Zar ti ne navijas za zelja?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:04Valjda cekaju da im grad, opstina centar, pokloni autobus kako bi oni mogli to predstaviti kao svoje.
Sad bi i Centrotransu da odrede koga ce voziti i u kojem autobusu.. na ljeto opstini Centar prijete da nece vise igrati ako bude Dino Merlin odrhao koncert.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 00:17Druze... wc na sjeveru grbavice je hotel hilton za wc na jugu koseva. Molim te otidji nekad ako nisi, sje*aces se.jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07
Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Jedno pitanje za tebe. U historiji derbija jel ikad na Kosevu bilo bez prisustva manijaka ? Tj da im je uskraceno da dođu ?
Jel mislis za gostujuci sektor ili?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Nikada ni vama nije bilo uskraceno vecinom ste protestovali . A imali ste i vi svojih slucajeva ne treba se zaboraviti sad ne znam jeli 2002 ili 2003 kad je marka bila 5 puta jaca nego sad vi ste trazili 20 maraka ulaz na derbi gdje su nasi i protestovali nisu htjeli da dodju za komparaciju tad si mogao skoro kupiti steku cigara za 20 maraka. A ima isto jedan savjet opcenito sto sam ja saznao od osobe koja radi u vodovodu a to je da se ne bi trebala piti voda na stadionima i ovim dvorana jer ne vode puno racuna o cijevima i mozes se razboliti od vode .jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Jedno pitanje za tebe. U historiji derbija jel ikad na Kosevu bilo bez prisustva manijaka ? Tj da im je uskraceno da dođu ?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ponovo odloženo protiv Zrinjskog 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Hahaha, kakva drzava, kakav savez, kakva liga 
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Zbog čega je odgođeno?
Nadam se samo da to ne znači da će Zrinjski - Željezničar biti prebačen na ponedjeljak, taman lijep termin nedjeljom u 3.
Nadam se samo da to ne znači da će Zrinjski - Željezničar biti prebačen na ponedjeljak, taman lijep termin nedjeljom u 3.
- Combattente87
- Kontakt:
Zbog BeusaHercegovinaCali je napisao/la: ↑06 nov 2025, 11:17Zbog čega je odgođeno?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Zato što, očigledno, možete šta hoćete i kako hoćete.HercegovinaCali je napisao/la: ↑06 nov 2025, 11:17Zbog čega je odgođeno?
Mostarski klub je zatražio odgodu susreta zbog poziva većeg broja svojih nogometaša u reprezentativne selekcije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Poznato je da se u meču Superkupa BiH sastaju upravo Borac i Zrinjski.
Odakle borac, zar nisu pitari osvojili kup prošle sezone?
Odakle borac, zar nisu pitari osvojili kup prošle sezone?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma moze sve, najbolje da se napravi raspored kad nekim timovima odgovara, neka odaberu sudije da se beze savez nebi peglao jer svakako pored ekipe se i svoje privatne sudije vodaju.
Čaušević je glupan teški, đaba čitaš njegove postove, nema tu ništa smisleno
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ništa tu Zrinjski nije kriv, može im se, kriv je Borac što je pristao. "Samo nek ne tuku".
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ja ne znam, zar Vico nerece prosle godine nema vise odgadjanja utakmica kad se igra europa, pa svi sve sto su mogli odgodise, zrinjski sve sto je bilo van Mostara nije igrao. Samo kod nas se to radi i desava.
I to si upravu zasto drugi klub mora pristati, ne zelim odgodu hocu da se igra, ako im ne pase reg 3-0 i cao, tad kad vama pase ne pase nama i sta cemo onda? A trebao je definitivno Borac zahtjevati da se igra,ali bice da je Beus ipak jaci i od Vice
- Combattente87
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nisam nikad bio na jugu na Kosevu, vjerujem na rijec jer si ti bio u oba.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 00:17Druze... wc na sjeveru grbavice je hotel hilton za wc na jugu koseva. Molim te otidji nekad ako nisi, sje*aces se.jurisicduska je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:14Jos da ima wc , vode se napit i da nas nije 300-400 vise nego sto to zaista moze podnijeti i da nismo 5 sati tu u tim uslovima sve drugo perfekcija. (Hajd dosta tog od ovog nije do vas)zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2025, 23:07
Boga mi na Grbavici se gostujuci bolje osjecaju nego na domacem.(pitara vise bi doslo na Grbavicu nego na Kosevu, dive se ljepotiici). Ne kisnu, pogled top..
Ma nije problem izgleda nego nema vode svjetla. Izgled wca je najmanje bitan daj rupu , pisoar nesto. Al daj i da se ruke mogu oprat.
Zrinski je najbesmisleniji projekat u svijetu fudbala. Velež da sutra zaledi svoje djelovanje, zrinski bi se za nekoliko dana ugasio, jer ne bi više imali svrhe i potrebe za daljim postojanjem. Zamisli, kad navijač zrinskog na stadionu Pod bijelim brijegom kaže da mu otac navija za Velež, kao i čitava Hercegovina. Pa, šta ti onda izigravaš, tikvane?
Najbolje ova utakmica nekad 2030. da se odigra ali samo kad Zrinjskom i Borcu 100% odgovara, pošto se inače tako uvijek igralo sve u sportu