Drug moj imeni to malo glupo al Nedim Jusufbegovic prije godinu dana to javno rekao da to sudije rade. Znaci javno upozori trenera da ga zamjeni il cemu dat crveni za bilo kakav faul, to je i kaljanac potvrdio, neznam dali je to legalno al ocito da ima nesto u vezi toga. JATTIN ZUTI KARTON JE SMJESAN NIJE BIO NI Z OD ZUTOG I MISLIM DA JE SUDIJA VIDIO DA JE POGRIJESIO ZA ZUTI I RADI TOGA MU JE OPROSTIO PAR PUTA i radi toga je htio bit ferSamozdravlje je napisao/la: ↑02 avg 2025, 14:09Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
nego sa Banicem i Turda-om. Golman i tri stopera odigrali 1 (jednu ) utakmicu zajedno. Ono sto nam nije trebalo jeste zadnja 2 gola,
ali desava se cesto da tim padne u takvim situacijama. Desava se jer su svi krenuli po gol, nije se imalo sta izgubiti. Nije imao ko stati na loptu i igrati svoju igru, pa dokle dobacis. Da je ostalo 0:2, ne bi se po BiH omalovazavalo F.K.Sarajevo.
Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
Tad se i raspala igra.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Veoma GLUP POTEZ ako je istina, nebi imao nista protiv da ih preuzme ismirov brat al bas glupo. Posebno ako jos ne govore, a ne govore 99% upravo radi biznisa (love).
Sve bi bilo ok da je on preuzeo recimo slobodu celik velez borac zrinjski. Nesto kao sto je Husic uradio sa slobodom pa da recimo preuzme velez pa da nakon par godina preuzme zelji,al brate preuzima zelju a brat ti u FK SARAJEVU nekako ruzno nelogicno, POSEBNO JOS AKO NE PRICAJU, i meni to baca na INAT ili sumnju na neku vrstu kriminala..POSEBNO STO ONI NISU BILI U SOCCER BIZNISU I SAMO PREKO NOCI SE PROBUDILI I HOCE TAJ BIZNIS, a nisu on financiski toliko mocni da oni mogu ulozit u te stvari 50 miliona €
Sve bi bilo ok da je on preuzeo recimo slobodu celik velez borac zrinjski. Nesto kao sto je Husic uradio sa slobodom pa da recimo preuzme velez pa da nakon par godina preuzme zelji,al brate preuzima zelju a brat ti u FK SARAJEVU nekako ruzno nelogicno, POSEBNO JOS AKO NE PRICAJU, i meni to baca na INAT ili sumnju na neku vrstu kriminala..POSEBNO STO ONI NISU BILI U SOCCER BIZNISU I SAMO PREKO NOCI SE PROBUDILI I HOCE TAJ BIZNIS, a nisu on financiski toliko mocni da oni mogu ulozit u te stvari 50 miliona €
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑31 jul 2025, 13:43Titula BiH bi trebala biti prioritet svih prioriteta.
Zavucemo li se do PO Konf. Lige , bit ce tesko uci u Grupe iste, a to je jos 5 teskih utakmica. Izgubiti cemo svjezinu, even. povrede, zamor materijala, a Borac-poguranac svjez.
Vise bih volio grupe Konf. lige nego Titulu, ali isto tako vise bih volio Titulu nego PO K.l.+ Kup.
Mozemo li do grupa K.l i Titule ??? Tesko. S Titulom bi vjv. gledali nase Sarajevo u grupama 2026/27 g.
Za jarana @fera

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Kad ti dvojica kazu da si pijan, valjaj se (mada odavno ne pijem)Pitar6785 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:22Drug moj imeni to malo glupo al Nedim Jusufbegovic prije godinu dana to javno rekao da to sudije rade. Znaci javno upozori trenera da ga zamjeni il cemu dat crveni za bilo kakav faul, to je i kaljanac potvrdio, neznam dali je to legalno al ocito da ima nesto u vezi toga. JATTIN ZUTI KARTON JE SMJESAN NIJE BIO NI Z OD ZUTOG I MISLIM DA JE SUDIJA VIDIO DA JE POGRIJESIO ZA ZUTI I RADI TOGA MU JE OPROSTIO PAR PUTA i radi toga je htio bit ferSamozdravlje je napisao/la: ↑02 avg 2025, 14:09Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
nego sa Banicem i Turda-om. Golman i tri stopera odigrali 1 (jednu ) utakmicu zajedno. Ono sto nam nije trebalo jeste zadnja 2 gola,
ali desava se cesto da tim padne u takvim situacijama. Desava se jer su svi krenuli po gol, nije se imalo sta izgubiti. Nije imao ko stati na loptu i igrati svoju igru, pa dokle dobacis. Da je ostalo 0:2, ne bi se po BiH omalovazavalo F.K.Sarajevo.
Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
Tad se i raspala igra.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan

Pozz. Ahbabu

Tema je Fk Sarajevo, a ne alkoholizam, tudje zene i sl...Samozdravlje je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:44Kad ti dvojica kazu da si pijan, valjaj se (mada odavno ne pijem)Pitar6785 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:22Drug moj imeni to malo glupo al Nedim Jusufbegovic prije godinu dana to javno rekao da to sudije rade. Znaci javno upozori trenera da ga zamjeni il cemu dat crveni za bilo kakav faul, to je i kaljanac potvrdio, neznam dali je to legalno al ocito da ima nesto u vezi toga. JATTIN ZUTI KARTON JE SMJESAN NIJE BIO NI Z OD ZUTOG I MISLIM DA JE SUDIJA VIDIO DA JE POGRIJESIO ZA ZUTI I RADI TOGA MU JE OPROSTIO PAR PUTA i radi toga je htio bit ferSamozdravlje je napisao/la: ↑02 avg 2025, 14:09Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
Tad se i raspala igra.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan![]()
Pozz. Ahbabu![]()
![]()
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:10Podrska Zekicu, strucnom stabu i igracima.
Nadam se da su se oporavili od ovoga u Rumuniji ko radi taj i grijesi nije kraj svijeta. Dolazak pojacanja i odlazak bitnih igraca sedmicu pred Europu meni ukazuje da fokus nije bio na europskim vec utakmicama u domacem prvenstvu.
Ako Bog da od sutra napad na titulu svim silama.
APSOLUTNO !!!!
Neko nam bas radi o glavi. Komentar fak*** bas zlonamjeran. Toliko puta se skandiralo: "Oni ti ga quse Zorane, Zorane" i sad pred pocetak prvenstva Borac, Zrinjski i jos neki bas bi voljeli vidjeti da ZZ ode. ABd nece moci. Do ovog trenutka nismo imali boljeg
i dobronamjernijeg trenera od "95 g. ZZ

- feniksptica
- Kontakt:
Tajna uspjeha Zrinje je izmedju ostalog sto su dugo godina imali istu odbranu. Tu se krije mnogo toga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Apsolutno!feniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:34Tajna uspjeha Zrinje je izmedju ostalog sto su dugo godina imali istu odbranu. Tu se krije mnogo toga.
Nakon nekoliko neprospavanih noći, puna podrška ekipi, ZZ, SŠ i Mirviću!
Jbg, idemo dalje. Idemo na duplu!
E čuj neko izjavi da je Zekić bolji trener od Musemića, za izučavanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:36Apsolutno!feniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:34Tajna uspjeha Zrinje je izmedju ostalog sto su dugo godina imali istu odbranu. Tu se krije mnogo toga.
Nakon nekoliko neprospavanih noći, puna podrška ekipi, ZZ, SŠ i Mirviću!
Jbg, idemo dalje. Idemo na duplu!
Treba se ponasati protiv Radnika, kao sto je reagovalo onih 600 momaka

Bilo bi sjajno da Istok , Zapad i Sjever pozdrave ZZ i igrace kako je to uradilo onih 600 momcina.
Losih 30 minuta nije razlog da se zaboravi sjajnih 90 na Hasetu. Ne sumnjam da ce biti , kako treba biti, aBd.

Ma to nema veze sa nama.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 15:33Veoma GLUP POTEZ ako je istina, nebi imao nista protiv da ih preuzme ismirov brat al bas glupo. Posebno ako jos ne govore, a ne govore 99% upravo radi biznisa (love).
To su talovi grupe ljudi koji godinama pokusavaju preuzeti klub anamo oni , a investitor je samo paravan za navijace.
Ismirov brat im je idelan za to.Covjek koji je brata sopstvenog pokradao.
Niti to veze ima sa Ismirom niti sa nama.
Glupostima se opterecujemo.
-
- Kontakt:
Sa ovim cijenama sutra Max 3000 ljudi
-
- Kontakt:
Ma i ne vidim nešto da je pritisak na Zekica i da se trazi ostavka . Vise je se ljudima nakupilo 4/5 godina padova, stvaramo neki tim , prošlo stotine igraca I 10 tak trenera a vrtimo se u krug . Ni u prvenstvu ni europi ne možemo izroniti na površinu, a forsira se priča velikog ulaganja,organizacije,transfera i jbg onda svi očekuju taj neki iskorak a nikako da iskoračimo.
-
- Kontakt:
I ja imam osjećaj da de sutra tanko raje biti . Dosad na otvaranju sezone uvijek bilo bar 7000 poželi se lijepo vrijeme al sutra teško I 5000 da bude .
Mogli su 50KM istok
Davno sam Vas zamolio da ne stavlljate znakove interpukcije na moj nick ali eto Vi uvijek nekako pronađete način da se zakačite za moje ime.luckystrike je napisao/la: ↑02 avg 2025, 10:32@AVNOJ mislim da Posušje nije dijelom te računice. Osim toga, sumnjam i da će se Radnik tek tako sklanjati.
Pišite šta god želite ali molio bih da me zaobiđete.
Još jednom Vas molim, napustite moj komentar.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.