Sto, pa bolje da ih mi uzmemo u 1/8MElloo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Navijamo za Luku da ih sam uzmeinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
=\_1921_/=
Daj kakav dogovor da se izbace zohari 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dogovorit se s njima i fino svako zadovoljan,spanci kuci
Jel postoji neki scenarij gdje mi idemo kao trećeplasirani?
Zadnja izmjena: zikerrz21, dana/u 02 sep 2025, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo ti toga ima u kosarci, sve su drugaciji matchups. To sto je Izrael dobio Francuze ne znaci da ces i ti i obratno.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:41Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce![]()
![]()
Isto kao sto je Gruzija dobila Spaniju, a Spanija nas nabysila, ne znaci da ce te Gruzija dobiti...
Sve je matchup, osim protiv ovih lijevih repki Velike Britanije, Kipra i to ali oni nisu u stanju nikog dobiti osim medjusobno
Znam drug, šalim se.alemsa je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:45Slabo ti toga ima u kosarci, sve su drugaciji matchups. To sto je Izrael dobio Francuze ne znaci da ces i ti i obratno.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:41Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40
Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce![]()
![]()
Isto kao sto je Gruzija dobila Spaniju, a Spanija nas nabysila, ne znaci da ce te Gruzija dobiti...
Sve je matchup, osim protiv ovih lijevih repki Velike Brutanije, Kipra i to ali oni nisu u stanju nikog dobiti osim medjusobno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Brizuela i Parra će narednu šansu za one trojke imati za pet dana protiv Castanede i Unicaje u pripremnoj utakmici.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Izrael ako dobije Sloveniju 1 u grupi a Poljska druga , Francuska treca . Ako Slovenija pobjedi, Francuska prva ,Poljska druga, Slovenija treca ,Izrael cetvrti . Mi s pobjedom smo Treci ako Spanija izgubi , s pobjedom Španije smo cetvrti . Znači ako budemo treci idemo na Poljake ako budemo cetvrti na Izrael ili Francusku.

Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).
- invincible1921
- Kontakt:
Kako ba...ako spanija i mi uzmemo...onda smo svi na 3/2 a u tom krugu su grci najlosiji jer imaju 0/2 sa nama i spanijobordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:49Izrael ako dobije Sloveniju 1 u grupi a Poljska druga , Francuska treca . Ako Slovenija pobjedi Francuska prva ,Poljska druga, Slovenija treca ,Izrael cetvrti . Mi s pobjedom smo Treci ako Spanija izgubi , s pobjedom Španije smo cetvrti . Znači ako budemo treci idemo na Poljake ako budemo cetvrti na Izrael ili Francusku.
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci oni su 4. mi 3.
=\_1921_/=
Znači svima odgovara naš poraz od Gruzije osim nas samih
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Hoću s mirom pogledati reprizu današnje utakmice, ali nikako ne mogu naći sa Edinovim komentarom. Jel on danas uopšte radio prijenos?
- invincible1921
- Kontakt:
Ama kako jbmuGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:51Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.
Opet samo u nasoj grupi 2 pobjede nisu dovoljne za prolaz
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Mi moramo dobiti Gruziju da bi prosli i to mozemo biti samo 3., cak ni 4. ne mozemo biti.
Pobjeda BiH protiv Gruzije i pobjeda Grcke:
1. Grcka
2. Italija
3. BiH
4. Gruzija
Pobjeda BiH protiv Gruzije i pobjeda Spanije:
1. Italija
2. Spanija
3. BiH
4. Grcka (Grci bi u krugu 3 ekipe sa 3-2 ucinkom izmedju BiH, Spanije i Grcka imali 0-2 i bili najlosiji)
To znaci da idemo na 2. iz grupe D a tu je sad izvjesno da ce to biti Poljska:
Izrael ce ako dobije Sloveniju biti 1. jer ima najbolji medjusobni skor u krugu 3 ekipe Poljska, Izrael, Francuska sa skorom 4-1 (bolja kos razlika).
1. Izrael
2. Poljska
3. Francuska
4. Slovenija
Ukoliko Izrael izgubi pada na 4. mjesto (amin) ali ce onda Franzuci biti prvi jer imaju bolji medjusobni skor od Poljske.
1. Francuska
2. Poljska
3. Slovenija
4. Izrael
Tako da mi moramo dobiti a zatim idemo na Poljsku u 1/16, sto je realno top. Ali prvo Gruzija.
Pobjeda BiH protiv Gruzije i pobjeda Grcke:
1. Grcka
2. Italija
3. BiH
4. Gruzija
Pobjeda BiH protiv Gruzije i pobjeda Spanije:
1. Italija
2. Spanija
3. BiH
4. Grcka (Grci bi u krugu 3 ekipe sa 3-2 ucinkom izmedju BiH, Spanije i Grcka imali 0-2 i bili najlosiji)
To znaci da idemo na 2. iz grupe D a tu je sad izvjesno da ce to biti Poljska:
Izrael ce ako dobije Sloveniju biti 1. jer ima najbolji medjusobni skor u krugu 3 ekipe Poljska, Izrael, Francuska sa skorom 4-1 (bolja kos razlika).
1. Izrael
2. Poljska
3. Francuska
4. Slovenija
Ukoliko Izrael izgubi pada na 4. mjesto (amin) ali ce onda Franzuci biti prvi jer imaju bolji medjusobni skor od Poljske.
1. Francuska
2. Poljska
3. Slovenija
4. Izrael
Tako da mi moramo dobiti a zatim idemo na Poljsku u 1/16, sto je realno top. Ali prvo Gruzija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja sam gledao reprizu na hrvatskom SK, voli nas onaj komentator. A ono vlaško 'ovno na vlaškoj areni navijalo za bracu grke.
Valjda se gleda kos razlika ako su vise od 2 tima sa istim omjerom a ne medjusobniinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:53Ama kako jbmuGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:51Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).Ako mi i spanci dobijemo..svi smo 3:2 a onda su u toj mini ligi grci najgori jer imaju dva poraza, mi 1/1 spanci 2/0
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da upravu si znaci mi kako god okrenes 3 smo ako pobjedimo idemo na Poljake.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:51Kako ba...ako spanija i mi uzmemo...onda smo svi na 3/2 a u tom krugu su grci najlosiji jer imaju 0/2 sa nama i spanijobordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:49Izrael ako dobije Sloveniju 1 u grupi a Poljska druga , Francuska treca . Ako Slovenija pobjedi Francuska prva ,Poljska druga, Slovenija treca ,Izrael cetvrti . Mi s pobjedom smo Treci ako Spanija izgubi , s pobjedom Španije smo cetvrti . Znači ako budemo treci idemo na Poljake ako budemo cetvrti na Izrael ili Francusku.
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci oni su 4. mi 3.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja koliko znam to se gleda ako smo svi na 1/1..a to ovdje nije slicajKaunas je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:55Valjda se gleda kos razlika ako su vise od 2 tima sa istim omjerom a ne medjusobniinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:53Ama kako jbmuGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:51Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).Ako mi i spanci dobijemo..svi smo 3:2 a onda su u toj mini ligi grci najgori jer imaju dva poraza, mi 1/1 spanci 2/0
=\_1921_/=
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema sta ako pobjedimo igramo osminu finala s Poljskom u Rigi. To je to .
Dobar je Marin sa SK, meni iskreno najdrazi komentator za kosarku. Daj mu samo da komentarise kosarku, zaboli njega ko igra i te nacionalisticke gluposti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.