Ma ne vidim ja da je on nešto slagao. Vjerovatno nije bilo koncenzusa do ponedjeljka. On je tu radio sve u dogovoru sa Hordama kao i uvijek, sto jasno vidis u nastavku. Oni rekli necemo 500 hoćemo 1000 pošalji ili necemo ni ići i to je to.svemalim1 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:22jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:17Ni kad je bilbord sebi platio za rođendan nismo ustanovili o kakvom se tu poremecenom sistemu vrijednosti radi i populisti ? Ni kad je repki cestitao u svoje ime preko klupskog profila ? Frajer debil. Ne morate nas sad drkat jer je Ismir muflon.posteno, ali samo kazem. mislim nemam ja sta braniti hz, ali nije ni samo do grupe kad ne uputis odgovor na vrijeme. eto trazi ti milju karata, ali bar ispostuj da ne zakasnis. sad je on sam sebi skocio u stomak sa saopstenjem bez ikakvog razloga i pokazao se kao lazov, a zasto pojma nemam.
Mislim ovdje fkt on ništa nije kriv. Ni on ni niko iz kluba. Navijačka grupa je mogla prihvatiti 500 karti sto je izrazito dobra ponuda u skladu s okolnostima. Mogli ste nikako ne dati karte pravi vam se tribina i cao. Mupu kažeš da nećeš gostujuće navijače njima svane. Tako da nije ni do vas ovaj put. Ali me ni to vjeruj mi ne cudi. Vidis da smo u kur.cu na svim poljima. Bas diskutujem kako bi vas 500 otišlo gore pojelo tribinu i sigurno ne bi odbili.