..i to sto kazesDamirT je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Nema stav o izboru kluba, a da ima za ove bitnije stvari...invincible1921 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:40Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Drugačije nam neće ugoditi.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:59u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:44ako uzmemo cinjenicu da strucni stab pa i dio ekipe oko Spahe i saveza znaju Dzeku od ranije, privatni kontakt i broj,
ko moze potvrditi da se u meduvrmenu nakon ove informacije u jaavnosti nisu desili poziv od straane Dzeke ka njima i njegovo djelovanje, sto je imaalo za ishod i nesto kasnije saopstenje, a vjerovatno u cilju i dogovoru opet s njima da pokusa izgladiti i spustiti loptu na zemlju sto se kaze
isto sam misljenjaa da ce savez ponuditi im karte ali da ce zabraniti transparente, sto ce naravno navijaci odbiti, i doci ce do pat situacije
bhf ce sigurno doci do karti pojedinacno, ali u tom slucaju kao i od samog starta atmosfera je vec naarusena, sam negativan rezultat dovodi do usijanja
=\_1921_/=
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mora dati jos koji gol da popravi svoj rekord malo, a ovo ostalo ko ih sisainvincible1921 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 10:45farenhajt je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:59u smislu da je mozda zaprijetio ogranizovat bojkot igraca ako pak se ovi ne predomisle tj. da morajau pustiti grupama prodaju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:48
Dogovora o čemu? Ljudi, jeste vi svjesni šta je ovo? Nije ovo nekakav navijački obračun ko je veći patriota.
isto sam misljenjaa da ce savez ponuditi im karte ali da ce zabraniti transparente, sto ce naravno navijaci odbiti, i doci ce do pat situacije
bhf ce sigurno doci do karti pojedinacno, ali u tom slucaju kao i od samog starta atmosfera je vec naarusena, sam negativan rezultat dovodi do usijanja![]()
![]()
dzeko da organizuje bojkot...pa taj bi igro taman da ostali fkt bojkotuju
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vidi, ako dosad nije iznosio svoje stavove na taj način, teško je očekivati da će se odjednom promjeniti.invincible1921 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:40Sta fali i tom na kraju krajeva? Ovo je reprezntacija nije klubShategabri je napisao/la: ↑04 nov 2025, 09:25Najbolje da se popne na tribinu i povede sam navijanje.
Drugačije nam neće ugoditi.
Lik je toliko bezlican a najuticajniji sportista vjeorvatno od svih ostalih...ne znam jel ikad imo stav i o cemu.
Ovo saopstenje je u fazonu ko da te pitaju 93 sta mislis o ratu u BiH i ti kazes, ja sam za mir...
Od njega kao kapitena i najpoznatijeg fudbalera se mora ocekivati jasan stav, a ne da se krije iza denisovih otvorenih pisama
Koševo Zapad
Džeko predložio Spahiću da se igrači odreknu svojih karti i poklone ih BHF-u
Dijamant želi natjerati Savez da promijeni svoju odluku
Međutim, "Dnevni avaz" saznaje da je Edin Džeko prave i direktne korake napravio daleko od očiju javnosti i društvenih mreža. Iz izvora bliskih reprezentaciji Bosne i Hercegovine, dobili smo sljedeću izjavu:
- Edin Džeko je lično nazvao Emira Spahića i upitao ga šta se dešava i zašto se donijela odluka da se otkažu karte BH Fanaticosima. Predložio mu je da se igrači odreknu svojih karata za BHF.
Daleko od populizma i društvenih mreža, gdje je pružio podršku Fanaticosima, odlučio je učiniti sve da navijači uđu na stadion.
Napisao je da je BHF pokretačka snaga i simbol svih reprezentacija. Masa je reagovala preburno, smatrajući njegovo obraćanje mlakim, iako je jasno stao na stranu BHF-a, ali Edin takav kakav jeste uraditi će sve da "natjera" odgovorne da promijene svoju odluku, jer lično njega čeka možda i najbitnija utakmica u karijeri.
Međutim, "Dnevni avaz" saznaje da je Edin Džeko prave i direktne korake napravio daleko od očiju javnosti i društvenih mreža. Iz izvora bliskih reprezentaciji Bosne i Hercegovine, dobili smo sljedeću izjavu:
- Edin Džeko je lično nazvao Emira Spahića i upitao ga šta se dešava i zašto se donijela odluka da se otkažu karte BH Fanaticosima. Predložio mu je da se igrači odreknu svojih karata za BHF.
Daleko od populizma i društvenih mreža, gdje je pružio podršku Fanaticosima, odlučio je učiniti sve da navijači uđu na stadion.
Napisao je da je BHF pokretačka snaga i simbol svih reprezentacija. Masa je reagovala preburno, smatrajući njegovo obraćanje mlakim, iako je jasno stao na stranu BHF-a, ali Edin takav kakav jeste uraditi će sve da "natjera" odgovorne da promijene svoju odluku, jer lično njega čeka možda i najbitnija utakmica u karijeri.
Najmanji su problem karte. Nije Džeko glup da to ne shvata, nego zna koliko je ovaj narod glup i kako površno gleda stvari.Turo je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:06Džeko predložio Spahiću da se igrači odreknu svojih karti i poklone ih BHF-u
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Lijepa stvar, ali sta cemo nakon toga? Kad dodju naredne kvalifikacije i LN, hoce li opet ovi caciji biti glavne baje na tribinama, hoce li BHF-u zabranjivati karte i slicno? Kratkorocno dobra stvar za ove meceve, ali dugorocno se nece nista izmijeniti na ovaj nacin.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Šampioni smo kad treba nekog possrati.
Poslije kad se ispostavi da nismo bili u pravu, ide ona...yebi ga.
Poslije kad se ispostavi da nismo bili u pravu, ide ona...yebi ga.
Koševo Zapad
- invincible1921
- Kontakt:
Ok gest, ali krajnje nedovoljan....cak sta vise ispada kontraproduktivan....prica ce se svest na karte i tjtDamirT je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:13Lijepa stvar, ali sta cemo nakon toga? Kad dodju naredne kvalifikacije i LN, hoce li opet ovi caciji biti glavne baje na tribinama, hoce li BHF-u zabranjivati karte i slicno? Kratkorocno dobra stvar za ove meceve, ali dugorocno se nece nista izmijeniti na ovaj nacin.
=\_1921_/=
-
adrenaline323
- Kontakt:
Dzekin pristup je sasvim ispravan ipak je on jos uvijek igrac, pa na sta bi to tek licilo da on mijenja trenere i savez kad god mu nesto zasmeta. Ljudi koji trebaju nesto reci sute i sjede u foteljama prodali se za cener
- invincible1921
- Kontakt:
Ne sutr vidis da radeadrenaline323 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 12:43Dzekin pristup je sasvim ispravan ipak je on jos uvijek igrac, pa na sta bi to tek licilo da on mijenja trenere i savez kad god mu nesto zasmeta. Ljudi koji trebaju nesto reci sute i sjede u foteljama prodali se za cener
=\_1921_/=
- sagitarius
- Kontakt:
Covjek se smrka boji a ne vice
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Maroon1946
- Kontakt:
Jedan je DzeksonU ime saigrača i u lično ime, ZAHTJEVAM od Saveza da preispita svoju odluku i da, kao i do sada, obezbijedi ulaznice za navijačke grupe koje godinama bodre reprezentaciju BiH!
Uz vjernu navijačku podršku sa tribina, koja nam je itekako potrebna u ovom važnom trenutku za reprezentaciju, igrači će na terenu dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat! Svi na svom frontu idemo braniti boje naše domovine!!!
#Jednasijedina
Tako je. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Eh ovo je već nešto. 
Maroon1946 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 13:00Jedan je DzeksonU ime saigrača i u lično ime, ZAHTJEVAM od Saveza da preispita svoju odluku i da, kao i do sada, obezbijedi ulaznice za navijačke grupe koje godinama bodre reprezentaciju BiH!
Uz vjernu navijačku podršku sa tribina, koja nam je itekako potrebna u ovom važnom trenutku za reprezentaciju, igrači će na terenu dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat! Svi na svom frontu idemo braniti boje naše domovine!!!
#Jednasijedina![]()
E ovo je vec kapitenski, sto se i ocekuje od njega 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
I sta je sljedeci korak ako Vico kaze da ne moze? Edin nece igrati protiv rumuna ili?
Kako god, svaka cast
Kako god, svaka cast
- Shategabri
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Rekoh vam ja sinoc sacekajte, treba mu vremena da prikupi par podataka i on i to je to

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, M1k3y, Proximic, successminator, Venom i 43 gosta.