Treba ih dovoditi sa 16 god pa im davati drzavljanstva da i reprezentacija hajruje. Da i mi dobijemo svog Eduarda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Procitao ih Zekic kao djecu
Ima dobru kretnju Palestinac ali nije mogao meda, cim krene iza ledja Turdi pridje mu Jovic i uduplaju ga on ne zna sta ce
Desno krilo im je opasno bas, prebrz je za Jovica i mislim da se Jovic dobro prepao.
Jovic je najlosiji bio od nasih a najopasnijeg tog crnca je zatvorio da nije pogledao na gol kako treba, znaci na kakvom smo nivou odigrali utakmicu sinoc. Svaka cast svima
Palestinac je baš dobar napadač al' nije tip da se vraća po loptu i da sebi stvara šansu presingom. Ja ti garantujem da su mu uspjeli stvorit priliku da bi zabio.bvsic je napisao/la: ↑25 jul 2025, 18:45Procitao ih Zekic kao djecu
Ima dobru kretnju Palestinac ali nije mogao meda, cim krene iza ledja Turdi pridje mu Jovic i uduplaju ga on ne zna sta ce
Desno krilo im je opasno bas, prebrz je za Jovica i mislim da se Jovic dobro prepao.
Jovic je najlosiji bio od nasih a najopasnijeg tog crnca je zatvorio da nije pogledao na gol kako treba, znaci na kakvom smo nivou odigrali utakmicu sinoc. Svaka cast svima
Sigurno, vidi se da zna po kretnji ali su ga zatvorili perfektno. Bas sam pratio par puta kako pobjegne Turdi iza ledja, samo da su loptu poslali u kazneni zabio bi ga.hazarder je napisao/la: ↑25 jul 2025, 18:50Palestinac je baš dobar napadač al' nije tip da se vraća po loptu i da sebi stvara šansu presingom. Ja ti garantujem da su mu uspjeli stvorit priliku da bi zabio.bvsic je napisao/la: ↑25 jul 2025, 18:45Procitao ih Zekic kao djecu
Alejkumuselam!luckystrike je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:19Selam alejk mumini!
Da nisam morao na džumu, ustao bih u nedjelju
Vidim Jatta se forsira, i treba, ali što je mene Ristovski fascinirao malo je reći.
Svi su bili čista 10-ka, jedino mi je Jović za jedne osmice
Da što više ovakvih utakmica doživimo u zdravlju i veselju, akoBogda!
Ja bi u Krajovi Mlinarića na špica a Elezija na njegovo mjesto, Renan klupa.
Ja koliko znam mi nemamo ni jednog Manuela u ekipi, da nisi mislio na nekog Rumuna ili Mihaela Mlinarica...goGlobal je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:27Pozdrav bordo braci,
prvi mi je post na forumu iako godinama forum citam, posebice nase teme. I aktuelnosti iz PL.
Prikljucio sam se, cisto iz razloga da i ja neka svoja vidjenja ubuduce iznesem obzirom da evo skoro trecu deceniju sam uz FKS kuci i na strani.
Odigrali smo vrhunski utakmicu protiv Craiovije i realno su nas podcijenili, na zavidnom nivou smo kao ekipa odigrali, svi izuzev Rene po mom misljenju, ne znam sto ali tesko da ce on guzove u skorije vrijeme podici, nadam se da grijesim. Da se osvrnem na Jattu, Jatta je profil igraca koji je ocigledno zalutao u FKS i nasu ligu, nisam odavno vidio ovakvog mladog momka a da ima onakvu preglednost na terenu i da je jednostavno prisutan svugdje po terenu. Za Keru nemam sta napisati, sve je receno i napisano, momka smo sprdali kad je dosao a u sta je izrastao je za samu pohvalu. U skorije vrijeme ce se jagmiti klubovi za njega i Jattu. Svi su super odigrali, sustinski je Zekic ekipu poslozio kako treba i to su momci prenijeli na teren, svaka cast!
Zao mi je sto Manuel ne uvuce onaj pokusaj pod precku, iako sam je vidio u golu, to bi tek drugi tok utakmice prouzrokovalo u uzvratu, od njeg ocekujem jako mnogo kod nas, neka upola precizan bude kao kod Veleza bice vrh, obzirom da imamo sad posirok roster, a Mlinaric je ozbiljan i predan momak u radu kako sam spoznao.
Iako sam ambiciozno ocekivao pobjedu od 3:1, (mada je i ovo ok, obzirom sta smo sve pokazali) zadovoljan sam vidjenim.
U uzvratnoj sam uvjeren da cemo odigrat remi 1:1 ili cak pobijediti 0:2 u najboljem slucaju. Sto nije neizvodljivo i samim tim proci u trece predkolo.
Ps: pjesma 'kad sa sjevera pjesmu cujes ti...' je hajc samo takav i bezbroj puta intepretacijom i vodjenjem iste smo zabijali golove, zato je treba zalomit svaku tekmu kao da je posljedna.
Ocigledno dopire do igraca!
Samo sam zelio da se tuspasim.
Ma i mi smo sa njima u bod bili, ali znaju i oni sami koja je razlika kad porediš nas i njih.ŠTA_JE je napisao/la: ↑25 jul 2025, 14:48Recite budali da je Kopar izbacio željkana a Vikingur silovao Koper 7:0 pa nek izvuce zaključak ili ako je vlah nek izvuce poučak.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2025, 14:21Ljubi te brat, nemoj o tome. Ionako su jučer "bisere" s ove teme kačili na PL BIH aktuelno.

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Tako je Vanja, preimenovao sam Mlinarica. Uglavnom se skontali na koga mislim. Manuel je zvjerka.Vanja8 je napisao/la: ↑25 jul 2025, 19:34Ja koliko znam mi nemamo ni jednog Manuela u ekipi, da nisi mislio na nekog Rumuna ili Mihaela Mlinarica...goGlobal je napisao/la: ↑25 jul 2025, 17:27Pozdrav bordo braci,
prvi mi je post na forumu iako godinama forum citam, posebice nase teme. I aktuelnosti iz PL.
Prikljucio sam se, cisto iz razloga da i ja neka svoja vidjenja ubuduce iznesem obzirom da evo skoro trecu deceniju sam uz FKS kuci i na strani.
Odigrali smo vrhunski utakmicu protiv Craiovije i realno su nas podcijenili, na zavidnom nivou smo kao ekipa odigrali, svi izuzev Rene po mom misljenju, ne znam sto ali tesko da ce on guzove u skorije vrijeme podici, nadam se da grijesim. Da se osvrnem na Jattu, Jatta je profil igraca koji je ocigledno zalutao u FKS i nasu ligu, nisam odavno vidio ovakvog mladog momka a da ima onakvu preglednost na terenu i da je jednostavno prisutan svugdje po terenu. Za Keru nemam sta napisati, sve je receno i napisano, momka smo sprdali kad je dosao a u sta je izrastao je za samu pohvalu. U skorije vrijeme ce se jagmiti klubovi za njega i Jattu. Svi su super odigrali, sustinski je Zekic ekipu poslozio kako treba i to su momci prenijeli na teren, svaka cast!
Zao mi je sto Manuel ne uvuce onaj pokusaj pod precku, iako sam je vidio u golu, to bi tek drugi tok utakmice prouzrokovalo u uzvratu, od njeg ocekujem jako mnogo kod nas, neka upola precizan bude kao kod Veleza bice vrh, obzirom da imamo sad posirok roster, a Mlinaric je ozbiljan i predan momak u radu kako sam spoznao.
Iako sam ambiciozno ocekivao pobjedu od 3:1, (mada je i ovo ok, obzirom sta smo sve pokazali) zadovoljan sam vidjenim.
U uzvratnoj sam uvjeren da cemo odigrat remi 1:1 ili cak pobijediti 0:2 u najboljem slucaju. Sto nije neizvodljivo i samim tim proci u trece predkolo.
Ps: pjesma 'kad sa sjevera pjesmu cujes ti...' je hajc samo takav i bezbroj puta intepretacijom i vodjenjem iste smo zabijali golove, zato je treba zalomit svaku tekmu kao da je posljedna.
Ocigledno dopire do igraca!
Samo sam zelio da se tuspasim.
Ja jos nisam gledao onaj njihov gol na netu, je-bat mu mater onakve samo mi primamo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovi sto pricaju o losoj spremi, veze nemaju.
Mi smo do njihovog gola ih ubili.
Gol je na nas mislim nikad teze psihicki uticao, gdje smo glavom pali i strah usao.
Mi smo do njihovog gola ih ubili.
Gol je na nas mislim nikad teze psihicki uticao, gdje smo glavom pali i strah usao.
Čovjek može napraviti dar- mar.
-
- Kontakt:
Kakva losa sprema bili smo agresivni ko divlje zvijeri ,pad je dosao vise zbog psihe trebao si voditi 3/4:0 a ono 2:1, nas spustilo njih podigao taj gol. Uglavnom bili smo odlicni i nosimo gol prednosti a imamo sigurno snage i znanja da i tamo zabijemo neki gol .
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.
- luckystrike
- Kontakt:
Kol'ko se samo Bubanja spominjao uoči utakmice, a nakon iste niko ni mukaet.
#Vladaneoprosti
#Vladaneoprosti
-
- Kontakt:
Pa imaju i oni skauting, i oni će promijeniti sistem, ne pitaš se ti uvijek.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 jul 2025, 20:50Ja bih u uzvratu izašao apsolutno isto - isti igrači, ista taktika, visok presing od prve minute i napao ih i tamo.
Mislim da je Zekic pokazao zašto je on trener a ne mi.
Kakve role za Mlinarica i Kyeremeha nevjerovatno.
I kakva smjelost izaći onako ofanzivno.
Bukvalno njihov najopasniji igrači se nisu vidjeli.
Čeka nas jako težak meč ali uz Boziju pomoć možemo proći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Realno, navijački, i ja bi ih napao i išao na taj gol koji nam je haman pa prolaz dalje. Bunker će nam opteretiti neuigranu odbranu koja je sinoć pukla tri puta i haman da primimo tri gola zbog toga.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, kogmagie46, miguelramos, mire971, N3R3D, Nantess i 58 gostiju.