nem73 je napisao/la:izzo je napisao/la:Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje

na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati

ajde sada sve nanovo, svaki moj post pomno pročitaj pa švrljaj ovde, ok?
tebi ja za ove konverzacije ni nisam potreban,
ti djeliš moje mišljenje i odgovaraš na isto!
nema logike jarane
Onda izvini care

, možda sam pogriješio ali neko je pisao proklete odvratne postove koje nemaju vez sa životom

pa me to iznervira.
Penal nisam ni vidio, vidio sam da je raja zviždala...kome i zašto ne znam, možda sudiji...ali sam kasnije vidio ocigledan penal na Viščom koji nije sviran - što je realno sramota, pa tu je sudija ocito ošteti Želju.
Kažem ti, zabili ste dva gola iz kornera i to prvi odmah u prvoj minuti...jer su ovi iz odbrani debili nesposobni i svi gledaj i frajer nam zabi gol

drugi gol ista stvar, isto iz kornera debili stoje i frajer na drugoj stativi zavuce gol - nevjerovatno

...kasnije ste igrali bunker i kontre i dvije takve ste imali ali Šeha je izvadio dva gola...ono što je najgore je valjanje, izležavanje i mučka krađa vremena

e neka ste zato izgubili jer ima pravde, negdje se to moralo nekome vratiti...Sloboda se valjala možda još i gore, i to svake godine tako, ali im je to prošlo prije par kola...PA NE MOŽE VIŠE TO PROLAZITI, mora se kazniti to.
Treci gol Želje, igrac Veleža sam sebi zabi

kad vec Željo ne može.
Željo je u krizi i to ste trebali iskoristiti kao i Sloboda i Široki....ali niste i sami ste krivi za poraz, ovo odgovorno tvrdim...sudija sasvim dobro sudio, ko kaže da nije tako -taj laže otvoreno.
Nemam više šta dodati.