FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2025, 15:22

Samozdravlje je napisao/la:
02 avg 2025, 14:09
Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
nego sa Banicem i Turda-om. Golman i tri stopera odigrali 1 (jednu ) utakmicu zajedno. Ono sto nam nije trebalo jeste zadnja 2 gola,
ali desava se cesto da tim padne u takvim situacijama. Desava se jer su svi krenuli po gol, nije se imalo sta izgubiti. Nije imao ko stati na loptu i igrati svoju igru, pa dokle dobacis. Da je ostalo 0:2, ne bi se po BiH omalovazavalo F.K.Sarajevo.

Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
:urnebes: Tad se i raspala igra.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan
Drug moj imeni to malo glupo al Nedim Jusufbegovic prije godinu dana to javno rekao da to sudije rade. Znaci javno upozori trenera da ga zamjeni il cemu dat crveni za bilo kakav faul, to je i kaljanac potvrdio, neznam dali je to legalno al ocito da ima nesto u vezi toga. JATTIN ZUTI KARTON JE SMJESAN NIJE BIO NI Z OD ZUTOG I MISLIM DA JE SUDIJA VIDIO DA JE POGRIJESIO ZA ZUTI I RADI TOGA MU JE OPROSTIO PAR PUTA i radi toga je htio bit fer

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 avg 2025, 15:33

Veoma GLUP POTEZ ako je istina, nebi imao nista protiv da ih preuzme ismirov brat al bas glupo. Posebno ako jos ne govore, a ne govore 99% upravo radi biznisa (love).

Sve bi bilo ok da je on preuzeo recimo slobodu celik velez borac zrinjski. Nesto kao sto je Husic uradio sa slobodom pa da recimo preuzme velez pa da nakon par godina preuzme zelji,al brate preuzima zelju a brat ti u FK SARAJEVU nekako ruzno nelogicno, POSEBNO JOS AKO NE PRICAJU, i meni to baca na INAT ili sumnju na neku vrstu kriminala..POSEBNO STO ONI NISU BILI U SOCCER BIZNISU I SAMO PREKO NOCI SE PROBUDILI I HOCE TAJ BIZNIS, a nisu on financiski toliko mocni da oni mogu ulozit u te stvari 50 miliona €

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 15:41

31 jul 2025, 13:43
Titula BiH bi trebala biti prioritet svih prioriteta.
Zavucemo li se do PO Konf. Lige , bit ce tesko uci u Grupe iste, a to je jos 5 teskih utakmica. Izgubiti cemo svjezinu, even. povrede, zamor materijala, a Borac-poguranac svjez.
Vise bih volio grupe Konf. lige nego Titulu, ali isto tako vise bih volio Titulu nego PO K.l.+ Kup.

Mozemo li do grupa K.l i Titule ??? Tesko. S Titulom bi vjv. gledali nase Sarajevo u grupama 2026/27 g.

Za jarana @fera :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 15:44

Pitar6785 je napisao/la:
02 avg 2025, 15:22
Ako se ne varam , mislim da je ove godine broj dolazaka najmanji od 2013 g. Misli li neko da bi sa Rogicem i Soldom bolje prosli,
nego sa Banicem i Turda-om. Golman i tri stopera odigrali 1 (jednu ) utakmicu zajedno. Ono sto nam nije trebalo jeste zadnja 2 gola,
ali desava se cesto da tim padne u takvim situacijama. Desava se jer su svi krenuli po gol, nije se imalo sta izgubiti. Nije imao ko stati na loptu i igrati svoju igru, pa dokle dobacis. Da je ostalo 0:2, ne bi se po BiH omalovazavalo F.K.Sarajevo.

Nek mi oprosti gosp.ZZ, ali ona izjava za Jatta, da mu je sudija rekao da ce dobiti drugi zuti, mi bas ne pije vode. Prvi put cujem
nesto tako, a 60 god. pratim fudbal i FKS. Sta je sudija u toj situaciji: pomocnik ZZ, neki savjetnik ili prvi dobronamjerni sudija.
Jatta je dobio snazan udarac u glavu, vrlo nezgodan i nije trebao ni izaci u 2. poluvremenu na teren.
Bilo sta je bilo 0:2 ili 0:4 za navijaca koji je gledao utakmicu je isto. Ne ides dalje i nema grupa KL, a ko je ocekivao to je bas naivan
Drug moj imeni to malo glupo al Nedim Jusufbegovic prije godinu dana to javno rekao da to sudije rade. Znaci javno upozori trenera da ga zamjeni il cemu dat crveni za bilo kakav faul, to je i kaljanac potvrdio, neznam dali je to legalno al ocito da ima nesto u vezi toga. JATTIN ZUTI KARTON JE SMJESAN NIJE BIO NI Z OD ZUTOG I MISLIM DA JE SUDIJA VIDIO DA JE POGRIJESIO ZA ZUTI I RADI TOGA MU JE OPROSTIO PAR PUTA i radi toga je htio bit fer
Kad ti dvojica kazu da si pijan, valjaj se (mada odavno ne pijem) :rol:
Pozz. Ahbabu :salut: :bih:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2025, 15:57

02 avg 2025, 15:44
Pitar6785 je napisao/la:
02 avg 2025, 15:22

Kad ti dvojica kazu da si pijan, valjaj se (mada odavno ne pijem) :rol:
Pozz. Ahbabu :salut: :bih:
Tema je Fk Sarajevo, a ne alkoholizam, tudje zene i sl...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 16:29

fera je napisao/la:
02 avg 2025, 15:10
Podrska Zekicu, strucnom stabu i igracima.
Nadam se da su se oporavili od ovoga u Rumuniji ko radi taj i grijesi nije kraj svijeta. Dolazak pojacanja i odlazak bitnih igraca sedmicu pred Europu meni ukazuje da fokus nije bio na europskim vec utakmicama u domacem prvenstvu.
Ako Bog da od sutra napad na titulu svim silama.

APSOLUTNO !!!!
Neko nam bas radi o glavi. Komentar fak*** bas zlonamjeran. Toliko puta se skandiralo: "Oni ti ga quse Zorane, Zorane" i sad pred pocetak prvenstva Borac, Zrinjski i jos neki bas bi voljeli vidjeti da ZZ ode. ABd nece moci. Do ovog trenutka nismo imali boljeg
i dobronamjernijeg trenera od "95 g. ZZ :tokralju: :kralj: :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 avg 2025, 16:34

Tajna uspjeha Zrinje je izmedju ostalog sto su dugo godina imali istu odbranu. Tu se krije mnogo toga.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 avg 2025, 16:36

feniksptica je napisao/la:
02 avg 2025, 16:34
Tajna uspjeha Zrinje je izmedju ostalog sto su dugo godina imali istu odbranu. Tu se krije mnogo toga.
Apsolutno!

Nakon nekoliko neprospavanih noći, puna podrška ekipi, ZZ, SŠ i Mirviću!

Jbg, idemo dalje. Idemo na duplu!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 avg 2025, 16:45

DA TE VOLIMMM ODUVIJEK SAM ZNAOOOOO
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 avg 2025, 16:46

E čuj neko izjavi da je Zekić bolji trener od Musemića, za izučavanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kogmagie46
Kontakt:

Post Postao/la kogmagie46 » 02 avg 2025, 16:47

Surreal je napisao/la:
02 avg 2025, 16:46
E čuj neko izjavi da je Zekić bolji trener od Musemića, za izučavanje.
Neće Usrivoje vise nikad kod nas hvala Allahu

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2025, 16:49

PeppermintSA je napisao/la:
02 avg 2025, 16:36
feniksptica je napisao/la:
02 avg 2025, 16:34
Apsolutno!

Nakon nekoliko neprospavanih noći, puna podrška ekipi, ZZ, SŠ i Mirviću!

Jbg, idemo dalje. Idemo na duplu!

Treba se ponasati protiv Radnika, kao sto je reagovalo onih 600 momaka :tokralju: u Rumuniji.
Bilo bi sjajno da Istok , Zapad i Sjever pozdrave ZZ i igrace kako je to uradilo onih 600 momcina.
Losih 30 minuta nije razlog da se zaboravi sjajnih 90 na Hasetu. Ne sumnjam da ce biti , kako treba biti, aBd. :bih:

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 02 avg 2025, 16:56

Aduka87 je napisao/la:
02 avg 2025, 16:45
DA TE VOLIMMM ODUVIJEK SAM ZNAOOOOO
ZA TEBE I ŽIVOT BI JA DAOOO
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2025, 17:06

Pitar6785 je napisao/la:
02 avg 2025, 15:33
Veoma GLUP POTEZ ako je istina, nebi imao nista protiv da ih preuzme ismirov brat al bas glupo. Posebno ako jos ne govore, a ne govore 99% upravo radi biznisa (love).

Sve bi bilo ok da je on preuzeo recimo slobodu celik velez borac zrinjski. Nesto kao sto je Husic uradio sa slobodom pa da recimo preuzme velez pa da nakon par godina preuzme zelji,al brate preuzima zelju a brat ti u FK SARAJEVU nekako ruzno nelogicno, POSEBNO JOS AKO NE PRICAJU, i meni to baca na INAT ili sumnju na neku vrstu kriminala..POSEBNO STO ONI NISU BILI U SOCCER BIZNISU I SAMO PREKO NOCI SE PROBUDILI I HOCE TAJ BIZNIS, a nisu on financiski toliko mocni da oni mogu ulozit u te stvari 50 miliona €
Ma to nema veze sa nama.
To su talovi grupe ljudi koji godinama pokusavaju preuzeti klub anamo oni , a investitor je samo paravan za navijace.
Ismirov brat im je idelan za to.Covjek koji je brata sopstvenog pokradao.
Niti to veze ima sa Ismirom niti sa nama.
Glupostima se opterecujemo.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 02 avg 2025, 17:29

Sa ovim cijenama sutra Max 3000 ljudi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2025, 17:31

Ma i ne vidim nešto da je pritisak na Zekica i da se trazi ostavka . Vise je se ljudima nakupilo 4/5 godina padova, stvaramo neki tim , prošlo stotine igraca I 10 tak trenera a vrtimo se u krug . Ni u prvenstvu ni europi ne možemo izroniti na površinu, a forsira se priča velikog ulaganja,organizacije,transfera i jbg onda svi očekuju taj neki iskorak a nikako da iskoračimo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2025, 17:34

EastMadness je napisao/la:
02 avg 2025, 17:29
Sa ovim cijenama sutra Max 3000 ljudi
I ja imam osjećaj da de sutra tanko raje biti . Dosad na otvaranju sezone uvijek bilo bar 7000 poželi se lijepo vrijeme al sutra teško I 5000 da bude .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 avg 2025, 17:45

Mogli su 50KM istok

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 avg 2025, 17:54

luckystrike je napisao/la:
02 avg 2025, 10:32
@AVNOJ mislim da Posušje nije dijelom te računice. Osim toga, sumnjam i da će se Radnik tek tako sklanjati.
Davno sam Vas zamolio da ne stavlljate znakove interpukcije na moj nick ali eto Vi uvijek nekako pronađete način da se zakačite za moje ime.
Pišite šta god želite ali molio bih da me zaobiđete.
Još jednom Vas molim, napustite moj komentar.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 02 avg 2025, 18:07

Ista ce biti brojka nebitno da li je tri marke karta ili pedeset
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amazon [Bot], Bordo10, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, Pena, Proximic, Venom i 60 gostiju.