šta god da je razlog, sulejmanovic nece da igra za repku. đedovic je mogao sve sam zavrsiti da vrati drzavljanstvo, jer godinama vec neigra u njemackoj,ali nije htioJHam je napisao/la: ↑31 avg 2025, 08:30Sulejmanovic valjda nece zbog trenera a Djedovicu ye mogao srediti pasos da su htjeli, al opet to nije od tolike pomoci, mi nemamo problem sa visokim igracima, i Nurkic bi licio na nesto da imamo vanjsku liniju...s ovakvom ekipom ti se mozes nadati prolazu ali ce to uvijek biti kroz neke kalkulacije ovaj ovog toliko mi ovog 12 od ovog ispod 10 zijaniti pa da ovaj uzme i ovog....dik ti Vrabac/Lazic ne postanu igraci zadatka koje vodis kao 11./12., ne mozes nista ocekivati, mozes se samo nadati...ali mi trenutno ni u skorijij buducnosti sve su prilike nemamo te igrace koji ce pokriti vanjske pozicije osim Muse. Ovo sto KK Bosna radi tesko da ce dovesti do neceg dobrog, pokupovase sve "dobre" igrace i onda citavu sezonu igraju utakmice rezultatima 80-37, tako se ne prave igraci, tako se istim tim igracima stvara lazna slika o njihovoj kvalitetifilip13 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 07:59sulejmanovic nece da igra, đedovic nece da igra jer se odrekao drzavljanstvasamoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2025, 07:41Bolest je cudit se rezultatu protiv Spanije. A ludost je ostati bez Garze, Sulejmanovica, i Djedovica zbog trenerovog izbora.![]()
imamo ogroman problem na bekovima, jer ih nemamo