FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
60
21%
2. Borbu za Evropu
135
46%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
46
16%

Ukupno glasova: 291

MukiBek
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MukiBek » 27 sep 2025, 22:50

Da su se slusali ljudski otpadi I da napokon shvatimo da samo s nasim ljudima mozemo napraviti uspjeh, ko zna gdje bi bili sad. Isti ti ljudski sljamovi, forumski botovi I raja koja ne misli svojom glavom su od Amara napravili neprijetelja kluba. Nije vrijeme sad o tome, al ljudi pamet u glavu. Sklonite ove forumske dvorske lude I ljudske sljamove. Sami smo sebi jedino uvijek najgori.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 27 sep 2025, 22:52

Hvala ti za sreću od galaksije veću.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 27 sep 2025, 22:53

Dobiti Borca Zrinjskog i Sarajeva u kratkom periodi, Boga mi samo moze ekipa koja posjeduje dobar kvalitet

Pohvale za Karamarka, Troupe me iznenadi na beku , Jaganjac za mene najbolji pojedinac uz Muftu i Erika

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 sep 2025, 22:54

Al nareda velike pobjede Adzem u mjesec dana :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 27 sep 2025, 22:54

Trouppe doktorski. Erik izvalio kuk Cimirotu. Jaganjac dobar. Deni top. Madžid igra za ekipu. Mufta vadi, Karamarko, Sedorf beton... Adžem čestitke... Energija je tu..
VTŽ

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 sep 2025, 22:56

Bravoo Zeljo!!

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 27 sep 2025, 22:58

Kako je sef prenio kult Željezničara i na strance, vidi se da sve i jedan istinski voli i gine za klub.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 sep 2025, 23:01

Sad bih povratio kad se sjetim onih ubleha tipa Corica..

9300 nam savez stavi.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 sep 2025, 23:06

Konings nam je promasaj
Jaganjac (21), Rakic (21), Babaluk (19) su buducnost
Fali nam jedan golgeter da prenese to na njih i bicemo jos jaci
Ako je ikako moguce pokusati dovesti Muamer Brajanac (25) ili Sanel Bojadzic (26)
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2025, 23:08

NoDi80 je napisao/la:
27 sep 2025, 22:45
Kako lijep period za nas
Sta znaci ozbiljna uprava
Bez da ikog osporavam ili uzdizem, ali Tunovic je gigant
Adzem, Starovlah ljudi koji su Zeljo rade dobar posao
Mladi igraci su tu, iskusni su tu, tim je tu
Evo 2, 3 godine sve mi se vrte ideje kroz glavu, od infrastukture, mladih igraca do domacih sportskih radnika poput Adzema, Starovlaha, Svrake
Drago mi je da su se mnoge implemetirale u nas Željezničar
Željo ima najveci historiju, a i najveci potencijal u BiH
Samo da ovako nastavimo i da stvorimo konstatnost
Ne sumnjam da ce Zeljo jednog dana biti ponovo poznato ime u europskom fudbalu
Mi samo sa našim ljudima smo pravili uspjehe.
Adzem je zaradio podrsku koju su treneri sa strane imali od starta i to treba ponavljati na svakoj stranici da pojedincima udje u glavu konačno.
Pa pogledati danas Muftica, Šošica i Jaganjca koji su odigrali X derbija u mladjim kategorijama. Tu imamo još Foču koji moze pomoci i da nije povrede sigurno bi ušao veceras.
Adzem je doktoriski od starta napravio atmosferu takvu da jedni za druge ginu. Rijesio se klanova u svlačionici, neke zvjezde umisljene zakuco na klupu a strance koji su dosli motivisao i usadio im mentalitet kao da su rodjeni na Grbavici.
Veceras im dao loptu, limitirao ih na 2, 3 šanse i onda matirao iz tranzicije. Da nije Vara i Rakica bio bi debakl.
Treba pohvaliti svih 5 u odbrani koji su iznijeli najvise. Sredina je stekala jer se Erik spustao po loptu, Deni bio sam a Madzid izlazio naprijed. A napad tu i tamo, iznenadio me Jaganjac sa par poteza u stilu Dzeke, bravo dečko.
Erik je doktorski uzeo Cimirota, okrenuo kao na ringispilu i zabio.
Mušija - puši ga, pokazao da je kesa od golmana.
Idemo u Bijeljinu da naplatimo onaj remi iz prvog kola. Sto kaze šef, jedva se čeka utakmica i naredno kolo.
Nodi, Konings ce tesko moci i dobiti šansu jer trenutno U21 je na špicu a on ne moze krilo igrati.
Mozda Rakic na 10 a on u špic pa da da ruke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 27 sep 2025, 23:10

Blackwargreymon je napisao/la:
27 sep 2025, 22:58
Kako je sef prenio kult Željezničara i na strance, vidi se da sve i jedan istinski voli i gine za klub.
To su uradili navijaci, koji svaku utakmicu ispune stadion, koji neumorno idu na gostovanja u velikom broju, zamisli sta znaci Viniju i Seedorfu (i svim ostalim strancima naravno) kad izadju pred publiku Grbavice, gdje su to imali? U svojum drzavama u nizim ligama igrali pred 36 gledaoca.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 sep 2025, 23:10

Bogami, Adzem napravi tim. Ne samo da sklepa ekipu, vec timski duh, da svi obavljaju svoj dio posla, da se podrzavaju međusobno.
Mozda je u Krpicu i Radovcu imao neke truhle jabuke koje je odstranio iz ekipe i sad ima tim.
Pobjediti Zrinjski, Borac i Sarajevo u derbiju - to nije slucajno :nene: jedna moze slucajno, al tri protiv jace i skuplje ekipe, to ne moze slucajno.
Zato pohvale prije svega idu na racun Adzema :salut:

Dalje, Erick je uz Jabera najbolje pojacanje u zadnje 3 godine :!: frajer je masina na sredini terena.
Vinicius isto odlican. Truope ugasio Gulija :clap: daleko bolji u defanzivi od Odinake.

Imam tu nekih zamjerki za Milosevica i Rakica...al hajd, nije sad vrijeme za kritike.

Manijaci, navijanje, atmosfera :wtf: sta reci, onako realno :tokralju: vođa navijanja ponovo dominirao.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 27 sep 2025, 23:11

Svaka cast cijeloj ekipi momcima kapa do poda. Tesko bi bilo ikoga izdvojiti ali meni licno mnogo je drago zbog Hamze. Decko na mjestu, ima kvaliteta, treba mu utakmica da pokaze sta zna. A s druge strane mi je jos draze zbog ovih sto su pisali da ne zna da hoda, levat I tako slicno. Bravo Hamza.

Muftic
Sosic
Hamza

Nasa plava djeca. Bravo momci.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 27 sep 2025, 23:13

Čestitam momcima, kakva igra, pogotovo drugo poluvrijeme.

Opet odbrana maksimalno odradila posao. Neutralisati brzu ekipu pitara, ne dati im šanse skoro nikako, svaka čast.

Kako je lijepo konačno gledati brzu tranziciju :ljepota:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 sep 2025, 23:19

MukiBek je napisao/la:
27 sep 2025, 23:11
Svaka cast cijeloj ekipi momcima kapa do poda. Tesko bi bilo ikoga izdvojiti ali meni licno mnogo je drago zbog Hamze. Decko na mjestu, ima kvaliteta, treba mu utakmica da pokaze sta zna. A s druge strane mi je jos draze zbog ovih sto su pisali da ne zna da hoda, levat I tako slicno. Bravo Hamza.

Muftic
Sosic
Hamza

Slozio bih se u vezi Jaganjca, ima potencijal da dalje napreduje. Igra sa puno zalaganja i nekako pozitivno razmislja kad krene naprijed, vjeruje u loptu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 sep 2025, 23:21

Odbrana je bolja cisto zato sto su Alic i Troupe dosta bolji defanzivci od ubleha poput Markovica i Galica.
Plus Seedorf je bolji stoper od Sukilovica. Mislim, neka i Sukilovica u rezervi kad zatreba, Igrat ce i on, al garo je bolji igrac :mrgreen: nema tu sta.

Znaci na tri defanzivne pozicije smo jaci u odnosu na proslu sezonu i to se vidi na utakmicama i po rezultatima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 sep 2025, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 sep 2025, 23:22

bhsport je napisao/la:
27 sep 2025, 23:08
NoDi80 je napisao/la:
27 sep 2025, 22:45
Kako lijep period za nas
Sta znaci ozbiljna uprava
Bez da ikog osporavam ili uzdizem, ali Tunovic je gigant
Adzem, Starovlah ljudi koji su Zeljo rade dobar posao
Mladi igraci su tu, iskusni su tu, tim je tu
Evo 2, 3 godine sve mi se vrte ideje kroz glavu, od infrastukture, mladih igraca do domacih sportskih radnika poput Adzema, Starovlaha, Svrake
Drago mi je da su se mnoge implemetirale u nas Željezničar
Željo ima najveci historiju, a i najveci potencijal u BiH
Samo da ovako nastavimo i da stvorimo konstatnost
Ne sumnjam da ce Zeljo jednog dana biti ponovo poznato ime u europskom fudbalu
Mi samo sa našim ljudima smo pravili uspjehe.
Adzem je zaradio podrsku koju su treneri sa strane imali od starta i to treba ponavljati na svakoj stranici da pojedincima udje u glavu konačno.
Pa pogledati danas Muftica, Šošica i Jaganjca koji su odigrali X derbija u mladjim kategorijama. Tu imamo još Foču koji moze pomoci i da nije povrede sigurno bi ušao veceras.
Adzem je doktoriski od starta napravio atmosferu takvu da jedni za druge ginu. Rijesio se klanova u svlačionici, neke zvjezde umisljene zakuco na klupu a strance koji su dosli motivisao i usadio im mentalitet kao da su rodjeni na Grbavici.
Veceras im dao loptu, limitirao ih na 2, 3 šanse i onda matirao iz tranzicije. Da nije Vara i Rakica bio bi debakl.
Treba pohvaliti svih 5 u odbrani koji su iznijeli najvise. Sredina je stekala jer se Erik spustao po loptu, Deni bio sam a Madzid izlazio naprijed. A napad tu i tamo, iznenadio me Jaganjac sa par poteza u stilu Dzeke, bravo dečko.
Erik je doktorski uzeo Cimirota, okrenuo kao na ringispilu i zabio.
Mušija - puši ga, pokazao da je kesa od golmana.
Idemo u Bijeljinu da naplatimo onaj remi iz prvog kola. Sto kaze šef, jedva se čeka utakmica i naredno kolo.
Nodi, Konings ce tesko moci i dobiti šansu jer trenutno U21 je na špicu a on ne moze krilo igrati.
Mozda Rakic na 10 a on u špic pa da da ruke.
Tako je brate
Sve is napisao od A do Ž
Nadam se da ce Adzem i Starovlah spremiti Svraku i da cemo imati jos jednog trenera u buducnosti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 27 sep 2025, 23:23

Hansestadt je napisao/la:
27 sep 2025, 23:19
MukiBek je napisao/la:

Muftic
Sosic
Hamza

Slozio bih se u vezi Jaganjca, ima potencijal da dalje napreduje. Igra sa puno zalaganja i nekako pozitivno razmislja kad krene naprijed, vjeruje u loptu.
Sansu Rakica on bi zavrsio al boze moj. Samo ga pustit da igra a onda otkupiti ugovor.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 27 sep 2025, 23:27

MukiBek je napisao/la:
27 sep 2025, 23:23
Hansestadt je napisao/la:
27 sep 2025, 23:19
MukiBek je napisao/la:

Muftic
Sosic
Hamza

Sansu Rakica on bi zavrsio al boze moj. Samo ga pustit da igra a onda otkupiti ugovor.
Jaganjac je dosao sebi malo ali nazalost nema snage za vise od 60min…fali nam napadac koji ce dati 15-20 golova za sezonu.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 27 sep 2025, 23:28

oprosti sto sam bio baraba .. da se upišem
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 44 gosta.