Evo da i ja kao jedan od selektora dam svoj doprinos u pametovanju. Najbolje igrati taktiku Izeta Fazlinovića, baklava formacija. Od našeg gola do centra lopta ide u širinu a od njihove polovine do gola
Ma pretpostavljam da neće naši gledat koje je koja zona ,,..
Ja sam u Parizu 2011. upao u njihovu fan zonu poslije utakmice sa obilježjima , verbalno su me izmaltretirali dok sam se izvukao , okruzili me i unosenje u facu, nekih Srba koliko sam skontao PSG ultra je bilo al proslo je bez udaraca valjda jer su prosli na EP
Takoee
Vjerovatno jedno od najboljih bh gostovanja
Nodi brat security
Ne znam, ja mislim da je tesko ocekivati toliki broj golova. Mislim da ce biti malo ili nimalo golova čak. Tvrda.
Svee je moguce brate
Do sad 5 utakmica protiv Austrije
3 remija i po pobjeda obje ekipe
Nije bilo vise od 2 gola po utakmici
Nadam se veceras da cemo potvrditi prvo mjesto
Imal ko da je pratio Alajbegovica u klubu, koje pozicije najvise igra? Po njegovom intervjuu vise voli igrati ofanzivnog veznog nego krilo.
Ja sam ga gledao jedo 30,40 utakmica sa Leverkusenom u19 i najbolji je na lijevog krilu ili amf ili poluspic da ulazi po krilima
Lijevo krilo mu je primarna pozicija, ali ne bi lose bilo na amf nekad da bude
Memic lijevo, Bajraktarevic desno i Alajbegovic amf razigrava duple pasovee…
Vidis na ovom videu kako na amf odmah cim primi loptu ima poziciju za sut, dok na krilu se mora izboriti za poziciju iz koje moze sutati
Njegovo najjace oruzje je sut i zato mislim da bi amf bio pun pogodak za njega u repki
Zato sam ovako nesto i mislio. Sunjic defanzivni vezni, Gigovic centralni a Alajbegovic ofanzivni vezni. Krila bi imala ulogu da pomazu sredini
Ma pretpostavljam da neće naši gledat koje je koja zona ,,..
Ja sam u Parizu 2011. upao u njihovu fan zonu poslije utakmice sa obilježjima , verbalno su me izmaltretirali dok sam se izvukao , okruzili me i unosenje u facu, nekih Srba koliko sam skontao PSG ultra je bilo al proslo je bez udaraca valjda jer su prosli na EP
Takoee
Vjerovatno jedno od najboljih bh gostovanja
Nodi brat security
Ne znam, ja mislim da je tesko ocekivati toliki broj golova. Mislim da ce biti malo ili nimalo golova čak. Tvrda.
Svee je moguce brate
Do sad 5 utakmica protiv Austrije
3 remija i po pobjeda obje ekipe
Nije bilo vise od 2 gola po utakmici
Nadam se veceras da cemo potvrditi prvo mjesto
Imal ko da je pratio Alajbegovica u klubu, koje pozicije najvise igra? Po njegovom intervjuu vise voli igrati ofanzivnog veznog nego krilo.
Ja sam ga gledao jedo 30,40 utakmica sa Leverkusenom u19 i najbolji je na lijevog krilu ili amf ili poluspic da ulazi po krilima
Lijevo krilo mu je primarna pozicija, ali ne bi lose bilo na amf nekad da bude
Memic lijevo, Bajraktarevic desno i Alajbegovic amf razigrava duple pasovee…
Vidis na ovom videu kako na amf odmah cim primi loptu ima poziciju za sut, dok na krilu se mora izboriti za poziciju iz koje moze sutati
Njegovo najjace oruzje je sut i zato mislim da bi amf bio pun pogodak za njega u repki
Zato sam ovako nesto i mislio. Sunjic defanzivni vezni, Gigovic centralni a Alajbegovic ofanzivni vezni. Krila bi imala ulogu da pomazu sredini
Sa ovim sastavom bi primili najmanje 2 gola do poluvremena.
Mi nemamo o čemu drugom večeras raazmišljati osim igre na pobjedu od prve minute.
Imamo savršenu situaciju da sa smo s tom pobjedom jako blizu prve pozicije i direktnog plasmana, što nam je i jedina šansa da odemo na to prvenstvo.
Drugim riječima imamo priliku da "na foru" ostvarimo mnogo više nego što je realni domet ovog igračkog kadra. Pritisak bi, dakle, trebao biti na Austrijancima, koji su apsolutni favoriti i koje poraz večeras može odvesti na 2. mjesto, realno jako slabe grupe. Uz to su i odigrali loše protiv Kipra, pa vjerujem da nisu baš ni puni samopouzdanja.
Tek sa pobjedom večeras bi mi onda mogli kalkulisati da ne napadamo u iduće 3 tekme, već da igramo čvrsto i čekamo svoje prilike.
Ako se izgubi, s druge strane, onda je situacija isto tako jasna, fokusirati se samo na utakmicu sa Rumunima da se ne izgubi kući, i sa time si sigurno drugi, što je isto solidan rezultat.
Suma sumarum, mnogo mnogo više se može dobiti pobjedom nego izgubiti porazom, što znači da sve osim preuzimanja rizika i pokušaja da se pobjedi, nema nikakvog smisla.
I rekao sam 9 sigurnih za Austriju, samo su dileme bile Alajbegović/Memić ili Burnić/Mujakić.
Više bih volio Burnića nego Mujakića, ali očigledno je podijelio minutažu za San Marino i Austriju.
Mislim da je ovo sastav, ako markeri daju neku signalizaciju:
Vasilj, Mujakić, Muharemović, Katić, Dedić, Tahirović, Gigović, Šunjić, Demirović, Memić, Džeko.
Predviđam da je Kerim prva izmjena ako budemo ganjali rezultat.
Sretno nam.
Ja isto mislim da je to tih 11. Naknadno vidjeh i Gigovića sa markerom na nekoj od slika, ali nisam ni sumnjao da će startati jer ga je odmorio protiv SM…
Sve je očekivano, sem eto Mujakića. Žali Bože Seje, zlata vrijedan bi nam bio u ovoj utakmici.
U ovom sastavu vidite Gigovića da igra krilo? Ili asimetrična formacija gdje s jedne strane imamo pravo krilo u vidu Memića, a s druge strane da Dedić pokriva čitavu stranu i naprijed i nazad?
Mi ako mislimo igrati sa njima mi moramo imati dva destruktivca u veznom redu. Ja sam nesto optimistican i gotovo siguran da dobijamo sa dva razlike. I obaj sto govori za mujakica pa mujakic ne moze trenutno igrat u sarajevu kamoli u reprezentaciji
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Ne sviđaju mi se pretjerano ove prognoze oko prvih 11.
Možda sam dosadan, gotivim momka jer je borben ko niko, ali strah me je pomisliti da Katić igra protiv Austrije. Strah me je scena ala Radeljićevo proklizavanje protiv SM. To je igrač za Kipar, eventualno Rumuniju, i eventualno za ako vodimo Austriju a oni se pred kraj unervoze pa trpaju "daj šta daš" politikom. Ugl mislim da je za protivnike koji dižu lopte u 16, nipošto za tempaše koji se dodaju od gola do gola.
Za Mujakića niko ne konta, al ajd, svakako krpimo tamo. Da je do sad bio kriminalan i nije (al je za ovo godinu dana odigrao samo prijateljsku i amatersku: Slovenija i SM). Ovo ostalo ništa nije aman neočekivano. Benjo i Armin vjrv izlaze na poluvremenu. Da je preživiti prvih 45 bez primljenog pa ćemo nešto krpiti u drugom.
Možda sam dosadan, gotivim momka jer je borben ko niko, ali strah me je pomisliti da Katić igra protiv Austrije. Strah me je scena ala Radeljićevo proklizavanje protiv SM. To je igrač za Kipar, eventualno Rumuniju, i eventualno za ako vodimo Austriju a oni se pred kraj unervoze pa trpaju "daj šta daš" politikom. Ugl mislim da je za protivnike koji dižu lopte u 16, nipošto za tempaše koji se dodaju od gola do gola.
Za Mujakića niko ne konta, al ajd, svakako krpimo tamo. Da je do sad bio kriminalan i nije (al je za ovo godinu dana odigrao samo prijateljsku i amatersku: Slovenija i SM). Ovo ostalo ništa nije aman neočekivano. Benjo i Armin vjrv izlaze na poluvremenu. Da je preživiti prvih 45 bez primljenog pa ćemo nešto krpiti u drugom.
Ako Katic pocne prije jednog Muharemovica koji je na lopti bolji i mladji i konstantan u Seriji A treba ugasit odma reprezentaciju...
Ako Katic pocne prije jednog Muharemovica koji je na lopti bolji i mladji i konstantan u Seriji A treba ugasit odma reprezentaciju...
Trazi Barba ratnike
Nadam se da nece stvarno sa Katicem poceti. Momak je operisan od igre sa loptom. Jedino za sta je dobar je kada se grcevito branimo i igru izbij nabij. Sve ostalo je na strani Muharemovica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.