obrijanopile je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:35
Je li imaš provjerene informacije ili nagadjas? Ono prije nekoliko mjeseci kada je bila pričao oko dolaska Mamica, dosta mojih drugova, poznanika i porodice, koji navijaju za Želju, su rekli ako se oni uključe onda nema ko sta tražiti u ovoj ligi pored Sarajeva. Mada sam ja lični mišljenja da to neće biti bas lako izvodljivo, jer ovde se ne igra fudbal samo na terenu vec i izvan njega. Iskreno, ja ništa ne očekujem, ali se potajno nadam da ce, ako Bog da, krenuti na bolje. Sarajevo ima jednu dobru stvar, a koji drugi klubovi nemaju a to je trening centar i Akademiju, koja je do sada zaradila, i ne pitaj me kome, preko 10 miliona eura od prodaje akademaca, možda i više. Takodjer bi volio da se Mirvic makne, jer njemu više ništa ne vjerujem i ako dodje taj princ onda bi sve bilo puno bolje. Da nam ovo bude, ako Bog da, sretno i na puno bolje uz Boziju pomoc.
Pa ne mogu proricati buducnost i ne znam kakve veze ima sta navijaci drugih klubova misle, ali zar nas sve nije ovo sve sa Mirvicem naucilo da je svaka famozna rekonstrukcija kratkog daha? Od kako je Zekica otjerao ja nemam vise nade nikakve jer mislim da je on bio sansa da prelomimo. Svake sezone krecemo iz pocetka minimalno jednom. Mirza, Rozman, Zekic, Husref, dovodi, tjeraj, sta, cemu?
Sto se Mamica tice odgovorio sam nekome drugom maloprije uz duzno postovanje prema tome sto su napravili od Dinama i sta god neko mislio kriminalci ili ne, tamo su to uradili uz podrsku vlasti, politike, grada, uz kontrolu nad savezom, znaci politicke i drustvene moci kakvu ovdje jednostavno nemaju. I neko sad misli da ce pored ludog Mirvica u klubu koji je razoren Zoran ponoviti takav uspjeh i napraviti funkcionalnu i uspjesnu organizaciju? Ja ne mislim, iz iskustva mislim da ce biti otjeran pitanje dana kad ili ce sam otici.