FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 25 jul 2025, 09:54

Samo cu reci Jatta :bow: :bow: :bow: :bow:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jul 2025, 09:55

Joj kad se sjetim strucnjaka i komentara da ne treba Kyeremehu produziti kaze pustit ga :rol: :rol: :rol:
Njegova realna vrijednost je oko 3 miliona,Guli 5,Jatta 8

Ristovski primjer pravog profesionalca.Ovo je kapitalac a ne prevaranda i slicno

Imamo vec najbolji tim daleko,eventualno jos neko da šarne,neki da se vrate,spreme i to je to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 25 jul 2025, 10:05

Evo malo postova rumuna

Nea Miai, during the break, should go nicely to that guy in the box: "Good evening!" "Good evening!" "How much does that boy with No. 7 cost?" "Well...that's it!" "Here's the money, goodbye!"... You take it from Bancu and Băluță's salary and give it to that boy...
Guli ih je ocaro mada ne znam cim po meni nije bio ni od 3 najbolja sinoc

After this terrible humiliation, it's impossible to continue with Rădoi! It's impossible to continue with this embarrassment, there's no way
Radoi ovaj ko nama Mirza izgleda

congratulations on the result, to take 2-1 out of a 3/4-0 is to be appreciated ... the bosnians were unlucky
Come on... Let's calm down.. We beat Cluj, we qualify on

Thursday and that's it! Come on with support for the players and coaches! We play spectacularly when we can, but some can't. Ndong must be sold, Baluta moved to the reserve. Mora is the starter, Assad at Caracal in the second team.
You're talking about Anzor now, but 4 days ago you were kicking him in the mouth.
Ima ih koji i dalje vjeruju u prolaz mada njih je manje

What support for the coaches? I can't wait for this parrot to leave. He makes the team like hell, the game system that only he understands, escapes humiliation with a fantastic goal, then blames the players, as if he came to Bosnia to watch the match.

Embarrassing, embarrassing and infinitely frustrating. I haven't had such a disaster on the bench since I was a kid. I'm going to take a Xanax so I can sleep.
Ovaj je zbog nas zavrsio na xanaxu

Ovo nam je jedinstvena prilika njihov trener izgleda nije ni za **** a vezni red im je odron,sinoc je poceo taj Ndong desno i velika grehota sto se nije vise iskoristio u drugoj ce tu biti ili Radulescu ili Mora a obojica su klasa za njega
Iskreno ja poslje svega ne vjerujem u nas prolaz nazalost nemamo veliku prednost realno i ne smijemo misliti da imamo

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jul 2025, 10:09

Samo da nam se ne osvete ovi promašaji od sinoc, pa malo i zajbbavanja Kyeremeha kod one sanse. Umjesto na 3-0 odes na 2-1 a to u Europi znamo kako zna izaci na kraju.
Nadati se da ćemo bar alicno odigrati u Rumuniji i onda se imamo čemu nadati. Ali budite sigurni da ce to biti skroz druga utakmica u svakom smislu. Mislim da mi tu imamo vise sanse na brze kontre i polukontre nego na visoki presing.
Nego ima li ovih dezurnih debila, nema izgleda, cekati ce revans i eventualnu priliku da opet izadju iz rupa. Sta kaze lukas bojim se ako Jata bude igrao u revansu. :urnebes: koji moroni..

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 25 jul 2025, 10:14

Cisto informativno me zanima ko je ovaj momak

Non stop je sa igracima u slobodno vrijeme ocito je zaduzen za njihov boravak u gradu (1:38 )

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 25 jul 2025, 10:16

Tek progledah evo, grlo poderano ali zadovoljstvo ogromno, joj Jatte ono se ne pušta ispod 4 mil € majke mi.
Ostaje žal što ih nismo napunili 3-4 razlike ali svakako da smo favoriti gore, pokazali su se kao lošija ekipa od Aktobea

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jul 2025, 10:17

nokee je napisao/la:
25 jul 2025, 10:09
Samo da nam se ne osvete ovi promašaji od sinoc, pa malo i zajbbavanja Kyeremeha kod one sanse. Umjesto na 3-0 odes na 2-1 a to u Europi znamo kako zna izaci na kraju.
Nadati se da ćemo bar alicno odigrati u Rumuniji i onda se imamo čemu nadati. Ali budite sigurni da ce to biti skroz druga utakmica u svakom smislu. Mislim da mi tu imamo vise sanse na brze kontre i polukontre nego na visoki presing.
Nego ima li ovih dezurnih debila, nema izgleda, cekati ce revans i eventualnu priliku da opet izadju iz rupa. Sta kaze lukas bojim se ako Jata bude igrao u revansu. :urnebes: koji moroni..
Vidi, ja nisam mogao vjerovati da je Kera zabio ono, kontam jbt jel ovo Robben ili je naš dobri Kera :shock:
Onda me poslije vratio u realnost :mrgreen: :oops:
Mislim, otvorilo nam se, zabili smo prve dvije prilike, poslije realizacija podsjetila na prošlu sezonu.
Golman i dvojica nazad prva zvanična takmičarska utakmica, odlično je ovo na kraju.
Koševo Zapad

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 25 jul 2025, 10:18

Ja sam preponosan ljudi, ne znam za vas. Ovo je Sarajevo kakvo sam uvijek htio da gledam. Ja se nadam da ce momci izgurati revans i pametno odigrati, zasluzioi su. Bravo Zeka.majstore

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 25 jul 2025, 10:19

Onaj presing od sinoc i stajati onako visoko i pritom to igrati tako utrenirano i utegnuto, pokazatelj je da se radi vec dugo na treninzima.

Sa druge strane Zekić je jako hrabo postavio ekipu, ocigledno iskustvo od prosle sezone i europe, kada je i sam vidio da utakmice na Koševu moraš napasti i biti alfa. Većini protivnika se svezu noge pred 20k+ navijaca, ne simpatizera. Drzati onaj ritam 60-70 minuta je bajka, tesko da bi neka druga bh ekipa to mogla, svaka im cast na pripremi i mogucnostima.

Ovaj Jatta je kvalitet samo takav, to od pocetka njegovog govorim i jednostavno se vidi, po svemu. Ima stvari na kojima mora poraditi, ali momak 19 godina, pred njim je svo vrijeme ovoga svijeta, samo ga pametno iskoristiti.

Ostaje zal za neiskoristenim prilikama jer si mogao puno mirniji biti u revansu i trebao si. Ovako te ceka skroz druga utakmica, sa Rumunima koji ce biti ili bar pokusati biti predatori, mi moramo znati odgovoriti i na to pripremiti ekipu, od nas zavisi koliko cemo im dozvoliti.

Ristovski je bajka pojačanje, tacno ona slagalica iskustva koja nam je falila vec dugo vremena. Covjek diriguje, postavlja, sugerira, naređuje, pokazuje svojim primjerom kako se igra fudbal i ovakve utakmice, kapitenski.

Kuprešak po meni sinoc prekucao. Lagan je bio, kao da mu je sve naleglo u Sarajevu, opustio se. Nadam se da ce i nastaviti ovako.

Kyeremeh je bomba, kako je zahvalan igrac za nevjerovati, tesko da bi drugog ovakvog mogli naci u nasoj ligi za ove pare.

Turda je bio dobar takodjer. Jovic malo pogubljen i nekoncentrisan u momentima, valjda mu nije dan, sta li, moze on bolje.

Sve je bilo sinoc u nekakvom pozitivnom duhu, kao da se lijepa europska noc osjetila u zraku i tako je i bilo. Ne bojati se sekunde u Rumuniji, moramo zaboraviti ovaj rezultat i krenuti od pocetka. Kao da je 0:0, a ocekivati da cemo igrati sa preporodjenim Rumunima i izvuci jos veci maksimum i zasluziti prolaz u obje utakmice. 50:50 su sanse i tako se postaviti, a prolaz dalje nece izostati, sigurno
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2025, 10:19

Jos me drzi od sinoc,prelijepo.Osjecam bas ponos.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2025, 10:23

Ivan Banic, Renato Gojkovic i Aleksandar Ristovski nije realno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 25 jul 2025, 10:24

Jesam rekao da se moze igrati sa ovima :P

Moze, moze itekako. Nemojte ljudi praviti bauk od ekipa na osnovu napucanih cijena na TM. Dobri jesu, ali mi smo bolji i to smo sinoc pokazali. Vrhunska tekma od pocetka do kraja, ali ipak moram izdvojiti Jattu.

Sta je ono ljudi dragi, mjesavina Tourea, Makelela i Viere se ukazala na Kosevu :bow:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2025, 10:30

Ni jednu jedinu zamjerrku nemam kapa do poda svima . Isti pristup ,hrabro u Rumuniji i vjerujem u prolaz .

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 25 jul 2025, 10:33

Renan podcijenjen, vise vidim raje da ga pljuje nego hvali

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 25 jul 2025, 10:34

Šta reći nakon sinoć, grla bez, riječi bez, oduševljenje i radost do mjeseca i nazad, eto jedino što imam sad je plaćenog bolovanja par dana jer ne mogu A reći kako treba :urnebes:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 jul 2025, 10:34

Maroon1946 je napisao/la:
25 jul 2025, 09:16
Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu, svima ocjena 10/10. Atmosfera je također bila na nivou. Francis sinoć najbolji igrač ali šteta što nije dodao Guliju - 3:0 bi značilo da smo osigurali prolaz 100%. Sve u svemu može se proći, jučer smo bili puno bolja ekipa. Dok je odlične postavke Zekića i velikog zalaganja kao sinoć ne sumnjam da možemo stići do play-offa pa ćemo vidjeti ko će nam tu doći. Sva pojačanja odigrala odličnu tekmu. Smiješi se titula ove sezone a vjerujem i prolaz u grupnu fazu KL :bih:
Nije mogao, sve vrijeme je Guli bio u ofsajdu. Pogledao jutros highlightse sa moje tv i vidim da je Guli prebrz bio.
Mi nikada odustati necemo...

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 25 jul 2025, 10:34

Ja Romancuku dajem deset ma dvadeset lopti da je povuce i da je opali iz one pozicije bez igraca i golmana, ako pogodi jednom ono sto je sinoc pogodio kapa dole. Ja fakat ne znam kako nam se ovako provuku. Sto kaze Zekic mi poginemo za nasu sansu, a oni od jednog napada koji ni izbliza nije bio opasan zabiju gol. Koliko je Guli kriv, kriv je i Jovic koji se ukopao u sesnast metara cuvajuci zamisljenog protivnika. Ali ostaviti iza sebe ovu tekmu, razmisljati o sljedecoj. Pokazali su gdje su tanki, nadam se da strucni stab zna kako se postaviti jer ja ne znam sta bi najbolje bilo. Ali mislim da ova sinoc postavka tesko da moze opstati u gostima i pred njihovim navijacima jer smo preofanzivni bili i hajp je bio haos sto kaze Zekic sinergija navijaca i igraca, nosili smo jedni druge. Ali tamo ce biti drugacije sigurno.

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 25 jul 2025, 10:40

Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom :bow:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 25 jul 2025, 10:41

10.Skoro je napisao/la:
25 jul 2025, 10:34
Maroon1946 je napisao/la:
25 jul 2025, 09:16
Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu, svima ocjena 10/10. Atmosfera je također bila na nivou. Francis sinoć najbolji igrač ali šteta što nije dodao Guliju - 3:0 bi značilo da smo osigurali prolaz 100%. Sve u svemu može se proći, jučer smo bili puno bolja ekipa. Dok je odlične postavke Zekića i velikog zalaganja kao sinoć ne sumnjam da možemo stići do play-offa pa ćemo vidjeti ko će nam tu doći. Sva pojačanja odigrala odličnu tekmu. Smiješi se titula ove sezone a vjerujem i prolaz u grupnu fazu KL :bih:
Nije mogao, sve vrijeme je Guli bio u ofsajdu. Pogledao jutros highlightse sa moje tv i vidim da je Guli prebrz bio.
Ma nije mu je mogao dati, ali to je njegov problem jer uvijek dugo ceka da je opali i dodje preblizu golmana koji mu skrati uglove i onda je tesko ono pogoditi. Ali na stranu sve stvarno im je dobar golman bio sinoc. Skinuo je i onu Gulijevu gdje se bas dobro postavio u prvom poluvremenu i onu Mlinaricevu petom odlican refleks.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 25 jul 2025, 10:46

Meni je ovaj momak Turda iz Rumunije predobro odigrao dobar stoper pravo ako je suditi po ovoj utakmici.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”