni puno uigraniji.
Mene je i ove tekme bilo strah,ove sam pratio i znam da iz svake sanse go zabiju.

Herson

Post Postao/la Herson » 25 jul 2025, 00:11

Evropski Monumental nikad ne razočara. :ljepota:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jul 2025, 00:11

rishovski je napisao/la:
25 jul 2025, 00:08
Ko god je gledao utakmicu,prvih 45 minuta Sarajeva ne moze ni jedna ekipa trenutno odigrat u nasoj ligi..
Jos dok im se vrati u formu Đorđević i Elezi,Sarajevo ima jako velike šanse za titulu... I sigurno imaju najjkvalitetniju klupu od klubova koji ce se borit za Europu.
Cekamo mi i Mamasa kojeg svi hvale i kazu da je odlican igrac,on i Jata u sredini bice strasan,agresivan presing jer im je takav stil,u nasoj ligi ce dobijati svaku tekmu crveni ili zuti.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 25 jul 2025, 00:16

24 jul 2025, 23:59
Pablo11 je napisao/la:
24 jul 2025, 23:55

Upravo tako - vi ste u rangu Kopera i jedino ste ispali zbog taktičkih vratolomija da puštas nepokretnog frajera samog da stoji na 30 metara. On vam je bio najveća šansa jer je igrač manje a ovdje ga Nodi glorifikuje. On neće u ovoj sezoni ukupno imat 3 asistencije. Da se neutralizirali to a vrlo je lako jer je nepokretan prošli bi. Kući ste odigrali top tekmu, fali vam širine, vama Obradov uđe da unese promjene. Nemoj me zezat. Treba vama još 2-3 prelazna roka da budete ono sto očekujete. Ne mogu ovakvih Ko Nodi koji su nerealni. Sarajevo je ba super bilo i ima super ekipu, pri tom je i dobro vođeno . To Ko ne vidi je slijep. Možemo ispast tamo izgubit 3:0 to neće promijenit tu činjenju. Rumuni su ozbiljana ekipa nisu amateri.
Ma daleko je ovo od ozbiljne ekipe. Dovodi se bruku igraca, gurat ce se mladji, a ustvari nece. Osvojili bi mi ligu da je 207/2018 godina. Ilicic je protiv nas odigrao kao Stila u nasoj ligi, dva pasa malo isprovocirao nas i igrace i dovoljno. Da smo imali duze trenera ili ekipu na okupu prosli bi ih. Meni nije jasno da raja ocekuje identicne tekme u Evropi protiv kopera i u ligi gdje ima 20 razlicitih faktora, od terena, sudija,natezanja..
Fk Željezničar.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jul 2025, 00:29

rishovski je napisao/la:
25 jul 2025, 00:08
NoDi se ne bi slozio s tobom, cekaj dok nadje neke prijateljske iz 2004 pa ih uporedi, onda cete potpuno demantovati...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2025, 00:50

Pored Jatte vise se niko ne sjeca Bubanje. :urnebes:
Jos dok se oporavi Djordjevic I Mamas tek ce to biti prava ekipa.
Mnogo smo jaki. :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.