FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba zaganjati Harisa Handžića da ruke da bebe mi
Moje misljenje da ce neko platit visoku cjenu u savezu radi ovog B tima.
Nabacuju se igraci ovi ako ovo blokiraju moja prespostavka da ce njih mirvac tuzit..
Jer savez ni niko nema pravo nijakvim statutom kurcom zabranjivat nekom da otvori klub i da krene od zadnje lige.. nijedan klub nepostoji niujednoj ligi da su se igraci naulici nasli i rekli daj da se zovemo xy tim igramo.
I cinimi se da je par klubova bas krenuli od nule i zavrsili u premijer ligi
Cinimi se krupa igramo jos neki klub
Olimpic olimpik itd itd
Nabacuju se igraci ovi ako ovo blokiraju moja prespostavka da ce njih mirvac tuzit..
Jer savez ni niko nema pravo nijakvim statutom kurcom zabranjivat nekom da otvori klub i da krene od zadnje lige.. nijedan klub nepostoji niujednoj ligi da su se igraci naulici nasli i rekli daj da se zovemo xy tim igramo.
I cinimi se da je par klubova bas krenuli od nule i zavrsili u premijer ligi
Cinimi se krupa igramo jos neki klub
Olimpic olimpik itd itd
-
- Kontakt:
Evo opet ovih botova i trovsca,odma prvi postovi schrek i slicno,trebaju braca da opet provjere im postove,vjerovatno su kao i predhodnici pisali na temi plavih,stvarno misle da ce se neko upecati na ovom smecu od foruma? Zna se gdje i sta pisu nasi navijaci,ovo je mjerilo nicega. Samo nicu novi nikovi,nikako da im dosadi.
-
- Kontakt:
Nisam siguran ali vjerujem da je dosla "bolja" ponuda za Gulisu pa da su ovu u zadnji cas odbili,drugi razlog ne vidim.
U sta god hoces, evo reci, da je Ayla glavna u klubu.
Ako ima kako da mozes provjeriti sta je Ayla u klubu, provjeri. Ako nije glavna karika, evo ja cu uraditi sta god ti kazes.
Sad za vikend bi B ekipa trebala igrati protiv prvog tima u TC.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znaš i sam kakva je procedura registracije. I znaš da se na to ne može u potpunosti utjecati. I eto, molio bih te, da forum na kojem si aktivan ne nazivaš kako si nazvao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 01:14Evo opet ovih botova i trovsca,odma prvi postovi schrek i slicno,trebaju braca da opet provjere im postove,vjerovatno su kao i predhodnici pisali na temi plavih,stvarno misle da ce se neko upecati na ovom smecu od foruma? Zna se gdje i sta pisu nasi navijaci,ovo je mjerilo nicega. Samo nicu novi nikovi,nikako da im dosadi.
-
- Kontakt:
Mozda napokon razmisljaju,da se ocuva kostur ekipe...laznokrilo je napisao/la: ↑03 sep 2025, 01:32Nisam siguran ali vjerujem da je dosla "bolja" ponuda za Gulisu pa da su ovu u zadnji cas odbili,drugi razlog ne vidim.
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno procjena da nije zadovoljavajuca ponuda. Nista toliko cudno.
Treba jos igraca dovesti, sto u B sto u prvi tim. Zdrava konkurencijq, kapitalci i samo u 4231 ko Jakir !
Svak na svoju poziciju !
Svak na svoju poziciju !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovog Volodera spominju vec treci prelazni rok.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.
- napoleon72
- Kontakt:
Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Varijantas8
- Kontakt:
Kazo bi ti rekao da nije korektno reci crnac, nego afronogometašnapoleon72 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:43Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.

- napoleon72
- Kontakt:
Varijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:46Kazo bi ti rekao da nije korektno reci crnac, nego afronogometašnapoleon72 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:43Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.![]()

Uzivaj u karijeri dok ne dodju Crne zvijeri

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Antimonee, pa ne zovem te samo sto si crnac, imas ti i drugih kvaliteta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Cuj neki Pejovic sa 32 god iz neke Crne Gore i ugovor do 2028,svaka ti cast Mirvahu legendo nasa jedina... 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 41 gost.