Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Banjalučki fudbal trese nezapamćena kriza.
Kriza sredstava reklo bi se.
Pa nece ni Halkic dzaba.
Kriza sredstava reklo bi se.
Pa nece ni Halkic dzaba.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sto bi se reklo ko štokrlaJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa jel moguće ovo !?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Lijep poraz.Svaki naredni "dobar" rezultat Borca je samo odlaganje Vinkovog otkaza. Nadam se da je ovo posljednja utakmica Vinku.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kazla,Bandic,Halkic,na terenu ko napusena banda,neprepoznatljivi!
Kasni isplata,ili je dobavljac promasio posiljku
U svakom slucaju skoro pa bolje od sexa

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Tebi bas poraz tesko paoCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:45Dobro razumijem da vadite jarana, ali to vam neće proćiJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31
Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde molim te samo mi objasni kako osobas nekoga može udariti sa dva lakta u isto vrijeme, Bog ti pomogao šta si upravo rekao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel bio faul?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- jurisicduska
- Kontakt:
I Milkanu.
Zbog Milkana ce vam jednom neko zapalit autobus.
Kakva je ono seljacina jel ono normlano ?
Ono ko radili u Sarajevu pa sad se dokazuju.
Luka je vrhunski spic. Uvijek sam govorio da je vrhunski a evo je i dokazao. Uz to Savić je igračina.
Sta je s Roganom jel dobar nako psihički danas je zaslužio crveni udara u svakom kontaktu. Nemoj me pogrešno shvatiti tipa da mu je trebao dat crveni ali je fkt bezobrazan jako.
Rogan je igrač nivoa 1. lige RS.jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:59I Milkanu.
Zbog Milkana ce vam jednom neko zapalit autobus.
Kakva je ono seljacina jel ono normlano ?
Ono ko radili u Sarajevu pa sad se dokazuju.
Luka je vrhunski spic. Uvijek sam govorio da je vrhunski a evo je i dokazao. Uz to Savić je igračina.
Sta je s Roganom jel dobar nako psihički danas je zaslužio crveni udara u svakom kontaktu. Nemoj me pogrešno shvatiti tipa da mu je trebao dat crveni ali je fkt bezobrazan jako.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Jet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nije džaba @tobe bio forumaš godine, on je uvijek ko majmune mnoge navlačio na kitu a da ni ne skontajuJet2Holiday je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:38Kako si glup ocmCombattente87 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:31Start jednim laktom nije faul![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odsudio sa samo par sitnih navlačenja za Borac i Lešinari utripovali da ih je zakinuo. Nisu još navikli ni na 60-40 % suđenje u svoju korist o manjim procentima da i ne govorimo. Al polako, kad vakat dođe...BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:34Halalite ako je neko pisao, nisam bio tu, kakav je sanski brat Halkić bio večeras?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Nije realno ovo ajle mi

Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Možda sad kapa iz drugih izvora?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:59Kazla,Bandic,Halkic,na terenu ko napusena banda,neprepoznatljivi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:19Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ma ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:22Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:19Pojma ti nemaš o fudbalu. Idi se ti bavi mail-ovima i prijavama, očigledno živiš u svijetu da ti to dobro ide.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:05
Vinko je dobar trener i njegove ekipe igraju tvrd i kompaktan nogomet.Vinko je ostao bez Herere,Vukovića,Majersa,Despotivića,Caroline,Kulašina,Nikolova.
Ogrinec totalno van forme to su igrači koji su nastupali protiv Rapida u povijesnoj utakmici .Jedini koji je zadržao formu jeste Savić a većina je napustila Borac .Previše novih igrača u ovoj utakmici tako da nije treneru ni lako.![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Meni je drago što ti misliš da vam je Vinko jedini problem.AvantiBL je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:23Ma ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:22Ide nam odlično.Na ove nabrojane igrače dodao bih i izostanak glavnih,znaš ti tko su oni.![]()
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Idi psihajtru dok jos mozes…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
PS: pozdravi mamu, sestru i svu siru familiju zenskog roda, reci da cu opet navratiti
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 08 nov 2025, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pogodilo te a miki?MikiPirs je napisao/la: ↑08 nov 2025, 23:38Idi psihajtru dok jos moze…galia95 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 22:00Za ovog genocidog papka, 95 iz nicka nije godište, bio sam dijete u ratu i jako se dobro sjećam opsade Sarajeva pod kojom ste me držali 4 godine, majku vam fašističku yebem. Jako dobro se sjećam etničkog čišćenja u Banjaluci, jako dobro se sjećam logora i masovnih grobnica, bijelih traka u Prijedoru i žive lomače u Višegradu, genocida u Srebrenici, sjeme vam se dabogda zatrlo četničko fašističko divljačko i genocidno!!!
PS: pozdravi mamu, sestru i svu siru familiju zenskog roda, reci da cu opet navratiti![]()
Crkni papčino genocidna!

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 nov 2025, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.