Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara
A zamisli nema radova, ali zabrane gostima dolazak zbog koncerta Lepe Brene.bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:18Zamisli u austriji, njemackoj, italiji ovako u sred sezone pocnu "radovi" na gostujucim tribinamapa to bi letjele glave samo tako . Cijeli savez bi dobio nogu sto posto. Svaki dan bi bili ismijani i prozivani u novinama. Svaki dan !
-
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:30Jok eto recu da nije ofsajd a na svakom mogucem snimku koji postavljate se vidi da je ofsajd, minimalan ali ofsajd.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:29I ovo je samo jedan od dokaza plitkosti navijaca kluba iz Vrapcica. Kakvi generalno komentari na jucerasnje situacije, oni se tu kao nesto prave posteni, kao znaju pravila, a u stvarnosti im je jedina zelja da sve ide na stetu Zeljeznicara. Jucer pored par shizopitara bili najglasniji u pravdanju ovih odluka, nije niko od navijaca Zrinjskog, cak ni Borca nego “nase”prepostene merhametlije.
Zbog toga ste tu gdje i jeste, jadni poltroni![]()
Jucer ste cijeli dan govorili da su prvi i treci ofsajdi, samo drugi da nije jer je Siroki uzeo posjed, eno vam i vas Nedo objasnio da nije doslo do promjene posjeda.
Znaci jucer smo i vecina vas i ja imali isto misljenje da su prvi i treci ofsajdi, za drugi se u potpunosti slazem sa Nedom da nije doslo da promjene posjeda.
E sad ako sam ja plitak onda ste i vi jer smo isto govorili jucer za dva gola, ako sam ja plitak za drugi gol onda je i Nedo Turkovic plitak jer govori isto sto i ja o posjedu.
![]()
Kako nije doslo do promjene posjeda kada je igrac Sirokog igrao loptom, to sto je izbio loptu glavom ne mijenja definiciju posjeda, isto tako je mogao spustiti u noge pa odigrati pas.
Do posjeda je doslo i to je automatski po svim pravilima fudbala NOVA AKCIJA
- Combattente87
- Kontakt:
A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golovaSamba71 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:41Sezona 2000/2001LondonBlues je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:33Leotar sezona 2002/03 dali su ja mislim 82 golaCombattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:29Zna li neko možda info koji klub je dao najviše golova u toku jedne sezone ?
Željezničar 114 postiguntih golova

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
bile 22 ekipe mislim tadCombattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Šta bola pričaš ti... napisao si Bilbija sudio offside prije pomoćnog, pa de nam pronađi tu situaciju lažove.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:32Bukvalno napisano na sta mislim sto se i vidi, al treba aktivirati one dvije vijuge da bi skontao.ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06Pa nije tu Bilbija svirao offside prije pomoćnog, nego je pomoćni mahao da je offisde a onda Bilbija poslušao. Gubiš se malo, puno lupaš gluposti, smiri se.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:02
Prva situacija na ovom klipu, vidi se da su jedva docekali dosuditi ofsajd, pogotovo ako se uzme u obzir da je bila pred kraj tekme i da VAR nije reagovao zbog ovog:![]()
https://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... _2000/2001Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Zadnja izmjena: Turo, dana/u 22 sep 2025, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
ne razumijete vi sta duska hoce da kaze. nije to nikakvo omalozavanje nego samo istina. ovo sto se sad naziva velezom nije onaj velez. to je nekada bio veliki i mnogima drag klub, ali je svoj identitet potpuno izgubio. sada je prostitutka koju podvode svi redom, malo sda, malo sdp, malo vi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara
-
- Kontakt:
Ocito se odnosilo na moj post,pa imam potrebu odgovoriti iako mi nisi direktno replicirao.
O kakvom ti jedinstvu govoris?
Ne radi se o jedinstvu bilo koje vrste nego o saglasnosti da se nesto ucini,napravi taj prvi korak u odstranjivanju ovog tumora koji je zahvatio BH fudbal.
A ko ce to drugi i ciji bi takav potez imao veci domet od Sarajeva i Zelje zajedno,kao dva najveca kluba u drzavi,i vjeciti koji imaju?
Navijacka prepucavanja,rivalska netrpeljivost,neslaganja itd..,ostavljas po strani,nakon toga navijacka klaonica neka se nastavi,jer to i jeste rivalstvo,a ovako nemas ligu,nemas ravnopravno takmicenje,nemas taj derbi jer ce se i preko derbija potkusurivati neki racuni iz listice ili ne znam kojeg grada ili selendre…
Ali kako znamo da to nismo u stanju,zato i kazem,poklopi se i trpi…
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 22 sep 2025, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Sezona gdje je đerzelez imao gol razliku -184 , Cazin -125 i Ljubuski -47Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ja mislim da si fulio temu. Federalka je sprat ispod.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:07
Pa vidiš da se radi, lijepo se slažu špere na tribini.
Svaka ćas na radovima![]()
-
- Kontakt:
Da klubovima ne pase borba bi bila glasnija. Mirvic i dalje uredno ulaze bruku para i para da gleda da mu ovo rade? Sve u dogovoru.Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:38Jeste, odmah poslije one utakmice, ali to je bilo prije 4 godine. I samo tad je i bilo.Zagor je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:46Pa gorilo je sabrijino auto.. nije da nije bilo incidenata..Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:39
Vide da ste pi.cke i da ste ludi samo po forumima i portalima.
Od ovih sa foruma sto laju, da neko sretne Vicu na ulici pola bi ih samo proslo, a pola bi ga zamolilo da se uslikaju.
Niko ne bi smio nista da mu dobaci, a pogotovo nesto uradi, isto vazi i za sudije.
Neko od sudija bi imao neki problem do sad da nije tako, zar ne?
Mislio sam da nemaju problem u svakodnevnom zivotu, a pola ih zivi u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Cazinu.
Cfc
Hskz
Hskz
-
- Kontakt:
Zeljo dao 113 golova u tadasnjem formatu lige ja pricam iskljucivo od Premijer Lige od kad se skroz ujedinilaPact1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:57Sezona gdje je đerzelez imao gol razliku -184 , Cazin -125 i Ljubuski -47
Cfc
Hskz
Hskz
Cuj nema tradiciju. Nauci sta to znaci malo, pa se javi...jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:35Da odmah razjasnimo neke stvari u vezi B komponentne i ovim narativima o klubovima :
Sarajevo zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Željezničar zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Čelik zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Velež su postali preveliki seljaci i uništavaju i historiju i tradiciju kluba i tjeraju ljude da ih ne poštuju
Sloboda nema ni historiju ni tradiciju
Objektivno mimo ovih klubova dakle 4 kluba s tim da je jedan zastranio mi ni nemamo neke uber velike klubove koji mogu igrat ovu ligu , imaš tu Jednistvo iz Bihaća ali oni ne participiraju u modernim tokovima. Tako da ostanu ti 3 kluba od kojih je jedan u federalnoj. Sve i da se nešto ujedinimo nema nas.
Po tvom, ispade nastao klub 2010 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara

Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kakav ba dupli account.Balorda je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:11Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara![]()
Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže![]()
Nisam se nakacio na Velež nego na ovo sto je Velež danas.
Tu napravite razliku u svojim glavama.
Većina navijača Sarajeva misli isto , dovoljno je bilo prisustvovati zadnju tekmu u Mostaru i vidiš sve u vezi tog kluba.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Činjenica je da mi kao što u politici nismo ujedinjeni, tako nismo ni u sportskim kolektivima...I nikad se to neće desiti... jahat će nas i tjt
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
I sta si ti vidio na toj utakmici sto ne bude na utakmicama kad je domacin FK Sarajevo?jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:17Kakav ba dupli account.Balorda je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:11Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara![]()
Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže![]()
Nisam se nakacio na Velež nego na ovo sto je Velež danas.
Tu napravite razliku u svojim glavama.
Većina navijača Sarajeva misli isto , dovoljno je bilo prisustvovati zadnju tekmu u Mostaru i vidiš sve u vezi tog kluba.
Trenutno korisnika/ca: ik0ik0, jurisicduska, NeSamSafetee i 35 gostiju.