FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Mahalac7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mahalac7 » 01 avg 2025, 15:46

Aduka87 je napisao/la:
01 avg 2025, 12:20
Zbit redove i napast ligu.
Tako je

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 avg 2025, 15:55

riki46 je napisao/la:
01 avg 2025, 15:06
Imal juniora i onog sa fks.info da nas malo obraduju nekim lijepim vijestima? Ubi ova negativa.
Svi na koševo :bih:
Juce u ovo vrijeme pisali kako nikad veca pozitiva nije bila na forumu.E sta ti je zivot :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 01 avg 2025, 15:58

Jedva čekam nedjelju i Koševo :ljepota:

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 01 avg 2025, 16:00

Raja ja sam nacuo da se interesujemo za nekog napadaca koji bi trebao zamjeniti Gulija,kad Guli ode trebali bi ponudu poslat ali ne znam o kome se radi i da li je tacna info.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 01 avg 2025, 16:01

Procitah maloprije da je Sanin Mirvić musterija da preuzme željkana. Mozda, ne kontam sta se dogadja, mozda hoce da ih ugasi, da dodju do...mozemonih zajebavati na milion mačina zbig toga ali meni je to sve odvratno i ako to uradi brat našeg Mirvića...ne znam ali ne vidim tu ljubav, niti volju da se nesto napravi izuzev samog profita a **** to.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 01 avg 2025, 16:03

Al kako su odmah krenuli na Zekica vidi se da im je trn u oku, da bi znao sta ti vrijedi u klubu pogledaj samo na koga dusmani satro dusebrznici najvise udaruju i samo ce ti se sve reci.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 01 avg 2025, 16:05

Mahalac7 je napisao/la:
01 avg 2025, 15:43
:tokralju:
stokastoka23 je napisao/la:
01 avg 2025, 09:54
Kakvi ljigavi i pogani komentari za nepovjerovat. FUJ ! SRAM I STID DA VAS BUDE SVE ODREDA ZA SVAKI RUŽAN KOMENTAR !

Nije ZZ kriv što se Mamas (alternativa za prodatog Bubanju) ozlijedio pred prvi mec pa ga morao zamijeniti za Djordjevica da ima nekog na klupi na Kosevu pa ga kasnije nije mogao prijaviti za uzvrat. Nije Zekic kriv sto mu 2 napadaca moraju igrat u veznom redu jer je Elezi dosao nespreman, jer je Mamas ozljedjen, a djordjevic se vraca od teske povrede. Zoran je i sam milion puta rekao da ne dovodi igrace, nego trazi profile koji mu odgovaraju, nije on kriv sto kvalitetno pojacanje nece doc u ovu prciju od lige prije nego što mu sve alternative propadnu.

Kome da se zamjeri nešto od sinoć ? Zbog čega ? Ovo je izgubljeno bilo već na Koševu, kad Kyeremeh promaši 1 na 1 zicer, kad im golman refleksnom reakcijom skine Mlinariću šut sa pet metara, kad primiš eurogol iz prve prilike koji nikad više igrač neće dat u životu. Bilo je šansi za okrenut mlin na svoju vodu da im ponovo golman ne skida zicer Mlinaricu sa 5 metara, kad dobro izadje na zicer od Gulya ali Bože moj.

I poredite se sa onim poganima koje sudije guraju svu sezonu, kako oni tobože nešto urade u europi ? Grupe su vidili smao zato što je takav sistem, da prvak jedino ako je retardiran neće proći u KL, ove mlatnuli amateri sa Andore, ove druge otreso Slovan koji je po kvaliteti kao i Craiova, al ne uvijek su oni bolji. FUJ OPET ZA VAS PLJUVAČE! :sick: :sick:
Slažem se ja sa svim što si ti napisao osim ovog da Zekić ne dovodi igrače, može on do ujutro pričati, a činjenica je da ni Pavičić ni Ristovski ni Butić ni Elezi ni Bubanja ni Bralić ni Banić ne bi bili naši igrači da nije njrga bilo. Samo ne znam čemu to njegovo pretvaranje kad su svi ti igrači realno dobri al hajde

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 avg 2025, 16:08

laznokrilo je napisao/la:
01 avg 2025, 16:00
Raja ja sam nacuo da se interesujemo za nekog napadaca koji bi trebao zamjeniti Gulija,kad Guli ode trebali bi ponudu poslat ali ne znam o kome se radi i da li je tacna info.
Mislim da se to mora uradit, zaradio si 500k eura od europe, tih 500k plati napadaca da zabije 20+ komada i tjt

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 avg 2025, 16:08

Mi kakvi smo pehovi, i kad osvojimo titulu ispast cemo u prvom pretkolu LP i opet necemo u grupe.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 avg 2025, 16:11

bvsic je napisao/la:
01 avg 2025, 16:08
laznokrilo je napisao/la:
01 avg 2025, 16:00
Mislim da se to mora uradit, zaradio si 500k eura od europe, tih 500k plati napadaca da zabije 20+ komada i tjt
Nema takvog za te pare.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2025, 16:15

Nije ni bilo realno očekivati da uđeš u grupe, mada sam volio da smo ove izbacili. Ostaje žal što je rezultat previsok zbog pičqastog drugog poluvremena.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 01 avg 2025, 16:31

Ima li ko informaciju šta je sa Mujkića jel može u nedjelju ili računamo Krdžalić ili Mušija u startnoj postavi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 avg 2025, 16:45

Štimac preuzeo Zrinjski, liga dobija novi cirkus, to je otprilike kao da je Lalatovic preuzeo neki klub ovdje.
@MSOZ101 Naši jednostavno kriju te stvari, 2025 godina, mi naglabamo jel Mamas otpao za Krajovu zbog povrede ili nekog drugog razloga.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 avg 2025, 16:47

napoleon72 je napisao/la:
01 avg 2025, 16:08
Mi kakvi smo pehovi, i kad osvojimo titulu ispast cemo u prvom pretkolu LP i opet necemo u grupe.
Jos nam ujeban koef hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 01 avg 2025, 16:49

Manuel je napisao/la:
01 avg 2025, 15:55
riki46 je napisao/la:
Imal juniora i onog sa fks.info da nas malo obraduju nekim lijepim vijestima? Ubi ova negativa.
Juce u ovo vrijeme pisali kako nikad veca pozitiva nije bila na forumu.E sta ti je zivot :mrgreen:
To ti je pitarluk. Nakon jedne utakmice prvaci svemira, a nakon druge niko ne valja i sve ih treba otjerat. Nećemo daleko dogurat dok god je ovakvo razmišljanje.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 avg 2025, 16:49

riki46 je napisao/la:
Sinoc je napisao da ce biti jos pojacanja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Vrhbosnian
Kontakt:

Post Postao/la Vrhbosnian » 01 avg 2025, 16:56

Ali koliko mi je više degutantna postala ta priča o realizaciji i kao siroti mi nismo imali sreće. Realizacija u fudbalu kao i drugi aspekti igre, nisu stvar puke sreće. Ima li nešto do uigranosti, utreniranosti, samopouzdanja, sistema, hijerarhije u ekipi, itd?
Kakva sreća, tj. nesreća je u tome što npr Kyeremeh, jedan od najgorih realizatora koji su uopšte igrali za Sarajevo u zadnje vrijeme, izađe pred golmana i umjesto da doda otvorenom igraču, on zabije loptu u golmana. Pa nakon što se ta situacija ponovi ko zna koliko puta, i niko tom igraču ne kaže da će zbog sljedeće sebičnosti ostati na klupi, to je onda način funkcionisanja tima a ne nesretan promašaj. Sličnih primjera i igrača sa pogrešnim odlukama bi se moglo navesti još mnogo. Druga stvar, sve i jedan naš ofanzivni igrač je izvan forme, Gulli prvi pa onda i ostali, a da se ne spominje da smo i ove sezone, a posebno prošle ušli u Evropu sa pola novog tima, sa samo par pripremnih utakmica odigranih zajedno. Osim toga, ljudi pričaju o realizaciji kao da nikakav fudbal ne gledaju, kao da jedino mi pravimo neke prilike i ne iskoristimo sve. Jedan City sa Halandom i De Bruyneom je znao po 30 prilika napravit da pobjedi 1:0. Onda dođu novinari i kvazi eksperti igre i pametuju sa pričom kako je rješenje dovođenje pravog napača, ali ono baš pravog, kaže, ubice...
Dakle, što prije se manemo patetike o neimanju sreće u realizaciji, to ćemo prije početi razmišljati gdje se griješi i popraviti tu realizaciju. I ne, ovo nije sranje po treneru i njegovom radu, baš suprotno, ovo je neka nada da ćemo se sada trznuti, zbiti redove i dobro uigrati jer je fokus samo na jednom takmičenju.

VOLIM TE SARAJ'VO!
IDEMO PO TITULU.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 01 avg 2025, 17:02

Vrhbosnian je napisao/la:
01 avg 2025, 16:56
Ali koliko mi je više degutantna postala ta priča o realizaciji i kao siroti mi nismo imali sreće. Realizacija u fudbalu kao i drugi aspekti igre, nisu stvar puke sreće. Ima li nešto do uigranosti, utreniranosti, samopouzdanja, sistema, hijerarhije u ekipi, itd?
Kakva sreća, tj. nesreća je u tome što npr Kyeremeh, jedan od najgorih realizatora koji su uopšte igrali za Sarajevo u zadnje vrijeme, izađe pred golmana i umjesto da doda otvorenom igraču, on zabije loptu u golmana. Pa nakon što se ta situacija ponovi ko zna koliko puta, i niko tom igraču ne kaže da će zbog sljedeće sebičnosti ostati na klupi, to je onda način funkcionisanja tima a ne nesretan promašaj. Sličnih primjera i igrača sa pogrešnim odlukama bi se moglo navesti još mnogo. Druga stvar, sve i jedan naš ofanzivni igrač je izvan forme, Gulli prvi pa onda i ostali, a da se ne spominje da smo i ove sezone, a posebno prošle ušli u Evropu sa pola novog tima, sa samo par pripremnih utakmica odigranih zajedno. Osim toga, ljudi pričaju o realizaciji kao da nikakav fudbal ne gledaju, kao da jedino mi pravimo neke prilike i ne iskoristimo sve. Jedan City sa Halandom i De Bruyneom je znao po 30 prilika napravit da pobjedi 1:0. Onda dođu novinari i kvazi eksperti igre i pametuju sa pričom kako je rješenje dovođenje pravog napača, ali ono baš pravog, kaže, ubice...
Dakle, što prije se manemo patetike o neimanju sreće u realizaciji, to ćemo prije početi razmišljati gdje se griješi i popraviti tu realizaciju. I ne, ovo nije sranje po treneru i njegovom radu, baš suprotno, ovo je neka nada da ćemo se sada trznuti, zbiti redove i dobro uigrati jer je fokus samo na jednom takmičenju.

VOLIM TE SARAJ'VO!
IDEMO PO TITULU.
Cijenim Kyeremeha zbog polivalentnosti i profesionalnosti, ali njegova nekonstanta i strah je za izucavanja. Sinoc je imao jednu sansu gdje se oslobodio protivnika i imao dosta prostora, on jedva docekao da je osuta samo da ne bude kod njega. Jednu utakmicu Rivaldo, u drugoj Lelic.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 01 avg 2025, 17:05

Aduka87 je napisao/la:
01 avg 2025, 16:49
riki46 je napisao/la:
Sinoc je napisao da ce biti jos pojacanja.
Amin
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”