Premijer liga BiH - aktuelno

svemalim1
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svemalim1 » 24 sep 2025, 15:22

jurisicduska je napisao/la:
24 sep 2025, 15:17
svemalim1 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:10
24 sep 2025, 15:04
I valjda je Homer trebao saopstenje napisat **** HZ uprava malenih je upravu.

Satra vas nerealnost, ne znate bit objektivni ni u čemu.
pa nije trebao duska, ali ne treba ni da laze u saopstenju i glumi zrtvu. zar nije glupo da 3 dana zakasni s odgovorom i onda pocne da glumata?
Ni kad je bilbord sebi platio za rođendan nismo ustanovili o kakvom se tu poremecenom sistemu vrijednosti radi i populisti ? Ni kad je repki cestitao u svoje ime preko klupskog profila ? Frajer debil. Ne morate nas sad drkat jer je Ismir muflon.
:rol: posteno, ali samo kazem. mislim nemam ja sta braniti hz, ali nije ni samo do grupe kad ne uputis odgovor na vrijeme. eto trazi ti milju karata, ali bar ispostuj da ne zakasnis. sad je on sam sebi skocio u stomak sa saopstenjem bez ikakvog razloga i pokazao se kao lazov, a zasto pojma nemam.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2025, 15:29

svemalim1 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:22
svemalim1 je napisao/la:

pa nije trebao duska, ali ne treba ni da laze u saopstenju i glumi zrtvu. zar nije glupo da 3 dana zakasni s odgovorom i onda pocne da glumata?
Ni kad je bilbord sebi platio za rođendan nismo ustanovili o kakvom se tu poremecenom sistemu vrijednosti radi i populisti ? Ni kad je repki cestitao u svoje ime preko klupskog profila ? Frajer debil. Ne morate nas sad drkat jer je Ismir muflon.
:rol: posteno, ali samo kazem. mislim nemam ja sta braniti hz, ali nije ni samo do grupe kad ne uputis odgovor na vrijeme. eto trazi ti milju karata, ali bar ispostuj da ne zakasnis. sad je on sam sebi skocio u stomak sa saopstenjem bez ikakvog razloga i pokazao se kao lazov, a zasto pojma nemam.
Ma ne vidim ja da je on nešto slagao. Vjerovatno nije bilo koncenzusa do ponedjeljka. On je tu radio sve u dogovoru sa Hordama kao i uvijek, sto jasno vidis u nastavku. Oni rekli necemo 500 hoćemo 1000 pošalji ili necemo ni ići i to je to.

Mislim ovdje fkt on ništa nije kriv. Ni on ni niko iz kluba. Navijačka grupa je mogla prihvatiti 500 karti sto je izrazito dobra ponuda u skladu s okolnostima. Mogli ste nikako ne dati karte pravi vam se tribina i cao. Mupu kažeš da nećeš gostujuće navijače njima svane. Tako da nije ni do vas ovaj put. Ali me ni to vjeruj mi ne cudi. Vidis da smo u kur.cu na svim poljima. Bas diskutujem kako bi vas 500 otišlo gore pojelo tribinu i sigurno ne bi odbili.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 24 sep 2025, 15:37

24 sep 2025, 15:29
svemalim1 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:22

Ma ne vidim ja da je on nešto slagao. Vjerovatno nije bilo koncenzusa do ponedjeljka. On je tu radio sve u dogovoru sa Hordama kao i uvijek, sto jasno vidis u nastavku. Oni rekli necemo 500 hoćemo 1000 pošalji ili necemo ni ići i to je to.

Mislim ovdje fkt on ništa nije kriv. Ni on ni niko iz kluba. Navijačka grupa je mogla prihvatiti 500 karti sto je izrazito dobra ponuda u skladu s okolnostima. Mogli ste nikako ne dati karte pravi vam se tribina i cao. Mupu kažeš da nećeš gostujuće navijače njima svane. Tako da nije ni do vas ovaj put. Ali me ni to vjeruj mi ne cudi. Vidis da smo u kur.cu na svim poljima. Bas diskutujem kako bi vas 500 otišlo gore pojelo tribinu i sigurno ne bi odbili.
pa valjda kad postoji nekakav rok dogovoris se prije toga, ne da provlacis izmedju redova da si ti neka zrtva i da ti se nije izaslo u susret. izasli smo mi itekako, cak i previse za moj ukus, jer smo kontra nasih navijaca bili spremni da se odreknemo dijela kapaciteta i vama omogucimo da dodjete, a sto kazes nismo morali. sad ja ne znam sta je bilo na relaciji vas klub-hz, ali je cudno. meni hz isto nisu jasne, jer zasto gubiti podrsku i uz to nama omoguciti da sami ispunimo stadion, ali dobro, vasa stvar.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 24 sep 2025, 15:39

Dobra majica

slika

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 sep 2025, 15:48

Zeljo bio spreman odreci se 1500-1800 stolica koje bi otpale na tampon zone, na vec skracen kapacitet. Znaci, pristali smo da nas bude 7500 umjesto 10000 a pitarima opet ne valjamo :rol:

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 24 sep 2025, 15:55

svemalim1 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:04
I valjda je Homer trebao saopstenje napisat **** HZ uprava malenih je upravu.

Satra vas nerealnost, ne znate bit objektivni ni u čemu.

Sto se ovog Colpe tiče , mogo si izabrat da ti ne igra B tim i da “baciš” 2-3 miliona ili da kažeš ok. Sumnjam da bi neko uradio drugačije.

Samo malo objektivnosti u vezi svega.
Pa nije morao uopšte birat.
Jeste kad se doveo u situaciju da mora birat jer je na svoju ruku nagomilao igrače za B ekipu bez da uopšte zna hoće li se takmičit.
MNON

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2025, 16:03

Noke995 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:55
svemalim1 je napisao/la:

Sto se ovog Colpe tiče , mogo si izabrat da ti ne igra B tim i da “baciš” 2-3 miliona ili da kažeš ok. Sumnjam da bi neko uradio drugačije.

Samo malo objektivnosti u vezi svega.
Pa nije morao uopšte birat.
Jeste kad se doveo u situaciju da mora birat jer je na svoju ruku nagomilao igrače za B ekipu bez da uopšte zna hoće li se takmičit.
Postoje informacije da bilo koji saziv bude da ćemo se takmiciti s b ekipom, tako da ta nagađanja su za sad preuranjena. Malo ima i novinarske namjerne zlobe.

A to gore se slažem, ali ne radi se o najbistrijoj osobi. On prvo kaže hop pa skoci. Ili ne skoči, samo kaže hop i ubjedjuje sve oko sebe da je skočio a ovi mu aplaudiraju kao da je Duplantis

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 sep 2025, 16:26

Ma niko nije ni pitao horde za misljenje hoce li ici na derbi.
Mirvic tako odlucio i zavrsena prica.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 16:27

Ma šta b ekipa i ima što će igrati u kantonu ?? Ozbiljnije su utakmice srijedom prijateljske protiv premijer lige . I ne kontam sta je to Colpa pomogao kako ?
Vidim da je ispusio kako uopste da nam je pomogao ?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 24 sep 2025, 16:32

KONTRASVIH je napisao/la:
24 sep 2025, 13:02
Kad vidis generalno koliko histerisu na ovu odluku i koliko ne shvataju, tek tad mozes shvatiti kako je Mirvicu lahko da pila ovu nejac i da radi s njima sta hoce. Bukvalno kao da ciljano zna da su mu vecina ovce koji vide kratkorocno i na slicne nacine ih hajca od kako je tu. Nevjerovatno. A jos nevjerovatnije je da im se to ponavlja iz godine u godinu, a oni svaki put nasjednu ko prvi put. Pricam o vecini njihovih navijaca, ima ih i realnih ciji glas se slabo cuje.
Uđi na naš pdf i vidjećeš da pišeš gluposti. Bukvalno je većina raje protiv ove odluke i ne slaže se sa istom. I baš me zanima da li ćemo dobiti više ulaznica kada jug bude gotov.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 24 sep 2025, 16:38

NoProfit je napisao/la:
24 sep 2025, 16:32
Kad vidis generalno koliko histerisu na ovu odluku i koliko ne shvataju, tek tad mozes shvatiti kako je Mirvicu lahko da pila ovu nejac i da radi s njima sta hoce. Bukvalno kao da ciljano zna da su mu vecina ovce koji vide kratkorocno i na slicne nacine ih hajca od kako je tu. Nevjerovatno. A jos nevjerovatnije je da im se to ponavlja iz godine u godinu, a oni svaki put nasjednu ko prvi put. Pricam o vecini njihovih navijaca, ima ih i realnih ciji glas se slabo cuje.
Uđi na naš pdf i vidjećeš da pišeš gluposti. Bukvalno je većina raje protiv ove odluke i ne slaže se sa istom. I baš me zanima da li ćemo dobiti više ulaznica kada jug bude gotov.
1500 i kad bude jug gotov nema tu sta vise, malo prosiriti da se ne gurate i tjt. Usao sam na pdf i dobio sam napad od ovog pitar6785 kako vec, koju kolicinu gluposti izbaci iz sebe u jednom postu nevjerovatno.
Fk Željezničar.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 24 sep 2025, 16:47

avenija je napisao/la:
24 sep 2025, 13:04
Jedini sposoban MUP koji želi raditi svoj posao i jedini normalan stadion koji moze primiti 2500 gostujucih navijača bez problema Bilino Polje, sve ostalo je sprdnja. Dodjes u kojoj god brojci gledas meč 90 minuta prati te SPJ Zenica najelitnija jedinica i cao. Pomislis na narede, ****, divljanje pometu te i mrš. Ja razumijem da to nije moguce u manjim mjestima gdje nema 50 specijalaca za organizaciju i gdje imaju dvije polutribine, ali Sarajevo, Zenica, Mostar, Tuzla, Banja Luka..tu mora biti uvijek osiguran dolazak svim navijačima od 0 do 90 minute u HUMANIM USLOVIMA. Znaci kao na BP, ogromna pratnja policije kad je derby, dolazak u 1 minuti, WC, voda, cijela tribina, i odlazak nakon meča.

Ovo što rade u Sarajevu sa najvecim derbijem u državi koji i jest najveći zbog navijačkog rivalstva je gašenje i uništavanje toga derbija. Jednostavno neće da rade svoj posao i da se maltretiraju organizacijom. Niko tu nije čist, ni MUP, ni Željo ni Sarajevo.
Mene je jedan udario prije par godina samo zato jer sam gledao u jarana i smijao se, pitao me šta je smiješno samo mu rekao pa pregledate me treći put a on kaže mi ćemo te pregledati koliko mi puta hoćemo :bih: :bih:
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 24 sep 2025, 16:59

Pablo11 je napisao/la:
24 sep 2025, 16:38
NoProfit je napisao/la:
24 sep 2025, 16:32
1500 i kad bude jug gotov nema tu sta vise, malo prosiriti da se ne gurate i tjt. Usao sam na pdf i dobio sam napad od ovog pitar6785 kako vec, koju kolicinu gluposti izbaci iz sebe u jednom postu nevjerovatno.
Sreća pa se ti tu ništa ne pitaš.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 17:01

Samba71 je napisao/la:
24 sep 2025, 13:53
Pablo11 je napisao/la:
24 sep 2025, 13:52
Cuj Colpa pogurao B tim u ligu. Mangupe!
Eto neće ga više tjerati sa Hasetovog turnira. :cool:
Vidim dobro ste upoznati, kako nam je Colpa pomogao kad nije vise ni u kantonu ni savezu ??

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 sep 2025, 17:28

StrikeWarzone je napisao/la:
24 sep 2025, 14:26
Ide li neka zahvalnica Colpi?
Odradio vam je ipak dobar posao.
Ne leti pred rudu ....**** te on

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2025, 17:46

Ovoga puta zaista moram pohvaliti ogromnu većinu navijača Sarajeva jer nisu dopustili da prođe i ovaj spin i laž uprave kluba. :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 17:50

Virtu4l je napisao/la:
24 sep 2025, 17:46
Ovoga puta zaista moram pohvaliti ogromnu većinu navijača Sarajeva jer nisu dopustili da prođe i ovaj spin i laž uprave kluba. :salut:
Šta bi s Colpom jel nam pomogo ?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2025, 17:56

let3 je napisao/la:
24 sep 2025, 16:26

Ma niko nije ni pitao horde za misljenje hoce li ici na derbi.
Mirvic tako odlucio i zavrsena prica.
Nije isitna. Horde su odlucile ne ici na derbi.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 24 sep 2025, 17:57

Bilo je to dobro vrijeme. Sve na kredit, sve za raju, jarane. U auto naspi čorbe. Pa na derbi, slavi pobjede.

....sve drugo će proći!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 sep 2025, 18:06

I šta velite, vi ponudili 515 karata, al ponuda vrijedi ograničeno, ako se javimo, ako ne, sami smo krivi.
A vi jedva dočekali.
Koje ste vi namazane lisice!
E, ovako se, gospodo urušava derbi!
I nije vam prvi put, al ćete naći načina da opet okrivite nas ;)
Nema veze, da se ja pitam na idućem derbiju na Koševu bih vam dao jug i dva sektora zapada.
To bi bila taman poruka.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, boki86, Burberry46, Combattente87, Zigazaga i 28 gostiju.