BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ako se John vec prikljucio znaci da se ovo vec planiralo par dana
- JohnCleese
- Kontakt:
Bravo za Robersona 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Eno Klix objavio anketu, da li je trebao zvati Garzu ili Robersona 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad je John opajdari protiv Italije za pobjedu 
- TripleThreat
- Kontakt:
Za šta da nam oprosti? Što rješavamo problem najdeficitarnije pozicije?
"Your favorite player's favorite player" - MB
John sa svojim skillsetom se uvijek savrseno uklapao u ovu repku.Odlican pick n roll igrac i suter.Nek pogodi koju tricu i malo razigra dosta bolje nego da Atic glumi pleja
Ovo sa Garzom ****, centar nam ne treba
Ovo sa Garzom ****, centar nam ne treba
- TripleThreat
- Kontakt:
Kakvi baiteri
Oni i ostali kao oni i jesu među glavnim krivcima što su sporadičnim posmatračima repke utuvili narativ da bi se Luka trebao zvati ispred bilo koje kece.
"Your favorite player's favorite player" - MB
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- invincible1921
- Kontakt:
Vala yebi se azize bekire...ok castaneda ti treba al kad je vec otpo, Luka tolku zelju ima da igra i ti ga izradis zoves Robersona ..dje igra trenutno roberson uopste?
Da me ne shvati ko pogresnk svaka cast njemu i za odziv i za sve prije sto je uradio..al ovo je bruka
Da me ne shvati ko pogresnk svaka cast njemu i za odziv i za sve prije sto je uradio..al ovo je bruka
=\_1921_/=
Evo jos jednog...invincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:46Vala yebi se azize bekire...ok castaneda ti treba al kad je vec otpo, Luka tolku zelju ima da igra i ti ga izradis zoves Robersona ..dje igra trenutno roberson uopste?
A nisu dzaba vicevi o Sulji i Muji nastali...
Prije metar u guzicu, nego cenat u glavu...
Ljudi baš žele da gledaju Jusufa kao plejmejkera
Ako nekog zanima kako to izgleda nađite utakmicu Poljska - BiH
Ako nekog zanima kako to izgleda nađite utakmicu Poljska - BiH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
MostarskaKotlina
- Kontakt:
Ovdje se nekad i nešto pametno moglo pročitati , u zadnje vrijeme samo hrpa negative od strane košarkaških laika koji nisu na koš u životu opalili. j**** vas sulejmanović i djedović. 100 stranica se jedna tema u krug vrti kako ništa ne valja. Glavni smo kad treba kritikovati nakon 2 prijateljske utakmice koje nismo ni mogli gledati nego samo rezultat procitati i odma ne valja. Garza se u nebesa dize ja stvarno ne znam što , svaka čast momku ali zadnje ozbiljne minute odigrao 2023 na kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre. Ne vjerujem da bi donjeo neku prevagu u našoj igri niti vjerujem da bi došao nakon potpisa novog ugovora i trenutne situacije u Bostonu gdje prvi put može odigrati neke ozbiljne minute u karijeri. Stvarno je za nepovjerovati kako je većina ovdje plitka i kakav krkanski mentalitet vlada globalno.
Bil popusili Luki Garzi ?
Imamo vec 3 centra na rosteru, da dodje Garza imali bi 4 centra u rosteru halo ljudi.Nijedan od njih ne moze igrat na 4 ma koliko adis pokusavao igrat 2c petorke to je prestalo da se igra ima 20 godina.Sve ekipe bi to prelagano iskoristile
Ma brat Adis kod kolege Adisa prije 2 dana u intervjuu kaze da Castaneda 100% ide na prvenstvo i da tu nema nikakve dileme.
Znaci, Roberson ima tacno 10 dana do Spanije da udje u kakvu-takvu formu i da ih zaspe trojkama.
Raja konta cim je u NBA, odmah je Jokic u pitanjuMostarskaKotlina je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:48Ovdje se nekad i nešto pametno moglo pročitati , u zadnje vrijeme samo hrpa negative od strane košarkaških laika koji nisu na koš u životu opalili. j**** vas sulejmanović i djedović. 100 stranica se jedna tema u krug vrti kako ništa ne valja. Glavni smo kad treba kritikovati nakon 2 prijateljske utakmice koje nismo ni mogli gledati nego samo rezultat procitati i odma ne valja. Garza se u nebesa dize ja stvarno ne znam što , svaka čast momku ali zadnje ozbiljne minute odigrao 2023 na kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre. Ne vjerujem da bi donjeo neku prevagu u našoj igri niti vjerujem da bi došao nakon potpisa novog ugovora i trenutne situacije u Bostonu gdje prvi put može odigrati neke ozbiljne minute u karijeri. Stvarno je za nepovjerovati kako je većina ovdje plitka i kakav krkanski mentalitet vlada globalno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolje petorka da budeinvincible1921 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:46Vala yebi se azize bekire...ok castaneda ti treba al kad je vec otpo, Luka tolku zelju ima da igra i ti ga izradis zoves Robersona ..dje igra trenutno roberson uopste?
Nurkić
Alibegović
Halilović
Kamenjaš
Garza
Bruka što je zvao pravog playmakera
CAZIN je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:35Kažem koji može pružiti nekoliko minuta (kvalitetnije od Atića i Gegića po mom mišljenju) ali svakako baciti ga u vodu. Nemaš naš pasoš i još bi igrao na takmičenju a nisi se nudio dok su kvalifikacije bile u toku već kad smo se plasirali VOZDRA. Ako želiš nastupati Bujrum u kvalifikacije za SP igraćeš cijele kvalifikacije ako budeš želio ali prvo da se vrati pasoš.filip13 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:31Đedović nikada ali nikada nioje igrao na poziciji playaCAZIN je napisao/la: ↑20 avg 2025, 13:28Jedina 2 igrača koji trenutno mogu igrati na poziciji play-a da nisu naturalizovani su Đedović i Gordić (jedan nema pasoš drugi se oprostio) dok na pozicijama 4 i 5 imaš Alibegovića, Halilovića, Kamenjaša, Nurkića i Penavu (po potrebi i Lazić može odigrati) i neko bi opet zvao Garzu ispred naturalizovanog. Koliko god Luka volio ovu državu i njen dres momak se vjerovatno ne bi odazvao jer mu slijedi sezona u Bostonu gdje se mora dokazati ako bi želio nastaviti NBA karijeru.
@Damir jedna protiv Belgije koliko sam shvatio Adisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.