majku mu, mislio sam da me proslo, ali kad ne zaplakah kad ga Esmir zavuce:-)
Ukratko, prvo poluvrijeme lose, komotno smo mogli barem jos jedan primiti, ponovo je Barbarez pametovao i pogrijesio, ne mozes ti u ovakvoj tekmi spasavati karijeru bazdaru jer ti je drag i vjerujes u njega, ili takvu poziciju dati burnicu, koji nema kvalitet, malicu isto tako.
Sreca, ponovo su na vrijeme skontali zayeb, mada je komotno mogao jos barem jednu izmjenu na poluvremenu odraditi, i odigrali smo najboljih 45 minuta fudbala u zadnjih koliko, 10-ak godina. Bravo igracima i SŠ!
Sada je nebitno kako cemo proci u Becu, samo neka izadju sa moodima sto Kerim kaze i niko im nista ne smije reci ako i izgube.
Ono sto je sada vec svima jasno, mi opasne momke imamo u likovima Dedica, Muharemovica, Bajraktarevica, Alajbegovica. To su sigurno buduci svjetski igraci, ako vec nisu.
Vasilj odlican.
Benjo onako, ne zasluzuje stalno pljuvanje, ali moze i mora jos vise. Steta za onu precku, strasan udarac.
Katic standardan, glavom gdje drugi ne bi nogom.
Memic prava radilica. Nazalost, nema taj vic u igri kao kerim i esmir, 1na1 ne zna, ali zato moze trcati kao zivotinja i rudariti za bilo kojeg od njih dvojice jer to se mora, oni ne mogu, niti se trebaju previse trositi nazad.
Golmana imamo, halfove imamo, bekove i krila svakako, za napadaca me nije strah ni poslije dzeke, tabak i demir to mogu, a izronice jos neko 100%
Treba nam jos barem jedan igrac sredine kao za lijeka, hoce li to biti denis, vitaly, ili neko treci, nebitno. Ne smije neko kao burnic igrati ovakve tekme.
sve u svemu, cestitke momcima za sinoc, bilo je opet lijepo biti bosanac!
idemo karnutti i lazne svabe.