Premijer liga BiH - aktuelno
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljo bio spreman odreci se 1500-1800 stolica koje bi otpale na tampon zone, na vec skracen kapacitet. Znaci, pristali smo da nas bude 7500 umjesto 10000 a pitarima opet ne valjamo 
Pa nije morao uopšte birat.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:17Ni kad je bilbord sebi platio za rođendan nismo ustanovili o kakvom se tu poremecenom sistemu vrijednosti radi i populisti ? Ni kad je repki cestitao u svoje ime preko klupskog profila ? Frajer debil. Ne morate nas sad drkat jer je Ismir muflon.svemalim1 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:10pa nije trebao duska, ali ne treba ni da laze u saopstenju i glumi zrtvu. zar nije glupo da 3 dana zakasni s odgovorom i onda pocne da glumata?jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:04I valjda je Homer trebao saopstenje napisat **** HZ uprava malenih je upravu.
Satra vas nerealnost, ne znate bit objektivni ni u čemu.
Sto se ovog Colpe tiče , mogo si izabrat da ti ne igra B tim i da “baciš” 2-3 miliona ili da kažeš ok. Sumnjam da bi neko uradio drugačije.
Samo malo objektivnosti u vezi svega.
Jeste kad se doveo u situaciju da mora birat jer je na svoju ruku nagomilao igrače za B ekipu bez da uopšte zna hoće li se takmičit.
MNON
- jurisicduska
- Kontakt:
Postoje informacije da bilo koji saziv bude da ćemo se takmiciti s b ekipom, tako da ta nagađanja su za sad preuranjena. Malo ima i novinarske namjerne zlobe.Noke995 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:55Pa nije morao uopšte birat.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:17Ni kad je bilbord sebi platio za rođendan nismo ustanovili o kakvom se tu poremecenom sistemu vrijednosti radi i populisti ? Ni kad je repki cestitao u svoje ime preko klupskog profila ? Frajer debil. Ne morate nas sad drkat jer je Ismir muflon.
Sto se ovog Colpe tiče , mogo si izabrat da ti ne igra B tim i da “baciš” 2-3 miliona ili da kažeš ok. Sumnjam da bi neko uradio drugačije.
Samo malo objektivnosti u vezi svega.
Jeste kad se doveo u situaciju da mora birat jer je na svoju ruku nagomilao igrače za B ekipu bez da uopšte zna hoće li se takmičit.
A to gore se slažem, ali ne radi se o najbistrijoj osobi. On prvo kaže hop pa skoci. Ili ne skoči, samo kaže hop i ubjedjuje sve oko sebe da je skočio a ovi mu aplaudiraju kao da je Duplantis
Ma niko nije ni pitao horde za misljenje hoce li ici na derbi.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:29
Mislim ovdje fkt on ništa nije kriv. Ni on ni niko iz kluba. Navijačka grupa je mogla prihvatiti 500 karti sto je izrazito dobra ponuda u skladu s okolnostima. Mogli ste nikako ne dati karte pravi vam se tribina i cao. Mupu kažeš da nećeš gostujuće navijače njima svane. Tako da nije ni do vas ovaj put. Ali me ni to vjeruj mi ne cudi. Vidis da smo u kur.cu na svim poljima. Bas diskutujem kako bi vas 500 otišlo gore pojelo tribinu i sigurno ne bi odbili.
Mirvic tako odlucio i zavrsena prica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma šta b ekipa i ima što će igrati u kantonu ?? Ozbiljnije su utakmice srijedom prijateljske protiv premijer lige . I ne kontam sta je to Colpa pomogao kako ?
Vidim da je ispusio kako uopste da nam je pomogao ?
Vidim da je ispusio kako uopste da nam je pomogao ?
Uđi na naš pdf i vidjećeš da pišeš gluposti. Bukvalno je većina raje protiv ove odluke i ne slaže se sa istom. I baš me zanima da li ćemo dobiti više ulaznica kada jug bude gotov.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:02Kad vidis generalno koliko histerisu na ovu odluku i koliko ne shvataju, tek tad mozes shvatiti kako je Mirvicu lahko da pila ovu nejac i da radi s njima sta hoce. Bukvalno kao da ciljano zna da su mu vecina ovce koji vide kratkorocno i na slicne nacine ih hajca od kako je tu. Nevjerovatno. A jos nevjerovatnije je da im se to ponavlja iz godine u godinu, a oni svaki put nasjednu ko prvi put. Pricam o vecini njihovih navijaca, ima ih i realnih ciji glas se slabo cuje.
1500 i kad bude jug gotov nema tu sta vise, malo prosiriti da se ne gurate i tjt. Usao sam na pdf i dobio sam napad od ovog pitar6785 kako vec, koju kolicinu gluposti izbaci iz sebe u jednom postu nevjerovatno.NoProfit je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:32Uđi na naš pdf i vidjećeš da pišeš gluposti. Bukvalno je većina raje protiv ove odluke i ne slaže se sa istom. I baš me zanima da li ćemo dobiti više ulaznica kada jug bude gotov.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:02Kad vidis generalno koliko histerisu na ovu odluku i koliko ne shvataju, tek tad mozes shvatiti kako je Mirvicu lahko da pila ovu nejac i da radi s njima sta hoce. Bukvalno kao da ciljano zna da su mu vecina ovce koji vide kratkorocno i na slicne nacine ih hajca od kako je tu. Nevjerovatno. A jos nevjerovatnije je da im se to ponavlja iz godine u godinu, a oni svaki put nasjednu ko prvi put. Pricam o vecini njihovih navijaca, ima ih i realnih ciji glas se slabo cuje.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mene je jedan udario prije par godina samo zato jer sam gledao u jarana i smijao se, pitao me šta je smiješno samo mu rekao pa pregledate me treći put a on kaže mi ćemo te pregledati koliko mi puta hoćemoavenija je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:04Jedini sposoban MUP koji želi raditi svoj posao i jedini normalan stadion koji moze primiti 2500 gostujucih navijača bez problema Bilino Polje, sve ostalo je sprdnja. Dodjes u kojoj god brojci gledas meč 90 minuta prati te SPJ Zenica najelitnija jedinica i cao. Pomislis na narede, ****, divljanje pometu te i mrš. Ja razumijem da to nije moguce u manjim mjestima gdje nema 50 specijalaca za organizaciju i gdje imaju dvije polutribine, ali Sarajevo, Zenica, Mostar, Tuzla, Banja Luka..tu mora biti uvijek osiguran dolazak svim navijačima od 0 do 90 minute u HUMANIM USLOVIMA. Znaci kao na BP, ogromna pratnja policije kad je derby, dolazak u 1 minuti, WC, voda, cijela tribina, i odlazak nakon meča.
Ovo što rade u Sarajevu sa najvecim derbijem u državi koji i jest najveći zbog navijačkog rivalstva je gašenje i uništavanje toga derbija. Jednostavno neće da rade svoj posao i da se maltretiraju organizacijom. Niko tu nije čist, ni MUP, ni Željo ni Sarajevo.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Sreća pa se ti tu ništa ne pitaš.Pablo11 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:381500 i kad bude jug gotov nema tu sta vise, malo prosiriti da se ne gurate i tjt. Usao sam na pdf i dobio sam napad od ovog pitar6785 kako vec, koju kolicinu gluposti izbaci iz sebe u jednom postu nevjerovatno.NoProfit je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:32Uđi na naš pdf i vidjećeš da pišeš gluposti. Bukvalno je većina raje protiv ove odluke i ne slaže se sa istom. I baš me zanima da li ćemo dobiti više ulaznica kada jug bude gotov.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2025, 13:02Kad vidis generalno koliko histerisu na ovu odluku i koliko ne shvataju, tek tad mozes shvatiti kako je Mirvicu lahko da pila ovu nejac i da radi s njima sta hoce. Bukvalno kao da ciljano zna da su mu vecina ovce koji vide kratkorocno i na slicne nacine ih hajca od kako je tu. Nevjerovatno. A jos nevjerovatnije je da im se to ponavlja iz godine u godinu, a oni svaki put nasjednu ko prvi put. Pricam o vecini njihovih navijaca, ima ih i realnih ciji glas se slabo cuje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne leti pred rudu ....**** te onStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 sep 2025, 14:26Ide li neka zahvalnica Colpi?
Odradio vam je ipak dobar posao.
Ovoga puta zaista moram pohvaliti ogromnu većinu navijača Sarajeva jer nisu dopustili da prođe i ovaj spin i laž uprave kluba. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
bordobijeli
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije isitna. Horde su odlucile ne ici na derbi.let3 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:26Ma niko nije ni pitao horde za misljenje hoce li ici na derbi.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 15:29
Mislim ovdje fkt on ništa nije kriv. Ni on ni niko iz kluba. Navijačka grupa je mogla prihvatiti 500 karti sto je izrazito dobra ponuda u skladu s okolnostima. Mogli ste nikako ne dati karte pravi vam se tribina i cao. Mupu kažeš da nećeš gostujuće navijače njima svane. Tako da nije ni do vas ovaj put. Ali me ni to vjeruj mi ne cudi. Vidis da smo u kur.cu na svim poljima. Bas diskutujem kako bi vas 500 otišlo gore pojelo tribinu i sigurno ne bi odbili.
Mirvic tako odlucio i zavrsena prica.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bilo je to dobro vrijeme. Sve na kredit, sve za raju, jarane. U auto naspi čorbe. Pa na derbi, slavi pobjede.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Shategabri
- Kontakt:
I šta velite, vi ponudili 515 karata, al ponuda vrijedi ograničeno, ako se javimo, ako ne, sami smo krivi.
A vi jedva dočekali.
Koje ste vi namazane lisice!
E, ovako se, gospodo urušava derbi!
I nije vam prvi put, al ćete naći načina da opet okrivite nas
Nema veze, da se ja pitam na idućem derbiju na Koševu bih vam dao jug i dva sektora zapada.
To bi bila taman poruka.
A vi jedva dočekali.
Koje ste vi namazane lisice!
E, ovako se, gospodo urušava derbi!
I nije vam prvi put, al ćete naći načina da opet okrivite nas
Nema veze, da se ja pitam na idućem derbiju na Koševu bih vam dao jug i dva sektora zapada.
To bi bila taman poruka.
Koševo Zapad
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedno me zanima, da li će Posušje da se sagne i nagu.zi Borcu u nedjelju?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Moraju.kolezeljovac je napisao/la: ↑24 sep 2025, 18:15Jedno me zanima, da li će Posušje da se sagne i nagu.zi Borcu u nedjelju?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Moja greska, mora biti 5% prema pravilu. Opet je to tu negdje.NoProfit je napisao/la: ↑24 sep 2025, 16:59Sreća pa se ti tu ništa ne pitaš.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Objektivno da nema repova ni prošlosti a neko to treba zaustaviti. Sarajevo je oduvijek bilo grad malo drugačijih ljudi, ali kako su nam u upravama Amerikanac i kod vas sve osim Sarajlija ovi nekakvi politički subjekti , došlje oni ne mogu to da shvate.
Koševo ima 30+ kapacitet , kako mi nikad necemo popunit 30+ hiljada na derbiju sasvim je logično da vam damo cijeli Jug i dio zapada, nekih 10k ulaznica. Sto je sasvim uredu. Nama ostane 20 uz te tampon zone.
Grbavica kad se Jug napravi će imati 15k. Logično je da nama date 3 k , vama ostane 11 uz tampon zone. Sasvim pristojno. Ka se napravi zapad a biće i to nekad treba nam dati cijeli sjever i to je to.
Koševo ima 30+ kapacitet , kako mi nikad necemo popunit 30+ hiljada na derbiju sasvim je logično da vam damo cijeli Jug i dio zapada, nekih 10k ulaznica. Sto je sasvim uredu. Nama ostane 20 uz te tampon zone.
Grbavica kad se Jug napravi će imati 15k. Logično je da nama date 3 k , vama ostane 11 uz tampon zone. Sasvim pristojno. Ka se napravi zapad a biće i to nekad treba nam dati cijeli sjever i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Noke995 i 22 gosta.