FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oni ce to prihvatiti oni su sportaši
Jadan ne bio i ne znas u kakvu si bagru dosao
Jadan ne bio i ne znas u kakvu si bagru dosao
Gledaj ekipe za docek, zlaja vodi ga na pivu, nekakav je ustogljen

Mi koga smo dizali u nebesa pokazao se kao ****, a one koje smo odmah popljuvali pokazalo se OK…
Molim Boga da tako i bude sa Mariom.
Nek je nama sretno sa tobom a tebi sta bude
Molim Boga da tako i bude sa Mariom.
Nek je nama sretno sa tobom a tebi sta bude
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ne bih ja bas trolao toliko na tvom mjestu...Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:56Da Mamić ima časne namjere došao bi u “svoj” Zrinjski ili Široki Brijeg, ali džaba ja to tebi pričam. I ovo boldovano govori puno o tebi, nema potrebe za daljom diskusijom.
Smanji malo dozivljaj jer se cini da te nervoza hvata od Mamica...
Malo se bolje raspitaj ko je koga otkantao...
-
- Kontakt:
Kakvo trolanje? Otkantali ih ljudi svi redom gdje su god probali da se aktivnije ukljuce. Naravno da me hvata nervoza od jos jednog u nizu pogresnih poteza a uhvatice i tebe za 4-5 mjeseci kad odemo u helac kao i svaki put do sad kad smo nesto nanovo kretali pa mijenjali sto je Mirvicev standard od kad je tu.Vanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:08Ne bih ja bas trolao toliko na tvom mjestu...Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.successminator je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:56Da Mamić ima časne namjere došao bi u “svoj” Zrinjski ili Široki Brijeg, ali džaba ja to tebi pričam. I ovo boldovano govori puno o tebi, nema potrebe za daljom diskusijom.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Gledam izjavu Cvitanovica i najtuznije je to sto je covjek iz Hrvatske vise pratio i bolje poznaje klub od Husrefa koji je tu nas covjek. Prica o utakmici s Craiovom i nasoj dobroj igri, derbiju, igracima itd. Dovoljan pokazatelj sa kim smo mi izgubili dva mjeseca..
Ima neku finu energiju za pocetak, vidjecemo na sta ce izaci.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo znam provjereno da je tačno, e sad, koliko će to naš vrli predsjednik dozvoliti, to ćemo vidjeti. Ali sa oprezom i rezervom i ja uzimam tu informaciju, dok se ne uvjerim 101% neću moći vjerovati..junioR je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:23Nisam se odavno javljao, pa da podjelim neke informacije sa Vama.
Mamić je dobio odriješene ruke u sklapanju kompletnog tima, sto uključuje i ekipu oko stručnog štaba.
Nakon njegovog dolaska odmah je stručni stab dobio doznanja da nisu u planovima za budućnost kao i dosta ljudi oko kluba.
Informacije da neki treneri ne žele doći u ovako Sarajevo i ljudi koji će biti dio nas su samo ogorčenost od neki pojedinaca na forumu.
Znam da je svima nama dosta promjena i sve ponovo kretati ispočetka ali za tako nešto su se vlasnici opredjelili,veliki novcac je u pitanju da se bilo ko može petljati u posao Mamica, tako da možemo samo gledati kakav posao će se napraviti i nadati se najbolje.
Uglavnom Mamić je došao da napravi posao i dobit će sve potrebno za to, ovo je prvi put da se navijačima ne zamazuju oci sa nekim ekspertima i dovođenja ljudi da popune radna mjesta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
S moje strane dobronamjeran savjet, a ti po svom izboru...Hordas1990 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:11Kakvo trolanje? Otkantali ih ljudi svi redom gdje su god probali da se aktivnije ukljuce. Naravno da me hvata nervoza od jos jednog u nizu pogresnih poteza a uhvatice i tebe za 4-5 mjeseci kad odemo u helac kao i svaki put do sad kad smo nesto nanovo kretali pa mijenjali sto je Mirvicev standard od kad je tu.Vanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:08Ne bih ja bas trolao toliko na tvom mjestu...Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59
Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.
-
- Kontakt:
Svakoga je Homer s prva puštao, onda je Aylica stupala na scenu i krojila politiku. Ovaj kao Rozman i ZZ lijepo priča, ali ne treba nama govornik, nego kvalitetan trener. Realno sem te role u DZ on nema nikakvog iskustva, sve je to kratkoročno, koliko, 43 utakmice ukupno je vodio, ali vodio je Hus stotine, pa ne napravi nista za dva mjeseca.
-
- Kontakt:
Cini mi se da je samo Zoran tu,mada ja licno ne bih imao nista protiv i da se Zdravko ukljuci,covjek je malo je reci majstor.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:46Cisto da pitam je li se misli samo na Zorana ili ipak je i Zdravko ukljucen?
-
- Kontakt:

GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:14Gledam izjavu Cvitanovica i najtuznije je to sto je covjek iz Hrvatske vise pratio i bolje poznaje klub od Husrefa koji je tu nas covjek. Prica o utakmici s Craiovom i nasoj dobroj igri, derbiju, igracima itd. Dovoljan pokazatelj sa kim smo mi izgubili dva mjeseca..
E vala aferim, vratise Husrefa covjek nije utakmice pogledao na Kosevu? Hajd razumijem da je bio ljut i ogorcen nakon 2019te ali niko iz tadasnje uprave nije ostao pa da iz nekog revolta ne dolazi na utakmice. Sefu novom sretno a i nama trebat ce nam. U novi boj!
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Bilo bi red da naprave pres konferenciju, Mamić se obrati i odgovore na goruća pitanja i jasno kažu ciljeve, šta možemo očekivati, realno i bez bombastičnih izjava kao “za dvije godine smo najjači na dunjaluku”.
Pozdrav novom šefu, sa srećom, ako Bog da da ti se stope ljube na kraju sezone, ali time will tell.
Pozdrav novom šefu, sa srećom, ako Bog da da ti se stope ljube na kraju sezone, ali time will tell.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Prijatelju, Mamice bi svaki klub sa Balkana a i sire istog trenutka prigrlio kao najrodjenije, sa tim ljudima se ne moze zayebavati neka direktorica ili bilo koji vlasnik necega a pogotovo ne neki Mirvic, budite sretni sto su ljudi usli u klub....a usli su, i Zoki i stariji mu brat sef parade iz sjene. Zvezda, Hajduk, Partizan bi sutra pristali na sve uslove koje bi Mamici trazili....Uzivajte i nek vam je sretno i bericetno.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:11Kakvo trolanje? Otkantali ih ljudi svi redom gdje su god probali da se aktivnije ukljuce. Naravno da me hvata nervoza od jos jednog u nizu pogresnih poteza a uhvatice i tebe za 4-5 mjeseci kad odemo u helac kao i svaki put do sad kad smo nesto nanovo kretali pa mijenjali sto je Mirvicev standard od kad je tu.Vanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:08Ne bih ja bas trolao toliko na tvom mjestu...Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59
Imali su Mamici namjere u par Hercegovackih klubova da udju i probali, ali su ih svi redom otkantali. Cak su ih i kone otkantale.
🔴⚫️
Realno sve je bolje od dilera meda Dzenisa Cosica.
-
- Kontakt:
Je li imaš provjerene informacije ili nagadjas? Ono prije nekoliko mjeseci kada je bila pričao oko dolaska Mamica, dosta mojih drugova, poznanika i porodice, koji navijaju za Želju, su rekli ako se oni uključe onda nema ko sta tražiti u ovoj ligi pored Sarajeva. Mada sam ja lični mišljenja da to neće biti bas lako izvodljivo, jer ovde se ne igra fudbal samo na terenu vec i izvan njega. Iskreno, ja ništa ne očekujem, ali se potajno nadam da ce, ako Bog da, krenuti na bolje. Sarajevo ima jednu dobru stvar, a koji drugi klubovi nemaju a to je trening centar i Akademiju, koja je do sada zaradila, i ne pitaj me kome, preko 10 miliona eura od prodaje akademaca, možda i više. Takodjer bi volio da se Mirvic makne, jer njemu više ništa ne vjerujem i ako dodje taj princ onda bi sve bilo puno bolje. Da nam ovo bude, ako Bog da, sretno i na puno bolje uz Boziju pomoc.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:11Kakvo trolanje? Otkantali ih ljudi svi redom gdje su god probali da se aktivnije ukljuce. Naravno da me hvata nervoza od jos jednog u nizu pogresnih poteza a uhvatice i tebe za 4-5 mjeseci kad odemo u helac kao i svaki put do sad kad smo nesto nanovo kretali pa mijenjali sto je Mirvicev standard od kad je tu.Vanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:08Ne bih ja bas trolao toliko na tvom mjestu...Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 23:59
Evo i oni tebe selame!
Sve puklo ovde, ni Bog ne pomaze nama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, bvsic, misstianopenaldo, MSOZ101, NeSamSafetee, siroliver69 i 77 gostiju.