Ne znam na sta mislis haha na policijsku stanicu?manijakdogroba87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:05Fin username, rado ga se sjecam.Fina su to vremena bila.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:57Nas je jug sto se tice stadiona, nikad nismo bili uz fanatikose ni u zenici ni na gostovanjima. Siguran sam da se nesto dogodi van stadiona da ce robovi stat uz fantikose, al isto tako ne mogu garantovat koji je stav jezgra robova posto nisam sad toliko aktivan ko prije 10ak godina pa da to mogu rec iz prve ruke
Mostarci su sa nama
BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sto znaci da svi igraci otvoreno trebaju stati iza bhf-a.travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:06Ovo su objavili zbog niza reakcija fudbalera, košarkaša i ostalih poznatijih profila uglavnom na Instagramu.
Znači onaj ko upravlja njima ide sad drugom tj. blažom taktikom
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Koja ono jos ima snaga narodaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:04Ovo navijači nisu problem - navijači su snaga naroda je tipična Chat GPT sintagmababoedindzeko09 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:03Pa ovi nisu sposobni ni saopštenje da napišu nego im ChatGPT/DeepSeek piše saopštenje.travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne zna ni on jadan vise sta pise, ja evo zakljucao i spavacu sobu iz straha jesam li sta napisao ruzno doci ce mi ljudi19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:05Samo cekam da se Nodi oglasi i promijeni misljenje u vezi BHH peti put u zadnja 24 sata.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Yebu nas i xebat ce nas. OK.
Al barem nas sne smatrajate glupim dok obavljate posao.

Al barem nas sne smatrajate glupim dok obavljate posao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odakle njima karte pa još i fanatikose nude istima?travuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 21:59Mi, BH HOOLIGANS, jasno poručujemo – stojimo uz BH FANATIKOSE. Oni su simbol navijačke reprezentativne scene Bosne i Hercegovine, ljudi koji su uvijek davali sve za reprezentaciju i koji zaslužuju da budu tamo gdje im je i mjesto – na tribini, uz svoj tim.
Mi to ne možemo i nećemo prihvatiti.
Ako za BH FANATIKOSE nema mjesta, nema ga ni za nas.
Ako oni ne idu na utakmicu, ne idemo ni mi.
Ovo nije pitanje karata, već časti i poštovanja prema onima koji su uvijek bili uz reprezentaciju.
Navijači nisu problem — navijači su snaga naroda.
Obzirom da smo “razapeti” od strane medija istakli bi da smo mi patriote i narod koji živi u Bosni i Hercegovini i voli ovu državu svim srcem. Nemamo nikakvu korist niti smo plaćeni od bilo koga. U komunikaciji smo sa BH Fanstikosima skoro od početka stvaranja grupe te je ova utakmica trebala biti naš debi uz zajedničku podršku našoj reprezentaciji. Također smo ponudili pola karata koje ima naša grupa BH Fanatikosima. Odbili su i razumijemo ih, jer grupa koja bodri reprezentaciju preko 20 godina zaslužuje da dobije karte od nogometnog saveza. To što mi ne želimo da palimo baklje na utakmicama i tako direktno štetitimo BiH sportu znači da želimo samo najbolje našoj državi i sportu u Bosni i Hercegovini.
Cekaj dok procita "saopstenje"19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:05Samo cekam da se Nodi oglasi i promijeni misljenje u vezi BHH peti put u zadnja 24 sata.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad jos vise navalit na savez. Ne treba im se skinuti s grbace zbog ovog jeftinog poteza.
Al kakvi smo ko nacija popusic3mo i ovu pricu pa cemo tog smrka i ostale narkodilere dizat u nebesa za par mjeseci.
Abdica na svakom koraku. Fuj!!
Al kakvi smo ko nacija popusic3mo i ovu pricu pa cemo tog smrka i ostale narkodilere dizat u nebesa za par mjeseci.
Abdica na svakom koraku. Fuj!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:08Ne zna ni on jadan vise sta pise, ja evo zakljucao i spavacu sobu iz straha jesam li sta napisao ruzno doci ce mi ljudi19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:05Samo cekam da se Nodi oglasi i promijeni misljenje u vezi BHH peti put u zadnja 24 sata.![]()
Šta se ti brineš, ti si u dijaspori, mi ovdje treba da se bojimo, doće nam iza ponoći FUP, džaba što pišemo pod anonimnim profilima
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jedno od najjačih saopštenja na ovim prostorima... Vučić vam zavidi 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Haman im jolda sastavlja sta kazem ti si iz tuzleDamirT je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:09Cekaj dok procita "saopstenje"19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:05Samo cekam da se Nodi oglasi i promijeni misljenje u vezi BHH peti put u zadnja 24 sata.![]()
![]()
-
travuljasSs
- Kontakt:
Znači njih je savez odabrao da budu glavna navijačka grupa jer ne vole momci da bacaju baklje u teren. Iako se zovu BH Hooligans.
Zanimljivo, skoro pa i interesantno!
Hooligans i baklje i ne idu zajedno. To je jedino što ima smisla u toj cijeloj pričitravuljasSs je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:23Znači njih je savez odabrao da budu glavna navijačka grupa jer ne vole momci da bacaju baklje u teren. Iako se zovu BH Hooligans.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
A odakle karte huliganima, glupani se samo jos vise uvalise 
Off topic
Ima li gdje u prodaji 2 karte?
Ima li gdje u prodaji 2 karte?
- invincible1921
- Kontakt:
Kad neko kaze ne moze se...gledaj rapsada sistema nakon par clanaka i postova podrske od bitnih osoba...zamisli sad proteste ili slicno
=\_1921_/=
Nismo ni svjesni sta sve mozemoinvincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 22:33Kad neko kaze ne moze se...gledaj rapsada sistema nakon par clanaka i postova podrske od bitnih osoba...zamisli sad proteste ili slicno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Uvijek brate mijenjam misljenje na osnovu novih informacija
Ako su hoolsi tu da budu uz BHF
Ako nisu onda podrska BHF
Sto se tice ove teme, nemojte mene vise citirati i stavljati u prvi plan haha
Malo cu odmoriti od foruma, pogotovo nakon vijesti za Zizovica
Jedan je zivot, svaka minuta je dragocjena, a mi ih gubimo na forumu
Ako su hoolsi tu da budu uz BHF
Ako nisu onda podrska BHF
Sto se tice ove teme, nemojte mene vise citirati i stavljati u prvi plan haha
Malo cu odmoriti od foruma, pogotovo nakon vijesti za Zizovica
Jedan je zivot, svaka minuta je dragocjena, a mi ih gubimo na forumu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Odmori duže
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I na ovom logu njihovom ima 5 ljiljana, a trebalo bi 6, znači i logo im je AI pravio. Smiješni likovi, idu zato pakistanski i indijski lajkovi i pratioci.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE