Federalna vlada daje novac za gradnju Arena Rođeni samo pod uslovom ako da isti iznos i za stadion pod BBTuce11 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:36E čuj Velež ima politiku. Pa politika nas namjeravala ugasiti. To što Federalna vlada daje novac za gradnju stadiona je obaveza.. Nije Velez svojom voljom napustio stadion pod BB. Uostalom i Željo dobija lovu i to u puno većem iznosu za gradnju južne tribine na svom stadionu. O suđenju u proteklim sezonama, oduzimanju bodova.. da ne pišem.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:21Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11
Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
A Vi odvajate Super Cup voljene BiH
Ima veze Vaš plasman jer imate investitora imate novac - gengu a Velež ima politiku
A šta mi imamo - da mi imamo stadion sa krovom i navijače i ništa više
Mi ako izborimo Europu u Ligi 10 - FANTAZIJA
Jel sad jasnije
Vaša sreća je u tome što ste imali gosp Hasića za Predsjednika - bogatog čovjeka koji je taj dobijeni novac kanalisao u izgradnju Arena Rođeni
Kod onih tamo je sasvim drugačije
A nama je Kanton Sarajevo dao 4,7 miliona maraka - goli beton a mi moramo kroz kupovinu desetogodišnjih ulaznica opremiti tribinu sa stolicama,toaleti,pristup tribinu i krov
Velika je to razlika jer su ovi skontali u KS da Grad i KS može imati moderan stadion za male novce i tako riješe problem sportske infrastrukture u Glavnom Gradu