Više postova je napisao ovdje o remiju Sarajeva nego o pobjedi Želje.

Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Ne znam sto ste toliko sretni jel sto smo mi loši ili sto ste vi treći ? Sta je od to dvoje ?
Nego ja ovo malo da odem do Viene guzovace - da malo odem iz Svrakina
Kontaš
Ma nemas sta trpiti,ovi su presli igricu.Ko god sljedeci da dodje radit ce isto i gore jer zna da ce mu proci.Davno se zakasnilo sa reakcijom a ovo cemo jos 8 godina trpiti.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Nemamo mi kritičnu masu koja bi to pokrenula, teško se živi, neće niko da ide na robiju zbog fudbala a oni to znaju.
Nama treba stranac na čelu sudijske komisije kao što se radi u korumpiranim savezima, ali nebitni smo, ne zanimamo mi Čeferina niti bilo koga drugog. Ovo se mora istrpiti i to je to. Nažalost.
Ide to često tako u ovoj ligi ,ali Rudar nikad nije bio dio tih kombinacija.Sitna smo mi riba .Nebi prešutile sudije čist penal za nas protiv Sloge ,da je tako. Pokušavam se sad sjetiti bez guglanja,ali prilično sam siguran da i zadnji put kad smo bili u premijer ligi,i ovih 10 kola,da je za Rudar sviran samo JEDAN penal i da niko od naših protivnika nije dobio crveni,sem Sarajevo na Koševu kad je Lazić pcrvenio i uzeli smo bod.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:49
Hvala
Nadam se jer to ide tako u ovoj ligi da sutra u Širokom imate poguranac zbog onog protiv Borca u Prijedoru
Da uzmete 3 boda i tako nas zacementirate na 3 poziciji i prestignete Velež
I onda u Prijedoru u jednoj fer utakmici Vas pobjedimo
Ma kakve zimske trebaju ti lanci i polahko .avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:02Pažnja
Ako se krećete u pravcu Koševa,Jezera,Ciglana ne idite bez zimskih guma..
Poledile ceste, -9 je trenutačna temperatura
jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:57Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52
Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Ne znam sto ste toliko sretni jel sto smo mi loši ili sto ste vi treći ? Sta je od to dvoje ?
Kontaš
Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:07jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:57Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55
Poštujem ja tebe @Duška
Kontaš
Sve otjerat na polusezoni i probat opstat u ligi. To nam treba bit jedan jedini cilj za ovu godinu. Pa bez pretjerivanja imalo, mi i jesmo ekipa koja ce se boriti za opstanak ove sezone…treba za kone veceras navijati da uzmu posusje. Oj mirvahu debeli gmazu yebemo ti sve na kamaru.
Ovo si ti napisao na temi svog kluba
Ako se složimo da jedan ispada od troje klubova - Sarajevo,Velež,Željo - pa kako nam nece bit beton - s tim što smo jako blizu 3 mjestu na tabeli na kraju sezone ako vrate Prijedoru sutra u Širokom ono što im je uzeto prošlo kolo
Kakva su to pitanja prijatelju
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:00
Nije mi jasno evo necemo uzeti titulu svakako.Cemu ovo?Sta hoce ne kontam da nas gurnu u drugu ligu.A nas vrli vlasnik gleda i smislja status za storya
Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Nemamo mi kritičnu masu koja bi to pokrenula, teško se živi, neće niko da ide na robiju zbog fudbala a oni to znaju.
Nama treba stranac na čelu sudijske komisije kao što se radi u korumpiranim savezima, ali nebitni smo, ne zanimamo mi Čeferina niti bilo koga drugog. Ovo se mora istrpiti i to je to. Nažalost.
Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:07jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:57
Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.
Sve otjerat na polusezoni i probat opstat u ligi. To nam treba bit jedan jedini cilj za ovu godinu. Pa bez pretjerivanja imalo, mi i jesmo ekipa koja ce se boriti za opstanak ove sezone…treba za kone veceras navijati da uzmu posusje. Oj mirvahu debeli gmazu yebemo ti sve na kamaru.
Ako se složimo da jedan ispada od troje klubova - Sarajevo,Velež,Željo - pa kako nam nece bit beton - s tim što smo jako blizu 3 mjestu na tabeli na kraju sezone ako vrate Prijedoru sutra u Širokom ono što im je uzeto prošlo kolo
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
Koja je razlika između vas i Veleza sto se tiče te politike sto im prave stadion ? Pa prave evo i vama.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:21Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:07
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
A Vi odvajate Super Cup voljene BiH
Ima veze Vaš plasman jer imate investitora imate novac - gengu a Velež ima politiku
A šta mi imamo - da mi imamo stadion sa krovom i navijače i ništa više
Mi ako izborimo Europu u Ligi 10 - FANTAZIJA
Jel sad jasnije
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kolezeljovac, LondonBlues, Paromlinac i 61 gost.