FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Husref zamolio da skrate press jer se ne osjeca dobro.
Taman, daj ostavku i vadi se na zdravlje. Svi zadovoljni.
Zbog tebe ce i nas na KUMU da primaju kolektivno
Taman, daj ostavku i vadi se na zdravlje. Svi zadovoljni.
Zbog tebe ce i nas na KUMU da primaju kolektivno
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mala ispravka, Mlinarić je između ostalog i desetka, samo nema s kim igrati u moru ovih naših zvjezdica.Kyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:32Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:01Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.
O dešavanjima na terenu:
Naš naveći problem od dolaska “investitora” jeste što nemamo više srce a prsimo se, svaki povratnik (Cimirot, Duljevic i co) ili osoba sa jakim CV (TSS, Vrnacic, Ljajic, Rile i sl) nisu ja željenom lvl iz prostog razloga što mi nemamo srce i ljudi dodju odrade dobiju neke parice i to je to, jednostavno kad su vidjeli kako je to u evropi a ovdje ti dodje Ajla i kaze kako ces igrati u fazi odbrane/napada ne bi ni ja igr’o. Dok u drugim klubovima i u prvom i u drugom mandatu su igraci na lvl. (Grahovac, Susic, Cuze) a ovi sa CV (Boljevic, Kvrzic, Savic, pa i ovaj Jojic)
Druga stvar su uprava/treneri koji imaju lične interese a ne interese kluba, uprava na celu sa Ajlom je kriva za sve od tenera pa i mimo njega, a treneri su krivi jer ne znaju i da i ZZ spada u njih jer je doveo ove talente poput Bralica, Butica i sl. no ipak je izvukao maksimum i vise od toga iz Mujkica, Kupresaka, Gulija i sl, Rozman iz Renana/Hamze, Mirza iz Ziljkica, Mustafica a HM nece iz nikog jer je on naucio na Titino dobar i na ego a ne na razgovor i prijateljstvo. Kakva kohezija vlada u ekipi dovoljno govori slika sa terena kad Mamasa Troupee udara i kod koškanja niko ne dolazi od naših mimo kapitena koji je tu kasnije dolaze nasa dvojica vecinom Beganovic i Rile.
O “taktici” i postavci same igre greske su evidentne Francis ne moze igrat LWB, Mlinaric nije 10tka, Bralic ne moze igrati derbi utk, Butic nije za C ekipe.
Mene samo zanima kad ce poceti bojkot/štrajk/suprostavljanje gosp Mirvicu i njegovim pulenima.
- luckystrike
- Kontakt:
Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.Kyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:32Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:01Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.
Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.
Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
šta šta je, je*em ti
Moliti boga da Radnik i Posusje ne dosdju do boda/ova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ko nas sad preuzima, prijestolonasljednik Bin Salman?
Nece taj dati ostavku, nema sanse, uglavnom ne na njegovu stetu tj. bez $$$ on nece nigdje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nikad ja nisam rekao da je Husref bolji od Zekića, samo sam govorio da je i Zoran imao svojih grešaka i u vođennu ekipe i u izmjenama i u igračima koje je tražio da se dovedu. Husref ili neko deseti manje više bi ti bila ista situacija jer je ekipa u rasulu. Mislim glupo je pričati o tome kakav ti je trener kad ti igrači iz kola u kolo prave greške koje se ne prave ni u kantonalnoj. Ne može me niko ubijediti da je Adžem bolji trener od Husrefa nikako. Ja sam i rekao što se tiče Husrefa nek su ga doveli ali nek odma počnu tražiti novog trenera za Januar ili kraj sezone, svakako bi ista sitacija bila nakon onakvog odlaska Zekića gdje ekipa koja je ionako bila katastrofalno spremljena pada i psihički khurcu za ušiajdohordas je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00Pa eto da ih nisi nijednom pobjedio, nadigrao si ih svaki puta i imao moralnu satisfakciju kakvu takvu i nisi imao sikirancije prije derbija.pitara je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:40Cuj pitanje bilo koliko razlike jednom ih dobili 2-1ajdohordas je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:37I dodju mi debili i kazu sta smo imali sa Zekicem, nista to puno bolje nije bilo...
Napusite mi se qrca svi do jednog.
Imao si svaki derbi pisanje po njima i pitanje je bilo bukvalno tad sa koliko razlike.
Imao si 4 poraza u sezoni sad vec imas 5/6
Yebo im Husref najmilije mrtve koje imaju
Tjerajte se svi u qrac koji ga slijepo branite i podrzavate.
Izdominiras Krajovu u tri poluvremena sad te Adzem oduči od fudbala.
Yebem li vam mrtve !!!!
I oni su bili puno losija ekipa nego sad
15 minuta utakmice protiv Radnika nas je unazadilo godine i godine
Evo sad ti tik toker strpa tri komada i sta cemo ?
Ne valja Zoran jelde ? Valja Husref, dobar je Husref samo nas on moze vodit.
Pa nije @NazorUso budala ovdje a momka ste svi prozivali i pljuvali.
I nije mi relevantan lik koji je podržavao upravu koja nas je ukanalila najviše i lopovlukom uništila šansu da započnemo dominaciju ligom, i njegova mržnja prema Musemiću potiče iz one situacije kad ge je Sabrina otjerala
samo cu reci TUZNO izgleda FKSarajevo
ne znam kako ce se zavrsiti ovaj prvi dio sezone i ne znam sta se moze promjeniti da idemo na bolje.
moja neka vizija
treba nam novi trener pod hitno
Mlinaric je nas najbolji napadac i mora igrati spica
ne znam kako ce se zavrsiti ovaj prvi dio sezone i ne znam sta se moze promjeniti da idemo na bolje.
moja neka vizija
treba nam novi trener pod hitno
Mlinaric je nas najbolji napadac i mora igrati spica
Bice izgleda uskoro opet plakanja pred kamerama i podebljanja bankovnog racuna, cirkus se nastavlja…
Zamisli da ti trener izjavi na presu da smo izgubili 4 gostujuce utakmice jer smo igrali protiv ”kvalitetnih” protivnika , isto ko da vodi Igman a ne FK SARAJEVO. Jel moguce ovo
-
- Kontakt:
Penal je bio sto jest jest. Cist ko suza. Ne mogu da vjerujem da var nije gledaoluckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:35Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.Kyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:32Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:01Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.
Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.
Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da to nije daleko od realizacije.
Otom potom, ali eto..
Daj Bože da sam u pravu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne treba podnijeti ostavku Husref, vec Mirvic. On je taj koji je svojim vođenjem u cetri godine deset trenera promijenio i na kraju doveo bolesnog čovjeka da vodi ekipu. Možda je ovo ustvari zatvaranje kruga i da na kraju taj koji je toliko izblamirao klub, toliko promijenio trenera , ako Bogda, sam podnese ostavku i prepusti klub nekome drugom. Mirvic, treba da ide jer ne zna voditi niti upravljati sa sportskim kolektivom. Naravno sa njim treba otići, Ajla i svi oni koji su mu klimali glavama na sve njegove gluposti i poteze koje je povlacio
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 27 sep 2025, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Du hast noch keinen unbefristetMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:22Ti si onako pametan čovjek, pa ću ti reći ovo: kad čovjek pročita ovako ovdje neke stvari, imam više razloga za zadovoljstvo kad mi se Aufenthalt produži. Iako s druge strane duša vene.scholsey je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:18Naravno. Uvijek politički korektan. Samo mi zastario rječnik.. nije do mene, nego do onih koji ga uređuju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:13
Je li misliš na one "maknute" šifre iz MKB ili..
Btw, ovaj mi komentar liči na one botovske, što možemo pročitati na prekodrinskim portalima.![]()
Neka ga ba. Nek mase vide s čim imamo posla.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Muftic je vise promasio loptu nego sto je dosao do nje i vidi se da je nagazio Gulya . Crvrni takodje bez problema mogao pokazati .luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:35Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.Kyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:32Tebri start nad Beganovicem moze se okarakterisat kao žuti karton, penal nije bio jer je Muftić prvo dirao loptu i izbio istu.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:01Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nije drug football manager, uozbilji se. Dugo si ovdje, znam da si pametan lik, ali neće čovjek otići jer ima svoj udio u klubu i to je to, znaš i sam da to nije tako lako kao "podnijeti ostavku".obrijanopile je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:47Ne treba podnijeti ostavku Husref, vec Mirvic. On je taj koji je svojim vođenjem u cetri godine deset trenera promijenio i na kraju doveo bolesnog čovjeka da vodi ekipu. Možda je ovo ustvari zatvaranje kruga i da na kraju taj koji je toliko izbrisao klub, toliko promijenio trenera , ako Bogda, sam podnese ostavku i prepusti klub nekome drugom. Mirvic, treba da ide jer ne zna voditi niti upravljati sa sportskim kolektivu. Naravno sa njim treba otići, Ajla i svibanj koji su mi modeli glavama na sve njegove gluposti.
Svakako da će izgleda doći vrijeme gdje će njegov uticaj biti manji dolaskom novog investitora, ali to je već daleka budućnost, da je preživit dan što slijedi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nabijem te na qurac Gojko.A znao si oderati klub koji te stvorio.Sad ce prvi boli tebe qurac za Sarajevo i derbi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ali evo i ovo slavlje je pokazatelj koliko njima znaci derbi, oni protiv nas i bod slave. A pobjeda im je kao osvajanje lige sampiona. To je dokaz koliki kompleks imaju i koliko se naloze protiv nas. Dok mi kad dobijemo derbi, otpjeva se koja pjesma ispred tribine i ide se dalje.
Promijenili smo milion igraca i milion trenera, svaki put dodjemo na isto. Dovoljno
Mirva sve ovo rasprodaj i kupi prnje zajedno s trebama svojim Allaha ti dragog, sve izvuci i prodaj nas jos za koji milion i to izvuci i nikad slicnog aBd ne imali
Mirva sve ovo rasprodaj i kupi prnje zajedno s trebama svojim Allaha ti dragog, sve izvuci i prodaj nas jos za koji milion i to izvuci i nikad slicnog aBd ne imali
Kažu neki evo gore u postovima i Zekić imao grešaka, ali mi konstantno analiziramo rad trenera, ali mnoga su pitanja kakvu podršku imaju ti ljudi i neovisnost u radu. Ne može ti neko govoriti ko treba da igra, a ti da odgovaraš i snosiš posljedice za rezultate.
Ako ti se neko mješa u posao dovodeći igrače koje ne želiš i određujući ko treba igrati, a ko ne kako da nemaš greške u radu ?
Riba se čisti od glave pa do pete, zaista kad ćemo naučiti.
Mi kao navijači moramo prestati pušiti populizam kojim nas pokušavaju kupiti i zamaskirati oči. Niko ne kaže da moramo biti prvaci svake godine, ali daj realan vremenski cilj i dovedi ljude koji ga mogu ostvariti, a prije svega daj ljudima vrijeme i kontinuitet.
Kako god, teška noć pred nama, a pogled u bližu budućnost neizvjestan.
Ako ti se neko mješa u posao dovodeći igrače koje ne želiš i određujući ko treba igrati, a ko ne kako da nemaš greške u radu ?
Riba se čisti od glave pa do pete, zaista kad ćemo naučiti.
Mi kao navijači moramo prestati pušiti populizam kojim nas pokušavaju kupiti i zamaskirati oči. Niko ne kaže da moramo biti prvaci svake godine, ali daj realan vremenski cilj i dovedi ljude koji ga mogu ostvariti, a prije svega daj ljudima vrijeme i kontinuitet.
Kako god, teška noć pred nama, a pogled u bližu budućnost neizvjestan.