FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

BegovicRamiz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegovicRamiz » 28 sep 2025, 14:06

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
28 sep 2025, 13:55
bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2025, 13:18
28 sep 2025, 12:51

Ne razumijete vi sta @jurisicduska govori.

Culi od Husrefa da su golovi "plod individualnih gresaka" I ponavljate to. Kako je doslo do individualnih gresaka, jesu se desile same od sebe? Nisu, nego te protivnik natjerao na njih.

Kompaktnija, organizovanija i, ruku na srce, bolje vodjena ekipa od nas. Znali su tacno u kojim zonama da igraju presing i kako, te nas tako tjerali na greske.

Oduzmu ti loptu i u 3 pasa dodju do 16. I onda neko napise greske, nisu organizovane akcije. Sve su to itekako organizovane akcije. Nije akcija samo kad krenes build up iz zadnje linije i dodjes do gola.

Znas da te protivnicki trener takticki pojeo kad izgleda kao da u fazi odbrane imaju igraca vise. Tako je sinoc izgledalo. To nisu nikakve individualne greske indisponiranih igraca (koji se, btw, nisu sami stavili u prvih 11) nego neznanje naseg strucnog staba.
Al nije to samo sinoc mi smo i protiv Sloge isto golove primili Borac, Zrinjski. Puste ti loptu i malo pritisnu mi pucamo po šavovima i dajem protivnicima lopte u gol sansi .tako da ne treba biti mag da nadigras treuntnu ekipu Sarajeva . Dovoljno da nas nagaziš mi sami sebi zabijamo a s druge strane redono promasis 3/4 situacije.
Upravo to i kazem, mi smo primili sinoc 3 identicna gola, a i u sanse su dolazili sve na jedan te isti nacin. Dakle, to je bio njihov plan igre.

Prvi go, Erick izlazi u presing, krade loptu i namjesta se na sut. I u prvom poluvremenu je identicno uradio, samo sto je taj sut zavrsio na tranzitu, ali ovaj nazalost nije.

Drugi go, opet Erick iskace i daje loptu Brazilcu lijevo, koji je sam samcat jer Kyeremeh kasni. Sreca pa je Alic napravio prekrsaj ovdje, a nije morao jer bi ionako lopta dosla do njih - jer Erick zna tacno gdje treba da bude.

Treci go, ponovo presing Ericka, koji je ispratio Milosevic. Opet kontra i opet nas razvlace kao pionire, opet je Brazilac potpuno usamljen desno.

To su te "individualne greske" i pehovi o kojima nas trener prica kad kaze da nismo zasluzili da izgubimo, a u sustini to nisu nikakve greske ni nesreca nego je Adzem bolje spremio utakmicu. Nije slucajno sto je haman svaka njihova sansa dosla istim putem. Pogledajte kretnje i organizaciju kontra-napada.

Nek neko pokaze ove klipove strucnom stabu, mozda i skontaju sta se desilo na ovoj utakmici, mada sumnjam.
bravo majstore
trebaju se ovdje izdvojiti i ovi detalji
prvi gol je Musiju dosta sjebo Bralic jer ga je zaklonuo tacno iznad glave prosla i lik je generalno odron teski, spor
gledaj mu reakcije kod treceg gola i trazi ofsajd, o onoj sansi Rakica ne treba vise nista dodati

Aleksandar Djordjevic kakva kurcobolja i kod ponistenog i kod drugog gola :ljepota:
to je razlika izmedju nas i njih sinoc, mi smo imali dobar broj takvih igraca dok oni nisu imali nijednog

Renan ide akcija i moze stici igraca al jok on prigovara sudiji
ma raspustena banda

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2025, 14:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
28 sep 2025, 13:30
visokohz je napisao/la:
28 sep 2025, 13:28
Idi Hus budi gospodin...
S time da se gospodin ne može postati, gospodin se rađa.
Pogotovu iz Sarajeva... :rol: :rol:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 28 sep 2025, 14:10

Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 14:05
obrijanopile je napisao/la:
28 sep 2025, 12:27
Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:15

Zoran Mamic nije Mirvicev Izbor
Čiji je, Tanov? Kako god, Mirvic se u sve petlja. S njim nama nema napretka, to je cinjenic. Dovesti HM za trenera, da bi smirio navijače,je samo pokazatelj koliko on ne zna i koliko je ograničen. Mirvic je najveca greska Sarajeva, odnosno Tana. Ali u datom trenutku je to bila jedina opcija i zato je tu gdje jeste. Tan ovo moze presjeci i mislim da je vakat.
Jok, nije ni Tanov
slika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 28 sep 2025, 14:12

ZZ želio klupirati Gulišu i malo dovesti ekipu u red. Bio primoran na otkaz, Ajlah i dalje vodi glavnu riječ, Mirvić trenutno karikatura. Posljednja nada su nam princ i Mamić, ako se i onu ugase, moj drugovi ja ću malo na hlađenje od svakodnevnih praćenja kluba, čisto radi mentalnog zdravlja. Musemiću, odlazi vise!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2025, 14:12

r3m1 je napisao/la:
28 sep 2025, 14:10
Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 14:05
obrijanopile je napisao/la:
28 sep 2025, 12:27

Čiji je, Tanov? Kako god, Mirvic se u sve petlja. S njim nama nema napretka, to je cinjenic. Dovesti HM za trenera, da bi smirio navijače,je samo pokazatelj koliko on ne zna i koliko je ograničen. Mirvic je najveca greska Sarajeva, odnosno Tana. Ali u datom trenutku je to bila jedina opcija i zato je tu gdje jeste. Tan ovo moze presjeci i mislim da je vakat.
Jok, nije ni Tanov
slika
:rol: :rol: :rol: :nene:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 sep 2025, 14:13

Vanja8 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:17
Lecler je napisao/la:
28 sep 2025, 10:36
Riba smrdi od pete
:rol: :rol: :rol:

Vazda si bio :kralj: :urnebes:
Još da dočekamo aBd ,da nam se razvedri s rezultatima.
ISTINA ZA VEDRANA!

Herson

Post Postao/la Herson » 28 sep 2025, 14:14

BegovicRamiz je napisao/la:
28 sep 2025, 14:06
28 sep 2025, 13:55
bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2025, 13:18

Al nije to samo sinoc mi smo i protiv Sloge isto golove primili Borac, Zrinjski. Puste ti loptu i malo pritisnu mi pucamo po šavovima i dajem protivnicima lopte u gol sansi .tako da ne treba biti mag da nadigras treuntnu ekipu Sarajeva . Dovoljno da nas nagaziš mi sami sebi zabijamo a s druge strane redono promasis 3/4 situacije.
Upravo to i kazem, mi smo primili sinoc 3 identicna gola, a i u sanse su dolazili sve na jedan te isti nacin. Dakle, to je bio njihov plan igre.

Prvi go, Erick izlazi u presing, krade loptu i namjesta se na sut. I u prvom poluvremenu je identicno uradio, samo sto je taj sut zavrsio na tranzitu, ali ovaj nazalost nije.

Drugi go, opet Erick iskace i daje loptu Brazilcu lijevo, koji je sam samcat jer Kyeremeh kasni. Sreca pa je Alic napravio prekrsaj ovdje, a nije morao jer bi ionako lopta dosla do njih - jer Erick zna tacno gdje treba da bude.

Treci go, ponovo presing Ericka, koji je ispratio Milosevic. Opet kontra i opet nas razvlace kao pionire, opet je Brazilac potpuno usamljen desno.

To su te "individualne greske" i pehovi o kojima nas trener prica kad kaze da nismo zasluzili da izgubimo, a u sustini to nisu nikakve greske ni nesreca nego je Adzem bolje spremio utakmicu. Nije slucajno sto je haman svaka njihova sansa dosla istim putem. Pogledajte kretnje i organizaciju kontra-napada.

Nek neko pokaze ove klipove strucnom stabu, mozda i skontaju sta se desilo na ovoj utakmici, mada sumnjam.
bravo majstore
trebaju se ovdje izdvojiti i ovi detalji
prvi gol je Musiju dosta sjebo Bralic jer ga je zaklonuo tacno iznad glave prosla i lik je generalno odron teski, spor
gledaj mu reakcije kod treceg gola i trazi ofsajd, o onoj sansi Rakica ne treba vise nista dodati

Aleksandar Djordjevic kakva kurcobolja i kod ponistenog i kod drugog gola :ljepota:
to je razlika izmedju nas i njih sinoc, mi smo imali dobar broj takvih igraca dok oni nisu imali nijednog

Renan ide akcija i moze stici igraca al jok on prigovara sudiji
ma raspustena banda
Đorđević, Renan, Guliashvili, Kapetanović i još nekolicina pojedinadaca, ni pod razno ne smiju biti dio ekipe u narednoj polusezoni.

Bilosta
Kontakt:

Post Postao/la Bilosta » 28 sep 2025, 14:16

Sjedio sam u ponedjeljak s direktorom securitasa, kaže raskinut će ugovor jer im 2 godine nije marka uplaćena, čini se da se preferiraju zaštitarske agencije koje su blizu Ismira.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 28 sep 2025, 14:16

budzak je napisao/la:
28 sep 2025, 14:12
ZZ želio klupirati Gulišu i malo dovesti ekipu u red. Bio primoran na otkaz, Ajlah i dalje vodi glavnu riječ, Mirvić trenutno karikatura. Posljednja nada su nam princ i Mamić, ako se i onu ugase, moj drugovi ja ću malo na hlađenje od svakodnevnih praćenja kluba, čisto radi mentalnog zdravlja. Musemiću, odlazi vise!
Šta misliš ko je doveo Mamića?
Princ ga iskopao možda?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Bilosta
Kontakt:

Post Postao/la Bilosta » 28 sep 2025, 14:19

Napoli je napisao/la:
28 sep 2025, 14:16
budzak je napisao/la:
28 sep 2025, 14:12
Šta misliš ko je doveo Mamića?
Princ ga iskopao možda?
Mamić nije Ismirova želja, ovih dana ću probat nać vremena i napisat neke stvari, kanim se već dugo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 sep 2025, 14:19

Bilosta je napisao/la:
Sjedio sam u ponedjeljak s direktorom securitasa, kaže raskinut će ugovor jer im 2 godine nije marka uplaćena, čini se da se preferiraju zaštitarske agencije koje su blizu Ismira.
Neko radio 2 godine bez uplate, ne budali.

Bilosta
Kontakt:

Post Postao/la Bilosta » 28 sep 2025, 14:21

fks74 je napisao/la:
28 sep 2025, 14:19
Bilosta je napisao/la:
Neko radio 2 godine bez uplate, ne budali.
Nije radio 2 godine u kontinuitetu, ne radi klub samo s jednom agencijom.

Zamolio bih bez provokacija i uvreda.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 28 sep 2025, 14:22

Neće se ništa promijeniti do polusezone. Igra će i dalje biti blijeda, igrači ni za šta i bezvoljni.

Remont uprave i remont ekipe ne gine. Drugačije ne može.

A vidi ovog iznad insajdera, nakon svakog poraza doleti neko i krene “ovo nije uplaćeno, čuo sam od tetke koja radi tu da mi nismo ovo ono”. Ovoliki atak na nas nije bio od agresije 90tih.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 28 sep 2025, 14:25

071 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:36
MSOZ101 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:34
Treba pješke otići po Zorana Zekića, dat mu prazan papir i olovku i neka napiše uslove.
On se vise nece vratiti u ovaj mulj sigurno, da je moglo normalno ne bi tek tako naprasno otisao…
Nema halala za onog ko ga je svojim postupcima otjerao.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 28 sep 2025, 14:27

gh0stHZ je napisao/la:
28 sep 2025, 14:22
Neće se ništa promijeniti do polusezone. Igra će i dalje biti blijeda, igrači ni za šta i bezvoljni.

Remont uprave i remont ekipe ne gine. Drugačije ne može.

A vidi ovog iznad insajdera, nakon svakog poraza doleti neko i krene “ovo nije uplaćeno, čuo sam od tetke koja radi tu da mi nismo ovo ono”. Ovoliki atak na nas nije bio od agresije 90tih.
Svi došli jučer i imaju ključne informacije o radu kluba

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 28 sep 2025, 14:29

Spahic98 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:58
Nirton je napisao/la:
28 sep 2025, 09:04
Spahic98 je napisao/la:
28 sep 2025, 08:23

Da podnese ostavku nakon 50 dana na klupi :crazy: , a Rozman i njemu slicni dobili po godinu dana da se dokazu
Husref je za mjesec i po mandata upisao 4/4 poraza u gostima, na jedvite jade pobjede protiv Rudara i Posusja kuci i eto pobjedu protiv Veleza. Primjera radi, Rozman kojeg spominjes je nakon mjesec i po mandata savladao Zrinjski koji je jaci nego ovaj danasnji, poslije toga je nabio nogom zeljeznicar 3-0 u derbiju, a poslije toga je primio gol iz dvometarskog ofsajda u BL cime je ispustio 3 boda. Vidili smo naseg Husru u duelima sa tim protivnicima.
Koliko titula je Rozman osvojio sa Sarajevom?
On i Husref se ne mogu porediti uopste, Husref je zasluzio da mu se dadne vremena da poslozi ekipu.
Zar su nam standardi toliko pali da nam je "legenda" trener sa 2 osvojene titule?

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 28 sep 2025, 14:30

Imaju li odgovora za nas navijace iko , sta se desava iz kola u kolo kiksevi, peti sad poraz, mozda i sesti za vikend, husrefe legendo sta kazes na ovo, imas li ideju za pobjedu( da uvezes koje kolo sa pobjedama)?!

Ili je opstanak ove sezone prioritet mrtve vam ****?!

Znate traziti od nas za clanske, kupovinu pomozimo nasem klubu sto postujem, a sta za uzvrat mi dobijemo poraze, i brukanje svako kolo dokle vise ovo ide?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 sep 2025, 14:36

Bilosta je napisao/la:
Znači postoji zaštitarska agencija bliža Ismiru, iako je Ismir 30% vlasnik Securitasa :rol:
Važi :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 sep 2025, 14:36

Ljudi moji mi imamo najlosiju odbranu lige i tu je sav problem ove ekipe. Plus na to kad dodamo jos ovog nam kapitena eto ti sto smo tu gdje jesmo. Realno nama je borba za 4-5 mjesto sa ovim svim, nasa odbrana je sve samo nije dobra. Bralic, Jovic, Paskalev pa to bi bilo taman dobro za prve federalne lige realno

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 sep 2025, 14:39

Trener nam nije ni za Federalne. Bolji je Gelda iz UNISa od njega !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, BeYaZ, Hajdeee, Seipronto i 51 gost.