Al‘ bas
Specijalan pozdrav za autora
Al‘ bas
Kako si glup. Vidis da te hajca.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa jel moguće ovo !?!?!?!?
Nije. Udario ga ledjima po laktu, mislio iznuditi faul. Trebo je dobiti zuti ali mu sudija progledo kroz prste zbog vice.Combattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao da Vico gubi uticajBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:34Halalite ako je neko pisao, nisam bio tu, kakav je sanski brat Halkić bio večeras?
furas da nisi vidio takav faulCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo navlacio za borac, trebao im podijeliti jos najmanje 3 kartona ali sve u svemu vidi se napredak.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:34Halalite ako je neko pisao, nisam bio tu, kakav je sanski brat Halkić bio večeras?
Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda mu Viconi zaboravio nakazati na racun pa je veceras bio normalan.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:34Halalite ako je neko pisao, nisam bio tu, kakav je sanski brat Halkić bio večeras?
Dobro razumijem da vadite jarana, ali to vam neće proćiJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto bi se reklo ko štokrlaJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi bas poraz tesko paoCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:45Dobro razumijem da vadite jarana, ali to vam neće proćiJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31
Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Milkanu.
Rogan je igrač nivoa 1. lige RS.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:59I Milkanu.
Zbog Milkana ce vam jednom neko zapalit autobus.
Kakva je ono seljacina jel ono normlano ?
Ono ko radili u Sarajevu pa sad se dokazuju.
Luka je vrhunski spic. Uvijek sam govorio da je vrhunski a evo je i dokazao. Uz to Savić je igračina.
Sta je s Roganom jel dobar nako psihički danas je zaslužio crveni udara u svakom kontaktu. Nemoj me pogrešno shvatiti tipa da mu je trebao dat crveni ali je fkt bezobrazan jako.
Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Jet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije džaba @tobe bio forumaš godine, on je uvijek ko majmune mnoge navlačio na kitu a da ni ne skontajuJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: MukiBek, nedimmmm1337, Venom i 21 gost.