BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Pjanic bi mogao dobiti priliku i u narednim kvalifikacijama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne serite za Vrabca pogledajte koliko se momak bori i sta je lopti ukrao.
-
- Kontakt:
Zbog toga je i redovan na spisku.
To je njegova uloga i odlicno je radi, treba jedan takav igrac u ekipi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Okej je ovo, ugušili smo ih u zadnjih 12-ak minuta utakmice, nisu lopte tupavo mogli prevesti. Tačno se osjetilo s ofanzivne strane da nam je falio barem jedan starter da ovo bude pobjeda.
Uglavnom, svi zdravi, niko se nije povrijedio, to je najbitnije
Uglavnom, svi zdravi, niko se nije povrijedio, to je najbitnije

zadnja minuta je dokaz, kako Vrabac moze donijeti solidnih 10+ poena, napomenu neko statistiku slobodnih, a ukradene lopte dovoljno samo da izruci nekom slobodnom na sutu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Nije lose, borbeno, trcimo, da se ovdje poradit na pojedinim mozgovima. 
Ja bih ovog Pjanica vodio na prvenstvo.
Puno bolje nego prošla utakmica. Mislim da je Pjanić osigurao kartu za Eurobasket.
Mene samo strah za ovog Pjanica da li (zbog pasosa) uopste moze igrati za nas u zvanicnim utakmicama. Zahvalan je igrac i itekako moze biti od koristi. Halilovic mi je danas pojeo i ono malo zivaca sto imam. Realno su sudije ovdje opasno navlacile, mada je rezultat svakako u drugom planu. Atic, Gegic i Vrabac redovno po 2 sekunde kasne s odlukama, tako da nije ni cudo sto su tu gdje jesu. Urade tonu dobrih stvari i onda recimo pogresnim ili zakasnjelim pasom sve upropaste.
Iniesta, daj brate one statse ko i za proslu utakmicu.
Iniesta, daj brate one statse ko i za proslu utakmicu.
-
- Kontakt:
100% on i Gegic imaju tu ulogu da odradjuju prljavi posao ,presing,skok ,osvojene lopte ,bacaju se na svaku . Musa ,Nurkic,Castaneda moraju biti scoreri ,Lazić,Alibegovic da pogode otvorene suteve ,Kamenjas,Halilovic,Atic da pomazu i odrade svoje minute jako . To bi trebao biti nas neki sistem , ko ocekuje od Vrabca poene i neku lijepu igru taj ne razumije kosarku .
Posteno smo ih prepali
Ako ko ima statistiku, molim da postavi.

Ako ko ima statistiku, molim da postavi.
-
- Kontakt:
Air Adko je glue guy koji radi i hrpu stvari koje se ne vide na statistici, od probijanja kroz blokove, POA odbrane, presječenih pasova i sl. Samo mu jasno definisiati rolu (što Adis već i jeste na bitnim utakmicama) i to je to.
Cekamo da se kompletiramo i turnir u Belgiji da realno sudimo pripreme.
Kineska avantura je totalni fijasko,eventualno smo dobili jos jednog igraca za rotacije Alena Pjanica
Kineska avantura je totalni fijasko,eventualno smo dobili jos jednog igraca za rotacije Alena Pjanica

-
- Kontakt:
Makar ga imati onda u planu za kvalifikacije. Naravno, ako ima uopće pravo da nastupa kao domaći igrač.
Još imaju vremena za izmjenu inicijalnog spiska, to pravilo važi tek nakon što sve reprezentacije dostave spiskove.
I Spanci su dodali jednog igraca umjesto Browna, a i Slovenci ce dodati vjerovatno Omica umjesto Nebe. Medjutim, mislim da Pjana nece dobiti prednost u odnosu na treceg PG-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.