FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2025, 13:18

Antikloc je napisao/la:
02 avg 2025, 06:29
Vidim puno se pominje 'naš' mentalitet. Naš u BiH . No , kakve veze ima FK Sarajevo sa BiH i našim mentalitetom. U timu nije bio nijedan Sarajlija,samo jedan Bosanac-Beganovic. Trener Hrvat,strucni stab ,kondicioni Hrvati ( pravi Hrvati iz Hrvatske sa svojim superultra mentalitetom ),u klubu su jos Makedonci ,Belgijanci,vlasnici su Kinezi ,Amerikanci. Tako da prica o nekom BiH mentalitetu je smijesna.
Nekvalitet ,kako igraca ,jos vise trenera. A to dolazi iz neambicioznosti vlasnika ka sportskom segmentu. Vlasnici ne zele da uloze u prvi tim i da kroz sportske rezultate ,ocekuju povrat novca i zaradu. Nego su ograniceni samo na uzgoj i prodaju mladih igraca. Tako nas prvi tim se vec godinama sastoji od mladih igraca,koji cekaju prodaju i jeftinih penzica koje drze vodu. Nemamo igraca u prajmu,skoro nikako. A nemamo ih zato sto ,ne postoje sportske zelje vlasnika.
Odmah poslije izvlacenja parova,mozda i isti dan sam ovdje napisao da ce nas Rumuni s lakocom proci ,naravno ,odmah sam napadnut od ljudi koji zive sa ruzicastim naocalama u svom svijetu bajki i iluzija.
Isto tako nije tacno ,da smo dobro odigrali 3 poluvremena. Odigrali smo dobro 30 minuta,poslije smo pali. A pali smo jer nemamo kvalitet,nemamo kondiciju,nemamo uigranost. I sto je najvaznije nemamo trenera. Za kvalitet nije trener kriv,nego vlasnici. No uigranost je trenerova greska,kondicija jos vise,jer kondicioni trener je Zekicev haver kojeg je on dovukao iz Hrvatske,da ga uhljebi. Osim toga ,najveca trenerova greska je neznanje,nemogucnost,nesposobnost ,ne znam koja je rijec najbolja da pravilno procijeni mogucnosti i sposobnosti svojih igraca i shodno tome postavi igru. Ako imas 16 ,nespremnih ,lijenih boliquraca,koji se jedva poznaju medjusobno,onda postavi igru u kojoj njih takve mozes iskoristiti. A ne postavljati igru po zamislima play stationa i svojih fantazija i onda naravno kada oni to ne mogu iznijeti ,onda su svi krivi a ti si trenercina . How,yes, no. Osim toga ,Zekic je ljudska pizda. Uvijek bio . Ono vadjenje Jatte je najveci dokaz toga. Cuj ,zaprijetio mu sudija i on izvukao jedinog funkcionalnog igraca. Potez poslije kojeg je uslijedio debakl.
No,da naglasim- nikako nisam za tjeranje Zekica. Treba ga obavezno ostaviti do kraja sezone. Sto je suprotno svim fudbalskim pravilima u fudbalu je pravilo i ispravno ,poslije prve greske trenera otjerati ,recimo zadnji primjeri Dudic,Ivankovic,Zizovic . Smjena trenera donosi šok terapiju,ispravlja sve greske i stvara novi pocetak. Dati treneru mogucnost da nastavlja raditi poslije greske,samo stvara kod trenera osjecaj komfornosti,sto vodi u lijenost,nerad,neodgovornost a sve se to prenosi na igrace,sto dobro vidimo kod nas. Samo covjek pod pritiskom daje rezultat,ne samo u fudbalu. Znaci ,ako koferi nisu spakovani a rezervoar auta pun,svako ce raditi na 10 % svojih mogucnosti.
Da ,ponovimo Zekica ostaviti do kraja sezone,da nam pruzi uvid u raskoš svog neznanja,pa tek onda ga spremiti na hrvatski biro za nezaposlene,odakle smo ga i doveli.
Poprilicno netacana analiza, koju takodje nemozes podkrepit dokazima argumentima..

Na kosevu smo bili bolji svih 90 minuta, u prvom poluvremenu smo bili drasticno bolji. Nadji mi ijednu ekipu iz bh da je povela sa 2:0 protiv ekipe ranga crajove u prvom poluvremenu. I da je pritom bila dominantna i da je jos fulila 3-4 sanse.. od rata pa ovamo nepostoji nijedna ekipa iz bh da je to uradila.

U krajovi smo bili 50/50 prvo pol uz to da smo mi imali 2 100% sanse a oni 1. Uz to da sudija nije napravio nikakav previd da osteti ni nas ni njih. Nit smo dali go iz prekida niti iz penala vec iz napada.. takodje ako kazes da je 4:0 fer rezultat u krajovi na kosevu je 3:0 mnogo realni nego 4:0 za njih u rumuni.

Hoces da kazes da je produzetak ugovora Gulijashvilija jatte musije mujkica keremeha glupos, kao i placanje ostete.

Hoces da kazes da je Nemanja Bilbija bolji spic od renana keremeha gulija mlinarica,

Hoces da kazes da je barisic jakovljevic sunjic bolji stoperi od Ristovskog paskaleva gojkovica jovica

Svaki klub na svijetu prodaje kupuje, evo primjer bubanje zar bi neko prije izabrao njega da igra nego jattu i 840 k€. Po nicemu bubanja nije bolji od jatte. Plus sto isto taj bubanja ima platu 3x vecu od jatte, obje ruke operiso. A ovako imas zamjenu u 19 tnogodisnjaku koji je kvalitetni igrac i plus imas jos 840 k€ .

Zz, jedini trener koji je bolji od njeg (kojije radio u pl bh) jeste JAKIROVIC, i to je upitno da je on dosao u FK SARAJEVO umjesto zrinjskog dalibi imao rezultat..Godinu u kojoj je Jakirovic dominirao mi smo bili u raspadu borac kita teska zeljo nigdje veze. Al posto je Jakirovic uradio dobre stvari posle zrinjskog rijeka dinamo turska engleska mozese reci da je bolji.

Ako neko misli da mi mozemo dovest trenera kome je plata (70 k€) mjesecno (jakir je imao u dinamu 60 k€) to nije realno.

Takodje investitor nijedan na svijetu nece reci ja cu ulozit 15 m€ a da ne analizira trziste. Pa kad vidi kako se sudi koje presjednik koje podpresjednik, koliko je povrat, kad vidi koliko se dobije na tv prava kolika posjeta koliko uefa i jos milion drugi stvari..

15 m€ NOVIDIE DIONICA , za godinu dana zarada 20 m€ zasto bi on ulago kad vico kaze dobro sudjenje nikad bolje, mismovic govori najbolji presjednik u histori nsbh,husic govori bolje da borac/ zrinjski budu ilegalno prvaci nego FK SARAJEVO legalno, kad zeljo ( ljudi zelje to podrzavaju) nerade to oni zato sto zele dobro bh drustvu, ti tipovi to rade iskljucivo radi licni interesa odnosno toga da njih nebi neko pito kako FK SARAJEVO prvak 10 godina uzastopnoa vi niste ustanju da osvoite kup u 10 godina..ZNACI TO NIJE ZA DOBROBIT ZELJE BORCA SLOBODE VELEZA, to je za licni interesa tih ljudi koji sjede u tim klubovima a ne kontaju da unistavaju iste klubove i samim tim i drzavu. Naravno navijaci tih klubova to podrzavaju ( ista prica u RS podrzavaju dodika jer oni vole muziku koju on svira al zato svakog ponedeljka kriska sve tanja a umjesto secera ponjoj polahko sve vise vode

I kad to sve uzmes u obzir dobro ovi ljudi ista ulazu, i cisto sumnjam (zacudjen sam da Amerikanci opste imaju ikakvo vlasnistvo nad nasem klubom, meni ovo lici da mirvic ulaze svoj kes, jer Amerikanci u ovakve stvari nikad za nikad nece ulagat.. i ako jesu to bi bilo 1-2 godine i cao

Od igraca koji su zasluzili kontinuitet oni su tu, KEREMEH GULI BEGAN RENAN MUJKIC Jatta 2 golmana, jovic djordjevic paskalev renan..

Plus citav ss

Ako neko misli da je sreca u kontinuitetu sa mustaficem rogicem soldom lulicem serbedzicem baltom julardzijom mehmedovicem pavicem taj tip pojma nema.

Fula u zadnja 3 prelazna roka je Rockov unusic i po mom misljenju BOSNA I HERCEGOVINA nema (veoma mali broj) talenata.. a i broj ljudi u zadnje 4 godine je smanjen za 30% tacnije 1 milion ljudi je manje..

Glupo mi je a i sumnjivo ovo ako je istina da mirvicev brat kupuje zelju. Bez obzira govorili ili ne govorili cudno je i veoma glupo ako je istina, jer kako sam ja upoznat nisu se nijedan ni drugi bavili sportom
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 02 avg 2025, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 avg 2025, 13:27

Pitaristok je napisao/la:
02 avg 2025, 12:24
nedimmmm1337 je napisao/la:
02 avg 2025, 11:37
junioR je napisao/la:
02 avg 2025, 11:35

Bralic je dobio ugovor na 1 + 1 godinu produzenja ako zadovolji - backup sa iskustvom za normalna primanja.

Lp
Znas li buraz na koje dvije pozicije trazimo jos pojacanja i šta je sa Slovakom kada bi ga trebali predstaviti ako znas ?
Sve je izglednije da je za slovaka šuplja, nema ništa ni o navodnom portugalcu
I ne trebaju nam sada

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 02 avg 2025, 13:28

Pitar6785 je napisao/la:
02 avg 2025, 13:18
Antikloc je napisao/la:
02 avg 2025, 06:29
Vidim puno se pominje 'naš' mentalitet. Naš u BiH . No , kakve veze ima FK Sarajevo sa BiH i našim mentalitetom. U timu nije bio nijedan Sarajlija,samo jedan Bosanac-Beganovic. Trener Hrvat,strucni stab ,kondicioni Hrvati ( pravi Hrvati iz Hrvatske sa svojim superultra mentalitetom ),u klubu su jos Makedonci ,Belgijanci,vlasnici su Kinezi ,Amerikanci. Tako da prica o nekom BiH mentalitetu je smijesna.
Nekvalitet ,kako igraca ,jos vise trenera. A to dolazi iz neambicioznosti vlasnika ka sportskom segmentu. Vlasnici ne zele da uloze u prvi tim i da kroz sportske rezultate ,ocekuju povrat novca i zaradu. Nego su ograniceni samo na uzgoj i prodaju mladih igraca. Tako nas prvi tim se vec godinama sastoji od mladih igraca,koji cekaju prodaju i jeftinih penzica koje drze vodu. Nemamo igraca u prajmu,skoro nikako. A nemamo ih zato sto ,ne postoje sportske zelje vlasnika.
Odmah poslije izvlacenja parova,mozda i isti dan sam ovdje napisao da ce nas Rumuni s lakocom proci ,naravno ,odmah sam napadnut od ljudi koji zive sa ruzicastim naocalama u svom svijetu bajki i iluzija.
Isto tako nije tacno ,da smo dobro odigrali 3 poluvremena. Odigrali smo dobro 30 minuta,poslije smo pali. A pali smo jer nemamo kvalitet,nemamo kondiciju,nemamo uigranost. I sto je najvaznije nemamo trenera. Za kvalitet nije trener kriv,nego vlasnici. No uigranost je trenerova greska,kondicija jos vise,jer kondicioni trener je Zekicev haver kojeg je on dovukao iz Hrvatske,da ga uhljebi. Osim toga ,najveca trenerova greska je neznanje,nemogucnost,nesposobnost ,ne znam koja je rijec najbolja da pravilno procijeni mogucnosti i sposobnosti svojih igraca i shodno tome postavi igru. Ako imas 16 ,nespremnih ,lijenih boliquraca,koji se jedva poznaju medjusobno,onda postavi igru u kojoj njih takve mozes iskoristiti. A ne postavljati igru po zamislima play stationa i svojih fantazija i onda naravno kada oni to ne mogu iznijeti ,onda su svi krivi a ti si trenercina . How,yes, no. Osim toga ,Zekic je ljudska pizda. Uvijek bio . Ono vadjenje Jatte je najveci dokaz toga. Cuj ,zaprijetio mu sudija i on izvukao jedinog funkcionalnog igraca. Potez poslije kojeg je uslijedio debakl.
No,da naglasim- nikako nisam za tjeranje Zekica. Treba ga obavezno ostaviti do kraja sezone. Sto je suprotno svim fudbalskim pravilima u fudbalu je pravilo i ispravno ,poslije prve greske trenera otjerati ,recimo zadnji primjeri Dudic,Ivankovic,Zizovic . Smjena trenera donosi šok terapiju,ispravlja sve greske i stvara novi pocetak. Dati treneru mogucnost da nastavlja raditi poslije greske,samo stvara kod trenera osjecaj komfornosti,sto vodi u lijenost,nerad,neodgovornost a sve se to prenosi na igrace,sto dobro vidimo kod nas. Samo covjek pod pritiskom daje rezultat,ne samo u fudbalu. Znaci ,ako koferi nisu spakovani a rezervoar auta pun,svako ce raditi na 10 % svojih mogucnosti.
Da ,ponovimo Zekica ostaviti do kraja sezone,da nam pruzi uvid u raskoš svog neznanja,pa tek onda ga spremiti na hrvatski biro za nezaposlene,odakle smo ga i doveli.
Poprilicno netacana analiza, koju takodje nemozes podkrepit dokazima argumentima..

Na kosevu smo bili bolji svih 90 minuta, u prvom poluvremenu smo bili drasticno bolji. Nadji mi ijednu ekipu iz bh da je povela u sa 2:0 protiv ekipe ranga ceajove u prcom poluvremenu. I da je pritom bila dominantna i da je jos fulila 3-4 sanse.. od rata pa ovamo nepostoji nijedna ekipa iz bh da je to uradila.

U krajovi smo bili 50/50 prvo pol uz to da smo mi imali 2 100% sanse a oni 1. Uz to da sudija nije napravio nikakav previd da osteti ni nas ni njih. Nit smo dali go iz prekida niti iz penala vec iz napada.. takodje ako kazes da je 4:0 fer rezuktat u krajovi na kosevu je 3:0 mnogo realni nego 4:0.

Hoces da kazes da je produzetak Gulijashvilija jatte musije mujkica keremeha glupos, kao i placanje ostete.

Hoces da kazes da je Nemanja Bilbija bolji spic od renana keremeha gulija mlinarica,

Hoces da kazes da je barisic jakovljevic sunjic bolji stoperi od Ristovskog paskaleva gojkovica jovica

Svaki klub na svijetu prodaje kupuje, evo primjer bubanje zar bi neko prije izabrao njega da igra prije jate i 840 k€. Po nicemu bubanja nije bolji od jatte. Plus sto isto taj bunanja ima platu 3x vecu platu, obje ruke operiso. A ovako imas zamjenu u 19 tnogodisnjaku koji je kvalitetni igrac i plus imas jos 840 k€ .

Zz, jedini trener koji je bolji od njeg jeste JAKIROVIC, i to je upitno da je on dosao u FK SARAJEVO umjesto zrinjskog dalibi imao rezultat..Godinu u kojoj je Jakirovic dominirao mi smo bili u raspadu borac kita teska zeljo nigdje veze. Al posto je Jakirovic uradio dobre stvari posle zrinjskog rijeka dinamo turska engleska mozese reci da je bolji.

Ako neko misli da mi mozemo dovest trenera kome je plata (70 k€) mjesecno (jakir je imao u dinamu 60 k€) to nije realno.

Takodje investitor nijedan na svijetu nece reci ja cu ulozit 15 m€ a da ne analizira trziste. Pa kad vidi kako se sudi koje presjednik koje podpresjednik, koliko je povrat, kad vidi koliko se dobije na tv prava kolika posjeta koliko uefa i jos milion drugi stvari..

15 m€ NOVIDIE DIONICA , za godinu dana zarada 20 m€ zasto bi on ulago kad vico kaze dobro sudjenje nikad bolje, mismovic govori najbolji presjednik husic govori bolje da borac/ zrinjski budu ilegalno prvaci nego FK SARAJEVO legalno, kad zeljo ( ljudi zelje to podrzavaju)

I kad to sve uzmes u obzir dobro ovi ljudi ista ulazu, i cisto sumnjam (zacudjen sam da Amerikanci opste imaju ikakvo vlasnistvo nad nasem klubom, meni ovo lici da mirvic ulaze svoj kes, jer Amerikanci u ovakve stvari nikad za nikad nece ulagat.. i ako jesu to bi bilo 1-2 godine i cao

Od igraca koji su zasluzili kontinuitet oni su tu, KEREMEH GULI BEGAN RENAN MUJKIC Jatta 2 golmana, jovic djordjevic paskalev renan..

Plus citav ss

Ako neko misli da je sreca u kontinuitetu sa mustaficem rogicem soldom lulicem pavicem taj tip pojma nema.

Fula u zadnja 3 prelazna roka je Rockov unusic i po mom misljenju BOSNA I HERCEGOVINA nema (veoma mali broj) talenata.. a i broj ljudi u zadnje 4 godine je smanjen za 30% tacnije 1 milion ljudi je manje..

Glupo mi je a i sumnjivo ovo ako je istina da mirvicev brat kupuje zelju. Bez obzira govorili ili ne govorili cudno je i veoma glupo ako je istina, jer kako sam ja upoznat nisu se nijedan ni drugi bavili sportom
Majke mi ti si kralj :tokralju: :urnebes:, "bunanja"
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 13:34

FKS ako bude moglo igrati u prvenstvu kao sto je igralo 140 min. protiv Krajove, a ne vidim razlog da ne moze, onda su ljepi
momenti za Pitare. Prva(Radnik) ce biti najteza iz vise razloga, ali prvenstveno sto se psihe tice. Citava BiH se digla da
omalovazi i kao ismijava FKS. Vise nego ikad je potrebna podrska protiv Radnika.
Moze se o zadnjih 20 min. u Rumuniji pricati/pljuvati/ ponizavati, ali se ne moze reci da momci nisu dali koliko su mogli. ABd i
uvezemo 3 pobjede (Radnik,Sloga,Posusje), onda pred pauzu slijedi gostovanje u BL. 20+ dana do BL. Dovoljno vremena da se
neke stvari poprave. Vraca se Djordjevic, nadati se da ce prinovama biti dovoljno 20 dana da mogu dati doprinos s klupe.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2025, 13:39

Samozdravlje je napisao/la:
02 avg 2025, 13:34
FKS ako bude moglo igrati u prvenstvu kao sto je igralo 140 min. protiv Krajove, a ne vidim razlog da ne moze, onda su ljepi
momenti za Pitare. Prva(Radnik) ce biti najteza iz vise razloga, ali prvenstveno sto se psihe tice. Citava BiH se digla da
omalovazi i kao ismijava FKS. Vise nego ikad je potrebna podrska protiv Radnika.
Moze se o zadnjih 20 min. u Rumuniji pricati/pljuvati/ ponizavati, ali se ne moze reci da momci nisu dali koliko su mogli. ABd i
uvezemo 3 pobjede (Radnik,Sloga,Posusje), onda pred pauzu slijedi gostovanje u BL. 20+ dana do BL. Dovoljno vremena da se
neke stvari poprave. Vraca se Djordjevic, nadati se da ce prinovama biti dovoljno 20 dana da mogu dati doprinos s klupe.
Upravo Ahbabu, ovde se pise kao da 70% ekipa u pl bh imaju veci kvalitet od krajove a da ostalih 30% jednak kvalitet ko krajova..

Mozel se desit da nemamo nas dan i da kiksamo u plbh moze al sigurno sa fer sudjenjem nakon 19 kola bicemo ubjedljivo prvi..abd..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 avg 2025, 14:04

amypitar je napisao/la:
02 avg 2025, 12:08
riki46 je napisao/la:
02 avg 2025, 11:47
Koji Mirvić je finansijski jači, nas ili njihov? :rol:

Ismir ne voli da prica o burazu.
Ali po nekim pricama bliskim ljudima Mirvica sa burazom nije u nekim odnosima.Ismir ga gurao u neke poslove upznao sa ljudima.koje je iste izradio te Ismira dobro povalio , pa ga je ovaj ****.
Moguce da je u zelji vidio neku zaradu ali daleko mu kuca ..
To je istina al ko hebe kone,nema to obraza grama

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 02 avg 2025, 14:06

Ako im on uđe okrećem janje, kupujem tortu i šmrčem koks umjesto speeda taj dan.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 14:09

Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
nego sa Banicem i Turda-om. Golman i tri stopera odigrali 1 (jednu ) utakmicu zajedno. Ono sto nam nije trebalo jeste zadnja 2 gola,
ali desava se cesto da tim padne u takvim situacijama. Desava se jer su svi krenuli po gol, nije se imalo sta izgubiti. Nije imao ko stati na loptu i igrati svoju igru, pa dokle dobacis. Da je ostalo 0:2, ne bi se po BiH omalovazavalo F.K.Sarajevo.

Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
:urnebes: Tad se i raspala igra.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 02 avg 2025, 14:12

Ljudi zamarate se nekim stvarima koje su totalno nebitne u ovom trenutku, posložit se i uzet tri bobe 😀
Zadnja izmjena: N3R3D, dana/u 02 avg 2025, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 14:12

31 jul 2025, 14:37
amypitar je napisao/la:
31 jul 2025, 14:29
Nesto sam po forumu citao komentare njihovih navijaca.
Po njima njihov trener ce drzati visok ritam trke na poluvremenù I nece srljati.( da nas fizicki slome)
Ocekuju naš pad od 60 minute I tad ofanzivu zavisno od rezultata.

Boje se nas halcaju pozivaju navijace na utakmicu.
Po njima jako im je bitna utakmica veceras ,I sve osim prolaza za njih bi bio raspad sistema u klubu,a i otkaz treneru.
Kad to ocekujemo Ti i ja, mozes misliti kako na to pazljivo gleda ZZ. Po meni win-win situacija. Prolaz, navijaci likuju i opet 20+k
na Hasetu. Obzirom da smo vidjeli nas kvalitet za BH ligu i eventualni oprostaj od kvala KL je vjetar u jedra za bh Titulu :bih:
Lijepo napiasa @amypitar i bi tako.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 02 avg 2025, 14:14

02 avg 2025, 14:09
Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan
Kako to? Uopste nije neuobicajeno da sudija usmeno upozori prije nego da karton. Obicno igraca upozori ali nije sad nesto nenormalno da i sa trenerom komunicira ako se ovaj zalio nesto pogotovo.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 02 avg 2025, 14:16

Ako realno sagledamo sliku, bolji smo i zreliji od cijele lige. Borac i Zrinjski nisu istog ni privližnog kvaliteta kao mi. Neće se ovaj tempo svakako igrat u ligi i moći ćemo da meljemo svih 90 minuta ovaj naš kukuruz.

Podrška štabu i igračima.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 14:23

Hordas1990 je napisao/la:
02 avg 2025, 14:14
02 avg 2025, 14:09
Kako to? Uopste nije neuobicajeno da sudija usmeno upozori prije nego da karton. Obicno igraca upozori ali nije sad nesto nenormalno da i sa trenerom komunicira ako se ovaj zalio nesto pogotovo.
Onda je do mene :thumbup: Hvala, sad mi je logicnije :salut:

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 02 avg 2025, 14:28

Pitar6785 je napisao/la:
Bilo bi itekako sumnjivo da su u dobrim odnosima ali posto nemaju kontakta dobrih 10 godina ne vidim sto bi bilo sumnjivo. Iako nemam neko visoko misljenje o Mirvicu nije on kriv za to sta mu brat radi.

Prije ce biti da stariji brat tjera inat radi mladjeg namjerno. Nagadjam ali sta drugo moze bit? Sta on ima s gurbetima, niti zivi ovdje niti je odrastao niti ista. Jedina poveznica onaj kriminalac Brkovic s kojim je prijatelj.

Sto se tice sporta, bavilil su se obojica Mirvica fudbalom. Ne profesionalno ali jesu po srednjim skolama i koledzima tamo igrali u Americi koliko ja znam, zato ih fudbal i zanima i ulaganje u isti.

Definitivno se slazem se da bi bila jako ruzna situacija za sve i nadam se da ih nece preuzeti, ali ja mislim da su male sanse jer kod njih to ide jako tesko zbog raznih interesa.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 02 avg 2025, 14:49

N3R3D je napisao/la:
02 avg 2025, 12:41
Imamo odličnu ekipu koja definitivno može napredovati iz utakmice u utakmicu!

Svi na Koševo!
gh0stHZ je napisao/la:
02 avg 2025, 14:16
Ako realno sagledamo sliku, bolji smo i zreliji od cijele lige. Borac i Zrinjski nisu istog ni privližnog kvaliteta kao mi. Neće se ovaj tempo svakako igrat u ligi i moći ćemo da meljemo svih 90 minuta ovaj naš kukuruz.

Podrška štabu i igračima.
:thumbup: :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2025, 14:53

Imamo dobar tim vjerojatno i najbolji igracki kadar u ligi . Eh sad imamo problem s savezom i rekao bi sami s sobom . Moramo ustabiliti odredjen broj igrača, previse je promjena ,dovedemo igrace najave ovo ono za 5 mjeseci se izgubi taj igrac daj nove i tako u krug . Ne mislim na Gulya,Bubanju i tih 5/6 koji su OK ali ima mnogo više koji su dovedeni i budu par mjeseci i ništa. Po meni je to najveći problem , treba uigrati tim ,stvoriti sinergiju ,što kažu treba ekipa i igraci proci i teške i dobre momente . Kad kroz svlacionicu cirkulise puno igrača ne mozes imati ni uigranost ni hemiju i atmosferu u timu . Pokazatelj su i onaj sampionski tim Ahmetovic ,Krste,Rahman,Hebibovic, Dupovac imao si ih zajedno 4/5 godina uzeo si 2 titule i kup . Naravno mora se prodati po neki igrac to je jasno ali ne može ovo ko na traci idu igraci.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 02 avg 2025, 14:57

GK: Banić, Mušija, Mehić

Stoperi (desna noga): Paskalev, Turda, Bralić, Gojković, Ristovski, Pejović, Beganović (kao opcija)
Stoperi (lijeva noga): Jović, Mujkić

Desni bek: Beganović, Kovačik, Unušić, Ristovski (kao opcija)
Lijevi bek: Kuprešak, Kapetanović, Mujkić ili Jović (opcije)

Zadnji veznji: Jatta, Mamas, Hamzić
Centralni: Elezi, Đorđević, Nurković, Vrban, Krdžalić

Napadačke opcije: Mlinarić, Guli, Kyeremeh, Renan, Butić, Turkeš

Uz jednom veznog igrača (kreativnijeg) mislim da je ova ekipa odlično selektirana i ako neko bude falio da će biti lako da se nadoknadi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 15:04

02 avg 2025, 14:28
Pitar6785 je napisao/la:
Bilo bi itekako sumnjivo da su u dobrim odnosima ali posto nemaju kontakta dobrih 10 godina ne vidim sto bi bilo sumnjivo. Iako nemam neko visoko misljenje o Mirvicu nije on kriv za to sta mu brat radi.

Prije ce biti da stariji brat tjera inat radi mladjeg namjerno. Nagadjam ali sta drugo moze bit? Sta on ima s gurbetima, niti zivi ovdje niti je odrastao niti ista. Jedina poveznica onaj kriminalac Brkovic s kojim je prijatelj.

Sto se tice sporta, bavilil su se obojica Mirvica fudbalom. Ne profesionalno ali jesu po srednjim skolama i koledzima tamo igrali u Americi koliko ja znam, zato ih fudbal i zanima i ulaganje u isti.

Definitivno se slazem se da bi bila jako ruzna situacija za sve i nadam se da ih nece preuzeti, ali ja mislim da su male sanse jer kod njih to ide jako tesko zbog raznih interesa.
Bez promjene statuta u Zelji, sumnjamda ce taj gosp. bacati $ u bunar. Ako bi to i uradio, to bi bio mac sa dvije ostrice: Dovede
5-10 skupih igraca, sa velikim platama i onda ga :
1. Sacekaju lesinari( nama se to desavalo sa Statutom) ili iz nekog razloga digne ruke od kluba (moze), jer ga ne veze ugovor i
klubu ostaju enormniugovori i sljede tuzbe i potop.
2. Da bi prekopirali nas sistem treba vremena. Raspisati kupovinu uloga, pa je sve to na dugo stapu.
3. Sta se nas to tice, neciji brat ili neko treci. Svak ima pravo da radi ono sto misli da je najbolje za klub.

Ps. Tu dolazimo do onga kolikoje nama bitan gosp. Ismir Mirvic. Ni pomisliti ne mogu sta bi se desilo da iz nekog razloga se povuce
Naravno da bi Klub i dalje postojao, ali se bojim kao sto postoji Celik ili TC(mozda najbolji primjer).

Bas sam se raspisao, ponjelo me. Pozdrav svim Pitarima i Ahbabima :bih:

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 02 avg 2025, 15:09

02 avg 2025, 15:04
02 avg 2025, 14:28
Pitar6785 je napisao/la:

Bez promjene statuta u Zelji, sumnjamda ce taj gosp. bacati $ u bunar. Ako bi to i uradio, to bi bio mac sa dvije ostrice: Dovede
5-10 skupih igraca, sa velikim platama i onda ga :
1. Sacekaju lesinari( nama se to desavalo sa Statutom) ili iz nekog razloga digne ruke od kluba (moze), jer ga ne veze ugovor i
klubu ostaju enormniugovori i sljede tuzbe i potop.
2. Da bi prekopirali nas sistem treba vremena. Raspisati kupovinu uloga, pa je sve to na dugo stapu.
3. Sta se nas to tice, neciji brat ili neko treci. Svak ima pravo da radi ono sto misli da je najbolje za klub.

Ps. Tu dolazimo do onga kolikoje nama bitan gosp. Ismir Mirvic. Ni pomisliti ne mogu sta bi se desilo da iz nekog razloga se povuce
Naravno da bi Klub i dalje postojao, ali se bojim kao sto postoji Celik ili TC(mozda najbolji primjer).

Bas sam se raspisao, ponjelo me. Pozdrav svim Pitarima i Ahbabima :bih:
Nemam pojma sta hoce oni i ne interesuje me, mislim da tamo ima previse raznih interesa da bi im dosao neko, ali slazem se da ne bi volio da udje brat od Ismira jer bi bila jako glupa situacija.

Znaci da objasnim sto ovo pisem. Imam druga u drzavi Washington blizu grada Rentona gdje su Mirvici. Zna cijelu familiju, kao sto se svi nasi znaju tamo. Otac je isto u poslu bio, njih dvojica imaju i jos sestra. Dosli iz Njemacke kao izbjeglice, tamo su bili prije Amerike, a iz Hrasnice su inace.

Braca su davno nekad krenuli zajedno sa biznisom i napravili velike pare jako mladi. Negdje 2016 su stali ti zajednicki poslovi, zakacili su se i vise nemaju komunikaciju rade svako svoje i to je to.

Kazem ponovo ja stvarno nemam neko visoko misljenje o Ismiru, smatram da jako puno grijesi, ali glupo je njemu prisivati bilo sta sto njegov brat radi niej do njega niti ga on moze kontrolisati. Znaci ne treba izmisljati da je nesto sumnjivo da je ovo da je ono. Ako udje tamo, a ne vjerujem da ce mu dati, to ce biti njihov problem i nema veze ni sa nama ni Ismirom kakav je god.

Zivio i ti prijatelju :salut:
Zadnja izmjena: Hordas1990, dana/u 02 avg 2025, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2025, 15:10

Podrska Zekicu, strucnom stabu i igracima.
Nadam se da su se oporavili od ovoga u Rumuniji ko radi taj i grijesi nije kraj svijeta. Dolazak pojacanja i odlazak bitnih igraca sedmicu pred Europu meni ukazuje da fokus nije bio na europskim vec utakmicama u domacem prvenstvu.
Ako Bog da od sutra napad na titulu svim silama.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, Mahalac7, MSOZ101, Sazg, Serha, skoJaa, Vanja8 i 56 gostiju.