FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako da te ne voooliiim.... 

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- dubioza144
- Kontakt:
Oprostiii sto sam biooo barabaa jer nisam znaoo da si tako slaba nisam znao da ces plakati 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Svaka čast Adžemu jer je stvorio TIM, fakat ginu svi jedan za drugog. Možda još Boljević da prihvati da u derbiju čak i on može ući u 89. minuti, ali mislim da je i on to prihvatio. Ali Adžemu zaista svaka čast jer je na djelu pokazao da niko nije iznad tima. Ko sad spominje Krpića i Radovca? Niko. E u tome je stvar. Zato ja Adi Adžemu vjerujem i podržavam ga kad odluči skloniti šetače, dizelaše i zvjezdice.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
O kakvim pojacanjima Adzem prica na press poslije tekme? Jel to ima jos nekih novi imena u igri?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa imaš ovih par što su zadnji potpisali za nas, a nije papirologija gotova...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
kolezeljovac je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:47Pa imaš ovih par što su zadnji potpisali za nas, a nije papirologija gotova...![]()
Aha reko da nam nece doc jos kakav kapitalac kao Deni hah
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jonathan Freeman i Santiago GarciaFrDiHu je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:48kolezeljovac je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:47Pa imaš ovih par što su zadnji potpisali za nas, a nije papirologija gotova...![]()
Aha reko da nam nece doc jos kakav kapitalac kao Deni hah
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Nema više pljuvaca, sef radom i rezultatima mnogima zacepio usta.
Iste stvari je radio u Bihaću, 15 utakmica bez poraza što Bihać dugo nije vidio, jako dobar trener sretno njemu i Želji u borbi za titulu. Poslije titule da preuzme reprezentaciju 

-
- Kontakt:
Valjda bude neka parola ubrzo Ado oprosti za sve.
Realno daleko smo mi od neke super ekipe da ne bude zabune, ali je ovo liga gdje treba da imas dobru energiju i atmosferu, redovne plate i sigurno si pri vrhu. Problem je lutanje kad ti dovodia ljude koji kvare atmosferu. Ado je to dobro slozio, rijesio se nekih igraca, napravio tim i dobro to ide. Bitno je da se ostavi srce na terenu i nece izostati rezultati.
Realno daleko smo mi od neke super ekipe da ne bude zabune, ali je ovo liga gdje treba da imas dobru energiju i atmosferu, redovne plate i sigurno si pri vrhu. Problem je lutanje kad ti dovodia ljude koji kvare atmosferu. Ado je to dobro slozio, rijesio se nekih igraca, napravio tim i dobro to ide. Bitno je da se ostavi srce na terenu i nece izostati rezultati.
ja meraka sta je ovo ovako neobično dvije tekme zaredom izaco sretan sa stadiona
Najvece smece koje su forumi vidjeli a nije jedini ima ih jos.Pablo11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 01:45
Ovdje prosipaju pricu kako treba zaboraviti prosle trenere i ovi ih konstantno uporedjuju. Sta me briga za Corica otisao je, da li bi volio da je ostao? Naravno. Nije otisao je, Boze moj idemo dalje. Porediti za sta se ovaj borio i timove koje su vodili je smijesno. Nadam se da ce me Adzem demantovati bar 20%, ali tesko.
Kakva atmosfera i kohezija vlada ekipom.Svaka cast Adzeme.
Brko iz druge galaksije!!!
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da smo u ovako kratkom periodu otresli zrinjski borac i sarajevo. Ne treba zaboraviti da smo ne tako davno bili uniatavani bukvalno u tim utakmicama. Valjda Adzem pronadje neko rijesenje i za ove losije ekipe koje se brane.
Obeco sam da se necu javljati ak 5kola ne ode Ado al moram..
Samo da posalamima Irfu,Nodija botove mrtve raspale koje su govorile da Sosic ima prednost prije Mufte.. Napusite mi se kurca botovi raspali i ono vase Golman ne moze biti kapiten..
Samo da posalamima Irfu,Nodija botove mrtve raspale koje su govorile da Sosic ima prednost prije Mufte.. Napusite mi se kurca botovi raspali i ono vase Golman ne moze biti kapiten..
-
- Kontakt:
ma uzeli smo
Zadnja izmjena: Kajkutenjoyer, dana/u 27 sep 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kako lijep period za nas
Sta znaci ozbiljna uprava
Bez da ikog osporavam ili uzdizem, ali Tunovic je gigant
Adzem, Starovlah ljudi koji su Zeljo rade dobar posao
Mladi igraci su tu, iskusni su tu, tim je tu
Evo 2, 3 godine sve mi se vrte ideje kroz glavu, od infrastukture, mladih igraca do domacih sportskih radnika poput Adzema, Starovlaha, Svrake
Drago mi je da su se mnoge implemetirale u nas Željezničar
Željo ima najveci historiju, a i najveci potencijal u BiH
Samo da ovako nastavimo i da stvorimo konstatnost
Ne sumnjam da ce Zeljo jednog dana biti ponovo poznato ime u europskom fudbalu
Sta znaci ozbiljna uprava
Bez da ikog osporavam ili uzdizem, ali Tunovic je gigant
Adzem, Starovlah ljudi koji su Zeljo rade dobar posao
Mladi igraci su tu, iskusni su tu, tim je tu
Evo 2, 3 godine sve mi se vrte ideje kroz glavu, od infrastukture, mladih igraca do domacih sportskih radnika poput Adzema, Starovlaha, Svrake
Drago mi je da su se mnoge implemetirale u nas Željezničar
Željo ima najveci historiju, a i najveci potencijal u BiH
Samo da ovako nastavimo i da stvorimo konstatnost
Ne sumnjam da ce Zeljo jednog dana biti ponovo poznato ime u europskom fudbalu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, imekorisnicko i 27 gostiju.