FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad bi on i Agon po poluvrijeme odigrali za vikend elhammoram je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:17Ja ocekujem Djordjevica a prije svega ZZ mudrost jer kaze da smo mogli bolje na Kosevu od 2 1 ali da je i sa jedne strane dobro jer nema opustanja pri takvom rezultatu. Da je bilo vise razlike bili bi opusteniji, ovako ih prolazimo bez natezanja ubijedjen sam. Zasto da se bojimo.bvsic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:12Banic Paskalev Bralic Mujkic Kapetanovic Krdzalic Mlinaric Turkes Keremeh Jatta Agon/DjordjevicTatamata1946 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:04
Pa jesi li gledao utakmice prosle sezone kad smo se cuvali i nisu igrali najjaci. To je kiks u najavi ako budu igrali ti igraci s klupe koje spominjes
Primjer da skoro nemas nikog da igra veceras il imas Jattu i Keremeha mogu svaki dan po utakmicu. Ovi ako ne mogu pobjedit onda nemamo sta da trazimo bilo gdje
Usput na danasnji dan smo prosli Genk.
da
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:58ako zabijemo vise golova vjerujem da cemo pobijediti. Treba paznju preusmjeriti na to.

ima i ona, ako ne primimo gol, vjerujem u prolaz

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nesto sam po forumu citao komentare njihovih navijaca.
Po njima njihov trener ce drzati visok ritam trke na poluvremenù I nece srljati.( da nas fizicki slome)
Ocekuju naš pad od 60 minute I tad ofanzivu zavisno od rezultata.
Boje se nas halcaju pozivaju navijace na utakmicu.
Po njima jako im je bitna utakmica veceras ,I sve osim prolaza za njih bi bio raspad sistema u klubu,a i otkaz treneru.
Po njima njihov trener ce drzati visok ritam trke na poluvremenù I nece srljati.( da nas fizicki slome)
Po njima jako im je bitna utakmica veceras ,I sve osim prolaza za njih bi bio raspad sistema u klubu,a i otkaz treneru.
Sad tamo isto neki rumun cita ovaj forum i prenosi utiskeamypitar je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:29Nesto sam po forumu citao komentare njihovih navijaca.

Ako je mogla Shkendija izbaciti Steaua Bukurest koji je 10 puta kvalitetniji klub, mozemo ba i mi ove! Vjerujem u prolaz !!!! 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Kad to ocekujemo Ti i ja, mozes misliti kako na to pazljivo gleda ZZ. Po meni win-win situacija. Prolaz, navijaci likuju i opet 20+kamypitar je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:29Nesto sam po forumu citao komentare njihovih navijaca.
na Hasetu. Obzirom da smo vidjeli nas kvalitet za BH ligu i eventualni oprostaj od kvala KL je vjetar u jedra za bh Titulu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja ne bih mijenjao sastav. Izašao bih s istih 11, na istim pozicijama i s tim zadacima.
po meni jedan od najvecih uspjeha, tadasnji genk bio 20 puta skuplji i planirao ulazak u grupnu fazu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ma nama je veceras win-win situacija...ako prodjemo punimo kasu, jacamo koeficijent, dobijamo jos jednu evropsku tekmu na Kosevu, ako ispadnemo imat cemo maksimalni fokus na titulu, a to je ono sto svi zelimo. Tako da bez nervoze veceras gledam mec. Volio bih samo da i u slucaju poraza atmosfera na forumu ostane ista i da krenemo zajedno u juriš na titulu.
Are you not entertained ?!
Na danasnji dan smo ih dobili 1:2 u belgiji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
GULIIIIIIIIIASHVILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
i ibrete se hahahahaboki86 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:35Sad tamo isto neki rumun cita ovaj forum i prenosi utiskeamypitar je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:29Nesto sam po forumu citao komentare njihovih navijaca.
Po njima jako im je bitna utakmica veceras ,I sve osim prolaza za njih bi bio raspad sistema u klubu,a i otkaz treneru.![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1Posejdon je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:47Ma nama je veceras win-win situacija...ako prodjemo punimo kasu, jacamo koeficijent, dobijamo jos jednu evropsku tekmu na Kosevu, ako ispadnemo imat cemo maksimalni fokus na titulu, a to je ono sto svi zelimo. Tako da bez nervoze veceras gledam mec. Volio bih samo da i u slucaju poraza atmosfera na forumu ostane ista i da krenemo zajedno u juriš na titulu.
POTPUNO JE SAM MUHAREMOVIC
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam bio ovako nestrpljiv i nalozen nikad docekati tekmu, sta je ovo braco draga 

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Beli98, Dave, Google Adsense [Bot], haris004, johntravolta123, N3R3D, Pantelija, Seipronto, Serha, stokastoka23, Tatamata1946 i 173 gosta.