Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidi, ja nisam mogao vjerovati da je Kera zabio ono, kontam jbt jel ovo Robben ili je naš dobri Keranokee je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:09Samo da nam se ne osvete ovi promašaji od sinoc, pa malo i zajbbavanja Kyeremeha kod one sanse. Umjesto na 3-0 odes na 2-1 a to u Europi znamo kako zna izaci na kraju.
Nadati se da ćemo bar alicno odigrati u Rumuniji i onda se imamo čemu nadati. Ali budite sigurni da ce to biti skroz druga utakmica u svakom smislu. Mislim da mi tu imamo vise sanse na brze kontre i polukontre nego na visoki presing.
Nego ima li ovih dezurnih debila, nema izgleda, cekati ce revans i eventualnu priliku da opet izadju iz rupa. Sta kaze lukas bojim se ako Jata bude igrao u revansu.koji moroni..
Nije mogao, sve vrijeme je Guli bio u ofsajdu. Pogledao jutros highlightse sa moje tv i vidim da je Guli prebrz bio.Maroon1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:16Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu, svima ocjena 10/10. Atmosfera je također bila na nivou. Francis sinoć najbolji igrač ali šteta što nije dodao Guliju - 3:0 bi značilo da smo osigurali prolaz 100%. Sve u svemu može se proći, jučer smo bili puno bolja ekipa. Dok je odlične postavke Zekića i velikog zalaganja kao sinoć ne sumnjam da možemo stići do play-offa pa ćemo vidjeti ko će nam tu doći. Sva pojačanja odigrala odličnu tekmu. Smiješi se titula ove sezone a vjerujem i prolaz u grupnu fazu KL![]()
Ma nije mu je mogao dati, ali to je njegov problem jer uvijek dugo ceka da je opali i dodje preblizu golmana koji mu skrati uglove i onda je tesko ono pogoditi. Ali na stranu sve stvarno im je dobar golman bio sinoc. Skinuo je i onu Gulijevu gdje se bas dobro postavio u prvom poluvremenu i onu Mlinaricevu petom odlican refleks.10.Skoro je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:34Nije mogao, sve vrijeme je Guli bio u ofsajdu. Pogledao jutros highlightse sa moje tv i vidim da je Guli prebrz bio.Maroon1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 09:16Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu, svima ocjena 10/10. Atmosfera je također bila na nivou. Francis sinoć najbolji igrač ali šteta što nije dodao Guliju - 3:0 bi značilo da smo osigurali prolaz 100%. Sve u svemu može se proći, jučer smo bili puno bolja ekipa. Dok je odlične postavke Zekića i velikog zalaganja kao sinoć ne sumnjam da možemo stići do play-offa pa ćemo vidjeti ko će nam tu doći. Sva pojačanja odigrala odličnu tekmu. Smiješi se titula ove sezone a vjerujem i prolaz u grupnu fazu KL![]()
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, bavaracmujo, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123, Pena, PeppermintSA, rimljanin90, ronaldo99, senad82 i 88 gostiju.