Pa vjerovatno se misli na gostovanja Bijeljini, Širokom, a nije da se nije Borcu na Grbavici sve sviralo, sem onog što nisu mogli.... Ybt, a VAR s onim u Bijeljini liniju ispravljali kao ja 2008. u paintu...
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Al u qrcu. I nemoj me vuci za jezik, da sad otvaram tu diskusiju. Suti bogati.
Veceras je ono govedo Tomic poceo siljiti za Posusje od prve minute.
Jednom ce prekipiti raji, upast ce u teren, al ne dvojica trojica ili neko gađanje sa tribina - vec malo vise i onda ce biti tezi belaj sa tezim posljedicama. To mogu garantovati.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 okt 2025, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma tendenciozno je, baš neujednačen kriterij i prekršaja i kartoniranja. Večeras nije bilo kriminalno, al nije bilo ni 50-50.
Pošteno, pa kako bude.
Uglavnom smo se shvatili.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:45Mislim da ovo nije dozvoljeno na forumu, ali zaista sam morao citirati. Ne treba pozivati na ubistvo i slično, ali ovdje nema rješenja dok se ne desi neki belaj pa da sudije i oni koji ih delegiraju ne smiju izaći iz kuće bez pet specijalaca da ih čuvaju. Recimo neki kiparski scenario.
- svrakino1921
- Kontakt:
Razlika između Veleža i nas je što Velež ima premijera i predsjednika sudijske organizacije ili kako se to već zovejurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:26Koja je razlika između vas i Veleza sto se tiče te politike sto im prave stadion ? Pa prave evo i vama.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:21Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11
Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
A Vi odvajate Super Cup voljene BiH
Ima veze Vaš plasman jer imate investitora imate novac - gengu a Velež ima politiku
A šta mi imamo - da mi imamo stadion sa krovom i navijače i ništa više
Mi ako izborimo Europu u Ligi 10 - FANTAZIJA
Jel sad jasnije
Drugo zar nisu Velež zakinuli a vama dali Europu na Grbavici evo čak i Virtual to piše iznad. Mislim i ja da nije to nešto bilo zakulisno ali se desilo. Zar nije ? Da ih štiti politika poništili bi vam gol istog momenta.
Kakvog investitora imamo bolje da ga nemamo. Vjeruj.
Imamo i najgore uvjerljivo suđenje u ligi. Na nasu štetu se na svakoj tekmi dogodi da li offside da li crveni da li penal da li čist gol poništen. Nešto mora. Niko vise ni ne priča o tom.
Šta ti je bolan - kako su ko beton i to armirani beton
Što se tiče Sivca - i prije te utakmice i oni su zabili iz zaleđa na Tušnju TC - u za 1:1
Nama gol protiv Vas Coce nije priznat - niko o tome ne prica
E čuj Velež ima politiku. Pa politika nas namjeravala ugasiti. To što Federalna vlada daje novac za gradnju stadiona je obaveza.. Nije Velez svojom voljom napustio stadion pod BB. Uostalom i Željo dobija lovu i to u puno većem iznosu za gradnju južne tribine na svom stadionu. O suđenju u proteklim sezonama, oduzimanju bodova.. da ne pišem.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:21Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:07
Sve otjerat na polusezoni i probat opstat u ligi. To nam treba bit jedan jedini cilj za ovu godinu. Pa bez pretjerivanja imalo, mi i jesmo ekipa koja ce se boriti za opstanak ove sezone…treba za kone veceras navijati da uzmu posusje. Oj mirvahu debeli gmazu yebemo ti sve na kamaru.
Ovo si ti napisao na temi svog kluba
Ako se složimo da jedan ispada od troje klubova - Sarajevo,Velež,Željo - pa kako nam nece bit beton - s tim što smo jako blizu 3 mjestu na tabeli na kraju sezone ako vrate Prijedoru sutra u Širokom ono što im je uzeto prošlo kolo
Kakva su to pitanja prijatelju
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
A Vi odvajate Super Cup voljene BiH
Ima veze Vaš plasman jer imate investitora imate novac - gengu a Velež ima politiku
A šta mi imamo - da mi imamo stadion sa krovom i navijače i ništa više
Mi ako izborimo Europu u Ligi 10 - FANTAZIJA
Jel sad jasnije
-
- Kontakt:
Sarajevo je losije ove sezone, mislim najvise zbog nesrece sto konstantno imaju povredjene igrace, a to tesko moze ekipa da trpi iako imaju veliki broj igraca, i jednostavno nisu pogodili sa igracima koji su im dosli ove sezone. Evo konkretan primjer, u odbrani dovedu Gojkovica koji je jako kvalitetan stoper za nasu ligu, a on nazalost out duzi period. Na drugu stranu dovedu neke bezveze igrace poput Turde i onog Mamlasa. Tu gubis ciste bodove. Prema naprijed su isto imali ozlijeda i naravno da je teze. Ima tu i do sudjenja, npr protiv Sirokog su bili osteceni ono sto sam pratio. Ako izostavimo taj faktor sudjenja koji fakticki nije do klubova, onda kombinacija ozlijeda i jednostavno promasaj sto se tice igraca, to je razlog za njihovu situaciju. Isto su trebali uvesti par mladih igraca, prosle godine su im juniori igrali Evropu, sasvim ok odigrali protiv Trabzona na Kosevu. Sad npr Harun Ploco igra u Travniku a nekako je momak imao potencijala kad bi dobio svoju neku minutazu.
-
- Kontakt:
Kakav je ovo bio sukob hordi sa cetnickom policijom, majku li vam **** i tatu dodika!!!!
ACAB!!!
Kod nas svi kad dodju uredno izadju sa trbine, mame li vam **** cetnicke drotovske!
ACAB!!!

Kod nas svi kad dodju uredno izadju sa trbine, mame li vam **** cetnicke drotovske!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Zanimljiva jeste, jer je ujednacena. Ali imas u regiji klubova koji su skoro sami skuplji nego komplet nasa liga.MikiPirs je napisao/la: ↑18 okt 2025, 08:33Ja sam ozbiljan i uopste se ne sprdam, liga je bolja od svih u regionu, to sigurno, sto se tice zanimljivosti, rivaliteta i krljanja za bodove, ne pricam o kvalitetu, svakako su sudije banana, ali da je najbolja za ove gore parametre jeste tj. za nas navijace, pratioce, vrhunska za pracenje![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Da ovim putem **** majku Bijeljinskoj policiji zbog represije nad Hordama, prije 15 dana su ovako pokušali i na nas smećari zapaćeni
Manijaci pa svi ostali!
Nadam se u cetnic.kom selu da je kakav drot dobio ozbiljne povrede. Samo jako protiv ‘srpskih’ sela.
Nadam se u cetnic.kom selu da je kakav drot dobio ozbiljne povrede. Samo jako protiv ‘srpskih’ sela.
Fk Željezničar.
Da li je tribina halid beslic zadovoljna danasnjom igrom divova?
-
- Kontakt:
Do zadnjeg gostovanja je policija tamo bila korektna, ali haman su i oni pustili muda i onih par faca zadojenih mržnjom koji jedva čekaju neki ekces
- kolezeljovac
- Kontakt:
Podrška za momke iz HZ u Bijeljini!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Navijacki pokret otpora.TefalTava je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:15Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Nemamo mi kritičnu masu koja bi to pokrenula, teško se živi, neće niko da ide na robiju zbog fudbala a oni to znaju.
Nama treba stranac na čelu sudijske komisije kao što se radi u korumpiranim savezima, ali nebitni smo, ne zanimamo mi Čeferina niti bilo koga drugog. Ovo se mora istrpiti i to je to. Nažalost.
al dobra parola vcrs![]()
Nismo mi ko hz, Vico im poklopio Šreka, on dao po marku od karte. Ostali se rastaljuju i odjednom prestade prozivanje Vice, saveza i tako dalje. Mirvic dobije kup i to je to. Boga mi ih Zeljo uzeo dva puta na Grbavici, a Manijaci prozivaju sudije i savez nama najvece kazne. Sutra ide mit broj 99 ,kad budu pokradeni hoceno li ČLANSTVO, I SKUPLJANJE PO HOTELIMA.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 18 okt 2025, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
A ovaj što nosi marker u ruci tačno se vidi da je ****, izbjegava gužvo a ide i trči da udari momka na podu
-
- Kontakt:
Al sam papak, al sam lola, u ruci mi motorola.12345678922 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:56Da ovim putem **** majku Bijeljinskoj policiji zbog represije nad Hordama, prije 15 dana su ovako pokušali i na nas smećari zapaćeni
-
- Kontakt:
Ide kilometarski post.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:00Ma nemas sta trpiti,ovi su presli igricu.Ko god sljedeci da dodje radit ce isto i gore jer zna da ce mu proci.Davno se zakasnilo sa reakcijom a ovo cemo jos 8 godina trpiti.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Nemamo mi kritičnu masu koja bi to pokrenula, teško se živi, neće niko da ide na robiju zbog fudbala a oni to znaju.
Nama treba stranac na čelu sudijske komisije kao što se radi u korumpiranim savezima, ali nebitni smo, ne zanimamo mi Čeferina niti bilo koga drugog. Ovo se mora istrpiti i to je to. Nažalost.
Nije mi jasno evo necemo uzeti titulu svakako.Cemu ovo?Sta hoce ne kontam da nas gurnu u drugu ligu.A nas vrli vlasnik gleda i smislja status za storya
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 18 okt 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to kad umre da ga pljunes i pop.isas i svako ko to podrzava. Nema druge.12345678922 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:59Do zadnjeg gostovanja je policija tamo bila korektna, ali haman su i oni pustili muda i onih par faca zadojenih mržnjom koji jedva čekaju neki ekces
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Krivo im sto su morali doc na posao sto se nije zabranilo.12345678922 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:56Da ovim putem **** majku Bijeljinskoj policiji zbog represije nad Hordama, prije 15 dana su ovako pokušali i na nas smećari zapaćeni
Zato se u KS redovno lome gradjani a mrzitelji drzave osmijehom docekuju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bordobijeli, bvsic, Crkvice1988, Hrammm1921, Ledara, Lokomotifa, Maestro^^, Mostarska, Samba71, ShojaStojan, Tuce11, UtdBiH21, Uvijeknapravojstrani, WeekendOffender, Zaboljesutra, zemuntrg, Zigazaga i 98 gostiju.