FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zašto Topic bi došao kod nas?
-
- Kontakt:
A odakle vama to da Kovacik moze igrati veznog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ostavi nam bar jedinog Bosnju u prvih 11GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:10Prođemo Craiovu i protiv Trnave da ide:
Banić
Ristovski Turda Jović
Kovačik Jatta Elezi Kuprešak
Mlinarić
Kyemereh/Renan Guliashvili
Jel Kovačik prošao pripreme?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/andrias-e ... ler/495839
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Beganovic u zadnjoj godini ugovora ima se vjerovatno plan kako i zasto je posudba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:03Nemora da znaci da ce ici Beganovic,inace nebi ga posudjivao da zauz8ma nekom mjesto i da poslije ode.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:17Ma jok, Beganovic vjerovatno ide, fali nam jos ofanzivniji RWB a ovaj moze igrati i krilo u 3421, bolji CV vjerovatno je i brzi i tehnicki potkovaniji. Zamjena za Gulija je Mlinaric samo ce njegova rotacija dovesti ili traziti u mladim igracimnedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:15
S obzirom da samo golman nije bio mozda bude zamjena za Gulija da se proba moze li zamjeniti
Jest Bundesliga kad se ulaze vise na stotine miliona, sudjenje diskutabilno od prvog kola unazad 20 god.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:08U HNL je sudjenje za razliku od naseg bukvalno Bundesliga,necemo se lagati i stvarati lazne slike. Stalno podcasti,kritike sudjenja i greski ako ih ima. Jedna Lokomotiva ubije Dinamo par puta i izbije im titulu,da je sudjenje kao kod nas ta Lokomotiva bi izgubila svaku od Dinama. Nemojte sami sebe lagati jer imamo oci i gledamo utakmice gdje se izivljava sudija,svirne nam 35 faulova,20 zutih i 2 crvena,to nema apsolutno nigdje na svijetu,ako ima pokazi mi jednu takvu tekmu.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:12Kakva je kuknjava oko solidnih igraca za nasu ligu koji su imali predobre uslove za ono sto su dali klubu svojim partijama? (Soldo u manjoj mjeri od Rogica koji je bio na nivou zadnju polusezonu ostalo je bilo lila)
Nemojte samo da blatimo nasu ligu a druge dizemo u nebesa sto se tice sudjenja. Ta HNL isto ima propusta i afera na vecoj razini nego mi a ovamo liga zvana CZ da ne pricam.
Evo kad vec spominjes Lokomotivu zadnja utk protiv Dinama kad su VARom im ponistili gol zbog “offside-a” a vidjelo nije offside-a.
**** majku ne smiješ napisati kako ti je žao što je neko otišao, da bi volio da je i dalje kod nas, a da te neko ne napadne.
Šta je, evo zamjena došla, bolji je od tog kojeg žališ, joj kmečanja oko nekog lika koji nije vrijedan spomena, bla, bla
Najjače mi je kad se napiše, pa nije Ronaldinho/Lampard/Ramos pa da se plače za njim.
Nama ko god da ode, taman to bio Safet Sušić, neki bi rekli šta plačeš, nije Ronaldo. Ili ono, šta plačeš za njim, otišao lik u drugu Tursku ligu
Kao veoma je bitno gdje je otišao.
Sutra kada ode Guliashvili, ljudi će reći **** te on pa nije Benzema. Bukvalno za svakog igrača koji ode, bukvalno svaki, možeš napisati ove gluposti.
Šta je, evo zamjena došla, bolji je od tog kojeg žališ, joj kmečanja oko nekog lika koji nije vrijedan spomena, bla, bla

Najjače mi je kad se napiše, pa nije Ronaldinho/Lampard/Ramos pa da se plače za njim.

Sutra kada ode Guliashvili, ljudi će reći **** te on pa nije Benzema. Bukvalno za svakog igrača koji ode, bukvalno svaki, možeš napisati ove gluposti.
- belosevic23
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Što se tiče njegove karijere, nema razloga da se vraća u našu ligu.mlad je i treba da napravi sljedeći korak.ne shvatite me pogrešno, bio bih sretan da dođe. jednostavno ne vidim poentu.
**** majku ovdje slijepac za slijepcom, povuce jedan glupan pricu a ostali se nakace. Ko kuka za Rogicem i Soldom? Ko?
Samo je napisano zasto su otisli, naucite citati.
Samo je napisano zasto su otisli, naucite citati.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas ima poente. Mi smo u uzlaznoj putanji, sta znas mozda odemo do kraja u ovim kvalifikacijama.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- muhamedhulk
- Kontakt:
topic kao krilo bi igrao - gdje?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Maroon1946
- Kontakt:
U zadnjoj liniji
Nakon što su Kyeremeh i Mlinarić zaigrali na CM i to ispade jedna od najboljih utakmica Sarajeva u zadnje vrijeme, mislim da je red da se prestanemo bavit ovim nagađanjem ko će gdje igrat' i ima li potrebe da se dovodi. Nek' sve dovedu i nek svi sve igraju, valjda je bogdu kredita trener zaradio do sad.
A mi bas igramo sa desnim krilom..f0rest1946 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:58Mlinaric iza napadaca ili veza to ako nisi skontao kako ga Zekic zamislja onda jbg
A Kovacik desno krilo..
Beganovic klupa?
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 29 jul 2025, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se zamarate gdje ce ko igrati, nema napacenijih navijaca
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], guadalupe, Haksss, keli, mire971, mnon46, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever i 91 gost.