BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: BiH na Eurobasketu 2025
s kim drugim nego sa Arenom
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Historija se ponavlja. Flashbackovi momenata sa Edinom se odmah javljaju. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Iznenađenje ali opet pohvale za Arenu koja je ustupila neekskluzivna prava kako bi svi u BiH gledali, a znamo šta su ovi drugi radili na zadnja dva EB.
P.s. džabe se radujete glede komentatora

P.s. džabe se radujete glede komentatora
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Neće nam valjda sada Arena i Edin biti blokirani jer ide na FTV?
Neće, naravno. I u Srbiji/CG ide na RTS/RTCG i Areni itd. Jedino postoji šansa da SK bude blokiran.
E vala neka se onda opusti Edin 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi trebalo jer rade samo nas a ne ostale utakmice.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mislim tokom naših tekmi ali nebitno svakako, nije niko lud gledati tamoUnofficialpage je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:54Ne bi trebalo jer rade samo nas a ne ostale utakmice.
Nadam se da će posuditi Vladu Majera zbog ovih koji budu gledali na FTV
Čitaj malo bolje
Ne bi ne iznenadilo, da u to vrijeme na ArenaBIH bude nesto drugo, tipa nogomet - srpska liga, jer ce FTV prenositi.
Pitanje je, da li ce uzeti u paketu program, sa Edinom kao komentatorom ili ce Bilic Boris da prenosi "SRČANOOOOOOO"
Moze li neko potvrdit, da li se RepBIH u nogometu prenosila na Areni u isto vrijeme kao na BHT, samo sa srpskim komentatorom?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je već moguće.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vjerujem da ce nas stici Garzine suze. 
TopTripleThreat je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:34https://federalna.ba/ekskluzivno-na-fed ... ketu-x4tow
Ekskluzivno na Federalnoj TV: Gledajte Zmajeve na Eurobasketu
Da li ovo znači da su možda u saradnji sa Arenom ovo dogovorili? Možda će svi moći slušati Edina kako prenosi repku opet. U svakom slučaju, pohvalan potez, reprezentacija na državnoj po prvi put nakon 10 godina![]()
Imam i ftv i sve ove arene kako Hrv tako i Sr. Znaci moci cu gledati s nasim komentatorom?
- TripleThreat
- Kontakt:
Biće vjerovatno neki naš komentator na FTV, na Areni Edin.alemsa je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:58TopTripleThreat je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:34https://federalna.ba/ekskluzivno-na-fed ... ketu-x4tow
Ekskluzivno na Federalnoj TV: Gledajte Zmajeve na Eurobasketu
Da li ovo znači da su možda u saradnji sa Arenom ovo dogovorili? Možda će svi moći slušati Edina kako prenosi repku opet. U svakom slučaju, pohvalan potez, reprezentacija na državnoj po prvi put nakon 10 godina![]()
Imam i ftv i sve ove arene kako Hrv tako i Sr. Znaci moci cu gledati s nasim komentatorom?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ne brini, sve tekme sa EB imaš na Areni BiHIniesta12 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:57Ne bi ne iznenadilo, da u to vrijeme na ArenaBIH bude nesto drugo, tipa nogomet - srpska liga, jer ce FTV prenositi.
Pitanje je, da li ce uzeti u paketu program, sa Edinom kao komentatorom ili ce Bilic Boris da prenosi "SRČANOOOOOOO"
Moze li neko potvrdit, da li se RepBIH u nogometu prenosila na Areni u isto vrijeme kao na BHT, samo sa srpskim komentatorom?
Valjda bi te suze trebale sustici Spance i Grke zbog utjecaja, ma koliko nasi bili nesposobni. Ako ne grijesim, sluzbene odluke Fibe jos uvijek nema. Za upitati se ce biti ako u skorije vrijeme mozda udovolje u nasu korist, a bas nakon prvenstva.
Kako sam upratio najave na AS na AS1 trebaju biti sve utakmice EB i emisije prije naših utakmica dok samo od prvog kola će Grčka Gruzija biti na AS2 zbog utakmice Utrecht Zrinjski.Iniesta12 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:57Ne bi ne iznenadilo, da u to vrijeme na ArenaBIH bude nesto drugo, tipa nogomet - srpska liga, jer ce FTV prenositi.
Samo da ovaj put ne budu tužniUnofficialpage je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:45Historija se ponavlja. Flashbackovi momenata sa Edinom se odmah javljaju.![]()
Atmosfera medu igracima je
hejteri na Aparatima.
- TripleThreat
- Kontakt:
Bekiru se otvorilo da ga zove kao naturalizovanog ali je ispao supak. A igraci su pokzali koliki su neprofesionalci. Fino je Nezalaganje razotkrio Musu. Totalno sam se ohladio od prvenstva.
- TripleThreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.