bile 22 ekipe mislim tadCombattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta bola pričaš ti... napisao si Bilbija sudio offside prije pomoćnog, pa de nam pronađi tu situaciju lažove.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:32Bukvalno napisano na sta mislim sto se i vidi, al treba aktivirati one dvije vijuge da bi skontao.ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:06Pa nije tu Bilbija svirao offside prije pomoćnog, nego je pomoćni mahao da je offisde a onda Bilbija poslušao. Gubiš se malo, puno lupaš gluposti, smiri se.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:02
Prva situacija na ovom klipu, vidi se da su jedva docekali dosuditi ofsajd, pogotovo ako se uzme u obzir da je bila pred kraj tekme i da VAR nije reagovao zbog ovog:![]()
https://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... _2000/2001Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Zadnja izmjena: Turo, dana/u 22 sep 2025, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
ne razumijete vi sta duska hoce da kaze. nije to nikakvo omalozavanje nego samo istina. ovo sto se sad naziva velezom nije onaj velez. to je nekada bio veliki i mnogima drag klub, ali je svoj identitet potpuno izgubio. sada je prostitutka koju podvode svi redom, malo sda, malo sdp, malo vi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ocito se odnosilo na moj post,pa imam potrebu odgovoriti iako mi nisi direktno replicirao.
O kakvom ti jedinstvu govoris?
Ne radi se o jedinstvu bilo koje vrste nego o saglasnosti da se nesto ucini,napravi taj prvi korak u odstranjivanju ovog tumora koji je zahvatio BH fudbal.
A ko ce to drugi i ciji bi takav potez imao veci domet od Sarajeva i Zelje zajedno,kao dva najveca kluba u drzavi,i vjeciti koji imaju?
Navijacka prepucavanja,rivalska netrpeljivost,neslaganja itd..,ostavljas po strani,nakon toga navijacka klaonica neka se nastavi,jer to i jeste rivalstvo,a ovako nemas ligu,nemas ravnopravno takmicenje,nemas taj derbi jer ce se i preko derbija potkusurivati neki racuni iz listice ili ne znam kojeg grada ili selendre…
Ali kako znamo da to nismo u stanju,zato i kazem,poklopi se i trpi…
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 22 sep 2025, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Sezona gdje je đerzelez imao gol razliku -184 , Cazin -125 i Ljubuski -47Combattente87 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49A daj nemoj me zaebavati, čuj 114 golova![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ja mislim da si fulio temu. Federalka je sprat ispod.LavoviGabela je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:07
Pa vidiš da se radi, lijepo se slažu špere na tribini.
Svaka ćas na radovima![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Da klubovima ne pase borba bi bila glasnija. Mirvic i dalje uredno ulaze bruku para i para da gleda da mu ovo rade? Sve u dogovoru.Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:38Jeste, odmah poslije one utakmice, ali to je bilo prije 4 godine. I samo tad je i bilo.Zagor je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:46Pa gorilo je sabrijino auto.. nije da nije bilo incidenata..Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 09:39
Vide da ste pi.cke i da ste ludi samo po forumima i portalima.
Od ovih sa foruma sto laju, da neko sretne Vicu na ulici pola bi ih samo proslo, a pola bi ga zamolilo da se uslikaju.
Niko ne bi smio nista da mu dobaci, a pogotovo nesto uradi, isto vazi i za sudije.
Neko od sudija bi imao neki problem do sad da nije tako, zar ne?
Mislio sam da nemaju problem u svakodnevnom zivotu, a pola ih zivi u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Cazinu.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LondonBlues
- Kontakt:
Zeljo dao 113 golova u tadasnjem formatu lige ja pricam iskljucivo od Premijer Lige od kad se skroz ujedinilaPact1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:57Sezona gdje je đerzelez imao gol razliku -184 , Cazin -125 i Ljubuski -47
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Cuj nema tradiciju. Nauci sta to znaci malo, pa se javi...jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:35Da odmah razjasnimo neke stvari u vezi B komponentne i ovim narativima o klubovima :
Sarajevo zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Željezničar zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Čelik zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Velež su postali preveliki seljaci i uništavaju i historiju i tradiciju kluba i tjeraju ljude da ih ne poštuju
Sloboda nema ni historiju ni tradiciju
Objektivno mimo ovih klubova dakle 4 kluba s tim da je jedan zastranio mi ni nemamo neke uber velike klubove koji mogu igrat ovu ligu , imaš tu Jednistvo iz Bihaća ali oni ne participiraju u modernim tokovima. Tako da ostanu ti 3 kluba od kojih je jedan u federalnoj. Sve i da se nešto ujedinimo nema nas.
Po tvom, ispade nastao klub 2010 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara
Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- jurisicduska
- Kontakt:
Kakav ba dupli account.Balorda je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:11Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara![]()
Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže![]()
Nisam se nakacio na Velež nego na ovo sto je Velež danas.
Tu napravite razliku u svojim glavama.
Većina navijača Sarajeva misli isto , dovoljno je bilo prisustvovati zadnju tekmu u Mostaru i vidiš sve u vezi tog kluba.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Činjenica je da mi kao što u politici nismo ujedinjeni, tako nismo ni u sportskim kolektivima...I nikad se to neće desiti... jahat će nas i tjt
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
I sta si ti vidio na toj utakmici sto ne bude na utakmicama kad je domacin FK Sarajevo?jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:17Kakav ba dupli account.Balorda je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:11Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:46Juricaduska ne znam sta si se ti nakacio na Velez, cemu to omalovazavanje. Vecina navijaca Sarajeva se stidi tvojih komentara![]()
Ako se ne varam duška je dupli account, a čiji je neka on sam kaže![]()
Nisam se nakacio na Velež nego na ovo sto je Velež danas.
Tu napravite razliku u svojim glavama.
Većina navijača Sarajeva misli isto , dovoljno je bilo prisustvovati zadnju tekmu u Mostaru i vidiš sve u vezi tog kluba.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
BHF vec aktivno vodi borbu protiv saveza.Pact1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 08:42Ja sam govorio godinama , ako hocete neku borbu protiv saveza ne moze je pokrenuti nijedna navijacka grupa , nego mora pokrenuti BHF . Jer nece nikad pitari podrzati Manijake i suprotno , jedino bi sve grupe podrzale ako bi BHF predvodio pogotovu sto oni nemaju klub koji bi savez mogao kazniti .
Al je glupom Bosnji par dobrih rezultata reprezentacije zatvorilo oci, pa kad se pocne skandirat protiv saveza i radit nesto konkretnije, odmah idu kritike BHF-u
Volim tebe, više od sebe
- jurisicduska
- Kontakt:
Navijači su jedno , klub je drugo.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:43Ima istine, samo po cemu su Rodjeni toliki seljaci? Mislis zbog politike, onoga sto su radili konama zadnji put ili sta?jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:35Da odmah razjasnimo neke stvari u vezi B komponentne i ovim narativima o klubovima :
Sarajevo zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Željezničar zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Čelik zbog historije i tradicije mora imati poštovanje
Velež su postali preveliki seljaci i uništavaju i historiju i tradiciju kluba i tjeraju ljude da ih ne poštuju
Sloboda nema ni historiju ni tradiciju
Objektivno mimo ovih klubova dakle 4 kluba s tim da je jedan zastranio mi ni nemamo neke uber velike klubove koji mogu igrat ovu ligu , imaš tu Jednistvo iz Bihaća ali oni ne participiraju u modernim tokovima. Tako da ostanu ti 3 kluba od kojih je jedan u federalnoj. Sve i da se nešto ujedinimo nema nas.
Za mene veoma korektni kao navijaci i uvijek je lijepo tamo. Sad sto im se politika uvukla u klub to ne moze normalan navijac podrzavati, ali ovo je takva drzava da te bez politike nema nigdje.
Zbog politike, ljudi kojih ga vode, načina na koji ga vode. Te u konačnici se to i prelilo na ove sto nisu RA , koji su također postali bas veliki seljaci.
Znam dosta navijača Veleza i za njih imam poštovanje ali u zadnje vrijeme preovladavaju neandertalci.
Potpuno si u pravu. Za ovo sto oni rade (korupcija, nepotizam, tenderi, namjestanje, izvlacenje, iznude, prevare i sta sve jos ne) je milion puta vise odgovarajuca ovakva tesko hendikepirana BIH nego fully funkcionalna nezavisna RS.
Nije niko od krimosa lud.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nije tacno, pojam nova akcija ne postoji u VAR protokolu vec faza napadackog napada i kontrolisani posjed.itatabisine je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:49Kako nije doslo do promjene posjeda kada je igrac Sirokog igrao loptom, to sto je izbio loptu glavom ne mijenja definiciju posjeda, isto tako je mogao spustiti u noge pa odigrati pas.
Do posjeda je doslo i to je automatski po svim pravilima fudbala NOVA AKCIJA
Kako stoji decidno u Var protokolu i Var priručniku:
Ukoliko ekipa koja se brani dodirne loptu ili igra loptom tokom napadačke faze, to ne mora automatski da znači kraj faze napadačkog posjeda (APP) i početak nove faze napadačkog posjeda. Faza napadačkog posjeda završava kada:
ekipa koja se brani osvoji „kontrolisani posjed“ lopte, tj. kada igrač ekipe koja se brani:
„izbije“ loptu bez bilo kakvog protivničkog pritiska
jasno kontroliše loptu i kreće se s njom ili dodaje loptu.
Jasno je da igraci Sirokog Brijega nisu osvojili kontrolisani posjed tako da nije doslo do prekida faze napadackog posjeda Zeljeznicara. Dakle, VAR je opravdano ponistio gol.