Je li taj isti prenosio nas protiv Grčke ? Đe onaj Žuti , on to sve zna ? Žuti ako ga znaš ili mu imaš đe pisati napiši mu da mu yebem mrtve231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
E jesi **** svaka ti cast.
Sto je najgore, ovo smece pola nase drzave mora gledati preko ovih nasih provajdera, i jos im dooobro placamo za to. Ovakvo silovanje mozga.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Doceko si me punim ovdje.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:37Kaunas je napisao/la: ↑28 avg 2025, 16:01Prije ce oni bit prvi nego mi izaci iz grupe.Ghuraba je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:53Ovdje je i kos razlika bitna, ako se bude pravio trougao izmedju Gruzije, Spanije i nas. Mozda je i bolje da ih sad razbiju Gruzijci, jer bi tako Spanci mogli biti donji. Sve su to sad samo spekulacije i ne treba ih praviti u ovako ranom periodu.
Btw, maksuz selam za Kaunasa, koji rece da su Spanci uvijek Spanci i da ce hladno biti prvi u grupi.
Svakakvih strucnjaka se pojavilo na ovom dijelu foruma zadnjih dana, ali mislim da je ovaj nenadmasan. Znanje mu na usi izlazi.![]()
Promasise 5 slobodnih u zadnjoj minuti zasluzeno ispali al od dvije egal utakmice koje su mogle otici na obje strane izgubili su obje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Hrammm1921
- Kontakt:
Stvarno su vicevi o Bosancima stvarnost
Kakvi mozgovi , kako mozes igrat protiv Francuza kad su Francuzi dobili Poljake, kako moze Poljska biti ispred njih
5 sati pricamo da se igra protiv Poljske, opet ludjaci neki govore da igramo protiv Francuza
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 04 sep 2025, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Upratih zadnju cetvrtinu Poljska - Belgija. Ova Poljska nista specijalno veceras, nisam ih pratio doduse tokom prethodnih utakmica, ali se ovo da proci 100% sudeci po ovoj zadnjoj utakmici
Preambiciozno, mada odradili su dvije teske utakmice, sad im je samopouzdanje na visokom nivou.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Na srpskoj Areni atmosfera bila k'o na sahrani onaj dan kad smo Grke dobili a evo i danas Gruzijce. Nadam se da će im i u nedjelju čirevi pucati.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Sto je najgore, ovo smece pola nase drzave mora gledati preko ovih nasih provajdera, i jos im dooobro placamo za to. Ovakvo silovanje mozga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
DamirT je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:43Lijepi SK i Marin. Arenu je merak gledati samo radi Edina. Ovo ostalo goli qrc.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
i radojevic na areni
Zato što je već ranije bio poznat samo naš par, a nakon ovog meča i ostala 3, pa ih je naveo...zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Meho Kodro kad je igrao u Barseloni kaze igrac sa brojem 9
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Yebo sam mu ja u ime svih nas s foruma, uredu jeVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:45Je li taj isti prenosio nas protiv Grčke ? Đe onaj Žuti , on to sve zna ? Žuti ako ga znaš ili mu imaš đe pisati napiši mu da mu yebem mrtve231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Sto je najgore, ovo smece pola nase drzave mora gledati preko ovih nasih provajdera, i jos im dooobro placamo za to. Ovakvo silovanje mozga.![]()
Poljaci su divlja ekipa, ko i mi
Pobjede Sloveniju, pate se sa Islandom i onda fasuju od Belgije. Pravi indijanci.
50/50 ce biti sa njima.
Pobjede Sloveniju, pate se sa Islandom i onda fasuju od Belgije. Pravi indijanci.
50/50 ce biti sa njima.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobro odmorit, posebno psihicki i idemo yebat majku majcinu poljacima
Cekaj da vidimo sta kaze Masqareda. Obicno bude kontra od onog sta on kaze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Javna tajna da dosta njih tamo ne podnosi Edina zbog statusa koji ima kao bosanac u njima "najpopularnijem" sportuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:47Na srpskoj Areni atmosfera bila k'o na sahrani onaj dan kad smo Grke dobili a evo i danas Gruzijce. Nadam se da će im i u nedjelju čirevi pucati.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Evo na RTS-u sasvim rega komentarisu i cestitaju na plasmanu u 1/8 finala
Kakve su nam sanse protiv Turaka u 1/4 finalu?
Don't believe the hype.
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Mi se polako budimo iz sna u realnost..a te realnost je da prije svega srbima a mnogim i hrvatima ne mozes ugodit, znatel zasto? Zato sto samo postojanje Bosne i Hercegovine i Bosnjaka kao politckog naroda je njima uvreda koju ne mogu da podnesu....zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
U fazonu da nas sutra opet napadnu, bili i sokirani sto smo usudili da se branimo...
Zato nista merhametluk, nego stoc pa u glavu
Vidjeh neko nas nosio transprent "Drina je granica"..ovi se zgrazavaju i smatraju tu neoborivu cinjenicu provokacijom...sta reci
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 04 sep 2025, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po ovome ako prođemo u QF ne bi trebali večernji termin imati jer Grčka i Litva, ipak, je to derbi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Al najjaci su mi ovi koji su vec i Tursku pobjedili za polufinale HAHAHAHAHAHAHHA
Ruku na srce , 20+ Turci ce nas karnuti
Ruku na srce , 20+ Turci ce nas karnuti
Mogao je komotno reći BiH je treća i ide na jednog od tih i tih iz grupe te i te. Ali ne moze da prevali preko onih labrnja smrdljivihSky9 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:48Zato što je već ranije bio poznat samo naš par, a nakon ovog meča i ostala 3, pa ih je naveo...zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.