Onda sam ja slijep 3x citam ne vidim taj dio nigdje
Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jel SDP izgurao tog lika do ove pozicijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jašta je nego. On je njihov najodaniji vojnik. Da nije bilo SDP-a sve ove godine, on bi na kiosku danas žvake prodavao. Čitav život i on i njegova komplet familija su na budžetima, niko nema dana radnog staža a da nije na budžetu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Berbic gdje moze uzeti,uzet ce milom ili silom..
Sdp projekat,vladar sdp u Tuzli,on se za sve pita,malo para iz vodovoda,gradske uprave,okk sloboda,upravnih odbora,sad uzima i od kosarkasog saveza
BiH je idealna zemlja za podguzne muhe kao sto je doticni,uhljebi se u stranku,pusti pipke i sve je tvoje.
Sdp projekat,vladar sdp u Tuzli,on se za sve pita,malo para iz vodovoda,gradske uprave,okk sloboda,upravnih odbora,sad uzima i od kosarkasog saveza
BiH je idealna zemlja za podguzne muhe kao sto je doticni,uhljebi se u stranku,pusti pipke i sve je tvoje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pardon, nije Halilovic. Nurkic podijelio na profilu od nekog momka post. On je to napisao za Bajica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ko je iz Upravnog odbora rekao da ne trebaju dobiti premije ? Sport centar je prenio tu vijestbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
Ovo je glupa izjava Nurkica. Ispade selektor tu bio reda radi.Rezultate nisu napravili ni selektor ni Savez, nego ovi momci koji igraju srcem i bez pravih uslova!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije bas tako.
Puštao im je Grbavicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izgleda Sinisa Kovacevic iz RSzgembo89 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 21:04A ko je iz Upravnog odbora rekao da ne trebaju dobiti premije ? Sport centar je prenio tu vijestbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 20:03Aide, je.bem ti sina debila i komplet familiju. DaBogda na aparatima završili i ti i tvoja komplet kriminalna familija. Haram ti svaka marka bila koju si uzeo iz prvo gradskog budžeta, a sad i državnog.
Nisu bili u dobrim odnosima nakon one Adisove izjave.Znamo da je Nurk kao djevojcica,zacas se uvrijedi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel realno da kmece oko novca jer su prosli grupu? Zauvijek cemo luzeri biti. 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da se prisjetimo
"Your favorite player's favorite player" - MB
Je li tebi Adis uzeo neku djevojku - ako ste priblizna generacija i ako ste zajedno momkovali? Pamtim te od njegovog imenovanja do danas, konstantno si protiv njega. Kad se napravi neki rezultat, ti kao usput nesto i pohvalis, ali ne odstupas od toga da ga blatis. Zaista je tesko objasniti zbog cega je to tako, pa zato pitam da ti nije bio 'suparnik' u momackim danima.
Mi dugo nismo imali boljeg selektora od Beciragica i pitanje je kad cemo opet imati nekog ko ce nam pruziti ono sto je on - budi siguran u to.
Platite im ti i Nurk poklonjen prolaz grupe od strane Grcke i trinaesto mjesto. Jadno da kmece.
Možete momke ismijavati, ali je činjenica da ovi momci imaju muda i svoje ja. Nurkić jeste krkan, ali ima muda više od Džeke i svih fudbalera zajedno.
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 11 okt 2025, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
TripleThreat
- Kontakt:
Još te boli pobjeda protiv Gruzije...Masqareda je napisao/la: ↑11 okt 2025, 00:00Platite im ti i Nurk poklonjen prolaz grupe od strane Grcke i trinaesto mjesto. Jadno da kmece.![]()
Ma jok, stariji je on a i tesko je to mogao.Ghuraba je napisao/la: ↑10 okt 2025, 23:49Je li tebi Adis uzeo neku djevojku - ako ste priblizna generacija i ako ste zajedno momkovali? Pamtim te od njegovog imenovanja do danas, konstantno si protiv njega. Kad se napravi neki rezultat, ti kao usput nesto i pohvalis, ali ne odstupas od toga da ga blatis. Zaista je tesko objasniti zbog cega je to tako, pa zato pitam da ti nije bio 'suparnik' u momackim danima.
Mi dugo nismo imali boljeg selektora od Beciragica i pitanje je kad cemo opet imati nekog ko ce nam pruziti ono sto je on - budi siguran u to.
Uzeo mi je samo prolaz grupe 99 godine i izbacivanje Italije buduceg prvaka evrope zbog svoje bahatosti i nonšalancije.
Dodatno i preuzimanje gotove reprezentacije od Bosnica i njegov stav nakon preuzimanja mi je ključno u formiranju misljenja.
Dodatno ne padam na mahalaške folove oko patriotizma i odbijanja reprezentacije te siljenja k.i.t.e samo na pojedinim dok Kost Kondica mjesecima zove.
A to cemo tek vidjeti, neko drugi bi nas odveo na SP mozda prije 3 godine tako da....
Imali smo itekako boljih selektora od ovog ublehaša.
Neka ode na hayat i javno kaze zbog čega ide a ne da se povlači pod izgovorom stresa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Taj neko drugi, drugim riječima Bosnić, je prosuo dvomeč protiv litvanskog C tima, kad već pominješ kako bi nas možda neko odveo na SP 2023. Ako jesmo imali "mnogo" boljih selektora, fino navedeš njihove rezultate sa reprezentacijom, pa da uporedimo.
Ako imaju bolji klupski rezime od Adisa, ne znači da su bili bolji selektori reprezentacije od njega.
Ako imaju bolji klupski rezime od Adisa, ne znači da su bili bolji selektori reprezentacije od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.