to sto je mozda iz banjaluckog kraja i favorizuje njih, za plocu je jim beglin i daljehibrid je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:54Ma ubjedljivo najgori je onaj iz Banja Luke sto je vodio meridian podcast ja mislim. Trojica su vodila taj podcast, e jedan od njih je bio i komentator na areni par utakmica, znaci Boze ti sacuvaj, ne znam je li u historiji bilo goreg komentatora.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:48Tu smo tek podbacili u generalu od arene do mytv sve je uzas, bio je onaj sa Makijem na FACE pa kasnije na areni dobar ovo ostalo je uzas.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:44
ne znam ima li radnog mjesta u drzavi da ga radi lik koji zna posao. Ono je nepodnosljivo, lik samo reseta veze s vezom nema. Ni tacke ni zareza, imam osjecaj da se sav ubali
Ploco sve lose kom nogomet,kosarku,futsal,badminton ama sve.
Pored toga i ovi podcasti mimo Sanela su uzasni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 29 jul 2025, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
jos uz to je i gurbetPloco sve lose kom nogomet,kosarku,futsal,badminton ama sve.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nisam tog upratio al jesam nekog hercegovc sto je na utakmicama listice,Goska,Posusja taj je tek dibidushibrid je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:54Ma ubjedljivo najgori je onaj iz Banja Luke sto je vodio meridian podcast ja mislim. Trojica su vodila taj podcast, e jedan od njih je bio i komentator na areni par utakmica, znaci Boze ti sacuvaj, ne znam je li u historiji bilo goreg komentatora.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:48Tu smo tek podbacili u generalu od arene do mytv sve je uzas, bio je onaj sa Makijem na FACE pa kasnije na areni dobar ovo ostalo je uzas.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:44
ne znam ima li radnog mjesta u drzavi da ga radi lik koji zna posao. Ono je nepodnosljivo, lik samo reseta veze s vezom nema. Ni tacke ni zareza, imam osjecaj da se sav ubali
Ploco sve lose kom nogomet,kosarku,futsal,badminton ama sve.
Pored toga i ovi podcasti mimo Sanela su uzasni.
No ne bjeze mu puno Saudin i onaj iz BL sa provalama i glupostima
Iptv buraz ili kupis mojawebtv. I ja se krpim takoMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:46Ništa znači, opet gledati tekmu na rumunskom kanalu.![]()
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Nemora da znaci da ce ici Beganovic,inace nebi ga posudjivao da zauz8ma nekom mjesto i da poslije ode.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:17Ma jok, Beganovic vjerovatno ide, fali nam jos ofanzivniji RWB a ovaj moze igrati i krilo u 3421, bolji CV vjerovatno je i brzi i tehnicki potkovaniji. Zamjena za Gulija je Mlinaric samo ce njegova rotacija dovesti ili traziti u mladim igracimnedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:15S obzirom da samo golman nije bio mozda bude zamjena za Gulija da se proba moze li zamjenitiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:13Koji je smisao posudbe Kovacika? Beganovic ide, ili?
Ja sam čuo da se pregovara sa Dinamom oko Topića kao zamjene za Guliashvilia.
Neko napisa Cimirot al mislim da je dolaskom Elezia ta priča završena
-
- Kontakt:
U HNL je sudjenje za razliku od naseg bukvalno Bundesliga,necemo se lagati i stvarati lazne slike. Stalno podcasti,kritike sudjenja i greski ako ih ima. Jedna Lokomotiva ubije Dinamo par puta i izbije im titulu,da je sudjenje kao kod nas ta Lokomotiva bi izgubila svaku od Dinama. Nemojte sami sebe lagati jer imamo oci i gledamo utakmice gdje se izivljava sudija,svirne nam 35 faulova,20 zutih i 2 crvena,to nema apsolutno nigdje na svijetu,ako ima pokazi mi jednu takvu tekmu.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:12Kakva je kuknjava oko solidnih igraca za nasu ligu koji su imali predobre uslove za ono sto su dali klubu svojim partijama? (Soldo u manjoj mjeri od Rogica koji je bio na nivou zadnju polusezonu ostalo je bilo lila)
Nemojte samo da blatimo nasu ligu a druge dizemo u nebesa sto se tice sudjenja. Ta HNL isto ima propusta i afera na vecoj razini nego mi a ovamo liga zvana CZ da ne pricam.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prođemo Craiovu i protiv Trnave da ide:
Banić
Ristovski Turda Jović
Kovačik Jatta Elezi Kuprešak
Mlinarić
Kyemereh/Renan Guliashvili
Jel Kovačik prošao pripreme?
Banić
Ristovski Turda Jović
Mlinarić
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nema sanse da nasa liga moze u istu recenicu sa HNL po sudjenju i regularnosti.
Nasa liga ima najgore sudjenje na svijetu odnosno u Evropi,ne znam tamo po africkim divljinama kakvo je stanje.
U HNL je skroz normalno da se 3 kluba bore za titulu i da kiksaju 3-4 utakmice,kod nas Borac i Zrinjski pola lige unaprijed poklopili.Sudjenje nema niko tamo kakvo pojedini imaju kod nas.Ima sudija koji su naklonjeni Dinamu i Hajduku ali sve u nekim normalnim i realnim mjerama.To da neko lomi noge a svira se kontra faul ne postoji.
Srbija ista stvar.Partizan je smijesan i nesposoban klub.Cak sta vise navlaci im se svaki derbi da se smire ali to su bijednici nesto slicno kao fkž.Ko da ih je isti qurac pravio
Jedino gdje mislim da je gore sudjenje ili tu negdje,Crna Gora.Kad sam vidio da je Decicu priznat gol a lopta metar od gol ranije reko e svaka vam cast
Nasa liga ima najgore sudjenje na svijetu odnosno u Evropi,ne znam tamo po africkim divljinama kakvo je stanje.
U HNL je skroz normalno da se 3 kluba bore za titulu i da kiksaju 3-4 utakmice,kod nas Borac i Zrinjski pola lige unaprijed poklopili.Sudjenje nema niko tamo kakvo pojedini imaju kod nas.Ima sudija koji su naklonjeni Dinamu i Hajduku ali sve u nekim normalnim i realnim mjerama.To da neko lomi noge a svira se kontra faul ne postoji.
Srbija ista stvar.Partizan je smijesan i nesposoban klub.Cak sta vise navlaci im se svaki derbi da se smire ali to su bijednici nesto slicno kao fkž.Ko da ih je isti qurac pravio
Jedino gdje mislim da je gore sudjenje ili tu negdje,Crna Gora.Kad sam vidio da je Decicu priznat gol a lopta metar od gol ranije reko e svaka vam cast

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije prošao pripreme.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:10Prođemo Craiovu i protiv Trnave da ide:
Banić
Ristovski Turda Jović
Mlinarić
-
- Kontakt:
Pa pogledaj priznate golove Borcu,ono nema apsolutno nigdje ili faulove. Zamisli ti utakmocu kao protiv Veleza ili Borca gdje svirne 35 faulova jednoj ekipi,penale,zute i crvene pa toliki bezobrazluk i lakrdiju i toliko ponizenje nigdje vidjeti neces.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:15Nema sanse da nasa liga moze u istu recenicu sa HNL po sudjenju i regularnosti.
Jedino gdje mislim da je gore sudjenje ili tu negdje,Crna Gora.Kad sam vidio da je Decicu priznat gol a lopta metar od gol ranije reko e svaka vam cast![]()
Joj kad ih ovako s potpisa iz Titove u prvih 11 stavimo. Znam ja nas jeb'o ti nas.n 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa I ovo što sam gledao prošlu je preko IPTV.senad82 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:00Iptv buraz ili kupis mojawebtv. I ja se krpim takoMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:46Ništa znači, opet gledati tekmu na rumunskom kanalu.![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pusti me da maštamjunioR je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:19Nije prošao pripreme.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:10Prođemo Craiovu i protiv Trnave da ide:
Banić
Ristovski Turda Jović
Mlinarić

Odlična je atmosfera u i oko kluba, s razlogom.
Trener odličan, igrački kadar ponajbolji dosad, transfer rok dobre ocjene zasad, rasturili igrom odlicnog protivnika u Europi, itd.
Međutim, sve to u četvrtak moze pasti u vodu. Zbog toga ostaje ogromna žal sto nismo riješili pitanje prolaska (80+%) u prvoj utakmici kada smo ih trebali zakucati bar s 4:1.
Ako ništa, sreća u nesreći je da je Craiova sinoć preokrenula protiv odličnog Cluja u posljednih par minuta. Poziv stručnom štabu i Zekicu da se mora biti koncentrisano 90+ minuta.
Ova utakmica će biti pravi ispit za naše igrače. Ogroman je optimizam, opravdano, jer nikada nismo imali ovako poletnu ekipu i stručnjaka na klupi. Rekao bih da prvi put imamo evropski tim koji je otprilike dobro poslozen u svim linijama a ono što je najvažnije ofanzivno imamo brze i opasne igrače.
Što se tiče odlazaka/dolazaka, mnogo ce zavisiti od našeg trajanja u Europi.
Brzo ispadanje će ubrzati odlaske nekih (Guli, možda Beganovic, Jatta i vidjet ćemo ko jos), a usporiti i ograničiti dolazak ozbiljnijih pojačanja.
S dr.strane, duže trajanje u Europi i eventualni plasman u grupe, otvara vrata ozbiljnim pojačanjima kao i boljoj i masnijoj prodaji Gulija, Jatte i slicnih.
Vjerujem Zekicu i onima koji se brinu oko pojačanja. Do sada su vrlo dobar posao odradili.
Ne bi valjalo da ostanemo bez obojice, i Kjeremeha i Gulija...ali između njih dvojice, uvijek bih izabrao ostanak Kjeremeha.
Ako Bog da do prolaska u četvrtak a potom da gledamo protiv Trnave nova imena, sistem i nova iznenađenja
Ono što je najvažnije, sa Zoranom Zekicem i trenutnim načinom rada, napokon se nazire lijepa budućnost FK Sarajevo. Ono što smo očekivali mnogo ranije, tek sada dobija neke obrise i obećava. A to posebno raduje.
Trener odličan, igrački kadar ponajbolji dosad, transfer rok dobre ocjene zasad, rasturili igrom odlicnog protivnika u Europi, itd.
Međutim, sve to u četvrtak moze pasti u vodu. Zbog toga ostaje ogromna žal sto nismo riješili pitanje prolaska (80+%) u prvoj utakmici kada smo ih trebali zakucati bar s 4:1.
Ako ništa, sreća u nesreći je da je Craiova sinoć preokrenula protiv odličnog Cluja u posljednih par minuta. Poziv stručnom štabu i Zekicu da se mora biti koncentrisano 90+ minuta.
Ova utakmica će biti pravi ispit za naše igrače. Ogroman je optimizam, opravdano, jer nikada nismo imali ovako poletnu ekipu i stručnjaka na klupi. Rekao bih da prvi put imamo evropski tim koji je otprilike dobro poslozen u svim linijama a ono što je najvažnije ofanzivno imamo brze i opasne igrače.
Što se tiče odlazaka/dolazaka, mnogo ce zavisiti od našeg trajanja u Europi.
Brzo ispadanje će ubrzati odlaske nekih (Guli, možda Beganovic, Jatta i vidjet ćemo ko jos), a usporiti i ograničiti dolazak ozbiljnijih pojačanja.
S dr.strane, duže trajanje u Europi i eventualni plasman u grupe, otvara vrata ozbiljnim pojačanjima kao i boljoj i masnijoj prodaji Gulija, Jatte i slicnih.
Vjerujem Zekicu i onima koji se brinu oko pojačanja. Do sada su vrlo dobar posao odradili.
Ne bi valjalo da ostanemo bez obojice, i Kjeremeha i Gulija...ali između njih dvojice, uvijek bih izabrao ostanak Kjeremeha.
Ako Bog da do prolaska u četvrtak a potom da gledamo protiv Trnave nova imena, sistem i nova iznenađenja

Ono što je najvažnije, sa Zoranom Zekicem i trenutnim načinom rada, napokon se nazire lijepa budućnost FK Sarajevo. Ono što smo očekivali mnogo ranije, tek sada dobija neke obrise i obećava. A to posebno raduje.
Za Rumune smo doveli Turdu, za Slovake Kovacika, morat cemo i jednog za play off.
Mozes kupiti za 3KM mojawebtv, bude utakmica i emisija ako ima prije i poslije. Samo moras Plocu slusati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:25Pa I ovo što sam gledao prošlu je preko IPTV.senad82 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:00Iptv buraz ili kupis mojawebtv. I ja se krpim takoMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:46
Ništa znači, opet gledati tekmu na rumunskom kanalu.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa ganja se Fran Topic sto kukate za tog napadača/krilo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma vjerovatno ce Mlinaric na spica, a Kovacik iza napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46, Napapijri, rimljanin90 i 46 gostiju.