FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema gdje momka nije bilo, a o onom istrcavanju i centarsutu za Gulija apsurd je bilo sta reci...
Svaka cast momcino...
-
- Kontakt:
To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jeste, izvini. Sve mi nešto Jatta na umurimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:47To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()

Renan sinoć jako podcijenjen bio, svuda je bio
-
- Kontakt:
... i nesto sto mora ostati u klubu sto je moguce duze, moraa, ne samo zbog sinosnjeg unistavanja protivnika, nego generalno lik koji je FKS u svakom smislu!!hurem je napisao/la: ↑25 jul 2025, 07:02I pored pobjede ostaje gorak okus jer se pitanje prolaska moglo riješiti da igrači u pojedinim situacijama nisu bili sebični.
Kjeremeh - od prvog dana sam govorio da je jedan od najboljih igrača koje imamo.
Mlinaric - kako je samo izvukao centarsut kod drugog gola, svaka čast. 90% igraca bi ono poslalo u ruke golmanu.
Zekic - najbolje sto imamo i zbog čega se nadamo većim mogućnostima u Europi.
Imamo ekipu koja može ravnopravno igrati evropske utakmice protiv Craiove i sl.timova.
Za Europu su ti potrebni brzi igrači naprijed koji u svakom trenutku mogu napraviti problem protivnickoj odbrani...a to sada imamo u većoj mjeri nego ikada u prošlosti.
npr. Turkeš koji se i nije naigrao kod Zekića, s kakvim postovanjem govori o njemu, i to dovoljno govori o Zoranu, a Boga mi i o Aldinu

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Banic je odlican golman, Mlinaric kao na trotinetu citavu utakmicu, o Ristovskom ne treba trositi rijeci.
U revansu me strah nase realizacije opet, kao i glupih golova tipa onog sinoc.
ZZ !
-
- Kontakt:
Ne krivim te, ne bi me cudilo da je na kraju i jatta go zabio gdje je sve na terenu bioObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:54Jeste, izvini. Sve mi nešto Jatta na umurimljanin90 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:47To je renan odigro ako mislis na asistenciju za golObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:40Gledam ponovljene snimke golova, kako Jatta odigra dupli pas petom sa Kyeremehom![]()
Renan sinoć jako podcijenjen bio, svuda je bio
- Shategabri
- Kontakt:
Renan je u ulogi vodonoše, lažne desetke i odlično je odradio posao.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:57Svi su bili odlicni, malo Jovic dekoncentrisan, ali okej. Premalo se prica o vrhunskoj partiji Turde, doktorski, a drugi podcijenjeni je Renan.
Banic je odlican golman, Mlinaric kao na trotinetu citavu utakmicu, o Ristovskom ne treba trositi rijeci.
Našao se i u dvije prilike.
-
- Kontakt:
Auhhh kakva agresivnost, smirenost na lopti i disciplina u igri, ono je sinoc na vrhunskom nivou odigrao, moderno!!GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:57Svi su bili odlicni, malo Jovic dekoncentrisan, ali okej. Premalo se prica o vrhunskoj partiji Turde, doktorski, a drugi podcijenjeni je Renan.
faza 1: pripremiti dokumentaciju i zemljani radovi (pola godine)
faza 2: izvrsiti betoniranje i raubau radove (godina dana)
faza 3: izvrsiti pokrivanje tribina i spremiti travu (pola godine)
faza 4: postavljanje travnjaka i stolica (pola godine)
faza 5: fini radovi i infrastruktura (ona je najskuplja) - pola godine
Evo slicnog primjera za stadion cca 20.000 sjedecih mjesta (Elazığ Atatürk Stadium). Pocela gradnja 2019 godine, zavrsena 2023 godine (korona usporila 2020-2021). Cijena do otvorenja stadiona je 2023 iznosila 128 milion turskih lira i po tadasnjem kursu oko 24 miliona dolara to je nekih danas 25-30 miliona EUR uzevsi inflatorne parametre.

Kakva 4 miliona eura, ako nista dati 10 posto Andi Bari, ali ne dat ga ispod 8 miliona eura.
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:14Ma vidi moraš baš biti beton od igrača da tri puta ipadneš,a da te skauti moćnog Sarajeva primjete i dovedu prije jenog Rapida,Craiove,Staue itd.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:11Pa nije ispao on sam. Ispao je i Liam Delap iz lige pa ga je Chelsea kupio.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:07
Možda ipak jer je sa tri kluba,tri puta ispao u drugu ligu.Nekako mi nema smisla takve igrače dovoditi,imaš već Paskaleva nije vala ni on Kanavaro,a kud i kamo je igrao u ozbiljnijim klubovima.
Ligike nema,ali sačekati ćemo.

HOCEMO STADION ISMIRE
To je Mahdi Tiric on je zaduzen za stanove igracajohntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 10:14Cisto informativno me zanima ko je ovaj momak
Non stop je sa igracima u slobodno vrijeme ocito je zaduzen za njihov boravak u gradu (1:38 )
ko Šoja Stojan
Nije bolest sve sto boli.Volio bih da prodjemo vise nego ikad a da ne kazem koliko bi se pojeli da nekim cudom izborimo grupnu fazu.
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
...bitno li je sta kazu, bitno li je imalo!!!??? Oni mjera nekome za nesto? De pošteni nas njih!!Manuel je napisao/la: ↑25 jul 2025, 11:11Jutros na poslu pricam sa navijacima Zelje u vezi tekme i kazu bili Rumuni bolji od vas,na stadionu bilo 16 hiljada,svakako cete ispasti.
Nije bolest sve sto boli.Volio bih da prodjemo vise nego ikad a da ne kazem koliko bi se pojeli da nekim cudom izborimo grupnu fazu.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Anpa, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, broj6, budzak, bvsic, Confiance, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, hazarder, Imamkarbarum, J1897, JavierBosnia, JuricaSpindl, lakilone, leo1946, miguelramos, misstianopenaldo, mma_hz, Mostarska, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, relativizam, Rodman, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, VolimoSarajevo i 391 gost.