FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gulisha nek ide kad se titula osvoji svake sezone ista prica.Prodaju najbolje i hajmo 3 ili 4 pozicija.
-
- Kontakt:
Niko nikad nece protivniku dinama svirnut 40 faulova,20 zutih i 3 crvena pusti se price kazem ti sudjenje im je fenomenalno a greske se desavaju i desavace se uvijek.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:03Jest Bundesliga kad se ulaze vise na stotine miliona, sudjenje diskutabilno od prvog kola unazad 20 god.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:08U HNL je sudjenje za razliku od naseg bukvalno Bundesliga,necemo se lagati i stvarati lazne slike. Stalno podcasti,kritike sudjenja i greski ako ih ima. Jedna Lokomotiva ubije Dinamo par puta i izbije im titulu,da je sudjenje kao kod nas ta Lokomotiva bi izgubila svaku od Dinama. Nemojte sami sebe lagati jer imamo oci i gledamo utakmice gdje se izivljava sudija,svirne nam 35 faulova,20 zutih i 2 crvena,to nema apsolutno nigdje na svijetu,ako ima pokazi mi jednu takvu tekmu.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 11:12
Kakva je kuknjava oko solidnih igraca za nasu ligu koji su imali predobre uslove za ono sto su dali klubu svojim partijama? (Soldo u manjoj mjeri od Rogica koji je bio na nivou zadnju polusezonu ostalo je bilo lila)
Nemojte samo da blatimo nasu ligu a druge dizemo u nebesa sto se tice sudjenja. Ta HNL isto ima propusta i afera na vecoj razini nego mi a ovamo liga zvana CZ da ne pricam.
Evo kad vec spominjes Lokomotivu zadnja utk protiv Dinama kad su VARom im ponistili gol zbog “offside-a” a vidjelo nije offside-a.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo.hazarder je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:48Nakon što su Kyeremeh i Mlinarić zaigrali na CM i to ispade jedna od najboljih utakmica Sarajeva u zadnje vrijeme, mislim da je red da se prestanemo bavit ovim nagađanjem ko će gdje igrat' i ima li potrebe da se dovodi. Nek' sve dovedu i nek svi sve igraju, valjda je bogdu kredita trener zaradio do sad.
Mislim da smo svi ostali zateceni da igramo sa dva AMFa u vidu Mlinarica i Kyermeha iako se to uigravalo na pripremama. I vidi cuda pojedemo takticki protivnika.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
https://vm.tiktok.com/ZMS3aLg4s/
Sta je ovo Peneranda svaki dan objavljuje gine trenirajuci kao da se sprema za SP

Sta je ovo Peneranda svaki dan objavljuje gine trenirajuci kao da se sprema za SP
-
- Kontakt:
Napad je najbolja odbrana. NaHpadni od prve minute, Zekicu sjajna zvjezdo istoka....
Evo i oni tebe selame!
obrijanopile je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:16Napad je najbolja odbrana. NaHpadni od prve minute, Zekicu sjajna zvjezdo istoka....

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Znaju pametnice ko sta treba igrati, plakali kao djevojcice nakon priprema. Sutite i pustite trenercinu da radi svoj posao. Ja mu necu nista reci pa neka stavi Turdu u spic.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Izvini buraz ali ja ne upratih gdje je i sa kim prošao pripreme. Iz Gorice odmah otišao nakon prvenstva a u Bohumu bio tek toliko da raskine ugovor. Ne kontam gdje se mogao spremiti a i ZZ reće na presu da ga neće gurati u vatru bez potrebe jer nije prošao pripreme
Imas nivo nespremnosti Boacija gdje mu treba sezona da minutu upise, i ovog da nije spreman za 90minSazg je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:26Izvini buraz ali ja ne upratih gdje je i sa kim prošao pripreme. Iz Gorice odmah otišao nakon prvenstva a u Bohumu bio tek toliko da raskine ugovor. Ne kontam gdje se mogao spremiti a i ZZ reće na presu da ga neće gurati u vatru bez potrebe jer nije prošao pripreme.
JunioRe, za muštuluka sijunioR je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:33On je od danas naš novi igrač, posao je završeno i nema potrebe za bilo kakvim provjeravama
Najvjerovatnije da ce biti jos dolazaka.
Pozz

Nije baš da u otkaznom roku ne idete na posao 
Razlika je da je igrač nespreman (poput ovih što ne igraju po pola godine jer su bez kluba) i onog koji je aktivan bio haman do kraja juna u takmičarskoj formi ali nije imao pripreme i pripremne utakmice s timom za novu sezonu. Njemu treba 10-15 dana i tu je, jer rade svi individualno, nije bio na teletini mjesec dana i ležao kući čekao da raskine Ugovor.
Ristovski je pokazatelj da igrač ne mora proći bazične pripreme pa da može iznijeti 70 minuta nakon 10 treninga.
I nije stvar pripreme, možel trčat ko muha bez glave, već ne može se za 3 treninga pokupiti taktika, automatizmi, sve zamisli trenera pa da upadneš istog momenta u takmičarsku utakmicu.
Moraš malo disati s ekipom, 10-15 treninga, vidjeti ko gdje šta kako pa onda postepeno 30-45-60-90 i tu si.

Razlika je da je igrač nespreman (poput ovih što ne igraju po pola godine jer su bez kluba) i onog koji je aktivan bio haman do kraja juna u takmičarskoj formi ali nije imao pripreme i pripremne utakmice s timom za novu sezonu. Njemu treba 10-15 dana i tu je, jer rade svi individualno, nije bio na teletini mjesec dana i ležao kući čekao da raskine Ugovor.
Ristovski je pokazatelj da igrač ne mora proći bazične pripreme pa da može iznijeti 70 minuta nakon 10 treninga.
I nije stvar pripreme, možel trčat ko muha bez glave, već ne može se za 3 treninga pokupiti taktika, automatizmi, sve zamisli trenera pa da upadneš istog momenta u takmičarsku utakmicu.
Moraš malo disati s ekipom, 10-15 treninga, vidjeti ko gdje šta kako pa onda postepeno 30-45-60-90 i tu si.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Pa završila sezona neki dan, ko je igrao cijeli godinu ne znam da mu bas treba pola godine da dođe na optimalan nivo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:

Kovacik je desni wing back. Sličan KupresakuPena je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:49A mi bas igramo sa desnim krilom..f0rest1946 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:58Mlinaric iza napadaca ili veza to ako nisi skontao kako ga Zekic zamislja onda jbg
A Kovacik desno krilo..
Beganovic klupa?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kad budes na Koševu javi se jedna piva / kafa kod Masnog ide
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Da nas ovaj junioR ne lozi.
Nisam ga nesto ovde prije upratio da piše.
Nisam ga nesto ovde prije upratio da piše.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne lozi ja kako sam upratio postove sve sto je najavio i zavrseno je
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Posljednju utakmicu je odigrao prije nesto vise od mjesec dana sa reprezentacijom, nije pravio veću pauzu bez treniranja kao sto su pravili ostali reprezentativci. Radio je individualno sa trenerom i čekao kraj ugovora.(Dogovorili transfer malo poslije reprezentacije)Sazg je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:26Izvini buraz ali ja ne upratih gdje je i sa kim prošao pripreme. Iz Gorice odmah otišao nakon prvenstva a u Bohumu bio tek toliko da raskine ugovor. Ne kontam gdje se mogao spremiti a i ZZ reće na presu da ga neće gurati u vatru bez potrebe jer nije prošao pripreme.
On je "nespreman" da nema pripremni utakmica u nogama, strateški i taktički. Tako da to moze biti jedini razlog zbog čega nece biti gurnut u vatru u ovako bitnoj utakmici.
Ma drug previse ih dizes u vasionu to je problem naseg mentaliteta, nasi kradu na sva zvona a ovi malo upakuju tu je jedino razlika. Poenta price je da ne volim alibi igrace fol zgadili mu fudbal ako su mu zgadili fudbal u BiH sto se nije odrekao ugovora trazio raskid i nasao srecu negdje drugo a ne cekao istek istoga.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:02Niko nikad nece protivniku dinama svirnut 40 faulova,20 zutih i 3 crvena pusti se price kazem ti sudjenje im je fenomenalno a greske se desavaju i desavace se uvijek.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 14:03Jest Bundesliga kad se ulaze vise na stotine miliona, sudjenje diskutabilno od prvog kola unazad 20 god.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:08
U HNL je sudjenje za razliku od naseg bukvalno Bundesliga,necemo se lagati i stvarati lazne slike. Stalno podcasti,kritike sudjenja i greski ako ih ima. Jedna Lokomotiva ubije Dinamo par puta i izbije im titulu,da je sudjenje kao kod nas ta Lokomotiva bi izgubila svaku od Dinama. Nemojte sami sebe lagati jer imamo oci i gledamo utakmice gdje se izivljava sudija,svirne nam 35 faulova,20 zutih i 2 crvena,to nema apsolutno nigdje na svijetu,ako ima pokazi mi jednu takvu tekmu.
Evo kad vec spominjes Lokomotivu zadnja utk protiv Dinama kad su VARom im ponistili gol zbog “offside-a” a vidjelo nije offside-a.
Lp
Ima li iko na forumu da se ne sekira ili sam jedini 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, elo, HariTz, johntravolta123, Lecler, supervizor, Vanja8 i 74 gosta.