a ti prestani lupetat sa informacijama iz tudjih usta i stvari koje nisi vidio!!nem73 je napisao/la:bola smanjili ste rez iz ne regularnog penala!!?tvoji ljudi tvrde..nime_tm87 je napisao/la:OŠTEĆENI SMO ZA ČIST PENAL NAD VIŠĆOM. Svejedno 3 boda na kontu, Vozdra i sretno u dalje takmičenju ...nem73 je napisao/la:
pa dosta vas je više realisti, svaka vam je ispravna a vama napisana usrana!??
nema šta, izmislili ste poštenje??!
svi ostali dvoliki.
ss javio DISKUTABILAN PENAL!
tvoji ljudi tvrde bio ofsajd kod drugog ili trečeg gola?
znači ne lupaju ljudi bez neke!!?
probaj vidjeti situaciju i iz drugog ugla, možda pomogne malo!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
nije bitno idemo dalje.... halali bodove, a dug je valjda isplacen zar ne?
Penal nisam dobro upratio.Sjever je zvizdao jer su smatrali da nije bio.E sad jeli ili nije pokazat ce snima.Ovi na TV Vogosci snimaju jednom kamerom i nema usporenog tako da cekam snimak BHT-a.opsajd sigurno nije bio.Dalje cist penal nije sviran.Zaista nevidim da je Velez ostecen ili pokraden.Drago mi je da je utakmica bila sa 5 golova.Velez se pokazao u lijepom izdanju.Stanceski preokrenuo igru.Idemo dalje.........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Evo upravo sam pregledao snimku tekme. Nisam stigao na prvo, ali sam stigao na sudijsku nadoknadu prvog, kada je Demić u 46 imao priliku iz kosa da zabije za 3:0. U 52. minutu smo mogli riješiti, da je rovčanin pogodio, ali šeha skinuo. U 56. Jazvin izašao povrijeđen, kako sam vidio dobio je lakat od ćuluma, i prekid je trajao punih 6 minuta, da bi zaim kasnije ušao. Penal smiješan, zašto ovo kažem, zato što su navijači želje zviždali i smijali se kada je dosuđen. U periodu od 70 do 80 smo primili tri gola, drugi kriva odbrana, a treći Škaljić, reagovao kao početnik, bez obzira što to nije njegova pozicija. Realno, treba mu se zahvaliti nakon ove sezone. U 82. opet rovčanin, i opet šehić, znači nije istina da nismo prešli centra. Mali incident ako se može nazvati zbio se u 85. minuti kada je nesportski gest prema klupi veleža uputio jedan njihov igrač. Sve u svemu, može se reći da smo sami krivi, nažalost, ali pozitivni je što smo odigrali dosta hrabro.
Najbolji naši igrači večeras: Oštraković (dobro je branio), Kazazić, Zolj, Demić i Rovčanin.
Samo da napomenem, da jednostavno velež nema igru kroz sredinu, potrebno je stvarati krilne igrače, to je naša realnost, jer nakon topića, vukoja, okuke, kajtaza, Tucea, repka, mi nemamo krila, to po meni treba razvijati u budućnosti. Sve u svemu tekma korektna, osim sitnih deatalja, koje sam gore naveo.....
Najbolji naši igrači večeras: Oštraković (dobro je branio), Kazazić, Zolj, Demić i Rovčanin.
Samo da napomenem, da jednostavno velež nema igru kroz sredinu, potrebno je stvarati krilne igrače, to je naša realnost, jer nakon topića, vukoja, okuke, kajtaza, Tucea, repka, mi nemamo krila, to po meni treba razvijati u budućnosti. Sve u svemu tekma korektna, osim sitnih deatalja, koje sam gore naveo.....
ejs?bang je napisao/la: a ti prestani lupetat sa informacijama iz tudjih usta i stvari koje nisi vidio!!
gdje je problem legendo?
naviklo se da samo vi govor držite?
ja nigdje ništa ne tvrdim i ne potenciram,
sklapam sliku iz izvještaja koji dolaze kako iz vaših izvora tako i drugi...
ne ložim se na prvu al ne možeš ti to vidit... tvrda brnja u debila
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Evo upravo sam pregledao snimku tekme. Nisam stigao na prvo, ali sam stigao na sudijsku nadoknadu prvog, kada je Demić u 46 imao priliku iz kosa da zabije za 3:0. U 52. minutu smo mogli riješiti, da je rovčanin pogodio, ali šeha skinuo. U 56. Jazvin izašao povrijeđen, kako sam vidio dobio je lakat od ćuluma, i prekid je trajao punih 6 minuta, da bi zaim kasnije ušao. Penal smiješan, zašto ovo kažem, zato što su navijači želje zviždali i smijali se kada je dosuđen. U periodu od 70 do 80 smo primili tri gola, drugi kriva odbrana, a treći Škaljić, reagovao kao početnik, bez obzira što to nije njegova pozicija. Realno, treba mu se zahvaliti nakon ove sezone. U 82. opet rovčanin, i opet šehić, znači nije istina da nismo prešli centra. Mali incident ako se može nazvati zbio se u 85. minuti kada je nesportski gest prema klupi veleža uputio jedan njihov igrač. Sve u svemu, može se reći da smo sami krivi, nažalost, ali pozitivni je što smo odigrali dosta hrabro.
Hvala.
Nadam se da ce gornji komentar malo smiriti strasti koje su bezpotrebno pocele.
Na par trenutaka sam mislio da sam u vrticu a ne na sportskom forumu kako se neki ovdje ponasaju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Svaka cast ovim mladim momcima iz Veleza na predstavi veceras.Da nije bilo penala sigurno bi ste pobjedili.S Odovicem to izgleda puno bolje i nadam se da ce on ostati i iduce sezone.Uz par pojacanja moze Velez biti u gornjem dijelu tabele samo da se nesto ne iskomplikuje na ljeto
Pozdrav!
Pozdrav!
AMAR OSIM!
Kakvih glupana i idiota se nakotilo! Titova juga, svaka ti čast! O nekakvim krađama pričaju, samo zato jer su čuli da je sviran jedan usrani penal. Penal koji je bio k'o kuća! Višća povukao loptu i igrač Veleža ga pokupio po nogama u pokušaju da je izbije. Ono što čini taj penal jadnim je to da nije bilo nikakve opasnosti i da Višća vrlo vjerovatno ne bi ni došao do te lopte, jer je bio nezgodno okrenut. Ali start je bio preočit da se ne bi svirao. Ni djelić dileme. Kasnije kod 3:2 penalčina na Višći nije svirana. Suđenje gostima za poželiti i baš ćemo vidjeti hoće li se iko od vaših igrača i trenera požaliti. Rovčanin je mogao sve završiti, a na kraju spasiti i bod. Oba puta je savršeno šutirao, a Šehić brilijantno odbranio. Tuga da pričate o krađi. Puno ste zaslužniji za preokret od Želje. Čak i da niste sami sebi dali zadnji gol.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
AKo je penal velik ko kuca zasto onda onakva reakcija cak i navijaca Zeljeznicara poslije postignutog gola?debilizam je napisao/la:Kakvih glupana i idiota se nakotilo! Titova juga, svaka ti čast! O nekakvim krađama pričaju, samo zato jer su čuli da je sviran jedan usrani penal. Penal koji je bio k'o kuća! Višća povukao loptu i igrač Veleža ga pokupio po nogama u pokušaju da je izbije. Ono što čini taj penal jadnim je to da nije bilo nikakve opasnosti i da Višća vrlo vjerovatno ne bi ni došao do te lopte, jer je bio nezgodno okrenut. Ali start je bio preočit da se ne bi svirao. Ni djelić dileme. Kasnije kod 3:2 penalčina na Višći nije svirana. Suđenje gostima za poželiti i baš ćemo vidjeti hoće li se iko od vaših igrača i trenera požaliti. Rovčanin je mogao sve završiti, a na kraju spasiti i bod. Oba puta je savršeno šutirao, a Šehić brilijantno odbranio. Tuga da pričate o krađi. Puno ste zaslužniji za preokret od Želje. Čak i da niste sami sebi dali zadnji gol.
Zasto onda tovar raje iz Sarajeva koja govori da penala nije bilo?
Zasto sportsport.ba izjavljuje "u najmanju ruku diskutabilan penal" ... u najmanju ruku ti je ono maksimalno sto ti reporter smije reci.
Da te podsjetim na gostovanje Veleza isto tako Zelji na istoj Grbavici prije 2 godina isto kada su Velezu svirana 3 crvena kartona plus 4 zuta?
To su 2 ukradene utakmice u 3 godine.
Kad ste nam takvi prijatelji pa nas obilazite pred svaki "derbi" Veleza i Zelje - mogu zamislit kakvi ste onima s kojim niste prijatelji.
Zaista nisam mogao svatiti ono ljubakanje i cmakanje sa Zeljinim navijacima pred ovu tekmu - stomak mi se okrecao kad sam ono citao.
Mali je broj klubova koji su Velezu krali bodove u BiH vise od Zelje.
Daleko vam kuca bila .
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
iz snimka je jako teško vidjeti tačno da li je bio penal ili nije.
koliko mogu iz snimka prosuditi realno gledano izgledao je malo jeftino, mada ništa ne tvrdim!
bio, ne bio ipak je ovaj go/momenat bio presudan za preokret jer je dao ogromna krila igraćima želje
kod trečeg gola je nemoguče vidjeti da li je bio ofsajd!
sve ostalo smo ja mislim sami sebi krivi,
pogotovo nas je ujebao presmješni autogol škaljića.
imali smo par prilika da stvar dovršimo u našu korist ali nije bilo sreće **** ga...
nejse, bilo kako bilo-
bodovi su sada papa tutu.
te nam ostaje samo žal za propuštenom prilikom da odnesemo bod(ove) sa grbavice!
koliko mogu iz snimka prosuditi realno gledano izgledao je malo jeftino, mada ništa ne tvrdim!
bio, ne bio ipak je ovaj go/momenat bio presudan za preokret jer je dao ogromna krila igraćima želje
kod trečeg gola je nemoguče vidjeti da li je bio ofsajd!
sve ostalo smo ja mislim sami sebi krivi,
pogotovo nas je ujebao presmješni autogol škaljića.
imali smo par prilika da stvar dovršimo u našu korist ali nije bilo sreće **** ga...
nejse, bilo kako bilo-
bodovi su sada papa tutu.
te nam ostaje samo žal za propuštenom prilikom da odnesemo bod(ove) sa grbavice!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Capt_Billy
- Kontakt:
E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.
Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.
A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!
Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.
A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
MostaracVelezovac, kad nađemo fin snimak, onda ćeš se poklopit ušima. Penal je bio vrlo jeftin i zbog toga su takve reakcije pojedinaca. Ipak, čist kao suza. I kakve kuće spominješ, k'o da koga zaboli qurac je li mi kuća blizu vaše 
captbilly, šta im se uvlačiš u guzove i brukaš se bezveze, dječače?! Do kraja nas nadigrali tako što su zabili dva gola iz dva kornera??? To su im bili i jedini prelasci centra u prvom poluvremenu. Opasniji su u nastavku bili. Tad su i odigrali jedine dvije opasne akcije na utakmici. DVA penala k'o suza! I ja polemišem s ljudima koji nisu bili na utakmici je li ili nije bio 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
al mogu reci da smo mi na jugu bili korektni
vi ste se ovdje fokusirali na interpretaciju utakmice, nije na nama da to radimo
mogu samo reci da je grbavica rijetki stadion gdje se mogu uzet bodovi u ovoj nasoj ligi
a sad o navijanju, nase nije nista posebno jer jbga tribina se raspala opet se nesto pokrece al to ide polako...
al vase navijanje je kriticno a vodili ste
i jos onaj papan sto je rekao nesto o želji , a mi vam dali 2 igraca koji su vam standardni
poslije želje ce mi uvijek biti Velež najdrazi, al ovakvu reakciju i papanijadu sam ocekivao od ultrasa a ne od vas...
tekmu smo dobili , i zasluzili smo je, al samo drugim poluvremenom...
vi ste se ovdje fokusirali na interpretaciju utakmice, nije na nama da to radimo
mogu samo reci da je grbavica rijetki stadion gdje se mogu uzet bodovi u ovoj nasoj ligi
a sad o navijanju, nase nije nista posebno jer jbga tribina se raspala opet se nesto pokrece al to ide polako...
i jos onaj papan sto je rekao nesto o želji , a mi vam dali 2 igraca koji su vam standardni
poslije želje ce mi uvijek biti Velež najdrazi, al ovakvu reakciju i papanijadu sam ocekivao od ultrasa a ne od vas...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa sta sad ako igraju 2 posudjena igraca iz Zelje?jug-onostalgicar je napisao/la:sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
Hocemo li to brojati koliko je igraca Veleza otislo gore, dogovoreno, posudjeno, na raznorazne nacine?
Kakva je to prica sada?
Posudili igrace pa sta sad? Jeli se to igraci posudjuju u zamjenu za bodove mozda? Igraci se posudjuju da bi sticali iskustvo u drugim klubovima i postajali jaci da bi sutra mogli igrati ponovo za svoj klub. Zeljo ne posudjuje igrace Velezu niti bilo kome drugome iz ljubavi nego iz stare sportske prakse da se Zeljini igraci jacaju da bi sutra opet mogli da igraju za svoj klub. To se radilo decenijama - i Velez je davao gore i primao nazad - nista novo. To je ugodno s korisnim - svak dobar, igraci i klubovi...
Sad odjednom to koristis kao opravdanje za jos jedan u nizu "uspjeha" plavih na Grbavici - ko prije 2-3 godine kad su 2 igraca Veleza dobili crvene kartone na Grbavici (jedan od ta dva dobio crveni u TUNELU, ne na travnjaku), plus trener dobio 3 crveni karton... plus 4 zuta kartona podijeljena Velezu.
Nije ovo prvi put da Zeljo krade bodove Velezu. NIje ni zadnji - zivi bili.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 24 apr 2011, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ko se tebi pravda, opusti se iz dva kornera dali dva gola i to je to, neko vas pokro? ko ce bolan vas pokrast? opusti se, ili i dalje vjeruj da su vas masoni iz sarajeva pokrali ali boga ti pregledaj utakmicuMostaracVelezovac je napisao/la:Pa sta sad ako igraju 2 posudjena igraca iz Zelje?jug-onostalgicar je napisao/la:sjever ne mogu opravdavati, niti ista reci za njih jer sam uvijek na jugu
Hocemo li to brojati koliko je igraca Veleza otislo gore, dogovoreno, posudjeno, na raznorazne nacine?
Kakva je to prica sada?
Posudili igrace (da bi igraci koji sutra mogu valjat Zelji mogli sticati minutazu i sticati iskustvo, sto je ono sto Zeljo hoce i Velez hoce) pa sklopili ugodno s korisnim.
Sad odjednom to koristis kao opravdanje za jos jedan u nizu "uspjeha" plavih na Grbavici - ko prije 2-3 godine kad su 2 igraca Veleza dobili crvene kartone na Grbavici (jedan od ta dva dobio crveni u TUNELU, ne na travnjaku), plus trener dobio 3 crveni karton... plus 4 zuta kartona podijeljena Velezu.
Nije ovo prvi put da Zeljo krade bodove Velezu. NIje ni zadnji - zivi bili.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Tebi svaka cast na postu !Capt_Billy je napisao/la:E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Je li se smije U TUNELU sudiji psovati četničko dijete?
TUNEL neka free zona?
A Džafić je dobio drugi žuti karton za povlačenje za dres. Glupan. Sudija nije tu imao izbora. Taj fini Velagić, što je u tunelu glumio mangupa sudiji, je prije nekoliko sezona u Vrapčićima naređivao Šehiću u koju stranu da se baci, kad je Velež u zadnjim minutama iz penala osiguravao opstanak
Fin neki čiko.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Dobro pametni!! Sve si rekao!!! Uzivaj!!debilizam je napisao/la:captbilly, šta im se uvlačiš u guzove i brukaš se bezveze, dječače?! Do kraja nas nadigrali tako što su zabili dva gola iz dva kornera??? To su im bili i jedini prelasci centra u prvom poluvremenu. Opasniji su u nastavku bili. Tad su i odigrali jedine dvije opasne akcije na utakmici. DVA penala k'o suza! I ja polemišem s ljudima koji nisu bili na utakmici je li ili nije bio
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
? " су " ? $ знате,$ " не " % & то је гарант " & " " " $.....

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.