RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 23:19

izzo je napisao/la:Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje :x :twisted: na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati :evil: :oops:
ajde sada sve nanovo, svaki moj post pomno pročitaj pa švrljaj ovde, ok?

tebi ja za ove konverzacije ni nisam potreban,
ti djeliš moje mišljenje i odgovaraš na isto!

nema logike jarane
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 23:22

nime_tm87 je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah :lol:
Dvolicnost FUJ
pa dosta vas je više realisti, svaka vam je ispravna a vama napisana usrana!??

nema šta, izmislili ste poštenje??!

svi ostali dvoliki. :D
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

RAM - 1922
Kontakt:

Post Postao/la RAM - 1922 » 23 apr 2011, 23:23

nem73 je napisao/la:
RAM - 1922 je napisao/la:bruka i sramota !! koliko je uplaceno para na poluvremenu ????
mene je ovoga najviše strah.
prečudan je ovo scenarijo danas bio!!! :o

bilo kako bilo, štrumfovima i štrumfetama,
te naravno i zebi egzekutoru čestitka na osvojenim bodovima!!!

halal
halali bodove svakako smo sigurni.
Mostar u srcu VELEZ do groba !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 apr 2011, 23:24

nem73 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah :lol:
Dvolicnost FUJ

OŠTEĆENI SMO ZA ČIST PENAL NAD VIŠĆOM. Svejedno 3 boda na kontu, Vozdra i sretno u dalje takmičenju ...

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 23 apr 2011, 23:26

Meni samo nije jasno otkud ovoliko raje lose pise o Zelji i o svemu a haman niko nije gledo utakmicu??

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 23:29

nem73 je napisao/la:
izzo je napisao/la:Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje :x :twisted: na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati :evil: :oops:
ajde sada sve nanovo, svaki moj post pomno pročitaj pa švrljaj ovde, ok?

tebi ja za ove konverzacije ni nisam potreban,
ti djeliš moje mišljenje i odgovaraš na isto!

nema logike jarane
Onda izvini care :!: , možda sam pogriješio ali neko je pisao proklete odvratne postove koje nemaju vez sa životom :x :oops: pa me to iznervira.
Penal nisam ni vidio, vidio sam da je raja zviždala...kome i zašto ne znam, možda sudiji...ali sam kasnije vidio ocigledan penal na Viščom koji nije sviran - što je realno sramota, pa tu je sudija ocito ošteti Želju.
Kažem ti, zabili ste dva gola iz kornera i to prvi odmah u prvoj minuti...jer su ovi iz odbrani debili nesposobni i svi gledaj i frajer nam zabi gol :o drugi gol ista stvar, isto iz kornera debili stoje i frajer na drugoj stativi zavuce gol - nevjerovatno :shock: :oops: ...kasnije ste igrali bunker i kontre i dvije takve ste imali ali Šeha je izvadio dva gola...ono što je najgore je valjanje, izležavanje i mučka krađa vremena :oops: :oops: e neka ste zato izgubili jer ima pravde, negdje se to moralo nekome vratiti...Sloboda se valjala možda još i gore, i to svake godine tako, ali im je to prošlo prije par kola...PA NE MOŽE VIŠE TO PROLAZITI, mora se kazniti to.
Treci gol Želje, igrac Veleža sam sebi zabi :o :shock: kad vec Željo ne može.
Željo je u krizi i to ste trebali iskoristiti kao i Sloboda i Široki....ali niste i sami ste krivi za poraz, ovo odgovorno tvrdim...sudija sasvim dobro sudio, ko kaže da nije tako -taj laže otvoreno.
Nemam više šta dodati.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 23:41

REALNOST je inace na forumima ali i generalno kod nas Jugovica na veoma losem nivou.
Ova utakmica je samo jedan mali dokaz toga.

Ako je 10% bilo ljudi na utakmici od ovih sto su danas ispisali bezbroj stranica ja glavu dajem.
Kako se mozete tako djetinjasto ponasati ?
Zasto prvo ne pogledati utakmicu ili barem jedan njen isjecak pa onda suditi da li je sve bilo regularno ili ne ?
Nije nemoguce da je Velez prosuo pobjedu u 10 min jer mu ovo ne bi bio prvi put.
A ako je rijec o neregularnosti, onda je morala biti VELIKA KRADJA da se to desi a da to niko ne primjeti.
Sacekat cemo i vidjeti, ja cu tek tada komentirati utakmicu.

Sta ste se svi napalili ko mala djecica, i ako je bilo kradje, u ovoj ligi to nije nista novo da bi mi bili ovolko iznenadjeni ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 23:43

nime_tm87 je napisao/la:
nem73 je napisao/la:

OŠTEĆENI SMO ZA ČIST PENAL NAD VIŠĆOM. Svejedno 3 boda na kontu, Vozdra i sretno u dalje takmičenju ...
bola smanjili ste rez iz ne regularnog penala!!?tvoji ljudi tvrde..
ss javio DISKUTABILAN PENAL!
tvoji ljudi tvrde bio ofsajd kod drugog ili trečeg gola?
znači ne lupaju ljudi bez neke!!?

probaj vidjeti situaciju i iz drugog ugla, možda pomogne malo!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 23 apr 2011, 23:47

nem73 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
nem73 je napisao/la:

bola smanjili ste rez iz ne regularnog penala!!?tvoji ljudi tvrde..
ss javio DISKUTABILAN PENAL!
tvoji ljudi tvrde bio ofsajd kod drugog ili trečeg gola?
znači ne lupaju ljudi bez neke!!?
probaj vidjeti situaciju i iz drugog ugla, možda pomogne malo!
a ti prestani lupetat sa informacijama iz tudjih usta i stvari koje nisi vidio!!

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 23 apr 2011, 23:51

nije bitno idemo dalje.... halali bodove, a dug je valjda isplacen zar ne?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 apr 2011, 23:54

Penal nisam dobro upratio.Sjever je zvizdao jer su smatrali da nije bio.E sad jeli ili nije pokazat ce snima.Ovi na TV Vogosci snimaju jednom kamerom i nema usporenog tako da cekam snimak BHT-a.opsajd sigurno nije bio.Dalje cist penal nije sviran.Zaista nevidim da je Velez ostecen ili pokraden.Drago mi je da je utakmica bila sa 5 golova.Velez se pokazao u lijepom izdanju.Stanceski preokrenuo igru.Idemo dalje.........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 apr 2011, 23:56

Evo upravo sam pregledao snimku tekme. Nisam stigao na prvo, ali sam stigao na sudijsku nadoknadu prvog, kada je Demić u 46 imao priliku iz kosa da zabije za 3:0. U 52. minutu smo mogli riješiti, da je rovčanin pogodio, ali šeha skinuo. U 56. Jazvin izašao povrijeđen, kako sam vidio dobio je lakat od ćuluma, i prekid je trajao punih 6 minuta, da bi zaim kasnije ušao. Penal smiješan, zašto ovo kažem, zato što su navijači želje zviždali i smijali se kada je dosuđen. U periodu od 70 do 80 smo primili tri gola, drugi kriva odbrana, a treći Škaljić, reagovao kao početnik, bez obzira što to nije njegova pozicija. Realno, treba mu se zahvaliti nakon ove sezone. U 82. opet rovčanin, i opet šehić, znači nije istina da nismo prešli centra. Mali incident ako se može nazvati zbio se u 85. minuti kada je nesportski gest prema klupi veleža uputio jedan njihov igrač. Sve u svemu, može se reći da smo sami krivi, nažalost, ali pozitivni je što smo odigrali dosta hrabro.

Najbolji naši igrači večeras: Oštraković (dobro je branio), Kazazić, Zolj, Demić i Rovčanin.

Samo da napomenem, da jednostavno velež nema igru kroz sredinu, potrebno je stvarati krilne igrače, to je naša realnost, jer nakon topića, vukoja, okuke, kajtaza, Tucea, repka, mi nemamo krila, to po meni treba razvijati u budućnosti. Sve u svemu tekma korektna, osim sitnih deatalja, koje sam gore naveo.....

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 23:57

bang je napisao/la: a ti prestani lupetat sa informacijama iz tudjih usta i stvari koje nisi vidio!!
ejs?
gdje je problem legendo?
naviklo se da samo vi govor držite?

ja nigdje ništa ne tvrdim i ne potenciram,
sklapam sliku iz izvještaja koji dolaze kako iz vaših izvora tako i drugi...
ne ložim se na prvu al ne možeš ti to vidit... tvrda brnja u debila
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 23:58

AlemC85 je napisao/la:Evo upravo sam pregledao snimku tekme. Nisam stigao na prvo, ali sam stigao na sudijsku nadoknadu prvog, kada je Demić u 46 imao priliku iz kosa da zabije za 3:0. U 52. minutu smo mogli riješiti, da je rovčanin pogodio, ali šeha skinuo. U 56. Jazvin izašao povrijeđen, kako sam vidio dobio je lakat od ćuluma, i prekid je trajao punih 6 minuta, da bi zaim kasnije ušao. Penal smiješan, zašto ovo kažem, zato što su navijači želje zviždali i smijali se kada je dosuđen. U periodu od 70 do 80 smo primili tri gola, drugi kriva odbrana, a treći Škaljić, reagovao kao početnik, bez obzira što to nije njegova pozicija. Realno, treba mu se zahvaliti nakon ove sezone. U 82. opet rovčanin, i opet šehić, znači nije istina da nismo prešli centra. Mali incident ako se može nazvati zbio se u 85. minuti kada je nesportski gest prema klupi veleža uputio jedan njihov igrač. Sve u svemu, može se reći da smo sami krivi, nažalost, ali pozitivni je što smo odigrali dosta hrabro.

Najbolji naši igrači večeras: Oštraković (dobro je branio), Kazazić, Zolj, Demić i Rovčanin.

Samo da napomenem, da jednostavno velež nema igru kroz sredinu, potrebno je stvarati krilne igrače, to je naša realnost, jer nakon topića, vukoja, okuke, kajtaza, Tucea, repka, mi nemamo krila, to po meni treba razvijati u budućnosti. Sve u svemu tekma korektna, osim sitnih deatalja, koje sam gore naveo.....

Hvala.

Nadam se da ce gornji komentar malo smiriti strasti koje su bezpotrebno pocele.
Na par trenutaka sam mislio da sam u vrticu a ne na sportskom forumu kako se neki ovdje ponasaju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2011, 00:12

Svaka cast ovim mladim momcima iz Veleza na predstavi veceras.Da nije bilo penala sigurno bi ste pobjedili.S Odovicem to izgleda puno bolje i nadam se da ce on ostati i iduce sezone.Uz par pojacanja moze Velez biti u gornjem dijelu tabele samo da se nesto ne iskomplikuje na ljeto ;)

Pozdrav!
AMAR OSIM!

debilizam
Kontakt:

Post Postao/la debilizam » 24 apr 2011, 00:33

Kakvih glupana i idiota se nakotilo! Titova juga, svaka ti čast! O nekakvim krađama pričaju, samo zato jer su čuli da je sviran jedan usrani penal. Penal koji je bio k'o kuća! Višća povukao loptu i igrač Veleža ga pokupio po nogama u pokušaju da je izbije. Ono što čini taj penal jadnim je to da nije bilo nikakve opasnosti i da Višća vrlo vjerovatno ne bi ni došao do te lopte, jer je bio nezgodno okrenut. Ali start je bio preočit da se ne bi svirao. Ni djelić dileme. Kasnije kod 3:2 penalčina na Višći nije svirana. Suđenje gostima za poželiti i baš ćemo vidjeti hoće li se iko od vaših igrača i trenera požaliti. Rovčanin je mogao sve završiti, a na kraju spasiti i bod. Oba puta je savršeno šutirao, a Šehić brilijantno odbranio. Tuga da pričate o krađi. Puno ste zaslužniji za preokret od Želje. Čak i da niste sami sebi dali zadnji gol.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2011, 00:50

debilizam je napisao/la:Kakvih glupana i idiota se nakotilo! Titova juga, svaka ti čast! O nekakvim krađama pričaju, samo zato jer su čuli da je sviran jedan usrani penal. Penal koji je bio k'o kuća! Višća povukao loptu i igrač Veleža ga pokupio po nogama u pokušaju da je izbije. Ono što čini taj penal jadnim je to da nije bilo nikakve opasnosti i da Višća vrlo vjerovatno ne bi ni došao do te lopte, jer je bio nezgodno okrenut. Ali start je bio preočit da se ne bi svirao. Ni djelić dileme. Kasnije kod 3:2 penalčina na Višći nije svirana. Suđenje gostima za poželiti i baš ćemo vidjeti hoće li se iko od vaših igrača i trenera požaliti. Rovčanin je mogao sve završiti, a na kraju spasiti i bod. Oba puta je savršeno šutirao, a Šehić brilijantno odbranio. Tuga da pričate o krađi. Puno ste zaslužniji za preokret od Želje. Čak i da niste sami sebi dali zadnji gol.
AKo je penal velik ko kuca zasto onda onakva reakcija cak i navijaca Zeljeznicara poslije postignutog gola?

Zasto onda tovar raje iz Sarajeva koja govori da penala nije bilo?

Zasto sportsport.ba izjavljuje "u najmanju ruku diskutabilan penal" ... u najmanju ruku ti je ono maksimalno sto ti reporter smije reci.

Da te podsjetim na gostovanje Veleza isto tako Zelji na istoj Grbavici prije 2 godina isto kada su Velezu svirana 3 crvena kartona plus 4 zuta?

To su 2 ukradene utakmice u 3 godine.

Kad ste nam takvi prijatelji pa nas obilazite pred svaki "derbi" Veleza i Zelje - mogu zamislit kakvi ste onima s kojim niste prijatelji.

Zaista nisam mogao svatiti ono ljubakanje i cmakanje sa Zeljinim navijacima pred ovu tekmu - stomak mi se okrecao kad sam ono citao.

Mali je broj klubova koji su Velezu krali bodove u BiH vise od Zelje.

Daleko vam kuca bila .
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 apr 2011, 00:53

iz snimka je jako teško vidjeti tačno da li je bio penal ili nije.
koliko mogu iz snimka prosuditi realno gledano izgledao je malo jeftino, mada ništa ne tvrdim!
bio, ne bio ipak je ovaj go/momenat bio presudan za preokret jer je dao ogromna krila igraćima želje

kod trečeg gola je nemoguče vidjeti da li je bio ofsajd!

sve ostalo smo ja mislim sami sebi krivi,
pogotovo nas je ujebao presmješni autogol škaljića. :cry: :twisted:
imali smo par prilika da stvar dovršimo u našu korist ali nije bilo sreće **** ga... :evil:

nejse, bilo kako bilo-
bodovi su sada papa tutu.
te nam ostaje samo žal za propuštenom prilikom da odnesemo bod(ove) sa grbavice!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 24 apr 2011, 01:04

E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.

Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.

A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

debilizam
Kontakt:

Post Postao/la debilizam » 24 apr 2011, 01:04

MostaracVelezovac, kad nađemo fin snimak, onda ćeš se poklopit ušima. Penal je bio vrlo jeftin i zbog toga su takve reakcije pojedinaca. Ipak, čist kao suza. I kakve kuće spominješ, k'o da koga zaboli qurac je li mi kuća blizu vaše :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.