Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:44De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- TripleThreat
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
"Your favorite player's favorite player" - MB
Gubimo od Gruzije Aleme.alemsa je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39Pa sta ima veze, ne ocekuje niko da ces osvojiti jebte, ali evo nek su dosli u situaciju da odlucuju o svojoj sudbini u direktnom odnosu sa Gruzijom i onda ako nas posluzi da ne igramo sa Francuzima u osmini finala, moze se i do cetvrtine finala dogurat. Sasvim pristojno izdanje bez Muse i jedne male drzave u kojoj "pola" sportista nece za nju da igra. Medju 8 najbokjih Evrope je beton izdanje, a ti gledaj kako hoces.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:32I sta vam znace ti krugovi kad mi i kad dobijemo nekog, to bude na guzove i u par razlike? Bio bi opet "donji".
@nodi
Krizamo se sa grupom gdje Francusja, znaci Francuzi, Poljaci ili Izrael najvjerovatnije. Zavisno sta ce se izdesavati u njihovoj grupi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:44De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39
Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
Niko nije pisao, niti sam ja replicirao sta ce biti ako spanci izgube obje tekme!?Samo se referiram na pricu oko toga gdje bi svi imali omjer 3-2 i ciju svrhu ne vidim kad bi u tom slucaju 99,9% ostali 4ti.
Drugi je par opanaka prica da spanci izgube obje.
I da ne bi trosio vrijeme bzv na nepotrebne rasprave , de mi, Boga ti reci, koji je tvoj originalni nik bio ovdje? Ciji je ovo klon, jer mi je stil pisanja poznat.
Poraz Španije bi još zakomplikovao krugove. Tad bi Gruzija mogla proći i sa porazom od nas ali je naša utakmica prva i tek poslije može ispasti da Gruziji pobjeda uopšte nije trebala. Nek Španija pobijedi jer je onda puno jednostavnije 
- TripleThreat
- Kontakt:
Čuj okretanje priče, a sam si izjavio "šta vam znače ti krugovi". Pa valjda su svi krugovi u opticaju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:53Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:44
De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.
Niko nije pisao, niti sam ja replicirao sta ce biti ako spanci izgube obje tekme!?Samo se referiram na pricu oko toga gdje bi svi imali omjer 3-2 i ciju svrhu ne vidim kad bi u tom slucaju 99,9% ostali 4ti.
I da ne bi trosio vrijeme bzv na nepotrebne rasprave , de mi, Boga ti reci, koji je tvoj originalni nik bio ovdje? Ciji je ovo klon, jer mi je stil pisanja poznat.
Originalnog nicka nemam, šta god bi to trebalo značiti. Tu sam od februara, tačnije tokom februarskog prozora reprezentacije, i tu prvenstveno zbog simpatije prema reprezentaciji i razmjene mišljenja sa drugim forumašima koji imaju konkretne i smislene upise.
S druge strane, upratio sam da tebi nije falilo ocrnjivanja i negativizma kroz cijele ove pripreme. Postavio si se kao da problemi postoje samo u našoj reprezentaciji i imao si samo kritike kroz ovih mjesec i po.
Danas zbog posla nisam mogao gledati utakmicu na Areni već prvi put na FTV. Svaka njima čast što su otkupili prava za prenos utakmica i omogućili cijeloj državi da gledaju l,ali komentator…. Pa ono je bilo bolno slušati,čovjek ne poznaje osnovna pravila košarke. Sreća pa je imao stručnog komentatora uz sebe pa mu je ispravljao greške. Energija prenosa također 0 bodova. Kao da igramo na bajramskom turniru a ne jednu od najbitnijih utakmica na Euru.
U ovoj reprezentaciji otkako postoji uvijek heroji i najčešće od svih odigra herojski. U ovako teškoj grupi i uz sve naše probleme velika je stvar ostvariti dvije pobjede. I pored toga što je Grčka bila bez glavnog igrača ovo je ogromna stvar. Pa i mi smo bez Muse. Svaka čast momcima, nezgodno će biti protiv Gruzijaca, a da naši mogu do pobjede, mogu naravno. Ali ovo je svakako do sada veliko šta su napravili. Opšte i ne znam što se nekako ekipi od jednog dijela javnosti i stavljao pritisak da skoro ovo mora proći, pričalo se ko da se radi o nekoj osrednjoj grupi.
Svaka čast košarkaškim zmajevima i sada idemo hrabro protiv Gruzijaca.
A ova ekipa pokazuje kako se zalaganjem i borbom mogu nadoknaditi i neki nedostaci. Dok naravno u ekipi ima i određenog kvaliteta. Sjajni su svi bili, ali svakako da impresionira Roberson kako igra i zalaže se i zasluženo je tu. Juka sjajan danas, Atić odličan, a svi su dali doprinos.
Svaka čast košarkaškim zmajevima i sada idemo hrabro protiv Gruzijaca.
A ova ekipa pokazuje kako se zalaganjem i borbom mogu nadoknaditi i neki nedostaci. Dok naravno u ekipi ima i određenog kvaliteta. Sjajni su svi bili, ali svakako da impresionira Roberson kako igra i zalaže se i zasluženo je tu. Juka sjajan danas, Atić odličan, a svi su dali doprinos.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Znači poslije Izraela u četvrtfinalu protiv Turske/Finske?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a jes los ploco realnoHashanaga je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:02Danas zbog posla nisam mogao gledati utakmicu na Areni već prvi put na FTV. Svaka njima čast što su otkupili prava za prenos utakmica i omogućili cijeloj državi da gledaju l,ali komentator…. Pa ono je bilo bolno slušati,čovjek ne poznaje osnovna pravila košarke. Sreća pa je imao stručnog komentatora uz sebe pa mu je ispravljao greške. Energija prenosa također 0 bodova. Kao da igramo na bajramskom turniru a ne jednu od najbitnijih utakmica na Euru.
Jel Srbija u polufinalu,oni su malo tezi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Znaci, dan odmora za 40 min dati od zivota cijelog.
Yebeš Srbiju, nemaju Bogdanovića, Micić isto hoće-neće, ovaj Petrušev nervozan, treba ubaciti Halilovića samo da ga isprovocira i izbaci iz igre. Nurkić najbolje na svijetu čuva Jokića, pojeli bi ih.
E onda u finalu čini mi se Njemačka, to će biti teško, ali Roberson za titulu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Adisu svaka cast
Igraci ga obozavaju a danas je rano uveo Penavu i ovaj se zahvalio tricama.
Ne bih imao sta dodati na ovoSurreal je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:18Yebeš Srbiju, nemaju Bogdanovića, Micić isto hoće-neće, ovaj Petrušev nervozan, treba ubaciti Halilovića samo da ga isprovocira i izbaci iz igre. Nurkić najbolje na svijetu čuva Jokića, pojeli bi ih.
E onda u finalu čini mi se Njemačka, to će biti teško, ali Roberson za titulu![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- TripleThreat
- Kontakt:
Evo i NBA na IG objavila Juku
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vrlo jasno sam objasnio na sta se odnosilo.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:02Čuj okretanje priče, a sam si izjavio "šta vam znače ti krugovi". Pa valjda su svi krugovi u opticaju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:53Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47
Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.
Originalnog nicka nemam, šta god bi to trebalo značiti. Tu sam od februara, tačnije tokom februarskog prozora reprezentacije, i tu prvenstveno zbog simpatije prema reprezentaciji i razmjene mišljenja sa drugim forumašima koji imaju konkretne i smislene upise.
S druge strane, upratio sam da tebi nije falilo ocrnjivanja i negativizma kroz cijele ove pripreme. Postavio si se kao da problemi postoje samo u našoj reprezentaciji i imao si samo kritike kroz ovih mjesec i po.
Druga stvar, sve sto pisem je realno i potkovano cinjenicama i to cu jasno i ponoviti.Pripreme su odradjene vrlo lose iako su bili kreirani uslovi, mozda po prvi put u historiji, kakve do sada nismo imali.Poceli smo otkazima, pa onda putovanje u Kinu gdje se vedetama nije islo i gdje je cak igrao i igrac koji nema pravo nastupa za nas.Zatim imas situacije sa Castanedom, nespremnim Nurkicem (iako je hladio ja.ja 4 mjeseca), pa sve do Musine svadbe i njegovim ociglednim sakrivanjem ranije zadobivene povrede. Na ovo sve jos nisam ni pomenuo Halilovica za kojeg niko i ne zna da li ce taj covjek uopste i igrati, vjerovatno nece, a otisao je na Kipar.
Ovo sve su ozbiljne situacije, ali izgleda da ljudima poput tebe jedna pobjeda pokriva sve, zabicemo glavu ko noj u pijesak i praviti se da se nista nije desilo jer smo, eto, dobili Grcku i to samo zato jer su oni odmarali Giannisa. Da nisu, bio bi jos jedan debakl.
I pored svega navedenog, svaka cast momcima na zelji, na pobjedi i na tome da sad sve imamo u svojim rukama.Medjutim, sve ovo iznad navedeno ostaje kao FAKT.
I trece, i da crnjacim, a to mi nije namjera, nisi TI , niti bilo ko drugi ovdje sud nekom kako ce i sta ce pisati!?? Ne svidja ti se misljenje, samo ga preskocis i napises svoje.Ne repliciras s namjerom autokorekcije necijeg misljenja.Replika moze ubijek u argumentovanoj diskusiji.
Ziv bio.
Daj nam @Ghuraba preview za Gruziju i tvoju prognozu. To svi čekamo. 
Nemojte se svadjat BiH pobjedila
Slavimo zajedno
Slavimo zajedno
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ja sam jučer bio za opciju da odmaramo igrače. Iz ovog ugla gledišta puno je bolje što smo zagargali i digli samopouzdanje. Nadamo se najboljem u četvrtak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.